Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Ablacım anlaşılan sen bu şatoda kalmak için bahane arıyosun Eh ne diyelim kankim adaletin kesitiği parmak acımas demi Yani.. şimdi..güzel kardeşim benim,yağmur yüzlüm ne demek istedin sen ööle parmak kesmek falan anam anam diyim ben sağa..
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ne masajı be abla masaj falan yapamam dedin ya sen , bisde ısrar etmedik birde manikür, pedikür diyosun bisim malikanemisdeki dostluk ve arkadaşlık da var mı bu şatoda misbee abla Haaaaa dostluk arkadaşlık konusunda bişey dersem ağzım eğilir resmen bütünleşmiştik ayol sabaha kadar süren masaj faslında özel hayatınızla ilgili bütün sırlara vakıf oldum beni samimi bulmasaydınız anlatırmıydınız hiç öyle mi?
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 miss bee ablama yaptığım teklifler mineu ablam içinde geçerli enişteyide alıp şatomuza yerleşebilirsiniz çalışma yemek derdi vs..yok yan gelip yatın :lol:
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kankim ne demek istediğimi şıp diye anlayacaksın demedimmi ben sana Ben leb diyorsam sen finduk anla demedimmi ben sana Kankim adaletin kestiği parmak acımas Eh madem ablam burda kalmak istiyor adalette yerini bulsun demi
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bunlara ilaveten şatomuzun alış veriş mağazalarından ücretsiz yararlanmanız için talimat verdim miss bee hanım Bir gün dedim de aslında birkaç gün kalsam sanki daha iyi edermişim gibi içimde bi his var
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 miss bee ablama yaptığım teklifler mineu ablam içinde geçerli enişteyide alıp şatomuza yerleşebilirsiniz çalışma yemek derdi vs..yok yan gelip yatın :lol: gece yağmurunada bi teklifim var mineu ve miss bee ablama hizmet etmeyi kabul edersen şatomda kalmana izin veririm
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ya çok gürültü yapıyosunuz bi uyutmadınızya biras sessiz olsanıza siyahx sabah sabah bu kapıları açan sensin değilmi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Haaaaa dostluk arkadaşlık konusunda bişey dersem ağzım eğilir Abla senin ağsın mı eğilmiş miss bee ablama yaptığım teklifler mineu ablam içinde geçerli enişteyide alıp şatomuza yerleşebilirsiniz çalışma yemek derdi vs..yok yan gelip yatın Kankim senin tekliflerine yüs çevirmes bikerem Bay Clooney ben sizi hizmetkarım bile yapmam Şimdi kaçıl gösümün önünden
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 miss bee ablama yaptığım teklifler mineu ablam içinde geçerli enişteyide alıp şatomuza yerleşebilirsiniz çalışma yemek derdi vs..yok yan gelip yatın :lol: Hay Allah razı olsun senden Bay Koloni..Şimdi bende tüm bu güzellikleri tek başıma yaşamak konusunda hayıflanıyordum.Bıcırığım tabi ki kocam eh annemsiz olmaz,babam kardeşlerim bi de gün yüzü görsünler ananem ve dedemde kalsalar olma mı?
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Haaaaa dostluk arkadaşlık konusunda bişey dersem ağzım eğilir , resmen bütünleşmiştik ayol , sabaha kadar süren masaj faslında özel hayatınızla ilgili bütün sırlara vakıf oldum, beni samimi bulmasaydınız anlatırmıydınız hiç öyle mi? aman be abla ne bütün sırrı sadece eniştenle nası tanıştığımısı ve nasıl evlendiğimisi falan anlattım daha inşaat döneminden hiç bahsetme fırsatım olmadı mesela miss bee ablama yaptığım teklifler mineu ablam içinde geçerli enişteyide alıp şatomuza yerleşebilirsiniz çalışma yemek derdi vs..yok yan gelip yatın tşk ederim siyah amca bis eniştenle malikanemisde rahatıs ve husurluyus kankim sen bana bişi mi anlatmaya çalışıyosun
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ya çok gürültü yapıyosunuz bi uyutmadınızya biras sessiz olsanıza siyahx sabah sabah bu kapıları açan sensin değilmi oo şatomuzun kraliçesi gelmiş kim rahatsız etti bakim kraliçemizi tez kellesini vurdurayım
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hay Allah razı olsun senden Bay Koloni..Şimdi bende tüm bu güzellikleri tek başıma yaşamak konusunda hayıflanıyordum.Bıcırığım tabi ki kocam eh annemsiz olmaz,babam kardeşlerim bi de gün yüzü görsünler ananem ve dedemde kalsalar olma mı? olmazmı olur getir tabi şatomuz büyük resmen şehir sayılır
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kankim anlamasan olar Sakın inşaat mevsusuna girmesine isin verme
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Abla senin ağsın mı eğilmiş Yok be gayet güzel olduğu yerde duruyo
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 olmazmı olur getir tabi şatomuz büyük resmen şehir sayılır e artık başladınız bi kere iyilik yapmaya tam olsun Bay Koloni bi uçak ayarlatsanızda getirtseniz
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Olduğu yerde duruyo ama eğik nedense
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 e artık başladınız bi kere iyilik yapmaya tam olsun Bay Koloni bi uçak ayarlatsanızda getirtseniz ayıp ediyosunuz miss bee hanım hemen gönderiyorum
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Abla senin ağsın mı eğilmiş Ayrıca ablaya ööle laflar edilmez taş olur yamulursun ona göre Haaa şu inşaat mevzuuna gelince.. Canımı sıkarsanız Bay Koloniye bir bir bir anlatırım herşeyi
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 oo şatomuzun kraliçesi gelmiş kim rahatsız etti bakim kraliçemizi tez kellesini vurdurayım vurdur valla kellelerini çok rahatsız ediyolar başta senin kelle gider sen daha çok gürültü yapıyosun
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ayıp ediyosunuz miss bee hanım hemen gönderiyorum Ay çok sevdim ben bu müesseseyi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 vurdur valla kellelerini çok rahatsız ediyolar başta senin kelle gider sen daha çok gürültü yapıyosun sadece gece yağmurunun kellesini vurdurayımmı hem çok ses yapıyo hemde bana kafa tutuyoda kraliçem
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sadece gece yağmurunun kellesini vurdurayımmı hem çok ses yapıyo hemde bana kafa tutuyoda kraliçem sen bilirsin kara prens gerek varsa vur gitsin
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu arada kraliçem söylemeyi unuttum miss abla yeni bi üyemiz ve çok canayakın ve sıcakkanlı biridir tanıştırım miss beep abla buda kraliçemiz sessizliğin kızı(burcu)
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sen bilirsin kara prens gerek varsa vur gitsin sağol bacım pardon kraliçem gece yağmuruuuu gel arkadaşım gell hadi barışalım
Önerilen İletiler