Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Sonunda sevgili bohem'i de analiz ettik.. Bohemle öncelerden muhabbetimiz oldu burçlar konusunda.. Onunla eylenceli başlıklarda karşılaşmışlığım olmadı.. Foruma fazla uğramayanlardan.. Sıcak kanlı, yeni yeni sevdiğim üyeler arasına giren bir üye.. Kendini bana çabuk sevdirenlerden.. Foruma fazla uğraman dileğiyle BOHEM ayrıca canımsın.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hay allah nedesem bilmemki acaip hoşuma gitti sedatcım, mahçup ettin beni ben utanırım bukadar aşikar sevgilere bende seni tanıdım ya bu şehirde olmasanda hafızamda, ve gönlümde hep kalacaksın.. çünkü forumlarda ilk, en yakın seni hissettim kendime öyle hissettirdin.. beni buraya bağladın sağol arkadaşım.. çok şey söylemek işimede gelmez ama sen biliyosun içimi şu animasyonların yokmu çok kıskanıyorum ya.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hakkında fazla yorum yapamam hiç forumlarda karşı karşıya gelmedim yanlız bazı cevaplarından anladığım kadarıyla Kişiliği tamamıyla oturmuş adam gibi adam derlerya sende benim gözümde bayan gibi bayansın sevgilerimle.. çok teşekkür ederim 'sessizliğin kızı' bende seni tanımıyorum ama bundan sonra yazılarını mercek altına alacağımdan emin olabilirsin.. sevgiye arkadaşlığa açık oluşun, çok sıcak bir adım insanlık adına saol canım Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Sonunda sevgili bohem'i de analiz ettik.. Bohemle öncelerden muhabbetimiz oldu burçlar konusunda.. Onunla eylenceli başlıklarda karşılaşmışlığım olmadı.. Foruma fazla uğramayanlardan.. Sıcak kanlı, yeni yeni sevdiğim üyeler arasına giren bir üye.. Kendini bana çabuk sevdirenlerden.. Foruma fazla uğraman dileğiyle BOHEM ayrıca canımsın.. ya yeşim güzelim bu ne.. beni bugün mahçup etmek için birlikmi yaptınız. canımya bende seni çok sevdim.. dürüstlüğün ilk gözüme çarpan ve sıcak temiz sempatik yüreğin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ya yeşim güzelim bu ne.. beni bugün mahçup etmek için birlikmi yaptınız. canımya bende seni çok sevdim.. dürüstlüğün ilk gözüme çarpan ve sıcak temiz sempatik yüreğin Ben neysem burda da oyumdur Bohem.. Senin de bunu anlamış olman bana mutluluk verdi.. Ayrıca seni çok sevdim bunu da bil..muhabbetimizin çoğalması dileğiyle Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben neysem burda da oyumdur Bohem.. Senin de bunu anlamış olman bana mutluluk verdi.. Ayrıca seni çok sevdim bunu da bil..muhabbetimizin çoğalması dileğiyle biliyorum canım sağol, işte insanların elektirik kavramından anlamadığı olay bu, ruh uyumu.. böyle bi başlık açmıştım bazıları alaya aldı.. ama iletişimdeki uyum çok önemlidir.. buda gerçek yaşam, sonuçta burda robotlar değil bu yazıları, yada duyguları yazılara döken.. öyle değilmi..? ciddiye almak lazım gerçek dünyanın sanal tarafını.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 biliyorum canım sağol, işte insanların elektirik kavramından anlamadığı olay bu, ruh uyumu.. böyle bi başlık açmıştım herkes alaya aldı.. ama iletişimdeki uyum çok önemlidir.. buda gerçek yaşam, sonuçta burda robotlar değil bu yazıları, yada duyguları yazılara döken.. öyle değilmi..? ciddiye almak lazım gerçek dünyanın sanal tarafını.. +1 bohem.. İlk harfinden son harfine kadar haklısın.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 110 kiloyum,şişkoyum TEK KİŞİLİK DEV KADROOOOOOOOOOOOOOOOOO (ata demireri sevmem ama bu söz hoşuma gitti ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 analizlerini beğeniyle takip ediyorum sevgili kralx,kişilerin bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorum ama gerçekten de çok güzel anlatıyorsun,ve büyük emek harcıyorsun çok güzel bi topic olmuş,kolay gelsin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 analizlerini beğeniyle takip ediyorum sevgili kralx,kişilerin bazılarını tanıyorum bazılarını tanımıyorum ama gerçekten de çok güzel anlatıyorsun,ve büyük emek harcıyorsun çok güzel bi topic olmuş,kolay gelsin Teşekkürler lilac ne tesadüftürki sırada sen vardın.. Daha doğrusu sayman22 ile senin aranda gidip geliyodum hangisini önce analiz edim diye.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Teşekkürler lilac ne tesadüftürki sırada sen vardın.. Daha doğrusu sayman22 ile senin aranda gidip geliyodum hangisini önce analiz edim diye.. merakla bekliyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Analiz edilmesi ihtimal dahilinde olan arkadaşlar.. Lütfen avatarlarınızı değiştirmeyiniz.. Sonra Murti San'ın düştüğü hale düşersiniz...) O anki gördüğüm avatarı kullanırım.. Forum sakinlerine ilanen duyrulur..) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 leyla24 aramıza yeni katımasına rağmen bizlere hemen kaynaşan sıcak kanlı ve sevecen biri hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 seni fazla tanımasamda iyi bir arkadaş ve forumlarda en sakin,oturaklı birisin iyi paylaşımlar.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 110 kiloyum,şişkoyum TEK KİŞİLİK DEV KADROOOOOOOOOOOOOOOOOO (ata demireri sevmem ama bu söz hoşuma gitti ) İlahi yaaa Erbayla akrabalık falan varmı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 İlahi yaaa Erbayla akrabalık falan varmı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Noldu erbay karpuz olaylarından sonra büyü olaylarına da girmişin Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 seni fazla tanımasamda iyi bir arkadaş ve forumlarda en sakin,oturaklı birisin iyi paylaşımlar.... teşekkürler murti tanışırız umarım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çok teşekkür ederim 'sessizliğin kızı' bende seni tanımıyorum ama bundan sonra yazılarını mercek altına alacağımdan emin olabilirsin.. sevgiye arkadaşlığa açık oluşun, çok sıcak bir adım insanlık adına saol canım ben teşekkür ederim sen saolasın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bohem seni pek tanımıyorum ama çok pozitif birisin Isındım baya Bu arada geçmiş olsun Kendine dikkat et.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bohem seni pek tanımıyorum ama çok pozitif birisin Isındım baya Bu arada geçmiş olsun Kendine dikkat et.. sağol canım sende öyle geldin bana.. çok şımarttın bilesin hasta olunca gelirim bak kapına Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çok şımarttın bilesin hasta olunca gelirim bak kapına Gel yaf ne olcak Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 bu güzel sözler karşısında gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum,çok teşekkür ederim.sıranın ben de olduğunu tesadüfen de olsa öğrenmiş olmama rağmen büyük sürpriz oldu Yaptıklarınla,yazdıklarınla,söylediklerinle kişiliğinin o güzel inceliklerini çok güzel yansıtıyorsun,bence tam bi beyefendisin,herşeyin en güzelinin seninle olması dileklerimle tekrar teşekkürler sevgili arkadaşım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 deli yürek... manalı kişilik... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.