Φ farukoz Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2004 Evet heerkes diyorki bu sene galatasaray şampiyon olca ama bana söyler misiniz bu takımlamı Alıntı
Φ @enesis Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 Evet heerkes diyorki bu sene galatasaray şampiyon olca ama bana söyler misiniz bu takımlamı 1391[/snapback] senin mantıkla yola çıkarsak kadrosunda dünyanın 1 numarlı futbolcularını barındıran Real Madrid her kupayı almalı..ama alamıyor işte..ligedeki durumlarıda ortada. Alıntı
Φ farukoz Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 ewet ama biraz zor kardes sampiyonluk Alıntı
Φ farukoz Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 nasıl am oyle diiil işte bak bu sene bunun kırıklığını yaşıyor galata ondfan diyorum Alıntı
Φ cngzTRN Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 galatasaray bu takımla şampiyon olamayabilir ama rakiplerinide şampiyonluk yolunda zorlar ki galatasarayıda hafife almamak gerekir Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2005 Ben Galatasaray ın şampiyon olabileceğine inanıyorum... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Ben Fenerbahçeliyim.Ama gözle görülüyorki ekonomik olarak fb ile diğer rakiplari (gs,bjk,ts) arasında 5 yıllık bi fark var oda futbola yansıyor Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Ben Fenerbahçeliyim.Ama gözle görülüyorki ekonomik olarak fb ile diğer rakiplari (gs,bjk,ts) arasında 5 yıllık bi fark var oda futbola yansıyor GolgiAygiti dogru söylüyor. gs`nin parasal problemi sportif olarak`ta oyuna yansiyor. mesela ilic gs icin önemli bi oyuncu. futbolcu kardesimiz aylardir para almiyormus, ve gs`yi terk etmeyi düsünüyormus. futbolcunun parasini vermezsen oda sana iyi oyun sergilemez. bu örnek gs`nin büyük problemini ortaya koyuyor. insallah problem'ler biter. parasal problem olmasa, gs`ye sampiyonluk yolunda rakip olmaz. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 GolgiAygiti dogru söylüyor. gs`nin parasal problemi sportif olarak`ta oyuna yansiyor. mesela ilic gs icin önemli bi oyuncu. futbolcu kardesimiz aylardir para almiyormus, ve gs`yi terk etmeyi düsünüyormus. futbolcunun parasini vermezsen oda sana iyi oyun sergilemez. bu örnek gs`nin büyük problemini ortaya koyuyor. insallah problem'ler biter. parasal problem olmasa, gs`ye sampiyonluk yolunda rakip olmaz. problem sadece iliçe ödeme yapmamak degil... biz de elle attigimiz gollerle 9 puan toplasak (ki bu benim izledigim 3 maç digerlerini bilemiyorum) biz de sampiyon oluruz.. biz hakem satin almiyoruz.. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 GolgiAygiti dogru söylüyor. gs`nin parasal problemi sportif olarak`taoyuna yansiyor. mesela ilic gs icin önemli bi oyuncu. futbolcu kardesimiz aylardir para almiyormus, ve gs`yi terk etmeyi düsünüyormus. futbolcunun parasini vermezsen oda sana iyi oyun sergilemez. bu örnek gs`nin büyük problemini ortaya koyuyor. insallah problem'ler biter. parasal problem olmasa, gs`ye sampiyonluk yolunda rakip olmaz. galatasaray da maddi problemler oldum olası vardı, yeni bişey değil...örneğin 96-2000 seneleri arasında da futbolcuların ödemelerinde sorun vardı...ama fatih terim bir şekilde -iddialara göre cebinden para verdiği bile olmuş- durumu idare ediyordu...ama bugün galatasarayda ciddi bir yönetim zaafiyeti var, bu boşluğu takımın hocası da dolduramayınca -ki yabancı hocadan bunu beklemek mümkün değil- futbolcu isyan ediyor... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Cimbom şampiyon olcak bilader şampiyon oulrSak bu foruma yazarım bir Daha merak etme sen ))))) noldu, klavyen mi tıkandı, o gün bugündür bişi yazamamışsın Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 14.haftayı bekliyor hayirlisi olsun bakalim su 14. haftada... hiç bir zaman büyük konusmayi sevmedim ama büyük konusanlarla dalga geçmekte üstüme yoktur.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 GolgiAygiti dogru söylüyor. gs`nin parasal problemi sportif olarak`ta oyuna yansiyor. mesela ilic gs icin önemli bi oyuncu. futbolcu kardesimiz aylardir para almiyormus, ve gs`yi terk etmeyi düsünüyormus. futbolcunun parasini vermezsen oda sana iyi oyun sergilemez. bu örnek gs`nin büyük problemini ortaya koyuyor. insallah problem'ler biter. parasal problem olmasa, gs`ye sampiyonluk yolunda rakip olmaz. ya tabi Fenerbahçe armut topluyo zaten Gerçi armutları siz kupaları biz topluyoz ama neyse problem sadece iliçe ödeme yapmamak degil... biz de elle attigimiz gollerle 9 puan toplasak (ki bu benim izledigim 3 maç digerlerini bilemiyorum) biz de sampiyon oluruz.. biz hakem satin almiyoruz.. hangi 3 maçmış bu ya:P gs liler başka maçları seyrediyo sanırım nasıl olsa bunlar futoldan anlamıyo die Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 ya tabi Fenerbahçe armut topluyo zaten Gerçi armutları siz kupaları biz topluyoz ama neyse hangi 3 maçmış bu ya:P gs liler başka maçları seyrediyo sanırım nasıl olsa bunlar futoldan anlamıyo die Ç.Rize, Konya, A.Gücü arsivlerinizi bi kontrol et bence topladigin kupalar belli. aldigin 100 süper lig kupasi anca bir uefa kupasi eder. süper kupayi söylemiyorum bile. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Ç.Rize, Konya, A.Gücü arsivlerinizi bi kontrol et bence topladigin kupalar belli. aldigin 100 süper lig kupasi anca bir uefa kupasi eder. süper kupayi söylemiyorum bile. 100 süper lig kupası bir uefa kupası ha neymiş bu böyle ya ne zamandır avrupanın ikinci sınıf takımlarının aldıgı kupa bu kadar değerli oldu vay bea A.gücü ?? Konya ?? hakketen futbolu bilmiyon ya ama bi kıza göre fena sayılmazsın gs lilerin bu kadar ağlak olduklarını bilmezdim Alıntı
Φ Justifier Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 7 yaşındaki bir galatasaraylı senin gibi milyonlarca ifbliye bedeldir ... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 7 yaşındaki bir galatasaraylı senin gibi milyonlarca ifbliye bedeldir ... Ya yılların İGS si ne zamandan beri ifb oldu.. Burda bile bizim fikirlerimizi çalıyorsun.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 7 yaşındaki bir galatasaraylı senin gibi milyonlarca ifbliye bedeldir ... ya allah aşkın agüldürme çocuk iki çikolataya takım değişir.....anında döneklik yapar...biz yensekte yenilsekte milyarlar verilsede takım satmayız..........çünkü biz FENER BAHÇELİYİZ..... yoruma gerek yok elbet şampiyon biz olcaz.... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 inşallah bı gun omrunuz yeterse o sıradan kupalardan bı tane alırsınız..sız goremezsenız bıle torunlarınız mezarınızın basına gelıp dede dede fb sonunda uefa denılen bı kupayı aldı sukurler olsun dıcekler...sız de anca orada rahat edersıznız sanırım.. let god's hand be on them forever............ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 tarihte avrupa kupası alıp o kupayı konuşa konuşa eskiten hatta yüzsüzlük yapıp gormalarına desen yapan başka takım varmıdır?? Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 nazar etme nolur iste senın de olur....ınmsallah o yuzsuzluk sevıyesıne sız de gelebılırsınız... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 nazar etme nolur iste senın de olur....ınmsallah o yuzsuzluk sevıyesıne sız de gelebılırsınız... ya tekrar söylüyorum ama bunu bir gs li anlayamaz biz takımımızı kupalar şampiyonluklar için sevmiyoıruz.Karşılıksız seviyoruz ok?? Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 onun ıcın maclarda bol bool kufur edıp futbolcularınızı dovuyosunuz? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 onun ıcın maclarda bol bool kufur edıp futbolcularınızı dovuyosunuz? buna sadece gülerim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.