Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Hayırlı Bayramlar... bayramın mübarek olsun Murtisan Sevgili Murtisan iyi bayramlar.. Murti'cim; Sen gördüğünde baya bi geçmiş olacak ama olsun gönüller bir.. Bayramın mübarek olsun arkadaşım.. Selam Murti San epeydir yoksun... Abicim hayırlı bayramlar Mutlu Yıllar... 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Gece Yağmuru,Sardunyam,diloş,gloria,taurusmutis,RA_dya,Lilac ve Mineu arkadaşlar hepiniz uğramışsınız. bayramımı ve yeni yılımı kutlamışsınız. biraz geç bir cevap oldu ama artık kusuruma bakmayın.düşündüğünüz ve hatırledığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .sevgi ve huzurla kalın...! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 canım arkadaşım benim ben bu kediyi çok sevdim yaaa senin yanına getirdim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 iyisindir umarım murticim sevgiler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 canım arkadaşım benim ben bu kediyi çok sevdim yaaa senin yanına getirdim teşekkürler sevdiğin birşeyi yanıma getirmen güzel ama bu kara kedi olsun..! bakalım ben sana ne getircem iyisindir umarım murticim sevgiler iyiyim çok teşekkürler.sevgiler bizden ne demek.......! sende iyisindir umarım.kendine çok çok iyi bak....! seni çok seviyorum çok sağol sevgiyi vermesini bilen sevgiye layık biridir sende her zaman seviliyorsun....! kendine iyi bak....! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Çok tşk ederim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun Allah nicelerini görmeyi nasip etsin inş..Kendine iyi bak çok uzak kalma forumdan..biz buralardayız bekleriz herzaman..görüşmek üzeree Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Murti sen de kayıpsın arkadaşım? Gören bilen var mı acaba? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Evet kayıplardayım.işlerden vakit bulamıyorum ve planda olmayan işler çıktığından dolayı baya uzun bir süredir yoktum. yinede bu kadar zaman içerisinde unutmadığın için sana ve tüm unutmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.