Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım minik kelebeğim sevgililer günün kutlu olsun :wub:

öyle şeyler söyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek

her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde; derin of

öyle şeyler gösterebilmek isterdim ki resmedebilmek

rüzgar olmak isterdim ki eseyim etrafında; serin of

bu bir rüya bu bir dua

ne dersen de, öyle olsun

rüzgara karşı uçmaya çalıştım

gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım

körebe oynar gibi

el yordamıyla, sezgiyle

çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar

onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama;

canımı yakardılar

acıtırdılar

öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek

aşka dair bıraktığın korkulardan ama yaram çok derin of

bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi

kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularımı, yüreğimi; beni of

bu bir rüya bu bir dua

ne dersen de, öyle olsun

rüzgara karşı uçmaya çalıştım

gözlerim kapalı seni aradım, seni aradım

körebe oynar gibi

el yordamıyla, sezgiyle

çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar

onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama;

canımı yakardılar

acıtırdılar

minik kelebeğin en güzel günü en güzel gecesiydi sanırım... :wub: sevgililer değil ama sevenler günüydü benim için ve o kadar güzeldi ki.....

ardından şebnemden bu güzel şarkısının melodileri.....şansılıyım....diyorum ya her seferinde sevgi içimde ve ardına bırakılan melodileri unutamıyorum...bu şarkıyı ve şiirini....her üzgün olduğum gün minik kelebeğin şiirini okuyorum... :wub:

teşekkür ederim frozenm içime bıraktığın nameler için.... :)

Güzel'e

Dun gece senin kucucuk elinle yalniz yattik

Yalniz senin kucucuk elinle yalnizlik

Kandilli ilkokulu kadar kalabalik

Zilleri caldiginda duslerinin

Siniflarin kapilari ardina kadar acik

Gokyuzunun, denizin, topragin, hayalle, emegin

Hakli siniflari

Sen ki cicekleri toplamayan guzelim

Cicekleri sulayan cocuk

Ve ben ki buruk ve kavruk

Bir ihtiyar adamim artik

Oyle guzeldim ki senle, ciceklerden cok

Ve anladim, anladim ki bir daha

Düsünde bile göremez isler

Düslerin gördügü isleri

küçük elim dün o kadar mutluydu ki.... :wub:

benim minik ellerim sıcacıklar şu an....benm kanatlarım var ellerim onların arasında saklı... :wub:

ve kanatlarım pır pır...kelebek uçuyor... :wub: canım annem uçma sebebim.... :)

• Cevaplar 719
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
küçük elim dün o kadar mutluydu ki.... :wub:

benim minik ellerim sıcacıklar şu an....benm kanatlarım var ellerim onların arasında saklı... :wub:

ve kanatlarım pır pır...kelebek uçuyor... :wub: canım annem uçma sebebim.... :)

yirim o küçük elleri ben, fıstık kızım... hadi gel birlikte uçalım :):wub:

Gönderi tarihi:

Sardunya anneyi bulmuşsun kelebek :)

güzel kelebek, bu akşam beni çok mutlu ettin sen, ben alışkın değilim bu gibi şeylere mutlu ettin bunu bil, bu abi seni hep güzel hatırlayacak unutma. özgür, güçlü, sağlam, onurlu bir ömür dilerim kelebeğe :):clover:

Gönderi tarihi:

güzel kelebek, bu akşam beni çok mutlu ettin sen, ben alışkın değilim bu gibi şeylere mutlu ettin bunu bil, bu abi seni hep güzel hatırlayacak unutma. özgür, güçlü, sağlam, onurlu bir ömür dilerim kelebeğe :):clover:

:):wub: abim asıl sen beni çok mutlu ettin...

evet annem o benim.... :hug: onu çok seviyorum...hakediyor inan ki....fazlasıyla hemde... ve sende bir abiyi o kadar çok hakediyosun ki...belki de daha fazlası... ! :clover: ama bu mutluluğun mutluluğum inan ki...bi küçük dokunuş pır pırlatır kaanatlarımı ve uçarım işte... :) çok teşekkür ederim tekrar..buraya benim anıma geldiğin için...ama gelmeseydin de öyle bi anı oldun ki...unutulmaz inan ki... :clover: dileklerin içinde teşekkürler...umarım gerçekleşirler...şahsen tüm çabam bu ve sevdiklerim... :):wub:

Gönderi tarihi:

Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Herkese sevgiyle yaklaşabilen,gönlü ve kalbi geniş ama hayalimde savunmasız bir kelebeksin..:clover:

Gönderi tarihi:

evet annem o benim.... :hug: onu çok seviyorum...hakediyor inan ki....fazlasıyla hemde... ve sende bir abiyi o kadar çok hakediyosun ki...belki de daha fazlası... ! :clover: ama bu mutluluğun mutluluğum inan ki...bi küçük dokunuş pır pırlatır kaanatlarımı ve uçarım işte... :) çok teşekkür ederim tekrar..buraya benim anıma geldiğin için...ama gelmeseydin de öyle bi anı oldun ki...unutulmaz inan ki... :clover: dileklerin içinde teşekkürler...umarım gerçekleşirler...şahsen tüm çabam bu ve sevdiklerim... :):wub:

sen ve sardunya siz ikinizde en çok benzeyen şey siz saf sevgiden yaratılmışsınız kalbinizde kin bulunmaz ve o eğer gerçek annen olsaydı ancak bu kadar benzerdiniz birbirinize sağol kelebek. inşallah başarırsın bu hayat mücadelesini :clover::)

Gönderi tarihi:
Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Herkese sevgiyle yaklaşabilen,gönlü ve kalbi geniş ama hayalimde savunmasız bir kelebeksin..:clover:

:):wub: abicim...bilirsin avucundaki huzurumu... ve teşekkür ederim....bende seni seviyorum...kalbimde ve gönlümde inan ki yerin büyük... :clover:

sen ve sardunya siz ikinizde en çok benzeyen şey siz saf sevgiden yaratılmışsınız kalbinizde kin bulunmaz ve o eğer gerçek annen olsaydı ancak bu kadar benzerdiniz birbirinize sağol kelebek. inşallah başarırsın bu hayat mücadelesini :clover::)

ve abim...evet sanırım öyle....çok benzemek...ve çok sevmek..beni çok anlaması.... :):wub:

inşallah başarırım bu hayat mücadelesini... :) sizler yanımda olunda...sanırım yere gelmez sırtım... ;):clover: gelse de kaldıranım olur kesin... :) ben teşekkür ederim...

Gönderi tarihi:

bencede kaldıran çok olur çünki forumda okadar çok seviliyorsunki bence bunu fazlasıyla hak ediyorsun kelebek.

hayatında sağlık,mutluluk,neşe,ve sevdiklerin hiç eksik olmasın..

selamlar

Gönderi tarihi:
bencede kaldıran çok olur çünki forumda okadar çok seviliyorsunki bence bunu fazlasıyla hak ediyorsun kelebek.

hayatında sağlık,mutluluk,neşe,ve sevdiklerin hiç eksik olmasın..

selamlar

çokk teşekkür ederim tan abim....ya inan bugün beni çok mutlu ediyosunuz... :wub::)

dileklerin...inşallah diyorum...çabalıyorum bunun için....teşekkür ederim... :)

hem bugünkü mutluluğum için hemde güzel dilekleriniz için.... :)

iyiki varsınız hepiniz.... :wub::clover:

Gönderi tarihi:

:)

canım kızıma, nelerde yapmış bu akşam, bir abi daha mı girdi hayatına, iyi bir abi... :)

sen o kadar narin ve o kadar sevgi dolusun ki, kimse duyarsız kalamıyor bu sevgiye :wub:

:clover::wub:

Gönderi tarihi:
:)

canım kızıma, nelerde yapmış bu akşam, bir abi daha mı girdi hayatına, iyi bir abi... :)

sen o kadar narin ve o kadar sevgi dolusun ki, kimse duyarsız kalamıyor bu sevgiye :wub:

:clover::wub:

:hug: evet annem.....yeni bir omuz edindim kendime...gerçekten dediğin gibi rahat...kelebek özgür olmalı yaa..kendimi sizin yanınızda öyle hissediyorum...ailem ve siz..siz ve ailem... :wub: öyle bişey oldunuz bende...anne...abi..abla..kardeş...dost..arkadaş...

herşeyden tadıyorum hakettiğimce...ve hakkettiğim kadarı ne kadarsa bilmem ben fazlasıyla savunmaya çalışıyorum yüreğimde sevdiklerimi...tarafımdan sevildiklerimi... :)

şu an öyle bi hal aldık ki....tarifi yok gerçekten...sevilmek zor sevdiğin kadar sevilmek...ve zoru başardığımı gördüğümde....sıkı sıkı sarılıyorum böyle... :hug: ve annem başta sana olmak üzere yanımda olan bana bunu hissettiren herkese binlerce teşekkür gönderiyorum kanatlarımın ucundan... :wub::clover::clover::clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

canım ya, ne kadar masum, ne kadar hassas, ne kadar içtensin :wub:

pırpır ediyorken senin kalbin, bütün kalpleri de titretiyorsun sen. :rolleyes:

yunusları bilirsin, yeryüzündeki en pozitif canlılardır onlar, insanlara dostça yaklaşırlar, onlarla birlikte oynarlar ve insan kıyamaz onlara, senin gibi. yüreğimin kızı, forumun kelebeği, iyiki hayatıma girmişsin :hug:

Gönderi tarihi:

estikcem..... :) .sen bu formun meleğisin iyilik meleği..hep böyle iyilik dolu yüreğinle etrafına neşe sacanısın.. :):)

Gönderi tarihi:
canım ya, ne kadar masum, ne kadar hassas, ne kadar içtensin :wub:

pırpır ediyorken senin kalbin, bütün kalpleri de titretiyorsun sen. :rolleyes:

yunusları bilirsin, yeryüzündeki en pozitif canlılardır onlar, insanlara dostça yaklaşırlar, onlarla birlikte oynarlar ve insan kıyamaz onlara, senin gibi. yüreğimin kızı, forumun kelebeği, iyiki hayatıma girmişsin :hug:

annem.... :hug: şu sözlerin içimi öyle kamaştırdı ki şu an..... :wub: :wub: ben sizin yanınızda çok mutluyum...... :) kelebek sizinle mutlu...siz olmazsanız kelebek kaybolur...son gününü yaşar.... :( ve ben bunu istemiyorum.... :wub:

seni çok sefiiorum annem...sen de iyi ki hayatıma girmişsin..canım olmuşsun iyiki varsın... :hug:

bu arada kurtlar vadisi tartışmasına yorum yazdım...yazmasaydım keşke...kendimi tartışırken sevmiyorum nedense... :unsure:

bi öpiyim geçsin bakalım bu sıkıntım da... :kiss:

Gönderi tarihi:
estikcem..... :) .sen bu formun meleğisin iyilik meleği..hep böyle iyilik dolu yüreğinle etrafına neşe sacanısın.. :):)

inşallah canım.... :) umuyorum bunu...dua ediyorum :wub:

ve sizlerle gerçekleşiyor bu sevgim....sizler olmasanız kimi sevicem ki...yalnız kalıcam....bunun o kadar bilincindeyim ki...inşallah hep bu şekilde birlikte olurum sizlerle.... :clover::clover: teşekkür ederim.... :)

Gönderi tarihi:

kızıma bakın tartışmalara da girermiş, :rolleyes: sen üzülme ve hiç çekinme herkesin olduğu kadar seninde fikirlerini söyleme hakkın var, ve sana kimse seni üzecek bir söz söyleyemez. burada annen, abilerin, kardeşlerin var. melek kızım :hug::wub:

Gönderi tarihi:
kızıma bakın tartışmalara da girermiş, :rolleyes: sen üzülme ve hiç çekinme herkesin olduğu kadar seninde fikirlerini söyleme hakkın var, ve sana kimse seni üzecek bir söz söyleyemez. burada annen, abilerin, kardeşlerin var. melek kızım :hug::wub:

:hug::crying: buna nasıl ihtiyacım varmış......derinlerim kıpraştı yine...sevgin olsa gerek titreyen şu an... :wub:

annem seni çokk seviyoruum....sizi çokk seviyorum....... :(:wub::hug: hem de çookk...... :clover:

teşekkür ederim.... :clover:

Gönderi tarihi:
kelebek buralardaydım bu çiçeğimi alır mısın? :):clover:

almaz olur muyum hiçç........ :wub: en güzel köşesinde süslerim yüreğimi çiçeğinle....ve bir kelebek bir çiçeğe muhtaçtır...senin gönlün çiçek abim....çiçek gönlünden koparıp verdiğin o güzel çiçeğini de alırım... :) sen hep buralarda olsan keşke.... :clover:

Gönderi tarihi:

Huzurlu bahçesinde cennetin

Neşeli çocuklar gördüm

Yüzleri rengarenk çiçekti

Kamaştı gözlerim

Bekle, beni bekle geleceğim

Dağlarda nehirlerim coşarken

Güvendesin, benimlesin

Göreceksin...

Ölesiye seni seveceğim

Bekle....

kelebek ben buralarda oldukça seninleyim :clover::)

Gönderi tarihi:

Dün gece sen uyurken

İsmini fısıldadım

Ve hayvanların korkunç

Öykülerini anlattım

Dün gece sen uyurken

Çiçeklere su verdim

Ve insanların korkunç

Öykülerini anlattım onlara

Dün gece sen uyurken

Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana

İşte bu yüzden sırf bu yüzden

Yeni bir isim verdim sana

DESTİNA

Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede

Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için

Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA

Yaşamımın gizini vereceğim sana..

güzel ve nazlı kelebeğim.. :hug: bak..konduğun heryere sevgi tohumları ektiğini söylemiştim ve o sevginin sana geri döneceğinide..

o kadar çok sevenin var ki ...seni her türlü kötülükten koruyacak .. sevgiden bir kalkanın var artık..canım benim :wub:

Gönderi tarihi:
Huzurlu bahçesinde cennetin

Neşeli çocuklar gördüm

Yüzleri rengarenk çiçekti

Kamaştı gözlerim

Bekle, beni bekle geleceğim

Dağlarda nehirlerim coşarken

Güvendesin, benimlesin

Göreceksin...

Ölesiye seni seveceğim

Bekle....

kelebek ben buralarda oldukça seninleyim :clover::)

o husuzlu bahçesinde cennetin....köşesindeyiz birlikte biyerlerin....bu sevgiyle aydınlık olmasa da gittiğimiz yerler...aydınlatır içimizdeki derinlikler... :):clover:

sen buralarda oldukça benimle ol abim..kelebeğin yalnız hissetmesin kendini.. :blushing::) teşekkür ederim bu arada...sanırım bu gece de beni sen mutlu ettin... :clover::wub::)

Gönderi tarihi:
Dün gece sen uyurken

İsmini fısıldadım

Ve hayvanların korkunç

Öykülerini anlattım

Dün gece sen uyurken

Çiçeklere su verdim

Ve insanların korkunç

Öykülerini anlattım onlara

Dün gece sen uyurken

Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana

Yeni bir isim verdim sana

DESTİNA

Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede

Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için

Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA

Yaşamımın gizini vereceğim sana..

güzel ve nazlı kelebeğim.. :hug: bak..konduğun heryere sevgi tohumları ektiğini söylemiştim ve o sevginin sana geri döneceğinide..

o kadar çok sevenin var ki ...seni her türlü kötülükten koruyacak .. sevgiden bir kalkanın var artık..canım benim :wub:

minik kelebek DESTİNA... :hug: gönlü...kalbi...neşesi...varlığı güzel diloşum... :blushing::wub: bu kalbe unutulmucak tatlar veriyorsunuz...her gün...her geçen gün..bi öncekinden daha kabarık bir yürekle geliyorum buraya..gelirken aklıma hep benim değerimi bilen insanlar geliyor...ve ben o insanları kalbime öyle bi tıkıştırdım ki....çıkmazlar bi daha ordan... :wub:

bi insanın gülme sebebi olmak mutluuluk verir bana...işte siz de bugün bana mutluluklarımı yaşattınız...sen de mutlu ol güzel gönüllüm... :wub: kalbin....kalbim kalbini aldı içine..gönlünü... :wub:

sizi çok seviyorum... :clover::clover: teşekkür ederim binlerce kez... :wub::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.