Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mutfakta En İyi Zaman Tasarrufu Sağlayan 86 İpucu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

BBXLAjb.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Tahıl Kullanımınızı Artırın

Kuskus, bulgur veya kinoa gibi ince taneler, pişirmeden önce birkaç dakika kuru bir tavada kızartılmalıdır. Bunu yapmak, lezzet profillerini artırır ve onlara sıcak, ceviz kokusu verir. Daha fazla tat için, düşük sodyum aromalı et suyunda pişirin veya pişirme suyuna baharat ekleyin. Bittiğinde, üzerlerini örtün ve bitirmek için birkaç dakika buharda kabarmaya bırakın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 85
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

  • Admin

BBXLAji.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Yemek Kitaplarınızı Temiz Tutun

Yemek pişirmeye başlamadan önce yemek kitaplarınızı sos lekelerinden ve yağ sıçramasından koruyun. Bu ne kadar akıllı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLCX3.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kurabiyelerinizi Eşit Ebatta Tutun

İşte kullanışlı dondurma kepçe kurtarmaya geri! Çerez tabakasına eşit boyutlu toplardaki meyveleri toplayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXKXnR.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Çift Kazanı Doğru Şekilde Hazırlayın

Çift kazanlar, bazı bileşenleri yakmadan yeniden ısıtmak veya yavaşça eritmek için mükemmel araçlardır. Ancak, bunları doğru şekilde ayarlamak önemlidir. Bir tencere ve biraz daha büyük bir karıştırma kabı kullanmanız gerekir. Tencereyi suyla doldurun ve karıştırma kabını üstüne yerleştirin. Su, kaseye bir kez temas etmemelidir. Ayrıca, pişirmeyi önlemek için su kaynamaya başladıktan sonra ısıyı azaltmayı unutmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLdXT.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Avokadoların Kızarmasını Önleyin

Soyulduktan sonra avokado çabuk kızarma eğilimi gösterir, bu da daha az iştah açıcı görünür ve acı bir lezzet verebilir. Kızartma sürecini durdurmaya yardımcı olmak için, etin oksitlenmesini önleyecek biraz limon suyu sıkın. Atıştırmalıklar veya diğer tarifler için önceden hazırladığınız soyulmuş elmalar için de aynısını yapabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXKXnY.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Aşırı Tuzlu Yemekleri Kolayca Yenebilir Duruma Getirin

Kazara tuzla biraz ağırlaştıysanız, lezzetleri yeniden kalibre etmek için biraz limon suyu ekleyerek yemeğinizi saklayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXKXo2.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Taze Mozzarella Drenajı

Taze mozzarella gerektiren makarna veya pizza tarifleri hazırlarken, peyniri dilimler halinde kesin ve pişirmeden önce yaklaşık 30 dakika süzün. Bu, yemeğinizde akan bir kıvam almasını önleyecektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLt8c.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Hızlı İtalyan Stili Domates Sosu Hazırlayın

Çiseleyen zeytinyağı ve tuz içeren bir tavaya 2 kutu ezilmiş domates dökün ve 20 dakika kaynatın. Bu sos, makarnalardan pizzalara ve etlere kadar tüm İtalyan tarifleriniz için kullanılabilir. Özellikle pizzalar için yararlıdır, çünkü kabuğunu ıslatmaz ve lezzetlerini makarna soslarında yoğunlaştırmaya yardımcı olur. Fesleğen, kekik, ezilmiş kırmızı biber, öğütülmüş biber, sarımsak vb.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLkPz.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Yumurta Sarılarını Saklayın

Tatlı maratonunuzdan çok fazla yumurta sarısı var mı? Onları atmayın. Bunun yerine, aioli veya vanilyalı krema, bisküvi veya hatta yumuşak bir pandispanya gibi diğer tatlılar yapmak için kullanın. Tarifteki her yumurtayı 2 yumurta sarısı ile değiştirin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLCXQ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bir Kesme Tahtasının Kaymasını Durdurun

Çok basit: hazırlarken kesme tahtanızın çalışma yüzeyinizde kaymasını ve kaymasını durdurmak istiyorsanız, katlanmış bir bezin üzerine yerleştirin. Kumaş, kesme tahtasını yerinde tutacak ve hareket etmesini engelleyecektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

BBXLCXV.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Suyun Kaynayarak Taşmasını Durdurun

Makarna için su kaynatırken ve su kaynarken, süreçte büyük bir karmaşa bırakarak nefret etmiyor musunuz? Bundan kaçınmanın en iyi yolu, suyun üzerine kaynamasını durduracak olan tencerenin üzerine tahta bir kaşık yerleştirmektir!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.