Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar siyahx in hayaleti eminim buralardadir arkadasim,sana da aleykumselam Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 bir kucak dolusu selamım var kraliçe hazretlerime gönderiyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar özel bir nedeni yok bazen alıntı'dan kopyala / yapıştır yapıyorum üşengeçliğimden o yüzden öyle ! tabi diyebilirsin kısaltılmış hali Selam tüm Aşıklara Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Aleyküm selam bi tane de Sedoş'a alayım (Aleyküm selam..) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 uzun süre görmediğim ve özlediğim:adrenalin,berceste,cerenımoo,dogvılle ye kocaman selamlar.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Almıştım selamını ablacım saolasın.. Ama o bi gelsin sorucam ben ona.. Chate girio buraya gelmio iki dakikalıgına Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar a.selam tşk ederim benide unutmadıgınız için ... gülsüm cüm kendini çok özletti Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 selamun aleykum herkese Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 alayküm selam be aysum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar sağol birce... selamun aleykum herkese aleyküm selam şikerim... eee bende burdan trabzondaki teyzemin oğluna,mardinde vatani görevini yapmakta olan kankam barışa,bide alamanyadaki dayıma çok selam ediyorum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 sağol birce... rica gören var ise benden selamlar lütfen kendisine.. ben yine kaybetimde göremiyorum bu aralar hic selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 minex, prenses, artos, marcus, onları uzun zamandır göremiyorum eğer buralara uğrarlarsa selam olsun... bu arada cyranoda kayıp uzun zamandır farkındamısınız, ya bir eksik var diyorum... sonunda buldum Cyrano kayıp nerelerde olabilir? inşallah onunda hayatında herşey yolundadır pek geçinemesekte merak ettim umarım iyidir. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 az önce GÜLSÜN den öm aldim arkadaslar.. hepinize selamlari var Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Az gecikme ile hepinize Sands in selami var arkadaslar... bir iki ay sonra askerligi bitiyormus Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 birceye selam Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Az gecikme ile hepinize Sands in selami var arkadaslar... bir iki ay sonra askerligi bitiyormus ya gercekten sands gıdıs o gıdıs nıye gıttı kı yav Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Selam Türkiye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 selam gonderiyorum kavga etmeye hazirlandigim kisiye ... Sercan? Mavi ? Gecin onume tak kalmayim ben boyle Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Selam sana yüce Sezar! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 selam gonderiyorum kavga etmeye hazirlandigim kisiye ... Sercan? Mavi ? Gecin onume tak kalmayim ben boyle Selam selam sadece sana,çık aradan Sercan Selamlar olsun toprak kokan memleketime ve hesabı yarım kalmış tüm mazlumlara... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Selam selam sadece sana,çık aradan Sercan Selamlar olsun toprak kokan memleketime ve hesabı yarım kalmış tüm mazlumlara... ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz selam sana eyyy m... ve p. k. :D anlayan anlar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz selam sana eyyy m... ve p. k. :D anlayan anlar hahahahahaha,Sercan lütfen aradan çık ben anlamadım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 almanyadakı kuzenlerme selam soyleyıp yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.