Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Patatesleri Hızlı Pişirin Patatesleri kaynatmadan veya kızartmadan önce soyun ve dörde bölün. Yüzey alanı ne kadar çok açığa çıkarsa o kadar hızlı pişirilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Mükemmel Karides Soyma Karidesleri soyup çıkarmak için, kuyruğu ve kabuğun geri kalanını etten çekene kadar karides kabuğunun hemen altına, çatal boyunca bir çatal ucu itin. Damar kabuğu ile çıkarılmadıysa, şimdi kolayca çekebilmelisiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Tereyağı Ambalajını Kullanarak Kek Tavalarını Yağlayın Bir çubuk tereyağının sarıldığı alüminyum ambalajdan kurtulmak yerine, saklayın ve ellerinizi kirletmeden bir kek tavasını yağlamak için kullanın! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Çok Kısa Zamanda Tereyağı Eritin Tereyağınızı eritmek için fırınınızı önceden ısıtmak için geçen süreden yararlanın. Bunu yapmak için, tereyağını küpler halinde kesin, fırına dayanıklı bir kaseye koyun ve ön ısıtma sırasında fırına koyun. Sadece birkaç dakika içinde tereyağı mükemmel bir şekilde eritilecektir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Hindistan Cevizi'ni Kolayca Çatlat veya Kır Bütün bir hindistancevizi tarafından biraz korkutursanız, mutfak kurtuluşunuz geliyor! Bu basit video eğitimi, içindeki tüm nefis iyiliğe ulaşmak için bu sert dış hindistan cevizi kabuğunu kırmanın en hızlı ve en iyi yolunu gösterir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Aşırı Olgunlaşmış Meyveleri Depola Aşırı olgunlaşmış meyve 2-3 gün buzdolabında saklanabilir. Sadece meyveleri yerleştirin, üzerinde birkaç damla sirke veya sofra tuzu bulunan küçük bir tabağa kesin. Meyveyi yemeye hazır olduğunuzda, sirke içindeki parçayı kesin ve meyvenin geri kalanını yiyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Patatesleri 10 Dakikadan Az Sürede Pişirin Aceleniz varsa ve patateslerinizi STAT gibi pişirmeniz gerekiyorsa, mikrodalga yeni en iyi arkadaşınızdır. Tek yapmanız gereken patatesleri soymak ve doğramak, daha sonra 3 yemek kaşığı su ile bir kaseye yerleştirmektir. Kâseyi mikrodalga güvenli plastik sargı ile örtün ve bir bıçak kullanarak bir delik açın. 5 dakika yüksekte pişirin ve patatesleriniz yumuşak ve mükemmel çıkacaktır! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Mikrodalga Temizliğini Kolaylaştırmak Kabul edelim, kimse mikrodalgalarını temizlemekten hoşlanmıyor. Erimiş peynir ve tereyağından kurtulmak için oldukça sert ovmak zorundasınız. Ama endişelenme, hayatını değiştirecek süper kolay bir yöntemimiz var! Tek gereken bir kaseye su ve 2 limonun suyunu doldurmak. Mikrodalgaya koyun ve yüksek sıcaklıkta 3 dakika ısıtın. Ardından kapıyı açmadan önce mikrodalgada 5 dakika daha bekletin. Süngerinizin hızlıca kaydırılmasıyla, tüm bu kötü bitlerin hemen çıkacağını göreceksiniz! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Bir "Lazy" Lazanya hazırlayın Lazanya seviyorum ama uzun hazırlık süresinden nefret mi ediyorsun? Yumurta rulo sargıları, kaynatılmaları gerekmediğinden lazanya tabakaları için iyi bir alternatiftir. Küçük, kullanımı kolay kareler halinde gelirler ve son üründeki farkı pek tadamazsınız. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Otları Taze Tutun Taze bitkileri mümkün olduğunca uzun süre korumak için, nemli bir kağıt havluya sarın, plastik bir torbaya koyun ve buzdolabının sebze çekmecesinde saklayın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Bal Ölçmeden Önce Kaşığı Yağlayın Kaşığınızı önceden yağa batırırsanız, balın kaşığa yapışmasını önler! Kim biliyordu? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Muzları Doğru Şekilde Soyun Smoothies veya muz ekmeği için muz demetlerini soyuyorsanız, muhtemelen doğru yolu öğrenmelisiniz ... Bu doğru, bu sefer yanlış yapıyorsunuz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Domatesleri Zahmetsizce Soyun Domatesleri soymak için, önce her bir çekirdeğin üstünü bir bıçak kullanarak çıkarın ve tabana küçük bir haç kesin. Cildin kırılmaya başladığını görene kadar kaynar suya koyun. Yaklaşık yarım dakika boyunca bir kase buzlu suya hızla aktarın, ardından cildi etten zahmetsizce soyun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Daha Sonra Kullanmak İçin Stoğu Dondur Biraz pişirme kabı hazırlayın ve buz tepsilerinde dondurun. Bu şekilde, bir tarifin bir dahaki sefere çağrıldığında kullanışlı hazır stok bloklarına sahip olursunuz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Limonun Tüm Suyunu Alın Avuç içi veya avuç içi ve kesme tahtası arasında bir limon yuvarlamak, limonun yumuşatılmasına yardımcı olur ve meyve sularını serbest bırakır. Taze limonata sadece bir rulo uzaklıkta! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Çorba Yapımını Hızlandırın Püre havuç, butternut veya başka bir sebze çorbası yapıyorsanız, sebzeleriniz için doğrama yerine rende kullanın. Bütün veya parça halinde pişirilmek yerine rendelenirlerse pişirmek için zamanın bir kısmını alırlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Et Sosunu İki Defa Koyun Gravy, kızartmalarınıza harika bir boyut katıyor, ancak zaman alıcı bir proje olabilir. Miktarlarınızı ikiye katlamayı ve bir dahaki sefere yarısını tutmayı deneyin. Un bazlı bir sos dondurucuda 4 aya kadar tutulabilir, ancak çözüldüğünde ayrılacakları için krem veya süt bazlı gravürleri dondurmamak daha iyidir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Meyveleri Daha Hızlı Olgunlaştır Umutsuzca olgun meyveye mi ihtiyacınız var? Olgunlaşmamış meyveyi bir elma ve bir muzla birlikte bir kağıt torbaya koyun (veya elinizde varsa birkaç tane) ve torbayı kapatın. Elmalar ve muzlar, diğer meyvelerin daha hızlı olgunlaşmasını sağlayan bir gaz salar - bu ne kadar havalı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Bir Kaşıkla Portakal Kabuğu Soyun Portakalları 3 dakikadan kısa bir süre içinde soymak için, avucunuzla sert bir masaya yuvarlayarak başlayın. Sonra üstünü kesin ve kabuğun altına bir kaşık yapıştırın. Kaşığı portakaldan tamamen sıyırın, etten ayırmak için kabuğun altında kalın. Ve ta-da! Cilt hemen patlayacak! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Mükemmel Sote Tavada et pişirirken veya sebzeleri sote ederken, tava veya wok, bileşenlerin kurumasını önlemek ve mükemmel sıcaklığa ulaşmak için sıcak buharda olmalıdır. Bunu yapmak için, ısıyı yüksek seviyeye getirin ve biraz yemeklik yağ ekleyin. Yağ cızırdadığında ve sigara içmeye başladığında, eti veya sebzeleri ekleyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Elmaların Kahverengileşmesini Durdurun Elmalarınızın kahverengileşmesini önlemek için birkaç seçeneğiniz var. İlk olarak, çiğ elmaları bir kutu Sprite içinde 2 ila 3 dakika marine etmeyi deneyin. Ya da elmayı birkaç dakika su ve taze limon suyuna batırmayı deneyin. Her iki yöntemi kullanarak, elmaları buzlanmadan 24 saate kadar buzdolabında tutabilirsiniz! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Muzun Siyah Dönmesini Durdurun Muzların üst kısımlarını alüminyum folyoya sarın ve muzlarınız olgunlaştıkça siyaha dönüşmez! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Soğanları Ağlamadan Kesin Soğan ağlamasını kesin bir durma zamanı! Her akşam yemeğinde maskaranız yüzünüzden aşağı düşmekten sıkılmıyor musunuz? Bir sonraki soğan kesişinizde ağlamayı nasıl önleyebilirsiniz: sadece soğanı soyun, içine birkaç kesi kesin ve 30 saniye yükseklikte mikrodalga yapın. Bu şekilde, mikrodalgadayken ağlamanızı sağlayan tüm doğal gazı serbest bırakır ve soğanınızı gözyaşı kesmeden kesebilirsiniz! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Kolayca Üzerinde Mısır Soyma Temizlemek oldukça zaman alsa bile, mısır koçanı üzerindeki mısır nihai yaz garnitürüdür. Hazırlık süresini iki gövdeyi keserek kesin, sonra mısırı mikrodalgada 3 ila 5 dakika yüksekte, cilde (boyuta bağlı olarak) yerleştirin. Zaman dolduğunda, cilt hemen kayacaktır! Güle güle kılçıklı mısır cilt karışıklığı! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yumurtayı Temiz Bir Şekilde Kırın Herkes bir karıştırma kabının kenarında yumurta kırmaktan suçlu. Ancak bu yöntem genellikle kase veya tarif hazırlamada bitler ve kabuk parçaları ile biter. Bunun yerine, yumurtaları tezgahınız gibi düz bir yüzeyde yavaşça yanlarından çatlatın, sonra kaseye veya tavaya açın. Bu daha temiz bir mola sağlayacak ve başıboş kabuk parçaları için balığa gitmek zorunda kalmayacaksınız. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.