Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

• Cevaplar 234
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Hayırlı Bayramlar... :hug:

bayram1zz5.gif

bayramın mübarek olsun Murtisan

Sevgili Murtisan iyi bayramlar.. :):clover:

11674674869462rp9wc1.jpg

626400da73734c27b3be35db0e290e5e04.jpg

Murti'cim;

Sen gördüğünde baya bi geçmiş olacak ama olsun gönüller bir..:)

Bayramın mübarek olsun arkadaşım..:)

Selam Murti San :) epeydir yoksun...

bayram10095ys7.jpg

Abicim hayırlı bayramlar :):flowers:

Mutlu Yıllar... :)

9.gif

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

yeniyil-kart.jpg

Gece Yağmuru,Sardunyam,diloş,gloria,taurusmutis,RA_dya,Lilac ve Mineu arkadaşlar hepiniz uğramışsınız. bayramımı ve yeni yılımı kutlamışsınız. biraz geç bir cevap oldu ama artık kusuruma bakmayın.düşündüğünüz ve hatırledığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .sevgi ve huzurla kalın...!

normal_beyaz-gul-5.JPG

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

cartoon1265wvwv0.gif

canım arkadaşım benim ben bu kediyi çok sevdim yaaa ^_^senin yanına getirdim

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
cartoon1265wvwv0.gif

canım arkadaşım benim ben bu kediyi çok sevdim yaaa ^_^senin yanına getirdim

teşekkürler sevdiğin birşeyi yanıma getirmen güzel :) ama bu kara kedi :D olsun..!

bakalım ben sana ne getircem :D

a262ue8aggp7.gif

iyisindir umarım murticim sevgiler

iyiyim çok teşekkürler.sevgiler bizden ne demek.......! sende iyisindir umarım.kendine çok çok iyi bak....!

:hug: seni çok seviyorum :flowers:

çok sağol sevgiyi vermesini bilen sevgiye layık biridir sende her zaman seviliyorsun....! kendine iyi bak....!

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Çok tşk ederim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun B) Allah nicelerini görmeyi nasip etsin inş..Kendine iyi bak çok uzak kalma forumdan..biz buralardayız bekleriz herzaman..görüşmek üzeree :flowers:

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Murti sen de kayıpsın arkadaşım?

Gören bilen var mı acaba?

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Evet kayıplardayım.işlerden vakit bulamıyorum ve planda olmayan işler çıktığından dolayı baya uzun bir süredir yoktum.

yinede bu kadar zaman içerisinde unutmadığın için sana ve tüm unutmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.