Φ ftoyd Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 kırılmak çok kolay oldu alışmak bir o kadar zor yaşım sır verir oldu darılmak çok kolay oldu barışmak bir o kadar zor vakit az gelir oldu ölümden beter olduuuuuu uuuuu yazmamışlar kaderimi kimseyle sarılmışlar niceleri sevgiyle uçan kuşlar dönmez geri güz diye yazmamışlar kaderimi oooooooooooo tanışmak çok kolay oldu sevişmek niye böyle zor yerim dar gelir oldu ölümden beter oldu huuuu o yazmamışlar kaderimi kimseyle sarılmışlar niceleri sevgiyle uçan kuşlar dönmez geri güz diye yazmamışlar kaderimi Özlem Tekin Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Yanlızlık Senfonisi Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya, dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya PİNHANİ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı Çakıltaşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 valla bu gün biçok şarkı bizi anlattı..dağıttık topiclere.. şimdi dinlemekteyimdir..SICAAAAKK ÇOK SICAKKK..emre altuğ.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ıspanaklı yumurtaa...söyleyen de murat diye bi şarkıcıydı galibaaa.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse "sen" gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan artık savrulup gitsen de rüzgara ağla mazidir şimdi senin olan yaralı yaralı yaralı kalbim dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan sel akar kum olur geriye kalan ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan yaralı yaralı yaralı kalbim Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 BURALARDAN HEMEN GİDESİM VAR YENİDEN BAŞLAMAK HEVESİM VAR NE VARSA ATTIĞIM İÇİME CART DİYE DİYESİM VAR KATLANIYORUZ HERKES GİBİ MALUM AÇIKLARIMIZ KAÇIKLARIMIZ VAR AMA HEM KEL HEM FODUL TAKIMINI HART DİYE YİYESİM VAR ÇAT DİYE ÇATLAMAK ÜZEREYİM NERESİNDEN TUTUP TA DÜZELEYİM ORTAĞI OLMUŞUM DÜZENEĞİN KENDİMİ BOĞASIM VAR ÇAT DİYE ÇATLAMAK ÜZEREYİM NERESİNDEN TUTUP TA DÜZELEYİM ORTAĞI OLMUŞUM DÜZENEĞİN HERKESİ OYASIM VAR AMAN BE HADİ KALK KAYNAŞALIM KIZ ÇAKKIDI ÇAKKIDI OYNAŞALIM KIZ AZICIK ALTTAN AZICIK ÜSTTEN HOPPİDİ HOPPİDİ HOPLATALIM KIZ BUNLAR BENİM FİKRİM Mİ KISA METRAJ FİLMİM Mİ İRFANIM MI İLMİM Mİ YUH DİYE SÖVESİM VAR ZİHİN OYUNLARIM MI RESMİ DUYUMLARIM MI KOYUN UYUMLARIM MI KAH KAH GÜLESİM VAR HİÇ UMUT YOK MU HERŞEY BOŞ MU DÜNYA ALEM DUT GİBİ SARHOŞ MU Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Saygılarımla Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda son nefes bile güzel Sende bende çaresiziz ahh çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım yaşanmış duygularımla Ortasından bölünmüş uykularımla Sen beni düşünme toparlanırım Güle güle git sen saygılarımla Sende bende çaresiziz çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım yaşanmış duygularımla Ortasından bölünmüş uykularımla Sen beni düşünme toparlanırım Güle güle git sen saygılarımla Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 her sabah doğan güneş bir sabah doğmaz oldu elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu ağlama duymaz artık bi varmış bi yok oldu giderken bıraktığı bütün renkler siyah oldu üzülme anla artık belkide huzur buldu dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak Manga Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Sagopa Kajmer - Terapi Beni bırakın kendi halime Çok bitkinim ama direneceğim Terapi ordularinizi geri cekin artik Savaşın galibi bendim! Bayraklarinizi dikemeyeceksiniz Hic daim kole olmadim Ben rapimle gazi geldim ardima sehitlerimi Gomdum kendim! SUsukun düşen ağlamazcasına.. reealim neden onca lafla geldin.. Kulağıma varı verdin ölüm Beni kırdın iki bacağımdan gittinn Biz seninle kardes degilmiydik Ayni besikte iki kertmeydik Dün civarda çakılken Simdi siradan kum bile değiliz. Sen serseri katilimisn ha.. Ben resmini çizidm ya kul.. Savasin tam ortasında kursun yagmurunda okudum okul İlk batisini ben gördüm günesin Gün dönümüne sen yetistin Kaptanı benim bu geminin En son ben cikarım yo panik etmeyin Adimi duymayin kac yazar Kalbim tanidigim en icten yazar Sarkim basladi..Manzaram aynı Dinlerken Sago yine yapmis diyeceksin Ben su anda o kadar sıkkın ve materyallerimle tıkkın Odamin icinde stres gebertmekteyim Yalnızlık Tanrının lütfu Nedense işler karmakarışık işler Kalbim sevdigim özler Hani var ya bazen özlü sözler Onları düşünüp dolu gözler ...:::NaKARAT:::... Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son günler de durgunum!! Zaman ellerimde kum gibi dagilir iken Yıllar beni tasa çeviren hokkabaz gibi Avaz avaz bagirir hükümlü Kapıda kilit sigarama kibrit Beni kontrol edin.. Kollara zincirden bileklik Parmaklıklara sabit yaşamak.. Artıkları arşivlemek yeni Baştan tantanalara kulak asss.. Karalama defteri silgiye ilgi duyar iken Bir diken batar diline Yarıştırılan sidikken birkac minik dag gider elden Aslında hayat bayat ekmek İlk fiill üsluplu düsünmek Buyrulan iki göze itaat etmek Son eylem olmali kin beslemek Hani diyelim toz pembe yasiyorum Koz bende biçimi takiliyorum Bozukluklarımı cebimde taşıyorum Saygım senin orospun olsun Kaygın benim aşkım [Nakarati Beni bırakın kendi halime Çok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularınızı geri çekin artık Son günler durgunum.. parmakları kırılan bu yazar yılmadı rapin oğlu(screach) piskopat herif (kız ) Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Günahkarsın Sessiz sevdamsın Dua diye seni haykırdım... Ben seni damla damla içimden attım Hüznümsün, sevdam esir, ben yine yanarım Sana değil hayaline akar gözyaşım Ölümdür benim diğer adım Sanadır sessiz isyanım.... Dertlerim yastığımda Senden hatıra Silinmedi izler yatağımda Günahların boynuna.... Gözyaşım eylül ortasında Dinmez bir daha Günahın çok aşkımdan fazla Günahım yok sevmekten başka.... ................. Gölgen düşer sarp akşamlarıma Bir kadın ağlıyor içimde Bendeki bana.... çok uzaklarda Kapında günlerim her gece Tutunamam sendeki sana.... Bobmboş sokaklarda yürüyorum seni bulmak umuduyla Arıyorum seni... izleri kaybolmuş yüreğinin sevda çıkmazlarında... Sonra göcebe hayaller karşılıyor beni, gözlerimde ılık bir yaz yağmurunda Sensizliğe inat her sevdanın şakağına silah dayadığında... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Alır gider Beni Sarı Rüzgarlarıyla sonbahar Gelir anılardan Bir Davet Çocukluğum canlanır Bir varmış Bir Yokmuş Diye Başlardı bütün masallar Hani nerde o mahsun ve daha bozulmamış rüyalar Sedef sedef olur açardı nilüferler Ve kanatları tülden fildişi kelebekler Bir martı misali tek başıma uçardım Hani nerde üstünde uçtuğum mor denizler Sevgiden saygıdan bir altın kafes ördüm İnanaçlarım kilit kilit oldu üstümde Aşıp bedenimi bendeki beni gördüm Hani nerde uğrunda azaldığım değerler Ellerim soğuk şimdi Üşüyor dudaklarım göğsüne düştü başım o çiçekten yıllarım Ey sonbahar!! Sezen Aksu Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Son zamanlarda ki favori şarkım,bir Sezen Aksu şarkısı yorum Ferhat Göçer Gidemem Bazen daha fazladır her şey Bi eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hemde çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Bi şiirden, bi sözden, bi melodiden, bi filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde tesselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek bir ateş ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek işte biz o gun tükeneceğiz Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım sana topladım güneşi odama aldım rüzgardan şarkılar yaptım bir seni söyledim bir de şarkıları sana dokundum sana sanaa ben senden umut mutluluk umdum geceler geldi hüzünleri buldu geceyi içime aldım gözyaşıdır yıldızlarım bir sana uzandım sonra karanlığa sana dokundum sana sanaa gelme dur ne olur gelme kal sana verdiğim çiçekleri yanına alll buralar soğuk siyah çirkin karanlık yani gelme seviştiğimiz gecelerde kal bize benzeme Feridun Düzağaç Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Ayrılıklar zormuş beni hasret yormuş Her başlangıç bir sonmuş sevdiğim Artık geçmiyor zaman dillerimde aman Beni benden alan sevdiğim Bir orman yangınında yara almış gibiyim Ben keskin kenarlarda uçurumlar gibiyim Yolların sonu yok acının rengi yok Benim de dermanım yok sevdiğim Ben benden vazgeçtim belki çoktan bittim Dönülmeyen yerdeyim sevdiğim Ayrılıklar zormuş beni hayat yormuş Her başlangıç bir sonmuş sevdiğim Artık geçmiyor zaman dillerimde aman Beni benden alan sevdiğim Bir orman yangınında yara almış gibiyim Ben keskin kenarlarda uçurumlar gibiyim Yolların sonu yok acının rengi yok Benim de dermanım yok sevdiğim Ben benden vazgeçtim belki çoktan bittim Dönülmeyen yerdeyim sevdiğim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 ne yapsan olmuyor gözüm... terketmiyor bizi hüzün... bir macere yaşamak dediğin, küçük zamanlar harmanı.. sevindiğin üzüldüğün.... hatırlamaktan ibaraet hatıralar nihayet tesellisi çok zor sözün... ne gemiler yaktımm.ne gemiler yaktımm o kadar yandıki canım sonunda karşıdan baktım ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım... bu kızı yeniden büyütmeliyim, kor ateşlerde yürütmeliyimm.. değirmenlerde öğütmeliyim.... farkındayım farkındayımm... kazanmalı kaybetmeliyim, aşk uğruna harp etmeliyim, bu kızı yeniden büyütmeliyimm.. farkındayım ,farkındayım... kendini seçemiyorsun,bırakıp kaçamıyorsun, yazmadığın bir hikayede, uzun yada kısa vadade az biraz keşfediyorsunn.. öteki olabilmeyi, yerine koyabilmeyi, geride durabilmeyi öğreniyorsun..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım Kader beni seçmedi ama görmemem lazım Belki birden bire yeniden başlamam gerek Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım Yeni bir duruş yeni dokunuş Tek tek keşfetmem lazım Yeni bir hayat gerisi bayat Kendime yeni bir ben lazım Günler güzel geçmedi unutmam lazım Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım Hep içime atmışım anlatmam gerek Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Budurrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İncelikler Yüzünden İncindim... İncitildim derinden. Terkettim kendimi................... Tesadüfen karşılaştım içimde, Kendimle yeniden!!!!!!!! Bir minicik kız çocuğu , bak ! Duruyor orada hâlâ....................... Anlatamam gördüklerimi, O neşeli çocuğa............ Artık beni asla yaralayamaz hayat, eğer istemezsem . Yıllar beni kolay yakalayamaz, Ben durup beklemezsem............ Siz yine de.......... incelikli davranın Benim kadar değilse de................ Ben bu yüzden, incelikler yüzünden, Belki daha çok üzüldüm................. Bir minicik kız çocuğu , bak ! Duruyor orada hâlâ....................... Anlatamam gördüklerimi, O neseli çocuğa............ Artık beni asla yaralayamaz hayat, eğer istemezsem . Yıllar beni kolay yakalayamaz, Ben durup beklemezsem............ Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 ben anlamam toptan tüfekten.... ben anlamam taştan yürekten... anlamam akıntıya kürekten... bunları boşver... ne haber aşktan Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 unknown artist -- Track 9 beni anlatıyor winampın vazgeçilmezi Bahçedeki sandal ve çengelköy olur masal gelmeyin üstüme yakarım Allahıma Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 belki bir şarkının her sesinde belki bir sahil meyhanesinde, belkide içtiğim sigaranın dumanısın... bir yıldız gökte kayıp giderken, ıslak bir yolda yalnız yürüken, bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın... geçmiş değil bugün gibii, yaşıyorum hala seni, sen hep benim yanımdasın gündüzümde gecemdesin, çalınmasın söylenmesinn... SEN BENİM ŞARKILARIMSIN.... sanki hiç bitmemiş, hep var gibii bir sırrı herkesten saklar gibi, sessizce sokulup ağlar gibi ..yanımdasın... beni birşeylerden aklar gibi, koparmadan çiçek koklar gibii, hiç bozulmamış yasaklar gibi aklımdasın... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ne geceler ne gündüzler gördüm, en vazgeçilmez yeminlerden döndüm.... görmedim senin gibi,sevmedim hiç kimseyi, yapayanlızım şimdi.. unuttum gülmeyii... ne sevdalar ne yürekler gördüm, aşkı yalansız duygulardan ördüm... görmedim senin gibi,sevmedim hiç kimseyi, yapayanlızım şimdi , unuttum gülmeyiiii... SEN VAKTİNDEN ÇOK SONRA GELEN, SEVDALI BİR YAĞMUR GİBİSİN ÇİSİL ÇİSİL GÖZLERİMDEN... SEN ÇILDIRMIŞ ŞAİRLERİN BİTMEYEN MISRALARINDA BAHSETTİĞİ BİRİSİN... pencereler önünde çürürken o güzelim yıllarım, hayalin gözlerimin önünde bize ağlıyorum.... ne baharlar ne tutkular gördüm, her yeni günde uykulardan döndüm gülmedi senin gibi,kalmadı bende kimse.. yapayanlızım şimdii eski bir resimde.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.