Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ HAYAL GEMİSİ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸


Misafir taurusmutis

Önerilen İletiler

Köyümde bulunan bahçeme,amerikan filmlerinde gördüğümüz verandalı ve 2 katlı bir ev yaptırmak istiyorum.Zaten bahçemde envai çeşit meyva olduğundan mevsiminde sabahları çıkıp,çeşitli meyvaları dalından yemek,oluşturduğum organik sebze bahçemle ilgilenmek,salkım söğüt agacını altına koyacağım masada öğle ve akşam yemeklerini yemek,sabah erkenden aynı masada çoğunu kendimin yaptığı kahvaltılıklarımla kahvaltı etmek istiyorum.Devamlı misafirim olsun,misafir ağırlayayım,her geleni meyvalarımla sebzelerimle uğurlayayım istiyorum.Yine bahçemde kümes hayvanları ve Köpeğim olsun istiyorum (Adı bile hazır DAPHNE..:) ).Kısacası şu sehir hayatının yoruculuğundan ve gürültüsünden kaçmak istiyorum..

 

Evet,şimdi de sizin hayalleriniz..

 

Not:Bu aslında bir hayal değil,orta vadeli bir hedeftir..;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hani şu titanic filminin en güzel sahnesi var ya..Akşam güneşi batarken :D Ordaki figüranların yer değiştirmesi olabilir mesela dedecim :rolleyes:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ülkemde devlet okularının son donanımlı olması,çocuklarımızın çok iyi yetişmesi,ve sayılı ülkeler arasına girmemiz.. :sweatingbullets:

 

diğer hayalimde malum :wub: ,bu hayalim yukardaki hayalin gerçekleşmesinden bıle daha zor gibi :lol::stuart:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Çok hayalim var beeee.. Hangi birini yazayım ki ama şöyle konu başlıklarına ayırıp, bi anlatmayı deneyelim bakalım...

 

En kariyerli hayalim :) ya da başka bir deyişle ÖLME EŞEĞİM ÖLME hayalim :w00t:

Yüksek lisansını kazandığım bölümü bitirip, doktora sınavlarını da kazanmak arkasından bölümde araştırma görevlisi olarak başlayıp, doktor, yrd. doç, doç. sonra da prof. olmak. prof. olduktan sonra da bölümün başına geçmek oy oy oyyyy... Stresli iş beeee..

 

En ihtimaller üzerine kurulu hayalim... başka bir deyişle AHH AHH NERDEEEEEE hayalim :)

Her cumartesi sayısal loto oynayıp, önümüzdeki 5 yıl içinde sayısalı tutturmak, ertesi günü genel müdüre gidip, ne siz beni anlayabildiniz ne de ben sizi anlayabildim demek, o zaman bu böyle gitmez hadi bana eyvellah deyip, hemen hayalimdeki cafem için mekan aramaya başlamak.. kafama uyan yeri kiralayıp, kendi yaptığım kekler ve böreklerle gelen müşterilerime hizmet etmek... Ama öyle müşteri dedim de müşterim olmayacak onlar benim, her biri misafirimmiş gibi davranacağım, her biriyle güzel sohbetler yapacağım ve mutlu mesut yaşayıp gideceğiz işte... iflas edersem de banane, nasılsa daha çok param var (sayısaldan kazandım yaaaa :w00t: )

 

En mütevazi hayalim ya da başka bir deyişle ÖMRÜNE ÖMÜR KAT hayalim

Hepiniz benim tarım merakımı bilirsiniz... Ee serde köy çocukluğu da var ne de olsa... Ben bu hayalimde babaannemim yolundan gitmeyi isterim... Taurus senin hayaline yakın aslında, şaşırdım da ne yalan söyleyeyim ne kadar benziyor aslında benim hayalime :unsure: Babaannem Giresun'un bir köyünde yaşardı... Bir küçük köy evi vardı ve inekleri, kedisi, her daim köpeği ve tavukları... Ayrıca o öldükten sonra hakkında sohbet ettiğimiz herkes derdi ki ne eli açık bir kadındı, neyi var neyi yok gelen misafirleriyle paylaşırdı derdi. Bu zamana kadar ona misafirliğe gelip de eli boş dönen olmamıştır bilir misiniz? Karadenizli olmanın verdiği birşey olsa gerek, ben suyu cok severim. Karadenizi gezdiyseniz bilirsiniz gittiğiniz heryerde yanınızdan bi ırmak, bi dere gecer mutlaka... Benim hayalim ev nasıl olursa olsun yanından bi ırmak geçsin... Kurumasın hep aksın şırıl şırıl... Evimin çatısı kiremit değil de çinko olsun ki her yağmur yağdığında çocukluğumda olduğu gibi çatıya vuran pıtır pıtır yağmur sesiyle uyuyabileyim... Dışarda şırıl şırıl ırmağımın sesi, çatıya vuran pıtır pıtır yağmur damlaları ve ben oturayım camın kenarında, çalışma masamda istediğim romanımı yazayım... Evde bir Golden köpeğim olsun öyle ayaklarımın dibinde otursun, uyusun uyansın... Şömine de çıtır çıtır yanan odundan saçılan ateşle aydınlansın odamın içi... Demliğimde aroma kokulu çayım her daim hazır olsun masamda... Bahçemde bir dolu sebze, kendi ellerimle yetiştirdiğim... Tavuklarıma öyle suni gübre vermek yok, mısır vereceğim ben onlara, ne bulurlarsa yesinler solucan, böcek falan ki doğal beslendiklerinden çocukluğumdaki gibi kızıl, sarı olsun yumurtasının içi... Şöminemin başında bir sallanan koltuk, yoruldukça geçip, öyle sallana sallana uyuyakalabileceğim... offf yaaa bir gün gerçek olsun bu hayalim lütfen...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.