Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 kardeşm nasıllar acaba inşallah iyidirler saygılar Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm ortağım nasılsın bakalım ? umarım iyisindir sınavları da atlattınız umarım sonuçlarda iyi olur .istediğiniz yerleri kazanırsınız..? olmazsada kendinizi üzmeyin ,herşeye rağmen hayat devam ediyor. ortalığı fazla titretme sen . kendine iyi bak .....! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 canım nasılsın ben de titrer gibiyim bu aralar bsıcaklardan biliyor musun gönlüm yaralı başım duman... belki bir gün buraya tekrar gittiğimde hayata dair daha pozitif bakabilirim yalnızlık... keder... kısmet... hayat işte ... sevgiyle kal.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 tatlı kelebeğim,nerelerdesin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ya ben sizden hepinizden çok özür diLerim...eskisi kadar qirmiyorum...ama inanın sebebim var...sebepsiz deqiL bu ayrıLık...ve şöyLe bir şey var...sizLeri çok seviyorum...artık eskisi kadar qeLemicem...tatiLLerde...bu benim mutLuLuqum için qeçerLi oLucak...qeLeceqim için ayrıca...sizLeri kaybetmek istemiyorum..hepiniz benim için çok deqerLisiniz.... niye peki...?... neden böyLe bişey söyLüyorum....buraya qeLdiqimde..sizLere o kadar çok aLıştım ki..hani insan kopamaz ya öyLe bir şey bu...baqımLıLık yaptı bana iyice...ve sorumLuLukLarım var...qeLeceqim için en önemLi adımLarımı atıyorum...korkuyorum..endişe işte...sanırım artık bu ortamdan uzakLaşmaLıyım...qeLeceqim için...beni yanLış anLamazsınız umarım... tek korkum bu benim şu an....!! ama sizin beni anLıcaqınızı biLiorum.....çok sevdiqim insanLarLa nette oLmasada msnde qörüşmek isterim....adresim ayşeqüL abLam,didem abLam,yeşim,murti san,eLektro,taner abim(eqzorsist ),eren.... bu arkadaşLarımız da var...onLardan uLaşabiLirsiniz...ben profiLime yazardım asLında ama qerek yok diye düşünüyorum... benim çok sevdikLerim kendiLerini biLiyorLar... tekrar hepinizden özür diLerim...eskisi kadar qörünmicem sadece.... anLıcaqınızı umuyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 haklısın bu kararında senin yolun çok uzun ve çok çalışman gerek... burada senin için kötü örnek teşkil edecek tek şey bu alışkanlık sakın bazı şeylerin önüne geçmesine izin verme bitanem... gel yine arasıra ama önceliğin burası olmasın... çok öpüyorum seni... ve çok seviyorum... görüşeceğiz yine üzülme sakın... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Seni düşünüyorum yine Yine vakit gece yarısı Ellerinin sıcaklığını hissetmek istiyorum ellerinde Anlamlı bir bakışın huzurunu duymak yüreğimde Bir iki sözünün rahatlatıcı etkisiyle Yanında olmak istiyorum Şimdi daha çok anlıyorum çok özlediğimi Öyle böyle değil Deliler gibi, çılgınlar gibi Yeniden doğmanın heyecanıyla Kaybetmek korkusuyla Evet daha iyi anlıyorum Ölümün soğuk nefesi gibi Ölümle yaşam arasındaki o çizgi gibi Daha çok özlüyorum artık seni Her an kopup gidecekmişsin gibi Uzaklara çok uzaklara Bir daha dönmeyecekmiş gibi Şimdi daha çok seviyorum seni. nerdesin sen papuç dilli seni :P Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 DAVET Bekliyorum Öyle bir havada gel ki, Vazgeçmek mümkün olmasın. . Orhan Veli KANIK kıs gel artık nerdeysen çık ortaya........ Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 DIKKAT sira arkadasimi kaybettim bulanlarin acilen haber vermesini isterim.. muraacatlar buraya yapilsin lutfen bak goruyormusun ilan vermeye bile basladik Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Özleniyosun hanfendüüü.Keyifler bu resimde ki gibi güzel sanırım.Eh doğrusu hakettin Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 nerelerdesin cnm kardeşimmmm... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Kelebeğime; seni çok seviyorum kelebeğim Ben Senden Önce Ölmek İsterim Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. Iyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni gorebilesin Fedakarliğimi anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşiyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacagız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasndan nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? Içimden bir şey : belki diyor. 18.02.1945 Nazım Hikmet Ran Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Kelebek artık gelmiyormusun? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ya ben hepinizi çOk seviyOrum...qeL dim ve bunLaRı oKudum..kendimi çOk tuhaf hissetmeme sebep oLdunuz.... bi daha ne zaman qeLiRim biLmiOrm...ama sakın unutmayın..hep akLımdasınız....hiç unutmadım sizi...asLada unutmucam... sadece şunu biLin....sizi çOk seviOrum ve çOk özLedim.... Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Başarılı bir şiirin keyfi bir yenisine kadar sürer, duyulan o hüzün bir vefasızlık utancıdır...........! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 özüR diLeRim anLayamadım ne demek istediqinizi.... ama sayfama qeLdiniz hOşqeLdiniz...teşekküR edeRim...yazdıqınız iyi yada kötü.... faRketmez...hoşqeLdiniz... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Başarılı bir şiirin keyfi bir yenisine kadar sürer, duyulan o hüzün bir vefasızlık utancıdır...........! zuhahah süprizmisin kardeşim ya özüR diLeRim anLayamadım ne demek istediqinizi.... ama sayfama qeLdiniz hOşqeLdiniz...teşekküR edeRim...yazdıqınız iyi yada kötü.... faRketmez...hoşqeLdiniz... anlayamaman normal bende anlamadım ilgi çekmek için yapılan garip bi söz olsa gerek Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 yaşadıklarınızla yazdığınızı düşünürseniz çok şey anlayacağınızı düşünüyorum.. ilgi çekmek gibi bir niyetim yok... buna ihtiyacımda yok. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ilgi çekmek için yazdıgınızı düşünmüyorum zaten.... teşekkür ederim....ama vefasızda degilim... yanii inanınn bana yapıLan hiçbir iyiligi ve hiçbir iyi insanı unutmam... gelemiyor isem sebebim vardı ben hala seviyorum... vefalı bir insan olduğumu da düşünüyorum ayrıca... sizi kırıcak bişeyde söyleyemem...yaşım küçük sizden sanırım...saygısızlık olmasın...ama unutmayın küçüklerde azda olsa saygıya muhtaçtır...!! Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 eyvallah... size saygım sonsuz... sizle bir sorunumuz yok ki saygısızlık edeyim... ayrıca bu insancıl ve kibar davranışın için sizi kutluyorum. zira yanlış anlaşılmayı sevmem. Şiirde anlam, bir çam ağacının kabuğuna sızmış bir çam sakızına benzer. O, yazanın yoğurduğu, bir yoğun damlacık haline getirdiği ve tatlandırdığı bir şeydir… Şiir alışılmışın bardağını taşıran son damladır.. farktır.. ayrıcalıktır.. özelliktir.. ben şiir, deneme ve romantik yazıları çok severim beğeni ile okurum ve mümkün olduğuncada yorumlamaya çalışırım.. sevgilerimle. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 eyvallah... size saygım sonsuz... sizle bir sorunumuz yok ki saygısızlık edeyim... ayrıca bu insancıl ve kibar davranışın için sizi kutluyorum.zira yanlış anlaşılmayı sevmem. Şiirde anlam, bir çam ağacının kabuğuna sızmış bir çam sakızına benzer. O, yazanın yoğurduğu, bir yoğun damlacık haline getirdiği ve tatlandırdığı bir şeydir… Şiir alışılmışın bardağını taşıran son damladır.. farktır.. ayrıcalıktır.. özelliktir.. ben şiir, deneme ve romantik yazıları çok severim beğeni ile okurum ve mümkün olduğuncada yorumlamaya çalışırım.. sevgilerimle. vay be harika söz arkadaşım ama alıntı yaptığını yazmayı unutmuşsun.... bu sözün aslı : “Şiirde anlam, bir çam ağacının kabuğuna sızmış bir çam sakızına benzer. O, ozanın yoğurduğu, bir yoğun damlacık haline getirdiği ve tatlandırdığı bir şeydir… Şiir alışılmışın bardağını taşıran son damladır; onun rolü bu taşırıcı niteliğindedir…” Sedat Umran a aittir.. arkadaş kendisi sözü gibi göstermiş etki amaçlı olduğu buradan belli bi söz alıntı yapılırsa bu yazılır söyleyene saygıdan ötürü gerekir bence....... yorumlarını da alıntı yaptığın zaman yazarsan seviniriz..... ayrıca size şiiir hakkında bi söylenmiş bir kaç alıntı söz de yaziyim.... “Şiir, büyük zekâların rüyalarıdır.” Lamartine “Şiir öylesine ayrı, öylesine apayrı bir dildir ki başka herhangi bir dile çevrilemez hatta yazılmış olduğu kendi diline bile...” Jean Cocteau “Şiir, karada yaşayan ve havada uçmak isteyen bir deniz hayvanının günlüğüdür. C. Sandburg “Şiir sıradan bir dil değildir. "Şiir" düzyazıya çevrilemeyen dildir.” Ahmet Haşim vs gibi (adamın biri ilgi çekmek isterken ilginç biri olup çıkmış ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 İyi bayramlar birtanem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.