Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Cnm benim ya seni ve kelebekleri görünce nası mutlu oldum anlatamam İyiyim çok şükür..İyiliğine duacıyım..öpüyorum şapşup Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Cnm çok tşk ederim..Utandım walla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Lilac cnm Hayırlı Ramazanlar :clover Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Çok tşk ederim redblack Gecem saolasın tatlım senin de Ramazan'ın mübarek olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Leylak Güzelime; Seni çok seviyorum canım benim Adımla Nasıl Berabersem hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan koşar gibi yürüyüşün karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların uzak uzak yıldızlarla çevrilmiş kainatin karanlık boşluklarında akıp giderken zaman adımla nasıl berabersem öylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gönlümüz mutluluğa inanmış olmanın gururuyla rahat koltuğumuzun altında birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman her ölümlüye aynı şartlar altında kısmet olmayan gerçekleri görmenin aydınlığı alınlarımızda hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların sen bana kalbim kadar elim kadar yakınsın� Attilâ İlhan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Canım iade-i ziyarete geldim... Allah yolunuda, kalbinide, aklınıda açık etsin... Dilerim çok başarılı olursun ve buna zaten inanıyorum çünkü sen çok akıllısın... Yıl sonu mutluğunu ve gururunu seninle paylaşmak isterim... Bize güzel haberlerle gel... Seni seviyorum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Canım iade-i ziyarete geldim...Allah yolunuda, kalbinide, aklınıda açık etsin... Dilerim çok başarılı olursun ve buna zaten inanıyorum çünkü sen çok akıllısın... Yıl sonu mutluğunu ve gururunu seninle paylaşmak isterim... Bize güzel haberlerle gel... Seni seviyorum... Ablacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. amin.. bu sene bitiyor okulum, inşallah öğretmen olduğumu ve atandığımı hep beraber görürüz.. Kimbilir belki senin bıcırıkların öğretmeni olurum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Ablacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. amin.. bu sene bitiyor okulum, inşallah öğretmen olduğumu ve atandığımı hep beraber görürüz..Kimbilir belki senin bıcırıkların öğretmeni olurum Canım güzel ülkemin güzel çocukları senin gibi aydın bir öğretmen kazanacakları için çok şanslı... Onlara insan olmayıda öğret olurmu Lilac'ım... Hayatın bütün güzelliklerini göster onlara... Ve yıl sonu bu gururu paylaşacağız burada... hemde en güzel şekilde... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Canım güzel ülkemin güzel çocukları senin gibi aydın bir öğretmen kazanacakları için çok şanslı... Onlara insan olmayıda öğret olurmu Lilac'ım... Hayatın bütün güzelliklerini göster onlara... Ve yıl sonu bu gururu paylaşacağız burada... hemde en güzel şekilde... Herşeyden önceki görevim bu zaten ablacım Elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim her zaman.. Yıl sonunu hem mutlulukla hem de arkadaşlarımdan ayrılacağım için hüzünle bekliyor olacağım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 en iyisini yapacağından eminim güzel öğretmenim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 canım iyi çalışmalar dilerim sana umarım iyi bir dönem geçirirsinn Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 canım iyi çalışmalar dilerim sana umarım iyi bir dönem geçirirsinn tıpki ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 İzmir'in güzel kızı; Konya'yı güzelliğinle onurlandırmaya gittin biliyorum.Çok özlemeden ailene kavuşmanı dilerim canım.Hep mutlu ol.. Bu da kelebeğim'e.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 selam..gönderdiğin klip için teşekkür..umarım sende beğenirsin..ben dans etmeye başladım bileee.. http://www.youtube.com/watch?v=foxz3Lers3E...ted&search= Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Seney bende atanıcam zaten... Şükür ki branşlarımız ayrı, yoksa işsiz kalırdın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Güzel kelebek... sana.. Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız Yalnız kederli yalnızlığımızda sıralı sırasız O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı Gittiler akşam olmadan ortalık karardı Bitmez sazların özlemi daha sonra daha sonra Sonranın bilinmezliği bir boyut katar ki onlara Simsiyah bir teselli olur belki kalanlara Geceler uzar hazırlık sonbahara.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Bende sana uğramak istedim Demek bu yıl mezun olacaksın Umarım herşey yolunda gider ve sen hedeflerine ulaşırsın. Selametle. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 İzmir'in güzel kızı; Konya'yı güzelliğinle onurlandırmaya gittin biliyorum.Çok özlemeden ailene kavuşmanı dilerim canım.Hep mutlu ol.. Bu da kelebeğim'e.. Benim bitanecik abicim şarkı mükemmel..ilk defa dinledim ve gerçekten çok beğendim..üstüste 4-5 defa dinledim,izninle bloğuma da taşıyorum mp3 olarakta bulmak istiyorum Çok teşekkür ederim.. selam..gönderdiğin klip için teşekkür..umarım sende beğenirsin..ben dans etmeye başladım bileee.. http://www.youtube.com/watch?v=foxz3Lers3E...ted&search= Beğenmez olur muyum Enrique'yu çok severim ben çok teşekkür ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Seney bende atanıcam zaten...Şükür ki branşlarımız ayrı, yoksa işsiz kalırdın... Bi kere ben KPSS'de seni geçeceğim için böle bişi söz konusu bile olamazdı Güzel kelebek... sana.. Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız Yalnız kederli yalnızlığımızda sıralı sırasız O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız .... Diloşum..şeker fıstığım.. çok tşk ederim şiir için Yanlızlık çok zor..yaşlılıkta daha da zor.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Bende sana uğramak istedim Demek bu yıl mezun olacaksın Umarım herşey yolunda gider ve sen hedeflerine ulaşırsın. Selametle. Memnun oldum gelmene Ewt inş bitiriyorum bu yıl okulu.. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Sen uykusuzluk nedir bilir misin Tırnaklarınla yastığını parçaladın mı Gözlerini tavana dikip Düşündüğün oldu mu bütün gece Ve bütün bir gün Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç Gelmeyince Seni aramayınca Ölesiye ağladın mı Sonra çekilip en koyusuna yalnızlıkların Ona ait ne varsa Bir bir hatırladın mı Sen günden güne erimeyi bilir misin Dev bir ağacın vakarı içinde ölmeyi Bir teselli aramayı Issız parklarda, tenha sokaklarda Ve bütün bir şehir uyurken uzaklarda Deli divane yollara düşüp Yaşlanmış bir köpek gibi Eskimiş bir gömlek gibi Atılmışlığını hissettiğin oldu mu Sevmekten Günler geceler boyunca yürümekten Elin ayağın yoruldu mu Sen yalnızlığın acısını bilir misin Unutulmak bir hançer gibi saplandı mı sırtına İçinde kıskançlığın zehirli çiçekleri açtı mı Bütün gururunu çiğneyip Sevdiğinin geçtiği yollarda Bastığı toprakları eğilip öptün mü Sen çaresizlik nedir bilir misin Sen yokluk nedir gördün mü Yanan başını Duvarlara vurup parçalamak geldi mi içinden Sen her gün bin defa öldün mü Böyleyim diye ayıplama beni Bir gün kendimi Sonsuzluğun koynuna bırakırsam Yaralı ve yenik bir asker gibi Darılma Unutma ki Her seven isimsiz bir kahramandır Unutma ki İnsan; sevebildiği kadar insandır. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Unutma kiHer seven isimsiz bir kahramandır Unutma ki İnsan; sevebildiği kadar insandır. Çok güzel dizeler.. Çok teşekkür ederim egzocum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.