Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumun En FAVORİ bayanı hangisi?  

82 üye oy verdi

1. 1. forumun en gözde bayanı sizce kim?

• Gece_Yagmuru
      15
    • MINEU
      9
    • NATALIA
      22
    • Olivia
      11
    • Sessizliğin_kızı
      15
    • Leyla24
      6
    • LILAC
      4

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

benim dedim ya...

Bende nazanozkan'ı TEK geçerim :D

• Cevaplar 174
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

de mi ya bilader?

hala tartışıyolar...

favoriyim ben.halla halla...

bi ben bi banu alkan bu alemde...

bu arada yeni avatar pek şık. zenci abi pek afilli...

Banu alkan senin eline su dökemez :D

O zenciyide en favori erkekler listesine sokacağım.

Ha bak illede tanıştır dersen :D

Başımın üstünde yerin var haberin ola :lol:

Gönderi tarihi:

Banu alkan senin eline su dökemez :D

O zenciyide en favori erkekler listesine sokacağım.

Ha bak illede tanıştır dersen :D

Başımın üstünde yerin var haberin ola :lol:

bak ben bi de şikayet ediyodum,böyle böyle üstad olurum ben biladerim...

bu arada merak eden olursa yaşım 28,akıllıyım,güselim...maşşalahım var...

bi de unutmadan:hakkımı yediler,beni neden listeye almadılar?

Gönderi tarihi:

Birkaç yerde adım geçtiği için bu topice ben de fikirlerimi iletmek isterim. Öncelikle Sevgili Yumoteciğim, Olivia Tatlım ve Tauruscuğum, benle ilgili güzel düşüncelerinizden dolayı size cok teşekkür ediyorum. Ne güzel, okudum yazdıklarınızı ve inanın çok mutlu oldum. :):hug: Ne hoş, çok hoşşşş inanların hakkımda düşündükleri, bana yüklemiş oldukları anlam, çok tatlısınız her biriniz ayrı ayrı :kiss:

Sessizliğin Kızı, sizi fazla tanımıyorum, pek sohbetimiz olmadı, sadece yazdıklarımızdan okuduklarımız kadarıyla tanırız birbirimizi o yüzden ben gerçekten alınmadım ismimi görmediğim için :) dediğiniz gibi onlar size göre favori olanlar... Favori kişilerinizse tabiki tanıdıgınız kişiler olacak. Açılmış olan başlık konusuna gelince, ben de çoğu arkadaşlarım gibi düşünüyorum, burası Havadan Sudan konuların olduğu bir yer ve başlıkta bir problem yok ama Yumotemin ve Oliviacığımın dediği gibi belki kriterlerine ayrılmış olsaydı başlığın anlamı yükselirdi gibi geliyor bana... Bu naçizane fikrimdir, eleştiri olarak algılamayın sakın...

benim forumun bayan üyeleri arasında çok fazla sevdiğim var ve onları bazı özelliklerinden dolayı sevdiklerim olarak seçtim kendime :) Belki her birinizin ismini hatırlayamayabilirim, lütfen kırılmayın arkadaşlarım...

Dostlarım arasındaki favorilerim: Sedelinacığım, Sardunyam ve Yumotem (Herşey bitse de dostluğumuzun bitmeyeceğini bildiğim 3 kişi)

Zeki bulduklarım arasındaki favorilerim: Yumotem (diğerleri de tabiiki çok zekidir yanlış anlaşılmasın ama Zeka soruları ve Bilmecelerde arkadaşımın üstün yeteneğini biliyorum o nedenle)

Kültürel anlamda en favori bulduğum: Sedoşum (Her konuda tartışıp, fikir alışverişi yapabileceğim bir kişi olduğu için)

En sıcakkanlı bulduğum favorim: Leyla24 (O kadar sıcakkanlı ki insan onun ne kadar uzakta olsa da kalbindeki sevgiyi hissedebiliyor)

Kardeş kadar sevdiğim favorilerim: Olivacığım, Nathyciğim (yaşları benden küçük belki ama yürekleri o kadar büyük ki)

kanımı kaynatan favorim: Gecem Yağmurum (Kim ne derse desin, kim hakkında ne düşünürse düşünsün bu dünyadaki hiçbir kişinin duygu ve düşünceleri, onun hakkında benim düşündüğüm güzel duygular ve düşüncelerle boy ölçüşemez. Seni seviyorummmmmm)

Sevgiyle ve hoş kalın :)

Gönderi tarihi:

sevgi benden olsun çiçeğim :) ben de seni çok seviyorum :hug::wub:

senin de söylediğin gibi dostluk demek ne olursa olsun, herşeye rağmen süren bir ilişki demektir. Ben zaten çoğunun farkedeceği gibi dostlarıma sevdiklerime adlarıyla hitap etmem onların bendeki yeri farklı ben de onlara göre farklıyım bu yüzden onlara farklı hitap ederim çiçeğim, sedoşum, dedem, gamzelim, kuzen,biriciğim, tatlış diyenfıstık, güzel gözlüm gibi.....

forumda bir aile havası olsun dostluk olsun istiyorum ve biz sanırım bunu başardık ve kaybetmeyeceğiz. :hug:

Sevgiler :clover:

Gönderi tarihi:

sevgi benden olsun çiçeğim :) ben de seni çok seviyorum :hug::wub:

senin de söylediğin gibi dostluk demek ne olursa olsun, herşeye rağmen süren bir ilişki demektir. Ben zaten çoğunun farkedeceği gibi dostlarıma sevdiklerime adlarıyla hitap etmem onların bendeki yeri farklı ben de onlara göre farklıyım bu yüzden onlara farklı hitap ederim çiçeğim, sedoşum, dedem, gamzelim, kuzen,biriciğim, tatlış diyenfıstık, güzel gözlüm gibi.....

forumda bir aile havası olsun dostluk olsun istiyorum ve biz sanırım bunu başardık ve kaybetmeyeceğiz. :hug:

Sevgiler :clover:

canımsın benim :hug::wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlarım;

Birisi çıksa ve artık tartışmayın lütfen,kırmayın daha fazla birbirinizi dese dinler misiniz..Eğer dinleriz diyorsanız söyledim işte.Hadi bitirelim artık..;):clover:

Sevgilerimle..

Gönderi tarihi:

yaww şimdi burda sedoşun yazısı vardı yaaa? noldu onaaa? ben de tam ona cevap veriyordum geri dondum bi de baktım uçmuşşşşşşş... iyi saatte olsunlar mı geldi neee?

Gönderi tarihi:

bak ben bi de şikayet ediyodum,böyle böyle üstad olurum ben biladerim...

bu arada merak eden olursa yaşım 28,akıllıyım,güselim...maşşalahım var...

bi de unutmadan:hakkımı yediler,beni neden listeye almadılar?

Dedim sana şikayet etme diye :D Sende öğreneceksin bu yolları :lol:

nazanı msn den de tanıdığım ve görüntüsünüde bildiğimden diyorumki;

Güzellikse nazan bir içim su..Kariyer dersen akdenizde koca bir otelde

yönetici...Akıl dersen az sayıdaki iletilerine bakılacak olursa oda tamam.

eeeeee niye yok peki nazan bu listede :angry:

Bu topiği kınıyorum :chris:

Gönderi tarihi:

ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim

benim favori bayanım üslubu,seviyesi,kültürü ve insancıllığıyla SEVGİLİ SARDUNYAM... :clover:

canımsın frozenim :blushing:

sende benim favorimsin buna inan

duyarlısın, sorumlusun, duygulusun, gönlü güzel, yüzü güzelisin... :wub:

favori bayanlar çok burada gloria beni dostları arasında belirtmiş bilki gloria cım sende benim dost bildiklerim arasındasın...

frozen, sedelina, diloş, gloria, geceyağmuru, yumote, mineu, aça, aysum, natalia, olivia bu isimlerin hepsini, zeki, bilgili, seviyeli, ahlaklı, duygulu buluyorum hepsinin yetenekleri farklı ve en sevdiğim yanları terbiye kurallarına sahip olmaları... SİZİ SEVİYORUM KIZLAR... :wub:

Gönderi tarihi:

Durun bende yazayım bana göre forumun en favori bayanları geceyağmuru,aça,natalia,gloria,mineu,aysum,sedelina,sardunyam,mineu,sessizkız,olivia,berceste,yumote,frozen,güzelyaz, yahu bizim forum hep bayanlardan oluşuyor yaz yaz bitmedi hepsi ayrı bir renk hepsi ayrı bir fikir,ayrı biz güzellik ve hepsinin toplamı bir gökkuşağı :clover::clover:

sevgiler hepinize...

Gönderi tarihi:

ismini yazmadıklarımdan özür dilerim

böle bi topici ..... açardı

..... olduğum içinde ben açtım

hep herşeye gülmeye devam edin

hayatta hep gülün

güldürebildiysem sizleri ne güzel

bundan bölede yorum yapılmassa sevinirim ben bir kez daha boyumun ölçüsünü aldım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.