Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 İyi çalış,aferim sürekli çene yapılmaz ki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Diyene bak Konuyu dağıtmayalım sus tamam Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Haklısın ama bi daha bana sus deme Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 En Kılıbık İnsanı Murat.... En Kibar İnsanı Murti san... Kılıbık olduğumu nerden çıkardın ?Halis mulis kara fırın erkeğiyim Murti daha devam edicek ya.. O kadar yazabildim.. Vakit meselesi Önemli değil Biliyorum vakit meselesi Sen iyi ol gerisi önemli değil Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 En Küçük İnsanı Manyetik.. tam olarak analamadım boss... aşağılama veya hakaretse bile eyvallah... eğer ole bi şeyse bile haketmişizdir mutlaka... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 tam olarak analamadım boss... aşağılama veya hakaretse bile eyvallah... eğer ole bi şeyse bile haketmişizdir mutlaka... yok be The Boss hakaret etmez ben bilirim, o muhtemelen bunu yazarken yaşınla ilgili olarak demiştir. Yani yaşın kaç bilmiyorum ama The Boss'a göre küçük olduğundandır Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 yok be The Boss hakaret etmez ben bilirim, o muhtemelen bunu yazarken yaşınla ilgili olarak demiştir. Yani yaşın kaç bilmiyorum ama The Boss'a göre küçük olduğundandır bilmiyorum ama o da benden buyuk deil gibi.... ama yaşım 17 daha kuçuklerde var... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bilmiyorum ama o da benden buyuk deil gibi.... ama yaşım 17 daha kuçuklerde var... büyük o büyük yaşın 17'yse sen de küçüksün boşuna takma kafana zaten gelsin bak o da sana benim söylediğimin aynısını söyleyecek emin ol Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 büyük o büyük yaşın 17'yse sen de küçüksün boşuna takma kafana zaten gelsin bak o da sana benim söylediğimin aynısını söyleyecek emin ol ya kafama takmadımda zaten.saol bu arada. ya merak ettim sen kaç yaşındasın? patavatsızca olduysa affola.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 ya kafama takmadımda zaten.saol bu arada. ya merak ettim sen kaç yaşındasın? patavatsızca olduysa affola.... kendi yaşına uğursuz diye bilinen rakamı ekle benim yaşı bulursun niye patavatsızlık olsun ki kendimi seviyorsam yaşımı da severim Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 kendi yaşına uğursuz diye bilinen rakamı ekle benim yaşı bulursun niye patavatsızlık olsun ki kendimi seviyorsam yaşımı da severim tamam ok.saol. kendini sevmek... aslında tüm mesele bu... ben herzaman kendimden ve yaptılarımdan nefret etmişimdir.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Açıklama nezaketinden bulunduğun için çok teş.ederim... Anlatım ve anlayışı En güzel insan Gloria.... teşekkür ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia Çekil kıs kenara babamın yanına ben oturcam.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Sesimi duymuş hemen gelmiş cingar çıkarmaya Çekilmiom kıs Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 çekilme sen çekilme... Kolayı var biz de iteriz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 O zaman saçından tuttugum gibi nasıl yere seriom seni gör Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 En muhteşem ikili: Gece& Mine Tşk ederim natiicim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş canım kusennnn thankssss Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 En dost canlısı : Murti Nati çok sağol sende en çok hal hatır soranısın Yumoteciğim en kayıp, dağların kızı Sardunyam ayaklı kütüphanesi taurus ve kralx en yakın arkadaşlarım poulacığım en kibirsiz ve doğal Lilac en sevimlisi aysum en şirin şirinciği şimdilik aklıma gelenler sonra devam ederim ! unuttuklarımıda sonra yazacağım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 dağların kızından selam öleyse Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 En ensiz....figgarooo... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Nati çok sağol sende en çok hal hatır soranısın ........ taurus ve kralx en yakın arkadaşlarım poulacığım en kibirsiz ve doğal Lilac en sevimlisi .......... ekimin en sevimlisi seçilmişim teşekkür ederim abicim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 En dost canlısı : Murti En bilmece meraklıları: Gloria, Dedem, Kusen En muhteşem ikili: Gece& Mine En çok torun-kız çatışması çıkaran: Olivia En gaddar aga: Güzelyaz En süt dökmüş kedisi: Aça Forumun ağası: The Boss En komik, eğlencelisi: Sedoş kıss natali bunu yeni gördüm kıss ne gaddarlığımı gördün hııı ahh canım teşekkür ediyorum layık olmaya çalışıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.