Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 bende ii biriyimm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 ben bir hiçim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 bozan tek kelimeyle tutkulara özlemlere aşklara en güzel duygularıyla şiirlere aşık birisi bu arada beni unutma sedat Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ben yüreğinde ateş taşıyan biriyim(yine çok feci bi cümle kurdum bee ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ben yüreğinde ateş taşıyan biriyim(yine çok feci bi cümle kurdum bee ) Senin şu parantez içi cümlelerin yok mu Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Şu forumda fasit dairemiz dışına çıkıp yeni birşeyler getiren kaç kişi var kralx sedattan başka ? Ellerine sağlık ne desem bilemiyorum.. Çok güzel olmuş, forumda yeni bir alan açılmış, ve ilki ben olmuşum tanıtımların ... Sevgili Kralx ellerin dert görmesin, kesinlikle emeğe saygı.... saygılar... bozan Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Senin şu parantez içi cümlelerin yok mu Çok iyi parantez içinde cümle kullanırım (pee bi alıntı yapamadım) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Şu forumda fasit dairemiz dışına çıkıp yeni birşeyler getiren kaç kişi var kralx sedattan başka ? Ellerine sağlık ne desem bilemiyorum.. Çok güzel olmuş, forumda yeni bir alan açılmış, ve ilki ben olmuşum tanıtımların ... Sevgili Kralx ellerin dert görmesin, kesinlikle emeğe saygı.... saygılar... bozan Estafurullah.. Ben teşekkür ederim Bozan abi.. Eksik olma.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 sende biliyorsun, sana ne kadar değer verdiğimi ve seni sevdiğimi.. teşekkür ederim sedat..sende hep mutlu ol emi.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yüreğinin bir bebek yüreği gibi temiz olduğunu sandığım kişilerden birisi sevmeyi aşkı yüreğinden yüreğinin derinliklerinde yaşayan sevmeyi rahatlıkla başarabilen ve sevilmeyide fazlasıyla hak eden masumiyetin simgesi diyebilirim ne kadarda karşı karşıya gelsekte karşı karşıya gelmemiz sırf duygulu birer insan olmamızdan iyiki tanıdım seni iyiki varsın bütün mutluluklar seninle olsun ... sevgilerimle............. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 sessizliğin kızı yani burcu kimdir kimse beni anlatamaz bu sedat dahi olsa anlatamazyorumumu kendim yapıyorum herkesi kendi gibi gören.. yüreğinde kötülüğe düşmanlığa yer olmayan.. duygusal duygularını rahatlıkla ifade eden.. sevdimi yürekten seven... şiirlerin kızı aşkları yüreğinde taşıyan.. aşkı uğruna vaz geçmeyide bilen... elveda arkadaşlar burcu... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Çok ilginç bir topic olmuş Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 wayy be yesim neymişte haberimiz yokmuss.. bende iki güzel laf şiir yazsam mı acaba belkii...... nese :S hakketen ilginc bi baslık Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 wayy be yesim neymişte haberimiz yokmuss.. bende iki güzel laf şiir yazsam mı acaba belkii...... nese :S hakketen ilginc bi baslık musti sen ne yapmaya çalışıyorsun??!! seni arkadaşım bilirdim yanılmışım demekki.. ayrıca diğerleri gibi anlamadığın işlere burnunu sokma ne diyim ki sana başka..yazık!! Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 musti sen ne yapmaya çalışıyorsun??!! seni arkadaşım bilirdim yanılmışım demekki.. ayrıca diğerleri gibi anlamadığın işlere burnunu sokma ne diyim ki sana başka..yazık!! güzelllllll arkadasım benim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 paula bu forumdaki en cana yakın en saygı değer kişilerden biri o benim biriciğim sınırsız sevgiyi hakeden sıcacık bi arkadaş bi dost bi kardeş o güzel gözlerin hep gülsün canım biriciğim seni çok seviyorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 sedatcım çok doğru tespitler ve hayran kaldığım bi çalışma , ellerine sağlık , doğum günüm çok yakın bunu senin hediyen olarak kabul ediyorum canımın içi yumoşcum seni sewiyorumm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Tamam.. Bende hediye olarak vermiş olayım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Sevgili arkadaşım; Yazdığın şeylerin on da birini hakediyorsam ne mutlu bana.Beni çok mahçup ettin.Yazdıklarının çok daha fazlasını kendin de barındırıyorsun arkadaşım.Evet tartışmalarımız oldu,ama her mantıklı insanın yapacağını yapıp orta yolu bulduk ve tartışmalarımıza nokta koyduk.O hararet içersinde senin için hoş olmayan sözler sarfettim,bu sözler için tekrar özür diliyorum.Değişik karakterlerin,düşüncelerin,fiklirlerin olduğu böyle yerlerde,tartışmalar kaçınılmaz oluyor.Önemli olan kalp kırmamaya özen göstermek.Bir daha karşı karşıya gelmemeyi umuyorum.(Tabi ki gerginlik anlamın da). Bunu hazırlamak için zamanını ve enerjini harcamışsın,hakkını helal et.Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bitanecik dedecim hep böyle seviyeli ol tüm forumun bitanecik babası gibisin zekan sıcak kalbin dostluğun için teşekkürler sevgiler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 KRALX : TAURUSMUTİS: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.