Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bende yürümeyi öğrendim Aferim sana bende koşmayı öğrendim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bende kırık kalpleri 3.0 katkütle dikmeyi öğrendim. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Hayatta öğreteceklerimiz ve öğreneceklerimiz.... .............son nefesimizi verene kadar devam edecek... ben de bu sene herkesin (bazilari mustesna) fedakarliga degmedigini ogrendim..aci oldu biraz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 söylenen her şeyin doğru olmadığını öğrendim, yalan söylemek kolaymış onu öğrendim... susmak zormuş, ağlamak kolaymış, bulup kaybetmek daha da kolaymış onuda öğrendim... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 değişmez sandığım şeyler değişiyormuş Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Değişen birşey yok; Sadece karşılaştığınız manzara, maalesef; “her şey eski tas eski hamam” öle valla Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Her zorluğun karşısında azmetmeyi öğrendim.. Ve şuna inanıyorum, azim başarmanın yarısıymış gerçekten.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 yumurtayı tavada pişirebilmek için..önce yağ koymak gerekiyormuş tavaya..onu öğrendim ..dün.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 yumurtayı tavada pişirebilmek için..önce yağ koymak gerekiyormuş tavaya..onu öğrendim ..dün.. sen öğrenirken mutfak yanmadı değil mi? Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 yumurtayı tavada pişirebilmek için..önce yağ koymak gerekiyormuş tavaya..onu öğrendim ..dün.. Yanlış hatırlıyorsun figgaro abi.. Önce yumurtaları kırıcaksın tavaya ok.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazım iki kere gitti ya... Allah'ın sopası yok işte.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Hic birsey bilmedigimi ogrendim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Hic birsey bilmedigimi ogrendim onu bende öğrendim, başkalarınada tavsiye ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ummadığın taş baş yararmış onu öğrendim hayır biliyordum da o taş başıma gelmemişti yani hiç Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 evde balık yemek ıcın aldıgınız balıkları otobuste unutmayın yoksa yıyemıyosunuz ben bunu ogrendım.sonra ınat edıp aynı balıktan bıda aldık ama bu seferde balık unsuz kızarmıyomus bunuda ogrendım.sonra gıdıp balıgı dısarda yedık.son olarak bız evde balık yapamıyoruz bunu ogrendım Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ŞAirin;İşte yolun yarısı dediği yaşa çok yakınım.Şükürler olsun heybem boş değil.Dostumdan düşmanımdan hep birşeyler öğrendim,öğreniyorum.. ............ ben yolun yarısını da geçtim.. şimdiye kadar öğrendiklerimin bir değeri olmadığını öğrendim sıfırla neyi çarparsan çarp sıfır edermiş onu öğrendim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.