Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Mutfakta En İyi Zaman Tasarrufu Sağlayan 86 İpucu Yemek İçin Tereyağını Önceden Kesin veya dilimleyin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Sos Yapmak için domatesleri daima rendeden geçirin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Balıkların Yapışmaması İçin Limon Kullanın Balıkların ızgaraya veya tavaya yapışmasını önlemek için, bunları limon üstünde pişirin. Bu balıkları daha lezzetli ve yenebilir yapacaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Eti kesmeden önce 15 dakikalığına buzluğa koyarak dondurmaya çalışın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Pasta Tavası Olmadan Pasta Yap Pasta kabuğunuzu yağlanmış bir fırın tepsisine yayın ve badem ve şeker karışımı ekleyin. Sonra meyveleri ekleyin, kenarın etrafında küçük bir sınır bırakın. Kenarı meyvenin üzerine katlayın ve süt veya eritilmiş tereyağı ile fırçalayın. Üzerine biraz şeker serpin ve pişirin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Makarnayı tavada pişirin Pişmemiş makarna kabuklarına sürekli ısırıyorsanız, makarnanızın pişmesini beklemekten bıktınız, tencereyi boşaltın ... Bunun yerine, makarnalarınızı bir tavada pişirmeyi deneyin! Makarnayı tavaya koyun ve biraz soğuk su ile örtün. Makarna pişene kadar ara sıra ısıtın ve karıştırın, gerekirse biraz su ekleyin. Su buharlaşmalı, böylece süzme ihtiyacını ortadan kaldırarak zamandan (ve bulaşıklardan) tasarruf edersiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Bıçaklarınızı Temiz Tutun ve Yerden Tasarruf Edin Bıçaklarınızı bir duvar mıknatısında saklayın: bıçak bloğundan daha güvenli, daha temiz, daha hijyenik ve yerden tasarruf sağlar. Ayrıca, elinizi tehlikeli bir kaos çekmecesine batırmaktan milyonlarca kat daha iyi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Hashbrowns (Yassı patates) Kolayca Pişirin Bir tavada hash browns pişirmek dağınık olabilir: döndürüldüğünde parçalanır ve yağa batırılır. Bunun yerine komplikasyonları bir gözleme demirinde pişirerek atlayın. Daha eşit pişirecekler, daha az yağ kullanacaklar ve parçalanmayacaklar. Sadece düzgün bir şekilde düzenleyin, basını aşağı itin ve voilà! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Saniyeler İçinde Bir Pasta Süsle Pastanızın üstünde muhteşem bir şablon için pudra şekeri veya kakaoyu dantel bardak altlığı üzerine serpin. Bu uç hem düz hem de buzlu kek üzerinde çalışır ve "vay" etkisini garanti eder. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Kendi Baharatlarınızı Öğütün Bütün baharatları bir kahve değirmeni içinde öğüterek kendi baharat karışımlarınızı yapın. Baharatlarınız ultra taze olacak ve onları zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Reçel ve Jölelerin Bozulmasını Önleyin Her öğünde reçel yemediğiniz sürece, muhtemelen bir hafta içinde kavanozdan geçemezsiniz. Küfün üstte oluşmasını önlemek için, daha uzun süre dayanmasına yardımcı olacak ince bir şeker tabakası serpin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Etlerinizi ve Balıklarınızı Eşit Şekilde Pişirin Et veya balık pişirirken, en az 30 dakika önce buzdolabından çıkardığınızdan emin olun. Bu, daha eşit pişirme sağlar ve etinizin dışarıdan pişirilmesini ve içeriden az pişirilmesini veya hatta çiğ olmasını önler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Kirazların çekirdeğinden kurtulmak için bir bira şişesi kullanın Pronto büyük bir yığın kiraz çekirdeğinden kurtulmak mı istiyorsunuz? Sorun değil! Boş bir bira şişesi alın, şişenin ağzına bir kiraz koyun ve meyvenin ortasından bir çubukla bastırın. Çukurlar dağınık meyve sularıyla birlikte düzgün bir şekilde bastırılacak ve aşağıdaki şişeye sıkışacaktır. Ayrıca bir pipet kullanmayı deneyebilirsiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Tüm Yıl Boyunca Zevk İçin Meyve Dondur Dondurucu meyve, yıl boyunca lezzetli, mevsimlik meyvelerin tadını çıkarmak için nihai hack! Meyveleri az miktarda dondurduğunuzdan emin olun ve dondururken kahverengileşmemek için biraz şeker veya limon suyu ekleyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Katmanlı Pişir Balık, tavuk veya yumurtayı başka bir yiyeceğin üzerine kolayca buharlayabilirsiniz. Sebzeleri, fasülyeleri veya sosları - nemli bir şey - pişirirken veya sote ederken, sadece proteini üstüne koyun, bir kapakla örtün ve üst katın buharda pişmesine izin verin. Shakshuka böyle çalışır, yumurtalar ayrı ayrı haşlanmak yerine sosta pişirilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Tavuğu Kolayca Doğrayın Tavuk göğsünü köriler, sargılar, güveçler veya makarna yemekleri için küçük parçalar halinde kesmek için bıçak yerine bir çift keskin mutfak makası kullanın. Sadece verimli değil, aynı zamanda çok etkilidir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Otlarınızı Zeytinyağında Dondurun Artık otlar kullanın veya bitki bahçenizi tüm yıl boyunca saklayın. Kolay: Otlarınızı doğrayın, buz küpü kaplarına koyun, üstüne yağ (veya tereyağı) dökün ve dondurun. Bu porsiyon boyutunda bitki kesmek, mutfakta size zaman kazandıracak ve yemeklerinize çok fazla lezzet katacak. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Zencefil Bir Şampiyon Gibi Soy Küçük bir kaşık zencefil kökü soymanın zor işi için mükemmel bir araçtır! Soyma makinesini kaybetmek ... aynı şey değil. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Kendi Çikolata Cipsinizi Yapın Problem değil! Bir çikolata çubuğunu Ziploc torbasına koyun ve tüm stresinizi ve öfkenizi bir oklava ile bastırarak bırakın! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Soğumuş Yumurtaları Oda Sıcaklığına Hızla Getirin Tarifiniz oda sıcaklığında yumurta çağırıyorsa, ancak sizin buzdolabındaysa, biraz ısınana kadar yaşları beklemenize gerek yok. Onları beş ila on dakika boyunca bir kase sıcak suya koyun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Ne Zaman baharatlayacağınızı Bilin Yemek pişirmek söz konusu olduğunda uygun baharat son derece önemlidir. Yanlış zamanda yapmak belirli yemekleri yapabilir veya kırabilir. Ve pişirme sırasında veya sonunda baharat ekleme eğiliminde olmamıza rağmen, bazı yiyeceklerin başlangıçtan itibaren baharatlanması gerekir. Örneğin, biftekler her zaman pişirmeden önce tuzlanmalı, ancak sonrasına kadar biberlenmemelidir. Makarna fırınları için her zaman makarna suyunu tuzlamayı unutmayın, ardından makarnayı malzemelerin geri kalanına eklerken tatmak için tekrar baharatlayın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Sulu ve Leziz Etler Servis Edin Etin tüm karmaşık iyiliklerini alması ve servis için mükemmel olması için, pişirildikten sonra birkaç dakika dinlenmesi gerekir. Pişirildikten sonra alüminyum folyo ile çadırlayın ve 5 ila 10 dakika bekletin, böylece meyve suları serbest kalır, nemli ve hassas hale gelir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Çifte Krema Bir pasta pişirdiğinizde, buzlanma miktarlarını ikiye katlayın. Daha sonra kalanları dondurun ve bir dahaki sefere pişirdiğinizde kullanın, her seferinde bir miktar buz karıştırmak zorunda kalmazsınız. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Bir Profesyonel Gibi Krep Yap Karışık bir gözleme dağıtıcısı için boş bir ketçap şişesine gözleme karışımı koyun. Çok daha fazla kontrole sahip olacaksınız - eğlenceli, süslü şekiller yapmak için mükemmel! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 Yaz aylarında şarabınızı soğutun Şarabınızı buz küpleriyle sulamayın! Bunun yerine, bazı üzümleri dondurun ve serin, ferahlatıcı ve seyreltilmemiş bir içki içmeye çalışırken bardağınıza ekleyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.