Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 canım minik kelebeğim sevgililer günün kutlu olsun öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin of öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin of bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin of bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni of bu bir rüya bu bir dua ne dersen de, öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla, sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar minik kelebeğin en güzel günü en güzel gecesiydi sanırım... sevgililer değil ama sevenler günüydü benim için ve o kadar güzeldi ki..... ardından şebnemden bu güzel şarkısının melodileri.....şansılıyım....diyorum ya her seferinde sevgi içimde ve ardına bırakılan melodileri unutamıyorum...bu şarkıyı ve şiirini....her üzgün olduğum gün minik kelebeğin şiirini okuyorum... teşekkür ederim frozenm içime bıraktığın nameler için.... Güzel'e Dun gece senin kucucuk elinle yalniz yattik Yalniz senin kucucuk elinle yalnizlik Kandilli ilkokulu kadar kalabalik Zilleri caldiginda duslerinin Siniflarin kapilari ardina kadar acik Gokyuzunun, denizin, topragin, hayalle, emegin Hakli siniflari Sen ki cicekleri toplamayan guzelim Cicekleri sulayan cocuk Ve ben ki buruk ve kavruk Bir ihtiyar adamim artik Oyle guzeldim ki senle, ciceklerden cok Ve anladim, anladim ki bir daha Düsünde bile göremez isler Düslerin gördügü isleri küçük elim dün o kadar mutluydu ki.... benim minik ellerim sıcacıklar şu an....benm kanatlarım var ellerim onların arasında saklı... ve kanatlarım pır pır...kelebek uçuyor... canım annem uçma sebebim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 küçük elim dün o kadar mutluydu ki.... benim minik ellerim sıcacıklar şu an....benm kanatlarım var ellerim onların arasında saklı... ve kanatlarım pır pır...kelebek uçuyor... canım annem uçma sebebim.... yirim o küçük elleri ben, fıstık kızım... hadi gel birlikte uçalım Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sardunya anneyi bulmuşsun kelebek güzel kelebek, bu akşam beni çok mutlu ettin sen, ben alışkın değilim bu gibi şeylere mutlu ettin bunu bil, bu abi seni hep güzel hatırlayacak unutma. özgür, güçlü, sağlam, onurlu bir ömür dilerim kelebeğe Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sardunya anneyi bulmuşsun kelebek güzel kelebek, bu akşam beni çok mutlu ettin sen, ben alışkın değilim bu gibi şeylere mutlu ettin bunu bil, bu abi seni hep güzel hatırlayacak unutma. özgür, güçlü, sağlam, onurlu bir ömür dilerim kelebeğe abim asıl sen beni çok mutlu ettin... evet annem o benim.... onu çok seviyorum...hakediyor inan ki....fazlasıyla hemde... ve sende bir abiyi o kadar çok hakediyosun ki...belki de daha fazlası... ! ama bu mutluluğun mutluluğum inan ki...bi küçük dokunuş pır pırlatır kaanatlarımı ve uçarım işte... çok teşekkür ederim tekrar..buraya benim anıma geldiğin için...ama gelmeseydin de öyle bi anı oldun ki...unutulmaz inan ki... dileklerin içinde teşekkürler...umarım gerçekleşirler...şahsen tüm çabam bu ve sevdiklerim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Herkese sevgiyle yaklaşabilen,gönlü ve kalbi geniş ama hayalimde savunmasız bir kelebeksin.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 abim asıl sen beni çok mutlu ettin...evet annem o benim.... onu çok seviyorum...hakediyor inan ki....fazlasıyla hemde... ve sende bir abiyi o kadar çok hakediyosun ki...belki de daha fazlası... ! ama bu mutluluğun mutluluğum inan ki...bi küçük dokunuş pır pırlatır kaanatlarımı ve uçarım işte... çok teşekkür ederim tekrar..buraya benim anıma geldiğin için...ama gelmeseydin de öyle bi anı oldun ki...unutulmaz inan ki... dileklerin içinde teşekkürler...umarım gerçekleşirler...şahsen tüm çabam bu ve sevdiklerim... sen ve sardunya siz ikinizde en çok benzeyen şey siz saf sevgiden yaratılmışsınız kalbinizde kin bulunmaz ve o eğer gerçek annen olsaydı ancak bu kadar benzerdiniz birbirinize sağol kelebek. inşallah başarırsın bu hayat mücadelesini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Herkese sevgiyle yaklaşabilen,gönlü ve kalbi geniş ama hayalimde savunmasız bir kelebeksin.. abicim...bilirsin avucundaki huzurumu... ve teşekkür ederim....bende seni seviyorum...kalbimde ve gönlümde inan ki yerin büyük... sen ve sardunya siz ikinizde en çok benzeyen şey siz saf sevgiden yaratılmışsınız kalbinizde kin bulunmaz ve o eğer gerçek annen olsaydı ancak bu kadar benzerdiniz birbirinize sağol kelebek. inşallah başarırsın bu hayat mücadelesini ve abim...evet sanırım öyle....çok benzemek...ve çok sevmek..beni çok anlaması.... inşallah başarırım bu hayat mücadelesini... sizler yanımda olunda...sanırım yere gelmez sırtım... gelse de kaldıranım olur kesin... ben teşekkür ederim... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bencede kaldıran çok olur çünki forumda okadar çok seviliyorsunki bence bunu fazlasıyla hak ediyorsun kelebek. hayatında sağlık,mutluluk,neşe,ve sevdiklerin hiç eksik olmasın.. selamlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bencede kaldıran çok olur çünki forumda okadar çok seviliyorsunki bence bunu fazlasıyla hak ediyorsun kelebek.hayatında sağlık,mutluluk,neşe,ve sevdiklerin hiç eksik olmasın.. selamlar çokk teşekkür ederim tan abim....ya inan bugün beni çok mutlu ediyosunuz... dileklerin...inşallah diyorum...çabalıyorum bunun için....teşekkür ederim... hem bugünkü mutluluğum için hemde güzel dilekleriniz için.... iyiki varsınız hepiniz.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sende iyiki varsın sayende forum neşeyle doluyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sardunya anneyi bulmuşsun kelebek güzel kelebek, bu akşam beni çok mutlu ettin sen, ben alışkın değilim bu gibi şeylere mutlu ettin bunu bil, bu abi seni hep güzel hatırlayacak unutma. özgür, güçlü, sağlam, onurlu bir ömür dilerim kelebeğe abim asıl sen beni çok mutlu ettin...evet annem o benim.... onu çok seviyorum...hakediyor inan ki....fazlasıyla hemde... ve sende bir abiyi o kadar çok hakediyosun ki...belki de daha fazlası... ! ama bu mutluluğun mutluluğum inan ki...bi küçük dokunuş pır pırlatır kaanatlarımı ve uçarım işte... çok teşekkür ederim tekrar..buraya benim anıma geldiğin için...ama gelmeseydin de öyle bi anı oldun ki...unutulmaz inan ki... dileklerin içinde teşekkürler...umarım gerçekleşirler...şahsen tüm çabam bu ve sevdiklerim... canım kızıma, nelerde yapmış bu akşam, bir abi daha mı girdi hayatına, iyi bir abi... sen o kadar narin ve o kadar sevgi dolusun ki, kimse duyarsız kalamıyor bu sevgiye sen ve sardunya siz ikinizde en çok benzeyen şey siz saf sevgiden yaratılmışsınız kalbinizde kin bulunmaz ve o eğer gerçek annen olsaydı ancak bu kadar benzerdiniz birbirinize sağol kelebek. inşallah başarırsın bu hayat mücadelesini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 canım kızıma, nelerde yapmış bu akşam, bir abi daha mı girdi hayatına, iyi bir abi... sen o kadar narin ve o kadar sevgi dolusun ki, kimse duyarsız kalamıyor bu sevgiye evet annem.....yeni bir omuz edindim kendime...gerçekten dediğin gibi rahat...kelebek özgür olmalı yaa..kendimi sizin yanınızda öyle hissediyorum...ailem ve siz..siz ve ailem... öyle bişey oldunuz bende...anne...abi..abla..kardeş...dost..arkadaş... herşeyden tadıyorum hakettiğimce...ve hakkettiğim kadarı ne kadarsa bilmem ben fazlasıyla savunmaya çalışıyorum yüreğimde sevdiklerimi...tarafımdan sevildiklerimi... şu an öyle bi hal aldık ki....tarifi yok gerçekten...sevilmek zor sevdiğin kadar sevilmek...ve zoru başardığımı gördüğümde....sıkı sıkı sarılıyorum böyle... ve annem başta sana olmak üzere yanımda olan bana bunu hissettiren herkese binlerce teşekkür gönderiyorum kanatlarımın ucundan... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 canım ya, ne kadar masum, ne kadar hassas, ne kadar içtensin pırpır ediyorken senin kalbin, bütün kalpleri de titretiyorsun sen. yunusları bilirsin, yeryüzündeki en pozitif canlılardır onlar, insanlara dostça yaklaşırlar, onlarla birlikte oynarlar ve insan kıyamaz onlara, senin gibi. yüreğimin kızı, forumun kelebeği, iyiki hayatıma girmişsin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 estikcem..... .sen bu formun meleğisin iyilik meleği..hep böyle iyilik dolu yüreğinle etrafına neşe sacanısın.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 canım ya, ne kadar masum, ne kadar hassas, ne kadar içtensin pırpır ediyorken senin kalbin, bütün kalpleri de titretiyorsun sen. yunusları bilirsin, yeryüzündeki en pozitif canlılardır onlar, insanlara dostça yaklaşırlar, onlarla birlikte oynarlar ve insan kıyamaz onlara, senin gibi. yüreğimin kızı, forumun kelebeği, iyiki hayatıma girmişsin annem.... şu sözlerin içimi öyle kamaştırdı ki şu an..... :wub: ben sizin yanınızda çok mutluyum...... kelebek sizinle mutlu...siz olmazsanız kelebek kaybolur...son gününü yaşar.... ve ben bunu istemiyorum.... seni çok sefiiorum annem...sen de iyi ki hayatıma girmişsin..canım olmuşsun iyiki varsın... bu arada kurtlar vadisi tartışmasına yorum yazdım...yazmasaydım keşke...kendimi tartışırken sevmiyorum nedense... bi öpiyim geçsin bakalım bu sıkıntım da... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 estikcem..... .sen bu formun meleğisin iyilik meleği..hep böyle iyilik dolu yüreğinle etrafına neşe sacanısın.. inşallah canım.... umuyorum bunu...dua ediyorum ve sizlerle gerçekleşiyor bu sevgim....sizler olmasanız kimi sevicem ki...yalnız kalıcam....bunun o kadar bilincindeyim ki...inşallah hep bu şekilde birlikte olurum sizlerle.... teşekkür ederim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 kızıma bakın tartışmalara da girermiş, sen üzülme ve hiç çekinme herkesin olduğu kadar seninde fikirlerini söyleme hakkın var, ve sana kimse seni üzecek bir söz söyleyemez. burada annen, abilerin, kardeşlerin var. melek kızım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 kızıma bakın tartışmalara da girermiş, sen üzülme ve hiç çekinme herkesin olduğu kadar seninde fikirlerini söyleme hakkın var, ve sana kimse seni üzecek bir söz söyleyemez. burada annen, abilerin, kardeşlerin var. melek kızım buna nasıl ihtiyacım varmış......derinlerim kıpraştı yine...sevgin olsa gerek titreyen şu an... annem seni çokk seviyoruum....sizi çokk seviyorum....... hem de çookk...... teşekkür ederim.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 kelebek buralardaydım bu çiçeğimi alır mısın? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 kelebek buralardaydım bu çiçeğimi alır mısın? almaz olur muyum hiçç........ en güzel köşesinde süslerim yüreğimi çiçeğinle....ve bir kelebek bir çiçeğe muhtaçtır...senin gönlün çiçek abim....çiçek gönlünden koparıp verdiğin o güzel çiçeğini de alırım... sen hep buralarda olsan keşke.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Huzurlu bahçesinde cennetin Neşeli çocuklar gördüm Yüzleri rengarenk çiçekti Kamaştı gözlerim Bekle, beni bekle geleceğim Dağlarda nehirlerim coşarken Güvendesin, benimlesin Göreceksin... Ölesiye seni seveceğim Bekle.... kelebek ben buralarda oldukça seninleyim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Dün gece sen uyurken İsmini fısıldadım Ve hayvanların korkunç Öykülerini anlattım Dün gece sen uyurken Çiçeklere su verdim Ve insanların korkunç Öykülerini anlattım onlara Dün gece sen uyurken Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yeni bir isim verdim sana DESTİNA Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA Yaşamımın gizini vereceğim sana.. güzel ve nazlı kelebeğim.. bak..konduğun heryere sevgi tohumları ektiğini söylemiştim ve o sevginin sana geri döneceğinide.. o kadar çok sevenin var ki ...seni her türlü kötülükten koruyacak .. sevgiden bir kalkanın var artık..canım benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Huzurlu bahçesinde cennetin Neşeli çocuklar gördüm Yüzleri rengarenk çiçekti Kamaştı gözlerim Bekle, beni bekle geleceğim Dağlarda nehirlerim coşarken Güvendesin, benimlesin Göreceksin... Ölesiye seni seveceğim Bekle.... kelebek ben buralarda oldukça seninleyim o husuzlu bahçesinde cennetin....köşesindeyiz birlikte biyerlerin....bu sevgiyle aydınlık olmasa da gittiğimiz yerler...aydınlatır içimizdeki derinlikler... sen buralarda oldukça benimle ol abim..kelebeğin yalnız hissetmesin kendini.. teşekkür ederim bu arada...sanırım bu gece de beni sen mutlu ettin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Dün gece sen uyurken İsmini fısıldadım Ve hayvanların korkunç Öykülerini anlattım Dün gece sen uyurken Çiçeklere su verdim Ve insanların korkunç Öykülerini anlattım onlara Dün gece sen uyurken Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yeni bir isim verdim sana DESTİNA Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA Yaşamımın gizini vereceğim sana.. güzel ve nazlı kelebeğim.. bak..konduğun heryere sevgi tohumları ektiğini söylemiştim ve o sevginin sana geri döneceğinide.. o kadar çok sevenin var ki ...seni her türlü kötülükten koruyacak .. sevgiden bir kalkanın var artık..canım benim minik kelebek DESTİNA... gönlü...kalbi...neşesi...varlığı güzel diloşum... bu kalbe unutulmucak tatlar veriyorsunuz...her gün...her geçen gün..bi öncekinden daha kabarık bir yürekle geliyorum buraya..gelirken aklıma hep benim değerimi bilen insanlar geliyor...ve ben o insanları kalbime öyle bi tıkıştırdım ki....çıkmazlar bi daha ordan... bi insanın gülme sebebi olmak mutluuluk verir bana...işte siz de bugün bana mutluluklarımı yaşattınız...sen de mutlu ol güzel gönüllüm... kalbin....kalbim kalbini aldı içine..gönlünü... sizi çok seviyorum... teşekkür ederim binlerce kez... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 canım kızım özledim seni, haftasonum güzel geçti ama biraz uykusuz kaldım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.