Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl sadece dualara değil, aynı zamanda bende dahil hepimizin yaşam biçimine asla müdahale etmeyen,bir tanrı olduğunu düşünüyorum, kızmadın değilmi? tanrım evet bana kızmadığını çok iyi biliyorum tanrım!!! sevgili@@pach of neo.. un'un yeni nesil elektronik bond'u.. neo'su.. efendim.. gene bi dil sürçmesi belirledim.. avf ediniz.. bendenizi yok sayınız.. tanrı bizim yaşam biçimimize.. idhal olmuyor ki.. emme biz onun iç işlerine daim karışıyoruz.. yoksam.. "el hamd" olan.. müdahale eden sadece alllah'dır.. ne demekse? merhaba.. .. ..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 11 yıl "anamı kesen ben, babamı doğrayan ben, kız kardeşimi boğazlayan ben, kedimi camdan aşağı atan ben, bakkalı dolandıran ben, kasabı masatlayan gene ben, cümle alemin taa bilmem neresine tezgah kuran zaten ben..." ..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 11 yıl "anamı kesen ben, babamı doğrayan ben, kız kardeşimi boğazlayan ben, kedimi camdan aşağı atan ben, bakkalı dolandıran ben, kasabı masatlayan gene ben, cümle alemin taa bilmem neresine tezgah kuran zaten ben..." .. yıllardır düşündüm ve şunu çok iyi anladım,sevgili dostum,kaderimi asla değiştiremezdim,hakettiğim şeyleri asla elde edemezdim,bunun bilincinde yaşamak sadece bedene değil aynı zamanda ruhada acı veriyor,böyle yaşamanın çok anlamsız olduğunu farkettiğimde çok geç kalmıştım,her saniye ölüceğini bilerek yaşamak TANRININ EN BÜYÜK OYUNU ASLINDA,farkındamısınız?bende bu acıya bir son verdim!!!ha ha tanrının kaderini değiştirmeye karar verdim,ve bunuda başardım!!şimdi mutlu olmasam bile, onurum. ve erkeklik gururum hala yerinde!!!eminim tanrı bunada kızmamıştır!!!
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 11 yıl .. tanrı'nı değiştirebileceğin.. senin istediğin gibi bi tanrı yaratabileceğini.. bildiğin an; yani senin dediğin gibi: "oyunu bozduğun an" sana asla kızmayacak bi tanrı'n var demektir.. kızmaz@@pach of neo.. kızmaz.. merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 11 yıl asıl bu soruya kim cevap vericek ve ispatlıyacak tanrı bizi niçin yarattı!!her türlü sorunun cavabını bilen bir tanrı için.komik olmalıyız, iyiler, ulan madem yarattın.birazda kötüler acı çeksinde görelim tanrıyı!!!o zaman belki inanırızda tanrıda menun kalır ,cennet ve cehennemi yarattın madem.o zaman burada ne işimiz var tanrı bey.bak duydunuzmu? ses yok !!!madem herşeyi biliyorsun tanrı bunuda çok iyi biliyorsun o zaman biz iyiler seni yaşadığımız sürece ağır bir şekilde eleşirmeye devam edicez ve sen yine sessiz gemiy ioynuyacaksın eyy tanrııı!!!!!pardo sessiz gemiyi hümeyra söylüyor!!!
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 11 yıl mesafeler sevgiye asla engel değildir,asıl engel tanrının,kader oyunudur!!!farkındamısın?G....A
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 11 yıl Ya arkadaşlar bu ne biçim bi sorgulama böyle.Allah varmı yokmu ismi tanrımı değilmi.Ben size birşey sormak istiyorum.Dünyaya gelmemizin tek amacı olan cennete gitmek için ne yapmamız lazım cennet cennet dedikleri birkaç köşkle birkaç huri başkasına ver onu bana seni gerek seni
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl cennet cennet dedikleri birkaç köşkle birkaç huri başkasına ver onu bana seni gerek seni cennete gitmenin tek bir yolu var,önce cehenneme gitmek, ve burada biraz takılmak,baktın burası zamanla oldukça monoton bir yer haline gelmiş,tam o arada, bir köprü var, hatırladınmı?inananlar ona sırat köprüsü diyor.köprüyü geçtikten sonra ordan sola dön hemen sağda halk ekmeği var.ordan sağa dön.şimdi başını kaldırıp git, bak eğer hurileri ve nurileri gördüysen, doğru, yerdesin.dostum.sonsuza dek!!!!
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl Ya arkadaşlar bu ne biçim bi sorgulama böyle.Allah varmı yokmu ismi tanrımı değilmi.Ben size birşey sormak istiyorum.Dünyaya gelmemizin tek amacı olan cennete gitmek için ne yapmamız lazım cennete gitmenin tek bir yolu var,önce cehenneme gitmek, ve burada biraz takılmak,baktın burası zamanla oldukça monoton bir yer haline gelmiş,tam o arada, bir köprü var, hatırladınmı?inananlar ona sırat köprüsü diyor.köprüyü geçtikten sonra ordan sola dön hemen sağda halk ekmeği var.ordan sağa dön.şimdi başını kaldırıp git, bak eğer hurileri ve nurileri gördüysen, doğru, yerdesin.dostum.sonsuza dek!!!!
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 11 yıl Şunu yapabilirsin: Suriye'ye gider, muhalif katil terörist canilere katılırsın. Alevi kafirler diye çoluk çocuk katliam yaparsın. Küçük kız çocuklarına cariye diye tecavüz edersin. Sonra Esad'ın uçakları gelir seni bombalar. Ölürsen cennetine kavuşursun. Yetmiş huri standart, iki huri de bonus olarak verilir. Muradına erersin. En kısa yolu bu... Bana sorarsan bu şekilde ancak kanlı ve zalim bir katil olarak ölür gidersin ama, senin dinine göre durum yukardaki gibi. Artık karar senin. Bu arap mitolojisi dinin bu yalanlarına mı inanacaksın, yoksa ne yapacaksın, sen bilirsin. ya sevgili dostum demo,sen ne zaman?1000 iletiyi geçtin dostum,ya kısa bir zaman önce seninle aynı iletilere sahiptik, dostum,yoksa trainer falanmı kullanıyorsun?zaten senin anlattıkların,cennete nasıl gideriz? sorusunun cevabı şimdi yaşanan en büyük gerçekler dostum,zaten ölmeden önce bu dünyadaki CEHENNEMİ görmek gibi birşey farkındamısın?dostum,zate ntanrı savaşlardan zevk alıyor,baksana heryerde savaş var!!!yaratının akıl oyununda malesef bunlarda var,bizi bu acı gerçeklerle başbaşa bırakan ey tanrı şimdi ben sana ne diyeyim?ses yok galiba tanrı bu evreni terk etti,!!!
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl zaten senin anlattıkların,cennete nasıl gideriz? sorusunun cevabı şimdi yaşanan en büyük gerçekler dostum, zaten ölmeden önce bu dünyadaki CEHENNEMİ görmek gibi birşey farkındamısın? dostum,zaten tanrı savaşlardan zevk alıyor, baksana heryerde savaş var!!! yaratının akıl oyununda malesef bunlarda var, bizi bu acı gerçeklerle başbaşa bırakan ey tanrı şimdi ben sana ne diyeyim? ses yok galiba tanrı bu evreni terk etti,!!! ey @@pach of neo! yaw bıraksana sen onun-bunun tanrısını.. ve dön kendi prodüksiyonun olan tanrı'na de ki; "ey benim özel ve güzel tanrı'm! sen beni acı gerçekler ya da dünya yaşamı dediğimiz bilinç oyunlarından koru.. sen zati göze görünmezsin.. evren/derin ve dalgalı okyanusunun.. derin kıvrımlarında saklanır ve bize bakarsın.. savaşlar.. cennet-cehennem kurguları.. seni bu sifatlar ile yaratanların olsun.. benim tanrım.. beni sever.. ve benim her dediğimi yapar.. o zaman benim dediğim olsun.." sevgili@@pach of neo.. bu ifadeler benim betimlemem idi.. hadi sen de kendi yorum ve kurguların ile kendi özel tanrını tarif et.. ve senin her istediğine peki/lebbeyk diyecek tanrını yarat.. bırak sen onun-bunu tanrısını.. reddet.. merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl Tanrı yaratmakta sorun yok, günde elli tanrı yaratmak işten değil de, araplar ve araplaşanlar "bizim tanrımız ellah sizin bütün tanrılarınızı döver" diye oyunbozanlık yapmasa! Bunların yarattıkları tanrı ellah hem çok kıskanç, hem geçimsiz, hem kibirli. "Ben tek başıma tanrıcılık oynarım, yanıma başka tanrı katmayın, tek başıma tanrıcılık oynamaktan canım sıkılırsa, iblisi döverim, insanları yakar işkence ederim, bir eğlenceler bulurum" diye ısrar ediyor. Bir sosyalleştiremedik bu ellahı. Narsizm, şovenizm, sadizm, otizm ve daha bir sürü psikolojik rahatsızlığın pençesinde. Pek şifa bulacak gibi değil. Ölüp gitmesi en hayırlısı. Umarım tez zamanda helvasını yeriz…
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl .. sevgili@@democrossian esasen "allah" kelimesinin anlamı.. az da olasa anlaşıla-bilinse/çözümlene-bilinse temelde sorun da çözümlenir.. fekat ve dediğiniz gibi.. yorum yapmak ve kelime tahlili/çözümlemesi yasaklanmıştır.. şikâyet etmiyorum.. öyle de olması gerekli.. çok değerli şeyler.. değer bilmeyenlerin, para ve makam için satanların eline geçse idi.. ne kaos!? bi nakil; kur'an bakara: 2/124 Hani Rabbi, İbrahim'i bazı kelimelerle imtihana çekmiş, o da onların hakkını vermişti de Rab şöyle demişti: "Seni insanlara önder yapacağım." maide: 5/41 Onlar; yerlerine oturmuş kelime'lerin yapılarını bozup değiştirirler. "Size şu verilirse alın, eğer o verilmezse çekinin." derler. ..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl çok değerli şeyler.. Olmayan şeylerin değerleri de olmaz. Anlaşılsa da, bilinse de çözümlense de değer olarak sıfırdan farklı bir değer almaz. Nakillerin de hiç bir değeri yoktur. Tüm hurafeler nakil yoluyla bize gelir ve başımızın belası olurlar. Tüm nakil, rivayet ve diğer ıvır zıvırın tarihin karanlıklarında yok olup gitmesi şarttır. Yoksa insanlık erdemi tamamlanamaz.
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl .. Değer:Geçerlilik; tedavül; para; dolaşım;sirkülasyon; elden ele geçen/dolaşan;**görülüyor ki sevgili dost @@democrossiandeğer kavramı;maddi yani gerçek yani elle tutulur,gözle görülür ve her dem kullandığımızşeylerdir..ve olanlardır.. bilincimizin içeriğidir..ve bilim de bu anlamda değerler üzerindenaraştırma ve gözlemlerini sürdürür..şu noktada anlaşmamız olası;"ilerledikçe değerler sıfıra doğru yön alırlar..""nakiller; münakiller; intikaller"konusunda tamamiyle aynı anlayıştayız..önemli olan "irtical; rical; recûl" boyutudur..ve bu gün bu noktada olanlar..konuşmazlar..rical ehli ya da recûl veya er';Eflatun'un Devlet'i kapsamında,"Armeios Oğlu Er" in Hikâyesinde bahsigeçen ve ölerek ahirete giden,ve orada yaptığı gözlemlerini, dünyayadönüş izni aldıktan sonra anlatan kişidir..Recûl kavramı kur'an'da şöyle geçer:en'am: 6/9"Ve lev cealnâhu meleken le cealnâhu recûl,""Ve şâyet onu melek yapsaydık, onu mutlaka er kişi/recûl yapardık..böylece;"konuşanlar bilmez, bilenler susar.."**not:"değerleri" bilmeyen/liyâkatsiz ellerin kullanmasıdoğru bi şey olamaz..etik/ahlâk değerlerden yoksun, çıkarcı ve dediğingibi nakledileni ölçüp-biçmeden alarak vetuhaf bi akıl-zekâ birlikteliği içinde savunancahil (okumamış demiyorum dikkat!)taraftar insanların elinde kalan dünya ne haldedirgörülüyor..hele bi de ülke yönetimi ellerine geçerse!merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl şimdi tanrım!!! cehenneme gitmem için ne yapmam? gerek..duydunuzmu bak yine ses yok ,-genlerimi ben mi seçtim? -hayır-ailemi ??-hayır-yaşam alanımı??-hayır-hayatım boyunca karşıma çıkanları ??-hayırHem herşeyi sen seç, hemde cezasını biz çekelim.. çekilin ya ben kendim giderim cehenneme!!!!!!
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 11 yıl mesele tanrıyı yaratmada değil mesele ona nasıl inanılmasındadır ! bemin tanrım senin tanrını döver .... benim fikrim hepinizin tanrısını al aşağı eder işte bizler buyuz a dostlar
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 11 yıl şu noktada anlaşmamız olası; "ilerledikçe değerler sıfıra doğru yön alırlar.." Maalesef anlaşamayız dostum. Ben tanrı uydurması hakkında son derece radikalim. Hiçbir prim vermem bu uydurmaya. Tanrı yoktur. Tedavülde olan değerlere gelince… Para emisyonu mal ve hizmetler karşılığıdır. Yani tanrı gibi sanal bir değer değildir. Ama diyeceksin tanrı da pazarlanıyor, alınıp satılıyor, savaşlara, düşmanlıklara bahane ediliyor. Bunlar hep sahte değerlerdir. Mal ve hizmet karşılığı olmaksızın piyasaya sürülen sahte paralardır. Dolandırıcılıktır, sahtekarlıktır, olmayan değerleri var gibi göstermektir. Tanrı aldatmacası konusunda benden zerre taviz çıkmaz. Boşuna nefes tüketme…
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 11 yıl Hem herşeyi sen seç, hemde cezasını biz çekelim.. çekilin ya ben kendim giderim cehenneme!!!!!! önce tanrını yarattın..@@pach of neo ve öyle bi tanrı yarattın ki.. (@democrossianın dediği gibi nakiller ile.. nakillerden anladığın kadarı ile..) ve o sana intikal etmiş.. aklına yatmış.. cehennem'in sahibi bi tanrı.. sonra o senin tanrın cehennemi projekte edince.. illizyonî cehennemin içine düştün zati.. bi yere gitmene gerek yok ki.. zaten dibine gadder içine dalmışın be.. sevgili @@pach of neo.. dostum.. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.