Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Ellerim Üşürdü ellerim üşürdü ,üşürdüm. şehrin vitrinlerinden kayardı düşlerim seni düşünürdüm. sense, bir başka mevsimde sağanak halinde yağardın başka ülkelere sımsıcak. ellerim üşürdü. nikotin kokan ellerim üşürdü ve... bir sigara daha yakardım. şehir ıslanırdı duman duman. çocuklar uyanmış olurdu düşlerini kaybetmeden uykularından benimse kabuslarım kese kağıdı buruşukluğunda asılı kalırdı gündoğumlarına. ellerim üşürdü ellerim üşürdü, donardı. donardım teninin yokluğuna değince ve bıçak ağzı bir yalnızlık ikiye bölerdi her şeyi. bir yarısı sen olurdun her şeyin, bir yarısı ben olurdum hiçbir şeyin. ellerim üşürdü, üşürdüm. bir bardak çay ve taze bir simit gibi kokardı rutubetli geçmişim. küçük bir saçak altı kahvesinde güneşi soğuturdum. sonra denize karşı kimsesiz bir adam gibi dalgalar hıçkırıklarımı boğardı. Varlığına açken, muhtaçken bir lahza görmeye seni. ellerim üşürdü, üşürdüm ve doyardım yokluğuna. donardım. martılar göç ederdi, demirlerdi tüm gemiler limana boşalırdı deniz yürüyüp çıkardı balıklar tuzlu bir yaşamın soluk aralarından. seni düşünürdüm. su olurdum, toprak olurdum, kuş olurdum ama yaşam olmayı beceremezdim. sensizliğinde acemi bir ölümü karşılardım. beceremezdim ölmeyi. ellerim üşürdü,üşürdüm. tanıdık bir adam sesine karışırdı hüzünlerim. kapanan bir kapı sesine kilitlenirdim. duvar duvar karanlık büyürdü içimde yollar, ne bir köşe başı, ne bir viraj ne dur ne durak adımlarım soluklarını arardı kayıp yollarda sonra, bir kadın çığlığı kayardı yıldız yıldız. önce ilk bahar defnedilirdi karınca ayazında sonra bir pervane yanardı. gözlerimin sırılsıklam aydınlığında kanatlarına işlerdi yaşanmamış bir yaz kelebeklerin. sonbahar geçerdi, kar yağardı. ellerim üşürdü üşürdüm ve şubatla biterdi bir masalın son cümlesi seni düşünürdüm.. Ali Ulurasba Tarih: 3 Kasım , 2005 Düzenleyen: made in turkey! Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Aglamak Için Gözden Yas mi Akmali? . Aglamak için gözden yas mi akmali? Dudaklar gülerken, insan aglayamaz mi? Sevmek için güzele mi bakmali? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi baglayamaz mi? Hasret; özlenenden uzak mi kalmaktir? Özlenen yakindayken hicran duyulamaz mi? Hirsizlik; para, malmi çalmaktir? Saadet çalmak, hirsizlik olamaz mi? Solmasi için gülü dalindan mi koparmali? Pembe bir gonca iken gül dalinda solmaz mi? Öldürmek için silah, hançer mi olmali? Saçlar bag, gözler silah, gülüs, kursun olamaz mi? . Victor Hugo Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 BUGÜN DE ÖLMEDİM ANNE Yüreğimi bir kalkan bilip sokaklara çıktım Kahvelerde oturdum çocuklarla konuştum Sıkıldım, dertlendim ,sevgilimle buluştum Bu gün de ölmedim anne. Kapalıydı kapılar,perdeler örtük Silah sesleri uzakta boğuk boğuk Bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük Bu gün de ölmedim anne. Üstüme bir silah doğruldu sandım Rüzgar, beline dolandığında bir dalın Korktum, güldüm, kendime kızdım Bu gün de ölmedim anne. Bana böylesi garip duygular Bilmem niye gelir ,nereye gider? Döndüm işte; acı, yüreğimden beynime sızar Bu gün de ölmedim anne. AHMET ERHAN Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Sahte Şair Saat 02.30 Oda dört duvar gece karanlık ben sahte şair. Satırlarca sen yazıp, yaşlarca sen akıtıyorum. Kırık aynam uğursuzluğumun kanıtı gibi asılı duvarda. Bakınca aynaya parçalanmış yüzümdür gerçeklerin yansıması. Böyle derbeder düşer mi insan diye sormayın? Düşermiş bende bilmezdim önceden. Yukarıdan bakılınca acınacak haldedir yerde yatan. Bakarlar, acırlar ama öylece bırakırlar. Çocukken ne kolaydı herşey. Farklıydı dünyanın rengi ve kokusu. Bir karanlıkta canavarlardan korkardım onlarsa artık aydınlıkta bile dolaşıyorlar. Saat 02.43 Oda dört duvar Gece karanlık Ben Sahte Şair Günlerdir yerde yatıyorum, ama kaldırmıyorlar... Funda Sağ Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 DURUM.. Dünya debdil oldu durum değişti. Kimi aya gider kimi cennete. Dünya güzellendi itibar düştü, Anne baba yoksun kaldı hürmete. Bin dokuzyüz altmışyedi yılında Çirkin sözler gezer halkın dilinde Ud edep kalmadı kızda gelinde Büyükler küçüğe gelir minnete Bakmaz mısın insanların işine Kötülükler doğar peşi peşine Mezhep kavgasından din döğüşüne Sanki varıp sığmamışlar cennete. Kimisi söz verir sözünde durmaz Hakikati doğru sözü duyurmaz İşlediği suçun farkına varmaz Ne yüzle varacağız ahirete Kötülükler memlekete kök saldı Fitnelik fesatlık arttı çoğaldı Bu işin ıslahı Allah'a kaldı Ulu Tanrım yardım etsin millete. Tezvirlerin işi gider ileri Yalancıya itibar çok ekseri Hilekarın sahtekarın işleri Yol açıyor rezalete nefrete. Gitmiyor gönlümün kederi, yası Doğru söyleyene diyorlar asi Bitmez bu dünyanın kuru davası Çekil Veysel bir köşe-yi vahdete. AŞIK VEYSEL Alıntı
Φ benbusra Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 aysel git başımdan aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiç bir dakikamı yaşayamazsın aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim ıslığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhâlığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim sevindiğim anda sen üzülürsün sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş uzak yalnızlık limanlarına aykırı bir yolcuyum dünya geniş büyük bir kulak çınlıyor içimdeki çetrefil yolculuğum kesinleşmiş sakın başka bir şey getirme aklına aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan seni seviyorum Alıntı
Φ benbusra Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 ne şiir ama dimi... Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Alabora Sensizliğine ölüyorum bu akşam. Elimde sigaram duman duman Masamda içkim, ahhh! şu kaderim... Rehin kalmış vitrininde yüreğim...Alaboralardayım. Çoban ateşim gel, denizfenerim ol... Engin sularla boğuşmaktayım. Leylim ley deryası ahhh! ! bu derya.. İşit, duy sesimi...karmakarışık duygularda, Karanlıklardayım. Abdullah Sinan Yüce Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Ümitsiz Aşklar İçin Ben ümitsiz aşklar için yaratılmışım Ayrılıklar için, sonsuz kederler için Ne zaman ta derinden sevsem birini Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin En güçlü zehir olmalı aşk dediğin Alkol gibi damarlarıma yürümeli Sarmalı her yanımı gece olunca İçimde bir çıbansa büyümeli İnsan sevince her gün bir kez ölmeli Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun Yollara düşmeli, perişan deli divane Erimeli potasında o garip var oluşun Artık uzak bir anıdır huzur ve sukun O büyük yangın başlamışsa yürekte Bir gün gelir de bu çaresizliğin Aranır bütün tesellisi ölmekte Oyerde sevilmek de yalan sevmekte Nereye baksan dizboyu karanlık Boşuna bir ışık arama göklerde Her şeyinle aşkın içindesin artık Böyle gitgide derinlere çeker o bataklık Orada ölümsüz olur nice kara sevdalı Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel Aşk dediğin karşılıksız olmalı... Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 SEVDALAR ÇOÇUK KALIR 'Limanda ışıkları izledik ayrı ayrı Karanlıktaydık... Kireç badanalı bir odada Sarılsaydık sımsıkı Kimsenin göremediği Bir yıldız olurduk...' 'Zamanla değişir Büyür insanlar Rüyalar çocuk kalır... Oysa, yaşlanmak vardı seninle Ve paylaşmak tüm yaşamı Sabahı birlikte karşılamak Birlikte yaşamak akşamı... Başaramadım sevdiğim, Bağışla... Sevdalar çocuk kalır...' Suna Tanaltay Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gelirsen, Ayın üstünde kederli bir bulut tutamaz gözyaşlarını... "Harran" papatyadan bir gelinlik giyer Arsız-zamansız. Gelirsen "Dersim"e, "Dersim"e kırlangıçlar geri döner Munzur gülümser. Gelirsen, Kızıl bir gelincik olup açacak Zilan "Zap" sana koşacak durmaksızın. Gelirsen, "Batman"da intihar son kurşununu kendine sıkacak. "Hani" kurtulacak susmaların dilinden. Ve "Çorum"...ve "Maraş"... ve "Sivas"... Yüzünü yıkayacak yağmurda, İçimdeki deniz doydu kana. "Kızılırmak"tan alayım selamını Merhaba de vurulmuş güvercinler aşkına... MERHABA... CEVDET BAĞCA Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gören bilir Çarsısında bir kız gördüm Antep'in, Kızmı ki... Gözleri var, ala geyik gözleri, Göz mü ki.... Ak göğüsünün ortasında bir ben var, Az mı ki.... Yiyip içme, yüzüne bak yetişir, Yüz mü ki.... "Güzel" sözü çok güzele çok amma Bu kıza da "güzel" demek söz mü ki... Abdurrahim Karakoç Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Adına Dilimin Dönmediği Bir Kokuyu Bırakıp Gittin Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Yüreğimin duvarlarına Astığım görünmez bir resimdin oysa Ancak bir efkar masasında gösterdiğim Gel diyeceğim Cesaretim yok yeniden seni yaşamaya Hasretin yaşamak gibi canlı Ve heyecanlı maceraların ümidiyle Gözlerin gibi değişiyor düşüncelerim Karşılığı az olan bir sevmeydi benimki Yalnızca varlığının verdiği bir aydınlık duyguydu Yağmur yağdığında kirpiklerinin ıslanması Güneşte gözlerinin kısılmasıydı Veya yanağına kondurabildiğim küçük bir öpücük Bir ömürlük anıların başlamasıydı Nereye baksam senden kalan bir şeyler var Öylesine candan sarılmadan ayrılsan da Verdiğin sözlerin hepsini tutmadığını biliyordum Yetiyor mu bana kalanlar Yaşamın her haline güzel bir şeyler eklemek gerek Ayrılıklarda anıların Vuslatlarda an neyse onun tadını çıkarmak Gözleri Dudakları Saçları Resmetmek Bestelemek Şarkılar söylemek Kim aklımda en uzun kaldıysa Odur sevdaya en yakın dönemeç Hızımı kesen Sen Adına dilimin dönmediği bir kokuyu bırakıp gittin Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Uzun, kısa Dar, geniş Karanlık, aydınlık Arnavut kaldırımlı, beton dökmeli Parke taşlı, asfaltlı Ağaçlı, ağaçsız Yüksek binalı, tek katlı gecekondulu Bahçe duvarlı, duvarsız Sıvasız duvarlı, parlak taş kaplı İnişli, çıkışlı Kaldırımlı, kaldırımsız Kimi sokak der adına kimi cadde gece yürüyorsan duyarsın adım seslerini tak, tuk, tık öndeysen korkarsın arkadan gelen bilinmeyenden tak, tuk, tık… öndeysen yine korkarsın önde gidenin bilinmeyeninden birde yanyana yürürsen metrelerce sokaklar bu yüzden korkar gecede tüm yüzler karanlıktır aydınlatılmamış sokaklar gibi Murat Tali Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 RÜZGAR GÜLÜ önümden çekilirsen İstanbul görünecek nerede olduğumu bileceğim sisler utanacak, eğilecek ağzının ucundan öpeceğim saçına kalbimi takacağım avcunda bir şiir büyüyecek nerede olduğumu bileceğim bu çıplak geceler yok mu bu plak böyle ağlamıyor mu camları kırmak işten değil delirecek miyim neyim kirpiklerimden mısra dökülüyor kenya'da simsiyah yalnızım yoksul bir şilepte gemiciyim malezya'da yük bekliyorum önümden çekilirsen , İstanbul görünecek nerede olduğumu bileceğim gözlerini söndürme muhtacım ben senin aydınlığına muhtacım yepyeni bir ilkbahar harcayıp bir yaz boğup, bir sonbahar harcayıp rüzgar gülünü arayacağım oran'da pernanbouc'ta timbuktu'da vinçler yine akşamları indirecekler yine karanlığa bulaşacağım gözlerin rüzgarda savrulacak ikimiz iki sap buğday olsak sen benim olsan, ben senin olsam bir gece vakti aklına gelsem uykunu tutsam bırakmasam seni kucaklasam, kucaklasam birbirimizin kalbini dinlesek dünyanın kalbini dinlesek büyük ateşler yaksalar iki güvercin uçursalar nerede olduğumuzu bilsek... Atilla İlhan Ağustos Çıkmazı Beni koyup koyup gitme, n'olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup koyup gitme, n'olursun Bir deniz kıyısında otur Gemiler sensiz gitsin bırak Herkes gibi yaşasana sen İşine gücüne baksana Evlenirsin, çocuğun olur Beni koyup koyup gitme, n'olursun Attilâ İlhan KALBİM Göğsümde 15 yara var!. Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak!.. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!!! • Göğsümde 15 yara var! Sarıldı 15 yarama kara kaygan yılanlar gibi karanlık sular! Karadeniz boğmak istiyor beni, boğmak istiyor beni, kanlı karanlık sular!!! Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!... • Göğsümde 15 yara var!. Deldiler göğsümü 15 yerinden, sandılar ki vurmaz artık kalbim kederinden! Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!!! Yandı 15 yaramdam 15 alev, kırıldı göğsümde 15 kara saplı bıçak.. Kalbim kanlı bir bayrak gibi çarpıyor, ÇAR-PA-CAK!! nazım hikmet Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Kadere inanır mısın Ya da şansa Ya da tesadüflere Neydi bizi yan yana getiren İmzaya açılmış defter gibi Resimli sayfalarda buluşturan Sen kimdin yanı başımdaki Bu adı güzel adam Kimdin ve Neden bu kadar yakınımdın Nasıl bir güçtü bu beni bağlayan çivit maviye Anaforlarından kurtulamadığım hala Ve hangi bahardı adını koyamadığım Alev açtıran kuru dallarımda Neyin muştusuydun Savıp savurduğum yaşamdan geri kalan artık yıllara Neyin hüznü Neyin beklentisi Azıksızdım yola düştüğümde Ansızındım Hazırlıksızdım Düşsüzdüm Kırmızı halılar döşenmedi yüreğine giden engebelere Çiçekler atılmadı saçıma başıma baştan ayağa Ödüller sunulmadı Verilmedi vaatler yarınlar adına _____Müsterih ol _____Dil kırılır laf altında kim uzatırsa sana Bir başımaydım Umutluydum Bir o kadar yapayalnızdım Güneş filizlenirken içimde Sevmiş miydim seni ne Avuçlarımda yürek acımla Gözlerimdeki sır, kırık aynaların kanı Kadere inanır mısın Ya da şansa Ya da tesadüflere Neydi öyleyse bizi yan yana getiren İmzaya açılmış nikah defteri gibi Resimli sayfalarda buluşturan ikimizi... Neydi Kader mi Şans mı Tesadüf mü...! Nurten Altınok Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Kıyamet biz nerede ayrılırsak kıyamet orada başlar mavidir senin hüznün coşkun bir yürek çatırdar oradan başlar/yarım kalan bir bedenin kendini sonsuzlukla tamamlaması ve susar kellesi kopartılmış çarpınan bir ceset gibi rüzgâr biz nerede ayrılırsak kıyamet orada başlar sen gidersin ey gönül büyücüm ben kalırım bir de son öptüğün yerde gözlerindeki esrar bırakırım geri kalan nem varsa kıyasıya yağmalar canlanır orada nice geçmiş ayrılık eski bir plakta kırgın bir müzeyyen senar sessizliğin sinesinde mavi bir sezen aksu kanar nereye gidiyorsun kadınım büyücüm küçüğüm söyle bana beni böyle akşamların ortasında yaralı parçalanmış bir yürekle koyup böyle nereye ömrünün en küheylan çağıyla talan edip içimdeki cenneti çaylar gibi aka aka nereye zamanı parçalayıp bakışlarınla cehennem ateşleri koyup döşüme nereye gidiyorsun kadınım yumuşak kirpim kahverengi denizim beni nerde bırakırsan kıyamet orada başlar kalakalırız orada başı kopartılmış rüzgâr buz tutmuş hüzün kuruduğu tüm kıyılar kahverengi bir denizin tam senin yanıbaşında ey güngörmüş yaşlı çınar söyle bana büyük aşklar büyük ayrılıklarla mı tanımlanırlar biz nerede ayrılırsak kıyamet orada kopar Adnan Durmaz Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Seni Sevecek Yüreğim Islak bir beden yatıyor, Yatağımda değilim... Yine içim kabarmış, Aşka gelmiş yüreğim... Yine maviyim, yine pembeyim, Sanma başka kollardayım bebeğim, Hep seninim, hep seninleyim, hep Seni sevecek yüreğim! ... Burcu Karakaya Alıntı
Φ arabesk Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 SEN KURTAR SENDEN HEP BİR AŞK İSTEDİM BEN AŞKI BÖYLE BİLMEZDİM BİLSEM HİÇ İSTERMİYDİM TANRIM SEN KURTAR BENİ AŞKIN ELİNDE OLDUM OYUNCAK YOK HALİMDEN ANLAYACAK YOKSA SONUM KURŞUN OLACAK TANRIM SEN KURTAR BENİ GÜLDÜRMEDİ GÜLDÜRMEZ BU AŞK YÜZÜMÜ DİNLEMEDİM DERTLİLERİN SÖZÜNÜ BİTMEZ BU KALBİMİN HÜZÜNÜ TANRIM SEN KURTAR BENİ EN BÜYÜK AŞK SENİN AŞKIN BİLMEDİM ONU SEVDİM SEVELİ BİRKEZ GÜLMEDİM BİNKEZ İSTEDİM AMA ÖLMEDİM TANRIM SEN KURTAR BENİ O VEFASIZ KULUN GÜLÜŞÜNE KANDIM ODA BENİM GİBİ SEVİYOR SANDIM ANLADIMKİ BOŞ YERE YANDIM TANRIM SEN KURTAR BENİ BELKİ BEN KENDİMİ KANDIRDIM O TAŞ KALBİ SEVEBİLİR SANDIM ONUN İÇİN ATEŞTE BOŞUNA YANDIM TANRIM SEN KURTAR BENİ NE ÇEKTİM BİLİRSİN ONUN ELİNDEN GÖNLÜM YANIYOR ARTIK EN DERİNDEN ANLAMADI ONA OLAN SEVGİMDEN TANRIM SEN KURTAR BENİ (arabesk) Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... CAN YÜCEL... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Özledim İki güneş geçti bir gece Biraz yağmur yağdı bana Biraz ben yağmura... Sevdiğim bir şarkı çıktı radyoda Yarısına ben eşlik ettim Yarısına gözlerim... Anlatmak istemiyorum ama BEN SENİ BURDA ÇOK ÖZLEDİM! ... Ceyhun Yılmaz Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Beklenen Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? NECİP FAZIL KISAKÜREK Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 bir akşam son defa, seni görmeden dediler, göç etti sevgilin, neden neden, nasıl oldu bu aşk yıkıldı soldu bütün ümit bahar gelmeden bilirsin sevemez seni hiç kimse çılgınca bir aşkla sevdiğim kadar gitme gel bu hasret beni yaralar unutma ki her yanim hatıralar her taraf dopdolu hatıralar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Değdi saçlarıma bahar gülleri Nazende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutmam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu beste Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Sensiz dağ yoluna çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller lâleler "Sen niye yalnızsın?" sordular eller Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Alıntı
Φ Narkoz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 en sewdiğim şiir bu arkadaşlar KARDA AYAK İZLERİ VAR Karda ayak izleri var Vurulup düştükleri yere kadar Yüzleri tanınmayacak bir halde Olduğu yerde kalmış cesetleri Onlar için hatıra yok Saat durmuş Onlar için değil Yıldızlar ve bu gece Onlar için değil, gelen güneş Artık onların yok Uzak şehirlerde Sevdikleri Artık hepsi bitti Açlık, susuzluk ve kin Ne matra ne ekmek torbası lazım Ne silâh Elbise ve düşen şapka da lüzumsuz Artık üşümezler ki En güzel ocak ateşleri Artık ısıtamaz ellerini İsimlerini en yakın tanıdık Söylese işitmezler Kurt mu, dost mu, düşman mı ? Bilmeyecekler başucuna geleni Ve artık ne tren, ne gemi Onları getirmez bir daha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.