Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu arada kraliçem söylemeyi unuttum miss abla yeni bi üyemiz ve çok canayakın ve sıcakkanlı biridir tanıştırım miss beep abla buda kraliçemiz sessizliğin kızı(burcu) Merhaba canım Çok memnun oldum Şatonuz gerçekten muhteşem eh bizde cemi cümle burda kalmaya karar verdik öyle di mi bay Koloni?
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu arada kraliçem söylemeyi unuttum miss abla yeni bi üyemiz ve çok canayakın ve sıcakkanlı biridir tanıştırım miss beep abla buda kraliçemiz sessizliğin kızı(burcu) mersi kara prens hoş geldin aramısa Miss Bee şatomuzu beğendinmi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kankim anlamasan olar Sakın inşaat mevsusuna girmesine isin verme ama nedeeeeeeennnnnn ne var sölesen bak kankim üstüme gelme inşaat mevsusuna girerim ona göre
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kıs sen zaten meyillisin anlatmaya
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 mersi kara prens hoş geldin aramısa Miss Bee şatomuzu beğendinmi
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kara prens evlenme vaktin geldide geçti evede kalcaksın seni evlendirmessek hemen sana acilen bir prenses adayı bulalım ben ülkede duyuru vericem ve bir balo düzenleyelim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kraliçem izninizle ben bi mecidiyeköy e gidip gelçem haraçlarını pardon vergilerini ödememişlerde
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 mersi kara prens hoş geldin aramısa Miss Bee şatomuzu beğendinmi Hoşbulduk Burcu Beğenmez olurmuyum hiç..o kadar çok beğendim ki mai ailece temelli burda kalıciiz artık
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kraliçem izninizle ben bi mecidiyeköy e gidip gelçem haraçlarını pardon vergilerini ödememişlerde çabuk gidip gel sana kız bakıyorum evlendircem seni kıslar sıraya girer şimdi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 evlilerde katılabilecek mi bu baloya eşleriynen maksat kalabalık olsun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Sen tek başınada kalabalıksın kankim Gerçi tesat entresan bi cümle oldu zaten tesat olmasa entresanda olmas demi kankim Bu arada çok da çelişkilide oldu
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Sen tek başınada kalabalıksın kankim , Gerçi tesat entresan bi cümle oldu , zaten tesat olmasa entresanda olmas demi kankim , Bu arada çok da çelişkilide oldu kankiiiiiimmmmmmm kıss bu remazan sana yaramadı kıss kankim kankim acaba bu şato mu senin psikolojini bosuyo gel malikanemise gidelim kankim
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 SAHNE:Dışarıda müthiş ir yağmur,ürkütücü gökgürültüleri arasında kapıya geliyorum.. Tak TAk TAk.. Merhaba arabam yolun alt kısmında bozuldu,baktım ama arızayı çözemedim.Cep telefonumde kapsama alanı dışında,ışığınızı gördüm,belki telefonunuzu kullanmama veya burada gecelememe izin verirsiniz diye geldim.. Ne dersiniz..?
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 SAHNE:Dışarıda müthiş ir yağmur,ürkütücü gökgürültüleri arasında kapıya geliyorum.. Tak TAk TAk.. Merhaba arabam yolun alt kısmında bozuldu,baktım ama arızayı çözemedim.Cep telefonumde kapsama alanı dışında,ışığınızı gördüm,belki telefonunuzu kullanmama veya burada gecelememe izin verirsiniz diye geldim.. Ne dersiniz..? bisim malikane dururken bu şatoda mı konaklamak istiyosun hem bu şatoda telefon yuk ki
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kankiiiiiimmmmmmm ,kıss bu remazan sana yaramadı kıss kankim , kankim acaba bu şato mu senin psikolojini bosuyo ,gel malikanemise gidelim kankim Kıs kankim nolmuşki bana Yuksam bişeymi olmuş Peki nolmuş Kıs bu Remazan bana çok yaradı Bu şatoyu bilemem , peki kim bosuyo benim psikoljimi Hadi gidelim SAHNE:Dışarıda müthiş ir yağmur,ürkütücü gökgürültüleri arasında kapıya geliyorum.. Tak TAk TAk.. Merhaba arabam yolun alt kısmında bozuldu,baktım ama arızayı çözemedim.Cep telefonumde kapsama alanı dışında,ışığınızı gördüm,belki telefonunuzu kullanmama veya burada gecelememe izin verirsiniz diye geldim.. Ne dersiniz..? Taurus abi ne işin var senin burda , çıbık bisim malikaneye
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kıs kankim nolmuşki bana, Yuksam bişeymi olmuş Peki nolmuş , Kıs bu Remazan bana çok yaradı , peki kim bosuyo benim psikoljimi , Hadi gidelim kıss bişi olmuş ama henüs teşhisi koyamadım kıss yuksam kilo mu aldın Remazan'da kıss kankim bende onu bulmaya çalışıyorum gidelim kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 çabuk gidip gel sana kız bakıyorum evlendircem seni kıslar sıraya girer şimdi ne evlendirmesi kız benimki beni vurur sen beni öldürtmekmi istiyosun
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kıss bişi olmuş ama henüs teşhisi koyamadım kıss yuksam kilo mu aldın Remazan'da kıss kankim bende onu bulmaya çalışıyorum gidelim kankim Kıss Allah korusun ne kilo alması Neyi bulmaya çalışıon güsel kankim Kıs yuksam sen benden bişeymi saklıon ne evlendirmesi kız , benimki beni vurur sen beni öldürtmekmi istiyosun Yerin kulağı vardır
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 o beni öldürsün bense seni öldürerem
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hı hı tabe Kendini öldürüp intihar süsü vermek gibi demi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hı hı tabe Kendini öldürüp intihar süsü vermek gibi demi sus be yaww zaten sinirlerim tepemde
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ne evlendirmesi kız , benimki beni vurur sen beni öldürtmekmi istiyosun korkunun gözünü seviyiiiiiiimm Kıss Allah korusun ne kilo alması, Neyi bulmaya çalışıon güsel kankim,Kıs yuksam sen benden bişeymi saklıon ne bilem kankim remazan bana yaradı demişsin de kıss senin psikolojini bosan kişiyi bulmaya çalışıyom yuk kankim falla bişi saklamıyom
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sus be yaww zaten sinirlerim tepemde OSKP ne bilem kankim remazan bana yaradı demişsin de kıss senin psikolojini bosan kişiyi bulmaya çalışıyom yuk kankim falla bişi saklamıyom Kıs illa o manada mı yarar insana Beraber bulmaya çalışalımmı kankim sen yorulma tek başına Bak falla dedin sonra bişey çıkarsa sakladığın karışmam
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 hişş küfürmü ettin kıs OSKP ne
Önerilen İletiler