Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 kıss ne yaparsa yapsın bitanecik kankim o benim Ne diyim Allah ayırmasın o zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ne diyim Allah ayırmasın o zaman Amin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Diloş tiz kurtul demek haaa Kıs kankim bitanem canım benim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben bu kediye aşığım ondan bu avatar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Sarı laleler şarkısını çok seviyorum ondannn Alıntı
Φ delta Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bu avatar baskebolu sevdiğim için Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ramanzan diye bu avatar Avatarında ki kişi çok donuk duruyor :Ramanzan da olsa değiştir bence Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hayir ramazandan sonra Sen bilirsin hehe Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 degistim Zuhaha bu çocuğun bakışları ne kadar feci böyle Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ya degisemiyom degisimi gercekten ? bende hep ayni gorukuyo Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ya degisemiyom degisimi gercekten ? bende hep ayni gorukuyo Kontrol panelinde ilk değiştirdiğinde aynı gözüküyor bazen ki yine değiştirmişin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yah oldu simdi este benim eski avatar bir daha degismicem cok ugrastim haklisin ilk gozukmuyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Begendiğim için.. Genellikle siyah beyaz kullanıorum şu sıralar, ruh halimden olsa gerek Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bu aralar çok düşünceliyim de onadan........................... hemşom ne düşünüyon kara kara Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 benimm hosumaa gitmisti yani sole tellerdeee yani kendi resmimi koysam sanki farklimi olucakti yooo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 benimm hosumaa gitmisti yani sole tellerdeee yani kendi resmimi koysam sanki farklimi olucakti yooo aslında senin avatarın bir hikayesi vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam haklısın bak bu konuda resmini iyiki koymamışın avatarın daha iyi duruyor Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben olduğum için bu avatar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 bılmem anıme avatarları cok severım cıvıl cıvıl oluyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Kanatlari ve ucmayi sevdigim icin.....biraz karalik hepimizin icinde oldugu icin .... ve sevgisiz hayattin anlami olmadigi icin ....sectim. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Senelerrrrrrr öncesi seceneklerin arasındaydı, o bana baktı, ben ona baktım..dur dedim alayım seni... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.