Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 137
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

erkek dediğin buhran abi gibi olmalı.........avrupa yakasındaki gib hı olmazmı

buhran : nediyorsuuuuuun nnnnn mnayyyyaakkkkkk giiitttttttttttttiiiiiii çiiiikiiiil çiiiiikkiiil

çııkkkkkkkk dışarıııııııııııııııııııııııı diyor acayip herif yaffffff

:lol::lol::lol::lol:

:D erkek dediğin gaffur gibi olmalıı :D

"nasılımm?????" :D "yoksa beni beğenmedinmi???" :D adamım benimm yaaaaa :D

Gönderi tarihi:

:D erkek dediğin gaffur gibi olmalıı :D

"nasılımm?????" :D "yoksa beni beğenmedinmi???" :D adamım benimm yaaaaa :D

ismi aklıma gelmedi aslında onu yazcektim... hay sen yaşa masum bebek / masum günışıgı ;):stuart:

Gönderi tarihi:

Karşısındakine hakettiğinden fala değer vermemeli yoksa çok komik durumlara düşer biraz ağırdan gitmeli özellikle biz türkler bir anda herşey olsun istiyoruz karşı tarafa acelei tavırları belli etmemek lazım üstüne başına dikkat etmemeli gereksiz yere kibarlık yapıp yapay davranmamalı en önemlisi dürüst olmalı

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

:clover: Erkek dediğin kalasmı ki yontulmaya ihtiyacı olsun ..........

Erkek dediğin erkek gibi olmalı . ;)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
sözümün eriyim

endamımda profilimde mevcut boy istersen 180 klo istersen 75 gözünün önündede endamımı yürüşümü sen canlandır B)

Hişştt hava atma bilader.. -_-

• 2 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:
erkek dedıgın capkın olur

karıya kıza duskun olur

sevdıgıne el kaldırmaz

kafası bozulunca rakıya vurur :grin:

Kınıyorum seniii :o:o<_<

Gönderi tarihi:

Cichlasoma_citrinellum_MF.jpg

Erkek dediğin ikili ilişkilerde ağırlığını koyabilmeli..

Taşı sıkıp suyunu çıkarmalı..

Sadakat çerçevesi dahilinde olmalı...(Ne yazık ki zor bir madde)

Delikanlı olmalı..

Kadınını kanatları altında tutabilmelii

Bu liste uzar gider...

Gönderi tarihi:

Delikanlı olmalı..

Pısırık olmamalı..

Kadınını kanatları altında tutabilmelii..

Bu liste uzar gider...

Gönderi tarihi:
erkek dediğin aslan gibi olmalı eve geldimi yattığı yer belli olmalı arada bir kükremeli çay getir rakı getir gibi arada birde dövmeli hatta karısını öyle ayarlamalıki dayak yemek için belli saatlerde hatırlattırmalı

:lol::D:wub::grin::laughing:

Gönderi tarihi:

Delikanlı olmalı..

Pısırık olmamalı..

Kadınını kanatları altında tutabilmelii..

Bu liste uzar gider...

bayan mavi boncuk.. :) ..demek bu liste uzar gider.. :P ...haklısın ama..yaa..bide şeler var..şu özelliklerin hepsine sahip olupta kadınsız(aradığını bulamamış) olan erkekler..onlar neki acep.. :unsure: ortada kalmışlarmı..heh hee

kız mavii..seni biraz şeye benzetiyorum..bir bayan vardı forumda gitmiş şimdilerde pek göremiyom..sessizliğin kızı..oda böleydi..içi dışı bir..erkeklerinde biraz üzdüğü bi kızdı..aslına bakarsan sevdiği için üzülen bi kızdı..kalenderdi..aklıma getirdin onu..neysee..mevzuyu anladın..içimizide dağladın..görüşmek üzree.. :clover:

Gönderi tarihi:

Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. ;)-_-

Erkek dedigin askina sahip cikacak..

Gönderi tarihi:

Biz insanlar nasıl yaratıklarız -_- Sevginin değerini vermeyi neden bilemiyoruz.Kadir kıymet bilmemenin kadını erkeği olmuyor demek ki.Şu forumda herkes SEVGİ diye barım barım bağırınıyo,şiirler yazıyo.Ama etrafıma bi bakıyorum herkes mutsuz.Can acımadan AŞK niye olmuyor anlamıyorum.Valla ben onu bunu bilmem insan sevildimi karşılığında da sevgisini vermeli.Yok veremiyosa kaybeden ben değil karşımdakidir.Bilmem anlatabildimmi :unsure:

Gönderi tarihi:

Aşk'ın cinsiyeti yok arkadaşım,

aşk diye yollara düşüyoruz bulduğumuzda kaybediyoruz, ya da çok geç kalmış oluyoruz, ama cesaret demişsin onda çok haklısın biz cesaretimizi toplayana, kararımızı verene kadar zaman akıp gidiyor, çok şey değişiyor. :(

Erkekler siz kadınlar kadar cesur değil biz ince hesaplar yaparken kaybetmiş olduklarımızı, siz kadınlar kısa zamanda yeniden inşa edebiliyorsunuz. Akıllıca olanda bu galiba, çünkü hayat çok kısa, saniyelerin bile önemi var hayatta.

Gönderi tarihi:

gurur en önemli değerlerden biri fakat, insan sevdiğine gurur yapmamalı..

yapılması gereken yerler illaki olacaktır ama sen ondan, o senden gelmeyi bekledinmi olayın boyutu değişir..

erkek dediğin, adam gibi adam ve düzden olmalıdır bence, yalansız dürüst ve sevgisine sahip çıkan olmalı :clover:

Gönderi tarihi:
sözümün eriyim

endamımda profilimde mevcut boy istersen 180 klo istersen 75 gözünün önündede endamımı yürüşümü sen canlandır B)

:unsure: hayatımda bu kadar kasıntı ve kendini beğenmiş birine ilk defa rastladım :)

Pardon yaniii :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.