Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar :rolleyes::)

siyahx in hayaleti eminim buralardadir arkadasim,sana da aleykumselam :)

• Cevaplar 161
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar :rolleyes::)

özel bir nedeni yok :stuart: bazen alıntı'dan kopyala / yapıştır yapıyorum üşengeçliğimden o yüzden öyle ! :D

tabi diyebilirsin kısaltılmış hali :) Selam tüm Aşıklara :clover::clover::clover:

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Selam arkadaslar,

az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... :clover:

hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus..

vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak...

varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin :) buradan

özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum...

selamlar

Gönderi tarihi:

Almıştım selamını ablacım saolasın.. :clover:

Ama o bi gelsin sorucam ben ona.. -_- Chate girio buraya gelmio iki dakikalıgına <_<

Gönderi tarihi:
Selam arkadaslar,

az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... :clover:

vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak...

varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin :) buradan

özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum...

selamlar

:stuart::);) a.selam tşk ederim benide unutmadıgınız için ... ;):D

gülsüm cüm kendini çok özletti :unsure::)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

selamun aleykum herkese ;)

Gönderi tarihi:
:)
Gönderi tarihi:
Selam arkadaslar,

selamlar

sağol birce...:)

selamun aleykum herkese ;)

aleyküm selam şikerim... :D

eee bende burdan trabzondaki teyzemin oğluna,mardinde vatani görevini yapmakta olan kankam barışa,bide alamanyadaki dayıma çok selam ediyorum... :lol:

Gönderi tarihi:
sağol birce... :)

rica :clover:

gören var ise benden selamlar lütfen kendisine.. ben yine kaybetimde göremiyorum bu aralar hic

selamlar

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

minex, prenses, artos, marcus, onları uzun zamandır göremiyorum eğer buralara uğrarlarsa selam olsun... :clover:

bu arada cyranoda kayıp uzun zamandır farkındamısınız, ya bir eksik var diyorum... sonunda buldum Cyrano kayıp nerelerde olabilir? :blink: inşallah onunda hayatında herşey yolundadır pek geçinemesekte merak ettim umarım iyidir. :original:

• 4 ay sonra...
  • 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Az gecikme ile hepinize Sands in selami var arkadaslar... bir iki ay sonra askerligi bitiyormus :)

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Selam selam :D sadece sana,çık aradan Sercan :P

Selamlar olsun toprak kokan memleketime ve hesabı yarım kalmış tüm mazlumlara...

ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz :D

selam sana eyyy m... ve p. k. :D :D anlayan anlar :D:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.