Misafir Marcus Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 sayin politika; sizle aramizdaki farki cok guzel belli etmissiniz cok saolun....Sizler turklerle ayni dusunceler icindesiniz iste gundelik hayatta ama burda genelde hepsi dogruluyo bu olayi ve bizler direkman tartismaya giriyoruz.. Ve belki su anki konuyla bir alakasi yok ama solemeliyim dun buranin kanallarindan birinde cikti lutfen ama lutfen Fransayi elestirmek yada herhangi bir manifestasyonda bulunmak isteniliyorsa once bayraklar taninsin dun fransa bayragi diye yakilan hollanda bayragi yuzunden turklere demediklerini birakmadilar....''Turk halki eger bayrak yakcaksa once kulturunu gelistirsin'' gibi bir yigin sey.... Ve bayrak yakma olayina gelince bu davranisi yakistiramadim ben cunku Ataturk bile ayagina serilen bayraga basmayarak onlari utandirmisti..Bu zayifliktan baska bir sey degil... Ve siz taa fransadan kalkıp türklerin olumsuzluklarını bize aktarıyorsunuz.Sevgili bohem hiçmi içinizde bir vatan sevgisi oluşmadı.Kendiniziden hep üçüncü şahıs gibi bahsediyorsunuz.Bir ülkeye ait olma düşüncesi sizi hiçmi bağlamadı.orada türklüğünüzle bir kez olsun gurur duydunuzmu. Yoksa hep aşağılanmamak adına varlığınızı inkarmı ettiniz....Sanrım korktunuz.Evet belki haklı yanlarınızda vardı.Sizi anlaşılabilir yapan nedenlerde vardı. Ucunda ölümde olsa bu vatan için ölmeye değer..... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 sayin politika; sizle aramizdaki farki cok guzel belli etmissiniz cok saolun....Sizler turklerle ayni dusunceler icindesiniz iste gundelik hayatta ama burda genelde hepsi dogruluyo bu olayi ve bizler direkman tartismaya giriyoruz.. Ve belki su anki konuyla bir alakasi yok ama solemeliyim dun buranin kanallarindan birinde cikti lutfen ama lutfen Fransayi elestirmek yada herhangi bir manifestasyonda bulunmak isteniliyorsa once bayraklar taninsin dun fransa bayragi diye yakilan hollanda bayragi yuzunden turklere demediklerini birakmadilar....''Turk halki eger bayrak yakcaksa once kulturunu gelistirsin'' gibi bir yigin sey.... Ve bayrak yakma olayina gelince bu davranisi yakistiramadim ben cunku Ataturk bile ayagina serilen bayraga basmayarak onlari utandirmisti..Bu zayifliktan baska bir sey degil... Sevgili Laboheme,Mantigin yolu birdir,tabiiki Türkler olarak Fransda yasayanlar direk olarak cikarilicak yasadan etkilenecek olanlardir.Yalniz sukadarini söylemekte bir sakinca görmüyorum,son bir Türk dahi kalsa Fransanin yüzüne karsi soykirim olmamistir denilebilmelidir.Ermeniler katlettikleri Türklerin faturasini ödemelidirler.Fransa Ermeni olaylari ile direk iliskisi olan bir sömürge ülkesi oldugu nedeniyle Insan haklari mahkemesine verilmelidir,bunu Fransada cikacak yasa karsisinda dimdik durarak yapabilmelidir ordaki insanlarimiz,görüyorsunuz,Türkiyeyi yönetenler bu olayi coktan sineye cektiler bile,onlar simdi bütün gayretleri ve yalanlari ile 2007 de yapilacak olan secime sartlandilar,secilebilmeleri Avrupa ve Amerikanin elindedir.Diaspora bal alacagi cicegi cok iyi secmistir. Bayrak yakmak bence yakisik almayan bir protesto seklidir.ve bunu bende tasdik etmiyorum.Ayrica Türkler Avrupaya kültürün ne olduunu ögretirken Avrupalilar elegecirdikleri ülkelerin halklarini kilic zoru ile hristiyanlastiriyorlardi.Avrupanin Türklere olan kini yeni olmadigi icin Türkler aleyhinde cok seyler söyleyebilmektedirler,biz onlara neden kiziyoruzki bizim nobelcilerimizde Türklere küfür etmiyorlarmi.Türklere Türkiyeye küfür etmek artik günün modasi daha dogrusu AKP nin Avrupa birliginden aldigi talimatlar dogrultusunda Türk milletine ancak küfrü yakistirmasidir. saygilarla Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gugukcuk gitmeyecektir, belki bu başlıkta bir daha yazmayabilir haklıdır da fakat forumu terketmeyecektir terketmemelidir, zira ; 1. İfa ettikleri yek amel hükümeti tahkir ( tenkit değil), 2. Fikirleri kendi fikriyatına manend olmayan kim var ise onu ya da onları vatan haini, onursuz, tepkisiz göstermek 3. Kendileri gibi kalıp düşünceler dışına çıkan her bireyi vatan düşmanı göstermek, Cumhuriyet düşmanı göstermek gibi bir düşünce ve yazı terbiyesine ancak malik olan şüreka-yı zîcehli, 4. Tek bildikleri mahall-i posttan halka telkin-i isyan olan 5. Ruhiyatı cay-ı kürek, tecsirata baîd ve fakat lafugüzâfa garîb olan, Ve buyüzden Açıkça Cumhuriyet, Hür düşünce, akıl ve mantık yagısı olan, Köligeye sinmiş kimi jakobenlere ben gugukcuk'un pirim vereceğine inanmıyorum. bozan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gugukcuk gitmeyecektir, belki bu başlıkta bir daha yazmayabilir haklıdır da fakat forumu terketmeyecektir terketmemelidir, zira ; 1. İfa ettikleri yek amel hükümeti tahkir ( tenkit değil), 2. Fikirleri kendi fikriyatına manend olmayan kim var ise onu ya da onları vatan haini, onursuz, tepkisiz göstermek 3. Kendileri gibi kalıp düşünceler dışına çıkan her bireyi vatan düşmanı göstermek, Cumhuriyet düşmanı göstermek gibi bir düşünce ve yazı terbiyesine ancak malik olan şüreka-yı zîcehli, 4. Tek bildikleri mahall-i posttan halka telkin-i isyan olan 5. Ruhiyatı cay-ı kürek, tecsirata baîd ve fakat lafugüzâfa garîb olan, Ve buyüzden Açıkça Cumhuriyet, Hür düşünce, akıl ve mantık yagısı olan, Köligeye sinmiş kimi jakobenlere ben gugukcuk'un pirim vereceğine inanmıyorum. bozan Yani işi, dur eski lügattan yazayımda, ağır görüneyim noktasına kadar indirdiniz ya bravo. Şekilciliğe gerek yok. Böyle yazınca yazdıklarınızın değer bakımından bu günkü türkçeyle yazdığından bir farkı olmaz merak etme. malzeme aynı cila muhteviyatı değiştirmez. Ayrıca gitme hususunda. Gerçekten sıktı buda artık bu forumda. Burası bir platforumdur. Gitmek isteyen davul çalmadan, dramatize etmeye çalışmadan platformu terkedebilir. Kendine kalmış ikna etmek isteyende özel mesaj yoluyla ikna edebilir. Ancak ortalık yerde dram yapmanın gereği yok. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 sayin politika; sizle aramizdaki farki cok guzel belli etmissiniz cok saolun....Sizler turklerle ayni dusunceler icindesiniz iste gundelik hayatta ama burda genelde hepsi dogruluyo bu olayi ve bizler direkman tartismaya giriyoruz.. Ve belki su anki konuyla bir alakasi yok ama solemeliyim dun buranin kanallarindan birinde cikti lutfen ama lutfen Fransayi elestirmek yada herhangi bir manifestasyonda bulunmak isteniliyorsa once bayraklar taninsin dun fransa bayragi diye yakilan hollanda bayragi yuzunden turklere demediklerini birakmadilar....''Turk halki eger bayrak yakcaksa once kulturunu gelistirsin'' gibi bir yigin sey.... Ve bayrak yakma olayina gelince bu davranisi yakistiramadim ben cunku Ataturk bile ayagina serilen bayraga basmayarak onlari utandirmisti..Bu zayifliktan baska bir sey degil... la boheme bir kaç mesaj önce kendinizi fransada yaşıyan bir türk olarak görüyordunuz. Ama şimdi " sizler türklerle aynı düşünceler içindesiniz" diyorsunuz Marcus'a. Siz kimsiniz türkler kim ? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gugukcuk gitmeyecektir, belki bu başlıkta bir daha yazmayabilir haklıdır da fakat forumu terketmeyecektir terketmemelidir, zira ; 1. İfa ettikleri yek amel hükümeti tahkir ( tenkit değil), 2. Fikirleri kendi fikriyatına manend olmayan kim var ise onu ya da onları vatan haini, onursuz, tepkisiz göstermek 3. Kendileri gibi kalıp düşünceler dışına çıkan her bireyi vatan düşmanı göstermek, Cumhuriyet düşmanı göstermek gibi bir düşünce ve yazı terbiyesine ancak malik olan şüreka-yı zîcehli, 4. Tek bildikleri mahall-i posttan halka telkin-i isyan olan 5. Ruhiyatı cay-ı kürek, tecsirata baîd ve fakat lafugüzâfa garîb olan, Ve buyüzden Açıkça Cumhuriyet, Hür düşünce, akıl ve mantık yagısı olan, Köligeye sinmiş kimi jakobenlere ben gugukcuk'un pirim vereceğine inanmıyorum. bozan Bu hükümet TÜrk ulusunu temsil etmedigi icin yinede sizin dediklerinizin aksine sadece tenkid edilmektedir,hakaretlere bu forumlarda prim verilmedigini cok iyi bilmeniz gerekir,yani tespitiniz yanlis. Fikirleri derken,bir Türk ulusunun fikirleri demek istiyorsunuz galiba,evet Türk ulusunun fikirlerine ters düsenler sadece belirli bir kesimin öncülügünü yapanlar bence hem onursuz hemde vatan hainidirler. Cumhuriyete düsman göstermemize gerek yok onlar zaten Cumhuriyet düsmani olduklarini inkar tmeyenlerdir.Yazi terbiyesi, terbiyeli yaziyi hakedenler icin gecerlidir. Halki isyana tesvik edenler iste nobel alabilmek ugruna ecdadina küfredenlerdir. Burada herkez sizin kadar laf etmeye muktedirdir,gercegi göremeyenlere görmek istemeyenlere,yardimci olmakta insanlik görevidir, Türkiyenin onuru ayaklar altina alinmistir.Gugukcuk yaptirimla bir yere varilmayacagini acik acik vurgulamakla gelin Ermeni soykirimini kabul edelim imasinda bulunmustur,bunun saklisi gizlisi yoktur,Türkiye büyük ve güclüdür önemli olan bu gücünü kullanmasini bilen basiretli yöneticilere sahip olunmasidir.Cumhuriyeti savunmak nezamandan beri jakobenlik olmustur,bize bu ülke birileri babalarinin ciftligi gibi kullansinlar diye birakilmadi. saygilarla Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yürü be aslanım kim tutar seni ? Halka çağrı 1. Hadi bakalım aslanlarım alanlara, yalnız yanınızda mutlaka bulunması gerekli alet ve edevatı unutmayacaksınız. 2. Herkes büyük fransa protestosu için bir adet balyoz, bir adet odun ben sana vurdum, bol miktarda nutuk almalıdır. 3. Alanlara 10. yıl marşı eşliğinde Bursa nutku okunarak girilmeli, ve gördüğümüz her Fransız ve Fransız mamülüne doğru Bursa nutku sayfalarını iyice tutmalıyız, bir müddet sonra bu mamüller Türk malına dönüşecektir. 4. Fransız elçiliği önüne bir balya Çılgın Türkler kitabı bırakılmalı, böylece Fransızlar onları nasıl da tepelediğimizi hatırlayacaklar bizden ödleri kopacaktır. 5. Bize katılmayan bütün Türkleri vatan haini ilan edecek, kendimizi hakiki ve samimi cumhuriyetçi farklı düşünenleri patates ilan edeceğiz... Yürürüyün çılgınlar böylece geri kalmışlığımızı bir müddet daha örtbas edeceğiz.: bozan Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Siz farklı düşünenlere nasıl bakıyorsunuz? Aynaya bakma huyunuz hiç yokmu? Düzinelerce sayfa oldu hala ne dedeğinizi anlamaya muktedir olamadık..Bende var bir geri zekalılık herhalde... Olsun ben geri zekalı olayım siz akıllı olun.Ama aklınızın getirilireninden bahsedebilin bize.Örneğin somut bir öneri bizi kendinize hayran bırakacak bir bakış açısı. Çok tilkisiniz bozan.Size saygı duyuyorum.Farklı farklı düşünsekte kafanızdaki zekayı birilerini ayartma adına çok iyi kullanıyorsunuz.Sizi düşman görmüyorum ama dost olabileceğinizede pek ihtimal vermiyorum Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yürü be aslanım kim tutar seni ? Halka çağrı 1. Hadi bakalım aslanlarım alanlara, yalnız yanınızda mutlaka bulunması gerekli alet ve edevatı unutmayacaksınız. 2. Herkes büyük fransa protestosu için bir adet balyoz, bir adet odun ben sana vurdum, bol miktarda nutuk almalıdır. 3. Alanlara 10. yıl marşı eşliğinde Bursa nutku okunarak girilmeli, ve gördüğümüz her Fransız ve Fransız mamülüne doğru Bursa nutku sayfalarını iyice tutmalıyız, bir müddet sonra bu mamüller Türk malına dönüşecektir. 4. Fransız elçiliği önüne bir balya Çılgın Türkler kitabı bırakılmalı, böylece Fransızlar onları nasıl da tepelediğimizi hatırlayacaklar bizden ödleri kopacaktır. 5. Bize katılmayan bütün Türkleri vatan haini ilan edecek, kendimizi hakiki ve samimi cumhuriyetçi farklı düşünenleri patates ilan edeceğiz... Yürürüyün çılgınlar böylece geri kalmışlığımızı bir müddet daha örtbas edeceğiz.: bozan 70 mil.luk bir ülke ile alay ettiginizin farkindamisiniz acaba sayin bOZAN,amaciniz nedir,yoksa 10.yil marsi size dokunuyormu? Türk milleti balyozla protesto yapmaz ama gerektiginde o balyozlarla ne yapabilecegini cok iyibilir. saygilarla Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 70 milyonluk bir ülkeyle alay edenler Atatürk'ü, 10.yıl marşını ve Nutuk'u istismar ederek, kişilerin tercihleri üzerinden metalanmaya, faydalanmaya çalışanlardır. Bu ülkeyle alay edenler, Atatürk'ü istismar ederek, Cumhuriyeti istismar ederek darbe şakşakçılığı yapan ve bu 70 milyona deli gömleği giydirmeye çalışan halkçılık nedir bilmeyen halka karşı örgütlenenlerdir. Bu ülkeyle alay edenler kendilerine aynı muamele yapıldığında hasmına aba altından sopa gösteren seni balyozla parçalarım diyen bilumum halk düşmanıdır... Kullanmak için , istismar için artık Cumhuriyetimizi ağızlarına almasınlar....Bu Ülkeyle alay edemezsiniz. bozan Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 70 milyonluk bir ülkeyle alay edenler Atatürk'ü, 10.yıl marşını ve Nutuk'u istismar ederek, kişilerin tercihleri üzerinden metalanmaya, faydalanmaya çalışanlardır. Bu ülkeyle alay edenler, Atatürk'ü istismar ederek, Cumhuriyeti istismar ederek darbe şakşakçılığı yapan ve bu 70 milyona deli gömleği giydirmeye çalışan halkçılık nedir bilmeyen halka karşı örgütlenenlerdir. Bu ülkeyle alay edenler kendilerine aynı muamele yapıldığında hasmına aba altından sopa gösteren seni balyozla parçalarım diyen bilumum halk düşmanıdır... Kullanmak için , istismar için artık Cumhuriyetimizi ağızlarına almasınlar....Bu Ülkeyle alay edemezsiniz. bozan siz balyozla nereye varmaya calisiyorsunuz bunu heralde sizin disinizda cözemiyecek kimse,70 mil.luk ülke ile görebildigim kadari ile siz alay ediyorsunuz,onlari meydanlara gönderip 10.yil marsini söyletiyorsunuz,ve milletin onurunu hice sayiyorsunuz.Atatürk'ü Cumhuriyeti istismar edenleri biz cok iyi taniyoruz,ve bu Cumhuriyete kimlerin küfür ettiginide cok iyi taniyoruz.Halka ragmen hükümet olanlarin neler yaptiklarinida görüyoruz.Darbe akli basinda olan hicbir kimsenin arzu edemiyecegi bir talihsizliktir,Ama Ülkenin ali menfaatlerininde korunmasi sarttir,halk düsmanlarini biz acilislarsa kurdele kesmelerde ve mitinglerde yasiyoruz cokcana.Türkiyenin hükümeti gibi calisamayanlara birilerinin görevlerini hatirlatmasi kadar normal olan hicbirsey yoktur.bundan neden gocunuyorsunuz.Eger bu ülkenin haysiyeti sizi ilgilendirmiyorsa buna birsey diyemeyiz ama ülkesini sevenlerede lütfen saygili olmaya calisin, saygilarla Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 .Darbe akli basinda olan hicbir kimsenin arzu edemiyecegi bir talihsizliktir,Ama Ülkenin ali menfaatlerininde korunmasi sarttir İşte sihirli cümlelerden birisini söylemiş sevgili politika. ne güzel değil mi ? Aklı başında hiçkimse darbe istemez ammaaaaa, ammaaaa hep bu amalar. ama devletin âli menfaatiymiş, nedense hep kişi olmayan devlet değil de ona hükmeden rantçıların âli menfaatleri oluyor. Aklı başında hiçkimse darbe istemezmiş. peki sevgili dostum 10 yılda bir bu millet çıldırıyor mu ? Deliriyor mu ? Yoksa birileri milleti delirtiyor mu ? Geçeceksiniz böyle barbeli matkapları, darbeli demokrasileri. Ali menfaat nedir bilir misin ? Ali menfaat milleti 10 yılda bir devirmemektir. Ali menfaat komünist, solcu, faşist, dinci aramak yerine sokaklarda, bu vatanın evladına sahip çıkmaktır. Ali menfaat halkına karşı darbecilikte bulunmamaktır. Ha bir de gerektiğinde o balyozlarla şöyle yaparız böyle yaparız demenin ali menfaatle ilişkisi serdar dontaçın sanatla ilişkisi kadardır o kadar... bozan Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 İşte sihirli cümlelerden birisini söylemiş sevgili politika. ne güzel değil mi ? Aklı başında hiçkimse darbe istemez ammaaaaa, ammaaaa hep bu amalar. ama devletin âli menfaatiymiş, nedense hep kişi olmayan devlet değil de ona hükmeden rantçıların âli menfaatleri oluyor. Aklı başında hiçkimse darbe istemezmiş. peki sevgili dostum 10 yılda bir bu millet çıldırıyor mu ? Deliriyor mu ? Yoksa birileri milleti delirtiyor mu ? Geçeceksiniz böyle barbeli matkapları, darbeli demokrasileri. Ali menfaat nedir bilir misin ? Ali menfaat milleti 10 yılda bir devirmemektir. Ali menfaat komünist, solcu, faşist, dinci aramak yerine sokaklarda, bu vatanın evladına sahip çıkmaktır. Ali menfaat halkına karşı darbecilikte bulunmamaktır. Ha bir de gerektiğinde o balyozlarla şöyle yaparız böyle yaparız demenin ali menfaatle ilişkisi serdar dontaçın sanatla ilişkisi kadardır o kadar... bozan Bu ülkede darbeleri kimler yaptı peki...Politikayı yerden yere vurunda geçmişin bir özeleştirisini yapabilme yürekliliği sizde mevcutmu Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 İşte sihirli cümlelerden birisini söylemiş sevgili politika. ne güzel değil mi ? Aklı başında hiçkimse darbe istemez ammaaaaa, ammaaaa hep bu amalar. ama devletin âli menfaatiymiş, nedense hep kişi olmayan devlet değil de ona hükmeden rantçıların âli menfaatleri oluyor. Aklı başında hiçkimse darbe istemezmiş. peki sevgili dostum 10 yılda bir bu millet çıldırıyor mu ? Deliriyor mu ? Yoksa birileri milleti delirtiyor mu ? Geçeceksiniz böyle barbeli matkapları, darbeli demokrasileri. Ali menfaat nedir bilir misin ? Ali menfaat milleti 10 yılda bir devirmemektir. Ali menfaat komünist, solcu, faşist, dinci aramak yerine sokaklarda, bu vatanın evladına sahip çıkmaktır. Ali menfaat halkına karşı darbecilikte bulunmamaktır. Ha bir de gerektiğinde o balyozlarla şöyle yaparız böyle yaparız demenin ali menfaatle ilişkisi serdar dontaçın sanatla ilişkisi kadardır o kadar... bozan Sayin Bozan,ben ine sözümün arkasindayim,eger ülkede atanmislar hükümet olma görevini yerine getiremiyorlarsa,halka hizmet yerine rantcilara ve Avrupali isbirlikcelere hizmet veriyorsa,ülkede herkes her istedigi telden calip oynuyorsa,o rütbelilerde gelir tokadi vurup oturtur,tokat yemeye merakli olanlar o tokadin gelmesi icin mümkün olan her basiretsizligi gösterirler.Bu ülkeye darbeleri kimler yapti degil kimler yaptirttidir önemli olan.10 yilda bir bu millet cildiriyormu diye bana neden soruyorsunuz,bende siradan bir yurttasim,o soruyu savundugunuz yönetimlere sorun,cünkü onlar bu ülkeyi karistirip sonrada baskalarini suclayan.Bir ülkenin selameti icin yeri geldiginde eger milletin huzur ortami sabote ediliyorsa eger rejim tehdit ediliyorsa fasistte dincide komünistte aranir sayin bozan bu sadece Türkiyeye has bir olay degildir.Bakin bir hafta icinde iki Ingiliz generali -ki biri Ingiltere Genel Kurmay baskanidir-sert bir dille Ingiltere hükümetini elestirdi.Ve hic kimse kalkipta Ingiliz ordusu siyasete karisiyor diye cevher yumurtlamadi.demekki Ordu kendisine verilmis olan görevi yerine getirmekle yükümlüdür.Ve Türkiyenin ali menfaatleri o vatan evlatlarina sahip cikmaktir evet ama,o vatan evlatlarina kursun siktiranlar savundugunuz yönetimlerce el üstünde tutulmaktadir.Siz saniyorumki birseyleri savunmaya calisiyor ama neyi savundugunuzu yeterince anlatmak yerine dolambacli yollardan ve Nurulllah Atacvari yazmaktan yanasiniz.Balyozlardan ben degil siz bahsettiniz heralde bir balyoz hatiraniz oldu veya balyozu seviyorsunuz. saygilarla Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 sayin marcus hersey guzel olucak diye bir kaide yoktur...Benim aktardigim olumsuzluklar burda turklerle dalga gecmek icin yapilan unsurlar halkin en azindan bayraklar konusunda bilgilendirilmesinde ben bir yanlislik gormuyorum...kendimden 3.sahis olarak bahsetme sebebim ise aramizdaki buyuk far ben burda buyudum buranin kulturuyle ve simdi araya sIkIsmis bir halim var bir yanda vatandasi oldugum ulke bir yandada omrumu gecirdigim fransa ama siz bu denklemi anlamiycak kadar duz bakiyorsunuz ve sanirim sizin gozunuzden bakilinca hersey guzel....Sizin ait olma anlayisiniz nedir ben kendimi iki ulkeyede ait hissediyorum yani annem turkiye ama beni buyuten ffransa...Ve asla asagilanmak gibi takintilarim olmadi Herzaman nerelisin dendiginde Turkum dedim benim bole takintintilarim yok ben bir sinifta tek Turkum ve iki ermenide var ve nekadar iliskilerimize yansitmak istemesekte ermeni turkiye sorunu patlak verir...Ben turklugumden utansaydim eger ermeni sorunuyla ilgili hic bir bilgim olmadigi halde ulkemi savunmazdim...""sanirim korktunuz'' cumlenizde bana bir anlam veremedi neden korkayim ki??? Sizi yanlış anlamış olabilirim...Söylediklerinizi kabul ediyoruz sevgili boheme.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Önce marcus'a ; sen de ciddi bir ışık görüyorum dostum, insanlar ikiye ayrılır ( iyi kötü çirkin'den ) hakikate ya da herhangi bir görüşe ki buna daha önce tesadüf etmese de baştan ve belli bir önyargı ile mutlak karşı olanlar ve farklı düşüncelere karşı velev ki kendi fikrinden çok uzak da olsa saygılı ve ölçülü olanlar, ben seni ikinci hizip içerisinde addediyorum. Bu manada geçmişin öz eleştirisini yapabiliriz bunun için yürekten ziyade kafa gerekir diye düşünüyorum, insan sürekli kendini yenilemeli değil midir ? Sonra politika'ya ; öncelikle sizi ikinci bölük dahilinde addedemeyeceğim için müteessirim ve ahiran anlaşılan döverek adam etme metodunu gerektiğinde ( ali menfaat durumunda ) lüzumlu ve belki elzem görüyorsunuz. Ben bu hususa katılırsam bütün bir hayatımı yalanlamış olurum. Geldiğimiz noktada ne olursa olsun ben insanları ve onların fikirlerini anlamak siz ise yeri geldiğinde döverek adam etme usulüne göre darbelemek düşüncesindesiniz. Size kolay gelsin diyorum balyozu iade ediyorum ve sizi Türk hekimlerine Emanet Ediyorum... bozan Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Önce marcus'a ; sen de ciddi bir ışık görüyorum dostum, insanlar ikiye ayrılır ( iyi kötü çirkin'den ) hakikate ya da herhangi bir görüşe ki buna daha önce tesadüf etmese de baştan ve belli bir önyargı ile mutlak karşı olanlar ve farklı düşüncelere karşı velev ki kendi fikrinden çok uzak da olsa saygılı ve ölçülü olanlar, ben seni ikinci hizip içerisinde addediyorum. Bu manada geçmişin öz eleştirisini yapabiliriz bunun için yürekten ziyade kafa gerekir diye düşünüyorum, insan sürekli kendini yenilemeli değil midir ? Sonra politika'ya ; öncelikle sizi ikinci bölük dahilinde addedemeyeceğim için müteessirim ve ahiran anlaşılan döverek adam etme metodunu gerektiğinde ( ali menfaat durumunda ) lüzumlu ve belki elzem görüyorsunuz. Ben bu hususa katılırsam bütün bir hayatımı yalanlamış olurum. Geldiğimiz noktada ne olursa olsun ben insanları ve onların fikirlerini anlamak siz ise yeri geldiğinde döverek adam etme usulüne göre darbelemek düşüncesindesiniz. Size kolay gelsin diyorum balyozu iade ediyorum ve sizi Türk hekimlerine Emanet Ediyorum... bozan Sagol,bay Bozan,sizden nobel almak ihtiyacini duysa idim sizin gibi yazardim,ben yerimden memnunum,balyoz zaten sizindi,bizim ihtiyacimiz yok. saygilarla Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Birde bunu izleyip ortamın gerginliği biraz ortadan kalksın istedim... Kim AB’ye girmek ister? ... İzlemek için tıklayın... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 bu yazi hosuma gitti ve sizlerle paylasmak istedim Sevgili boheme; Verdiğin alıntı çok dikkatimi çekti... Tam kaynağı iletirsen bütünüyle incelemek istiyorum.. Eğer forumdan alıntıysa kaçırdığım bir yazı olmalı konunun tüm detaylarınıda okumak istiyorum... Şimdiden teşekkürler.. *tna Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 N'oldu çılgınlar ? Gazınız mı kesildi ? Ben bu başlığı açarken Türklerin Fransayı protesto etmesinin reel olmadığını böyle birşeyin olmayacağını bunun halka verilmiş soldan bir gaz olduğunu yazmıştım.. Ama ulema ne dedi ? Ulus, Millet, vatan,anıtkabir, hücuuummm ya sonra fısssssssss... Böyle eski yazılara bakıp da gazı alınmış fıskıyreleri izlemek ne kadar da hoş oluyor..eeee Bozan demişti değil mi ?, bozan Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ah bozan beyciim ah...(aslında daha samimi ve latifkar kelimeler kullanabilirdim lakin,uyarı aldım bunlarla idare ediveriniz...) zaman zaman yaptığınız sivri çıkışlar yanlış anlaşılmanıza sebep oluyor lakin tekrar görüyoruz ki,sel gidiyor,kum kalıyor değil mi? şunu söylemeden edemeyeceğim ki: basmayınız kuyruklarına bence... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sevgili boheme; Verdiğin alıntı çok dikkatimi çekti... Tam kaynağı iletirsen bütünüyle incelemek istiyorum.. Eğer forumdan alıntıysa kaçırdığım bir yazı olmalı konunun tüm detaylarınıda okumak istiyorum... Şimdiden teşekkürler.. *tna Cüneyt Ülseverin "bir okur mektubu" adlı köşe yazsısı tam metni; http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5300577.asp?yazarid=3 Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 bu başlığı açalı nekadar zaman oldu hatırlamıyorum lakin tarih yine bozanı haklı çıkardı.. sahi ne oldu sizin protestolarınıza...? bozan Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Anlasilmayan protestonun ne oldugu...!!! cünkü onu kavramakta bayagi zorlaniyoruz ,,zorlandigimiz icin olsa gerek bu cografyada yapilan oyunlar dökülen kanlar icin ...zannediyorum cok az kisi sokaklara cikip protesto edebiliyor...o kesimde herhalde dün cumhuriyet mitingleri icin alanlara inen kesim olusturuyor............. ama degisik sekilde protestolara katilanlarda var fransa örnegi ..tabiki bu katilim biraz tanidik TAKIYE...!!! TANITALIM...Fransa...deyince ..orada cok büyük anilarimiz olmus son bes senede .. Fransayı protesto deyince ..tabiki aklimiza ,,fransa halkinin ,,vede göcmen hareketleri geliyor özellikle maghreb kaynakli ,, gettolar,daki toplumsal huzursuzluk kuzey afrikali iki gencin polisden kacarken saklandiklari bir trafoya elektrik carpmasi sonucu ölmesi gettolar,daki genclerin huzursuzlulugu bunun sonucu sokaklara tasmasidir.... ve bundan dolayi banliyölerdeki her yeri yakip atese vermesi....protostenonun boyutunu göstermektedir.. su gercegide unutmayalim fransiz halki her toplumsal huzursuzlukta sokaga dökülür ve hakkini alasiya kadar sonuna kadar bu mücadelesini sürdürür......bu fransaya özgüdür...... evet bu olaydan bile yararlanmaya calisanlar.. olaylarin Fransa'daki basörtüsü yasagindan kaynaklandigini söylemislerdir........... ama fransadaki ermeni konusunda ...suspus olanlar... gettolardaki genclerin bu onurlu hareketini bile birileri kendi anlayisi dogrultusunda kullanmak istemistir ülkemizin sinirlari az gelmis olacakki birileri Avrupa,ya kadar kendini salmistir EVET YA BU KADARDA TAKIYE OLMAZKI............ birileri sahip cikmasida tabiki takiye usulü ...bir basörtüsü olayi ile birlestirip...!!! KAHRAMANLIK OYUNU OYNAMASIDIR..... ermeni davasinda osmanliyi sucluyanlar.. bu sucluyanlara karsi davanin hangi noktasinda duruyorlar.. takkiyemi ....yangelip yatmami....hani olurya ...!!! BELKIDE AVRUPADA BÖYLE BIR DAHA OLAY OLURDA GENE KAHRAMAN OLURUZ tabiki yalan söyleyerek...!!! Bir cikis yapmak icin yagmur duasina cikanlarlami fransayi protesto edicez.... sonuc iyiki genede bizler variz. yamyam frankfurt Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.