Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl kıss ne yaparsa yapsın bitanecik kankim o benim Ne diyim Allah ayırmasın o zaman
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Ramanzan diye bu avatar Avatarında ki kişi çok donuk duruyor :Ramanzan da olsa değiştir bence
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl ya degisemiyom degisimi gercekten ? bende hep ayni gorukuyo Kontrol panelinde ilk değiştirdiğinde aynı gözüküyor bazen ki yine değiştirmişin
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl yah oldu simdi este benim eski avatar bir daha degismicem cok ugrastim haklisin ilk gozukmuyor
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Begendiğim için.. Genellikle siyah beyaz kullanıorum şu sıralar, ruh halimden olsa gerek
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl bu aralar çok düşünceliyim de onadan........................... hemşom ne düşünüyon kara kara
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl benimm hosumaa gitmisti yani sole tellerdeee yani kendi resmimi koysam sanki farklimi olucakti yooo
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl benimm hosumaa gitmisti yani sole tellerdeee yani kendi resmimi koysam sanki farklimi olucakti yooo aslında senin avatarın bir hikayesi vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam haklısın bak bu konuda resmini iyiki koymamışın avatarın daha iyi duruyor
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 16 yıl Kanatlari ve ucmayi sevdigim icin.....biraz karalik hepimizin icinde oldugu icin .... ve sevgisiz hayattin anlami olmadigi icin ....sectim.
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 16 yıl Senelerrrrrrr öncesi seceneklerin arasındaydı, o bana baktı, ben ona baktım..dur dedim alayım seni...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.