Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bende göremediğim ve çok özlediğim naty gece murti yumote mineye burcuya saymana ve seline selamlarrrrrrrrrrr yolluyorum selamını aldım güzel göslümmm murtiye, paulama , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime :flowers: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yumotem Aleyküm selam canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bende göremediğim ve çok özlediğim naty gece murti yumote mineye burcuya saymana ve seline selamlarrrrrrrrrrr yolluyorum Aleyküm selam tatlım Ben de seni kocaman ösledim murtiye, paulama , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime Aleyküm selam kusencim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 selamını aldım güzel göslümmm murtiye, paulama , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime :flowers: aleyküm selam yumoteciğim kendine iyi bak Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 murtiye, paulama , taurusa, sedoşa, gloria, sardunyama, tan vaktine, aysum, naty, gecem,mine, gull, leyla, olivia, aça ve tüm sevdiklerime :flowers: aleykumselam yumotecimm,canim.ben de sana,murti san a,gloria ya,sedat a,egzorsiste,lilac a ve herrkese selam gonderiyorum. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 A.selam Leyla Benden de hepinise Hepinisi ösledim çünkü Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 hepimis de seni osluyos canim..yoklugun belli. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yah Leyla Ne haber kısssssss.... NATALİA. Selam söyle.... gel eyleme feryad_i figan ağlama yaraya tuz basan gayri şu deli kız NATALİA'ya... İyidir be Aga senden Görürsen öylerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Hahahhaa Bozuştunus demek Düşünmem lasım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bı ustekı arkadasa selam yoluuyorum.bana uzun zamandır kahve yapmıyoda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 bı ustekı arkadasa selam yoluuyorum.bana uzun zamandır kahve yapmıyoda Eöööm A.selam Git anı defterini oku bana birşeyler yaz bakim........ Emir almaktan hoslanmam Ağa Bi ara aklıma eserse yazarım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 demek aldın selamımı .emır almaktanda hoslanmıyon.o zaman ben sana bı rıcada bulanayım.bana bır fıncan kahve yaparmısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Jön hadi ordan Endamı civan eyle nadide rayıhanda pür melalim endam eder gülüzarında...fe süphanellah......... Emir büyük yerden NATALİA ne gelir elinden..... Çevirisini alabilir miyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Çevirisini alabilir miyim alamzsın ancak boss çevırebılır,çünkü baktım hiçbi dilde çevırısıne rastlanamadı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 bana selam gönderenlerin ellerinden öpüyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 :flowers: aleykumselam yumotecimm,canim.ben de sana,murti san a,gloria ya,sedat a,egzorsiste,lilac a ve herrkese selam gonderiyorum. Leyla24 sağol selamını geç'te olsa aldım ,kusura bakma artık yaklaşık 1 haftadır giremedim . selamını benden esirgemediğinden dolayı teşekkürler . Benden de sana ve tüm foruma selamlar görüşemedik sizlerle bir haftadır . özledim burayı .bakalım nasip bir daha görüşmek ne zaman olur Tüm siteye selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 a.selam yumote, murti san ve leyla bende bütün gececilere selam göndereyim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 a.s sardunyam bende selamımı sana ,şimdi sitede bulunan arkadaşlara ve gizli üyelere yolluyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Leyla24 sağol selamını geç'te olsa aldım ,kusura bakma artık yaklaşık 1 haftadır giremedim . selamını benden esirgemediğinden dolayı teşekkürler . Benden de sana ve tüm foruma selamlar görüşemedik sizlerle bir haftadır . özledim burayı .bakalım nasip bir daha görüşmek ne zaman olur Tüm siteye selamlar topic sahibinden selam esirgenir mi,sayende selamlasiyoruz,sana tesekkurler..tekrar herrkese selam ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 selamını aldım murticim sardunyamın da Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 sağol selamını bende alıyorum ! selam yolladında dil çıkarmak ne öylee selam yolladın dil çıkarma bari dimi ama ayıp yaw ben onun dil çıkartma manasında olduğunu bilmiyordum...sevimli her hangi bişeymiş gibi düşünmüştüm...... neyse ben yine herkese bi selam yollayım... bayrama nete gelemem büyük ihtimalle.... o yüzden bayramınızı 1 hafta önceden kutluyorum....nice bayramları sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle....... (bu arada büyüklerimin ellerinden öpüyorum; harçlığımı adresime yollayıversinler ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 gull canım sanada selamlr epeydık görüşemıyoruz.msn de de rastlaşamıyoruz burdan selamımı alrsın umarım baktığında.senı kocaman öpüyorummm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 gull canım sanada selamlr epeydık görüşemıyoruz.msn de de rastlaşamıyoruz burdan selamımı alrsın umarım baktığında.senı kocaman öpüyorummm gulllun laptopu bozulmuş sedoşcugum... gecen biz karşılaştık msn de ama internet kafeden giriyormuş o yüzden daha erken saatlerde gelebiliyomuş... Ayrıca Gulllcüğüm sana da iyi bayramlarrrr Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Ben de çok yeniyim bende arkadaşlara selam yolluyorum selam gönderen arkadaşlara da ALEYKÜMSELAM diyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 gloria ya ve sedelinaya selam gönderiyorum az yukarlarda oyun oynuyorlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.