Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

YUMOTEm Meleğimmm için, Meleğim seni çok seviyorum

Önerilen İletiler

• Cevaplar 532
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Torunumsun,ailemdensin,akıllısın ve kalbinde güzel bir sevda taşıyorsun..:clover:

Gönderi tarihi:

Natalia çok hoş ya ne güzel bebekmiş o tam yumoşuma yakışır yahu ....

Yumoş seni çok seviyoruz haa :hug:

Gönderi tarihi:

canım ablacıııııımmmm özledim seniiiii iii yürekliiiiiiimmmmm güleryüzlüüüü güzeliiiimmm....en kısa zamanda görüşürüz umarım senlen konuşup açılmaya ihtiyacım war bugünlerde :( seni çok sewiyorum bitaneeeeeemmm................

ben de bitanem bi fırsat bulursam toplantılardan :( görüşelim canımmmmmm bu aralar baya yoğunum yine ama aklımdasın :):wub:

iyiyim arkadaşım umarım sende iyisin mutlu ol, sevgiyle yaşa :clover:

iyi olmak için elimden geleni yapıyorum arkadaşım sen de hepsi sevgiyle dol dilerim :clover:

Sen sevdiklerimdensin..

Çünkü;Torunumsun,ailemdensin,akıllısın ve kalbinde güzel bir sevda taşıyorsun.. :clover:

sen benim bitanecik dedemsin :) kontrol bu hafta :( :(

çalıkuşuma bir sarılayım :hug: sonra dua ederken aklımda olanlardan olacaksın birtanem :flowers::innocent::kiss:

onlara ihtiyacım olduğu bi gerçek zaten kalbin benimle olsun cennet yüreklim biricik ablam seni seviyorum :hug:

çalıkuşuna sarılırken dikkat et çalılara takılma Sardunyacım :w00t::P

ben buralardayım bak gene yok bu :w00t::P

nasıl olsa yakalıcam seni sobelicem .! :P Elim sende :D:P

kendine iyi bakkkkkkkk :D

elin mi ??????:huh: hani nerde ????

ben duymadım :mellow: görmedim bilmiyorum :huh:

.... sobe-leyemezzz ki ebe ebe :P

Gönderi tarihi:
yummodw8.gif

:wub:

evet natymmmm, kuzenimmm :)

onlar

hep çocuksu,

hep biraz hınzır,

hep ışık saçar,

hep neşe saçar...

çünkü o denizin kıyısında değil ta derinlerinde koca bir sevgi var......

seni seviyorum tatlımmm :hug:

çok teşekkürler esmer güzelimmmmm :) mankenin de seni seviyo hem de çoooook :wub:

Natalia çok hoş ya ne güzel bebekmiş o tam yumoşuma yakışır yahu ....

Yumoş seni çok seviyoruz haa :hug:

biliyom kız güzel gözlümmm kaçak seniii :angry:

bak yakalıcam bi gün yicem seni hehehe :P:hug:

Gönderi tarihi:

Bir karşılaşsak yersin doya doya canımsın benim... Eh nasılsın iyi misin? Sormalı yani?

Uzak kaldık bayaa <_<

Gönderi tarihi:

floresjn5.jpg

canım kontrolün bu hafta sanırım, inşallah herşey çok güzel olacak, bizde senin için dua edeceğiz, seni çok seviyoruz, ben daha da çok seviyorum :wub:

aklımdasın çalıkuşum meleğim moralin yüksek olsun, herşey güzel olacak :hug:

Gönderi tarihi:

umarım ablacım ya karamsarlık çöktü yine bana nasıl gerginim anlatamam :( :(

teşekkürler her şey için :) seni seviyorum sevgini hissediyorum bu bile yetiyo bazen :hug:

Gönderi tarihi:

Yüreğindeki sevgi o kadar büyük ki taşımak gerçekten bir meziyet.

bu sevgi seni herzaman güzelliklere götürmesi dileğimle

hayatta karamsar olmamak gerekiyor.Umutların tükenmesin dualarımızla senin yanındayız...:)

Gönderi tarihi:

canım benim herşeyim çok özledim seni yaaa bitaneeeemmmm.....keşke görüşebilseydik bugün bu hafta tekrar nete girmem çok zor olur okul çıkışlarında direk dershaneye gitmem gerekio ewe geç dönüom :( neyse canımın içi umarım bi şekilde görüşürüs bi iki gün içinde çünkü benim abla krizlerim tuttu yine :) sayıklayıp duruom boyuna ewin içinde aplamı ösledim dieeeeee......

Gönderi tarihi:
yarın arayacağım seni meleğim görüşürüz :rolleyes:

gerilme, inşallah herşey güzel olacak :wub:

canım ya sesini duymak o kadar güzeldi ki anlatamam her şeyi unuttum desem yeridir

inanılmaz bi rahatlık çöktü numarayı görünce sevgini hissetmek hele hele duymak çok güzeldi

seni seviyorum benim cennet yürekli ablacımmm :):hug::wub:

Yüreğindeki sevgi o kadar büyük ki taşımak gerçekten bir meziyet.

bu sevgi seni herzaman güzelliklere götürmesi dileğimle

hayatta karamsar olmamak gerekiyor.Umutların tükenmesin dualarımızla senin yanındayız... :)

bunu biliyorum murticim :)

o meziyet sende de var hem de çok fazla :hug:

sevgi dolusun ve o güzel kalbinde yer bulmak zor değil

saygın düşüncelerin her şeye değer

sevgiler canım benim :):hug:

Gönderi tarihi:
kuvahq3.jpg

canım ya ben de sni çok ama çok seviyorum ne güzel şey o öyle ya bitanesin kıssss :hug:

canım benim herşeyim çok özledim seni yaaa bitaneeeemmmm.....keşke görüşebilseydik bugün bu hafta tekrar nete girmem çok zor olur okul çıkışlarında direk dershaneye gitmem gerekio ewe geç dönüom :( neyse canımın içi umarım bi şekilde görüşürüs bi iki gün içinde çünkü benim abla krizlerim tuttu yine :) sayıklayıp duruom boyuna ewin içinde aplamı ösledim dieeeeee......

dersler daha önemli tatlım biliyorsun bunu zaten

ne zaman ihtiyacın olursa ara hep yanındayım bitanem

hiç üzme kendini

sorun değil unuttum bile :P:hug:

Gönderi tarihi:
canım ya sesini duymak o kadar güzeldi ki anlatamam her şeyi unuttum desem yeridir

inanılmaz bi rahatlık çöktü numarayı görünce sevgini hissetmek hele hele duymak çok güzeldi

seni seviyorum benim cennet yürekli ablacımmm :):hug::wub:

senin sesini duymakta çok güzeldi canım

keşke unutturabilsem bitanem

ve sesini duyunca çok heyecanlandım bilmeni isterim

kapatınca da gözlerim dolu dolu oldu gülümseyerek

bende seni seviyorum çalıkuşum, melek kalplim :wub:

Gönderi tarihi:

Gerçekten melek kalpli....

Gönderi tarihi:
Tatlı meleğim,

bugün bir daha anladım ki sen gerçekten de Meleğimsin... iyilik meleğim benim... Biliyor musun sana sormuştum ya hani, bazen omzuna yaslanıp sadece ağlayabileceğin ama sana hiçbir şey sormayacak ve ağlaman bitene kadar sana sarılıp, sevgisini yanında oldugunu hissettirecek dostların niye her zaman yanında olamaz diye... Yanılmışım, meğer yanında oluyorlarmış... Sarılamasalar da varlıklarıyla yanında olduğunu hissettirebilen çok özel insanlar oluyormuş... Bugün o özel insan sendin benim için... Seni seviyorum tatlı meleğim gerçekten cok seviyorummmm

çok güsel ellerine sağlık

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.