Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun çalıkuşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Yumote iyi bayramlar.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Ne zamandır yoksun meslektaşım! Neredesin? Bak bir ay sonra bende tam olarak öğretmenim... İyi Bayramlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Yumotecim..unutttun mu bizi Bayramın mübarek olsun,özledim seni Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Canımcım;Bi ses ver,enazından iyiyim de yaw..İyi bayramlar.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 gıcıksın kızım.. ..ama seviyorum seni.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... canim gecem yettim gari sana da iyi bayramlar canım bnm muaaaaaah Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun çalıkuşum seninde cennet yürekli ablacımmm çok özledim yaw Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Sevgili Yumote iyi bayramlar.. saol diloşum sana da iyi bayramlar canım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 çiçeğim senin de bayramın kutlu olsun Ne zamandır yoksun meslektaşım!Neredesin? Bak bir ay sonra bende tam olarak öğretmenim... İyi Bayramlar... aramıza şimdiden hoşgeldin öleyse hayırlı olsun inş. buralardayım ama yoğun işte hayat bilirsin. iyi bayramlar meslektaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 teşekkürler egzo sana da iyi bayramlar Yumotecim..unutttun mu bizi Bayramın mübarek olsun,özledim seni kız aşk olsun unutur muyum ben hiç sizi imkanı var mı ki küserim ha ben de seni özledim be gülüm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Canımcım;Bi ses ver,enazından iyiyim de yaw..İyi bayramlar.. iyiyim dedecim elini öpücektim ben huhu evde kimse yok mu dedeeeee iyi bayramlar dedecim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 gıcıksın kızım.. ..ama seviyorum seni.. sensin kızım gıcık unuttun mu yoksa hıh dağdaydım yeni geldim hehe ne olduğunu anlatamam kusura bakma seviyorum seni frozen cadısı iyi bayramlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 yumoşum 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 teşekkürler spices saolasın sevgili birce aynı dilekler sana gelsin Mutlu Yıllar... gecemmmmmm bidenemsin valla mutluluklar içimzden eksilmesin cnm benm yumoşum 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar teşekkürler minecim 2008 çok iyi olur umarım hepimize şans getirir canım benim masal güzelliğindeki çiçeğimsin çok özledim seni bitanem iyisindir umarım zeka küpüm benim seni çok seviyorum ben Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Fıstığım benim güzel yüzlüm seni çok özledim ya! Nerelerdesin haberini de almaz olduk... Meraklardayım Seni seviyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Fıstığım benim güzel yüzlüm seni çok özledim ya! Nerelerdesin haberini de almaz olduk...Meraklardayım Seni seviyorum seni çok seviyorum ben de sizi seviyorum canlarımmmmm muah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.