Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bende göremediğim ve çok özlediğim naty gece murti yumote mineye burcuya saymana ve seline :P selamlarrrrrrrrrrr yolluyorum :wub:

selamını aldım güzel göslümmm :wub:

murtiye, paulama :wub: , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime

:flowers: :flowers: :flowers::hug:

• Cevaplar 161
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bende göremediğim ve çok özlediğim naty gece murti yumote mineye burcuya saymana ve seline :P selamlarrrrrrrrrrr yolluyorum :wub:

Aleyküm selam tatlım :wub::clover: Ben de seni kocaman ösledim :unsure:

murtiye, paulama :wub: , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime

Aleyküm selam kusencim :wub::clover:

Gönderi tarihi:

selamını aldım güzel göslümmm :wub:

aleyküm selam yumoteciğim kendine iyi bak :D:clover:

Gönderi tarihi:

aleykumselam yumotecimm,canim.ben de sana,murti san a,gloria ya,sedat a,egzorsiste,lilac a ve herrkese selam gonderiyorum. :clover:

Gönderi tarihi:

A.selam Leyla :clover:

Benden de hepinise :clover: Hepinisi ösledim çünkü :(

Gönderi tarihi:

Yah Leyla :):clover:

Ne haber kısssssss.... :clover: NATALİA.

Selam söyle....

gel eyleme feryad_i figan ağlama yaraya tuz basan gayri şu deli kız NATALİA'ya... :D

:grin::lol:

İyidir be Aga senden :lol:

Görürsen öylerim :grin: :clover:

Gönderi tarihi:

bı ustekı arkadasa selam yoluuyorum.bana uzun zamandır kahve yapmıyoda :lol:

Eöööm :rolleyes: A.selam :grin:

Git anı defterini oku bana birşeyler yaz bakim........

Emir almaktan hoslanmam Ağa -_- Bi ara aklıma eserse yazarım :grin:

Gönderi tarihi:

Jön hadi ordan <_<:D

Endamı civan eyle nadide rayıhanda

pür melalim endam eder gülüzarında...fe süphanellah.........

Emir büyük yerden NATALİA ne gelir elinden..... :D

Çevirisini alabilir miyim :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

Çevirisini alabilir miyim :unsure::lol:

alamzsın ancak boss çevırebılır,çünkü baktım hiçbi dilde çevırısıne rastlanamadı :lol::sorcerer::D

Gönderi tarihi:

aleykumselam yumotecimm,canim.ben de sana,murti san a,gloria ya,sedat a,egzorsiste,lilac a ve herrkese selam gonderiyorum. :clover:

Leyla24 sağol selamını geç'te olsa aldım ,kusura bakma artık yaklaşık 1 haftadır giremedim .

selamını benden esirgemediğinden dolayı teşekkürler . Benden de sana ve tüm foruma selamlar görüşemedik sizlerle bir haftadır . özledim burayı .bakalım nasip bir daha görüşmek ne zaman olur :clover:

Tüm siteye selamlar :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Leyla24 sağol selamını geç'te olsa aldım ,kusura bakma artık yaklaşık 1 haftadır giremedim .

selamını benden esirgemediğinden dolayı teşekkürler . Benden de sana ve tüm foruma selamlar görüşemedik sizlerle bir haftadır . özledim burayı .bakalım nasip bir daha görüşmek ne zaman olur :clover:

Tüm siteye selamlar :clover::clover::clover:

topic sahibinden selam esirgenir mi,sayende selamlasiyoruz,sana tesekkurler..tekrar herrkese selam ederim :clover::)

Gönderi tarihi:

sağol selamını bende alıyorum ! selam yolladında dil çıkarmak ne öylee :lol::P

selam yolladın dil çıkarma bari dimi ama ayıp :lol::P

yaw ben onun dil çıkartma manasında olduğunu bilmiyordum...sevimli her hangi bişeymiş gibi düşünmüştüm...... :D

neyse ben yine herkese bi selam yollayım... :clover::clover:

bayrama nete gelemem büyük ihtimalle.... :(

o yüzden bayramınızı 1 hafta önceden kutluyorum....nice bayramları sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle.......

(bu arada büyüklerimin ellerinden öpüyorum; :blushing: harçlığımı adresime yollayıversinler :P )

Gönderi tarihi:

gull canım sanada selamlr epeydık görüşemıyoruz.msn de de rastlaşamıyoruz burdan selamımı alrsın umarım baktığında.senı kocaman öpüyorummm :wub:

Gönderi tarihi:

gull canım sanada selamlr epeydık görüşemıyoruz.msn de de rastlaşamıyoruz burdan selamımı alrsın umarım baktığında.senı kocaman öpüyorummm :wub:

gulllun laptopu bozulmuş sedoşcugum... gecen biz karşılaştık msn de ama internet kafeden giriyormuş o yüzden daha erken saatlerde gelebiliyomuş...

Ayrıca Gulllcüğüm sana da iyi bayramlarrrr :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Ben de çok yeniyim bende arkadaşlara selam yolluyorum selam gönderen arkadaşlara da ALEYKÜMSELAM diyorum

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.