Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sayenizde çok daha kolay hayal edebildim.Çok teşekkür ederim ☺️ 🌟

• 6 ay sonra...
  • Cevaplar 228
  • Görüntü 184,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Yaaaaaa bu sayfa yine çok güzel oluyor. Umarım kitabı okuyan herkes bir şekilde bu sayfayı bulur. Çünkü kitabı gerçekten bu fotograflarla birlikte okumak çok daha etkileyici.

• Sayfa 63: Ferragamo Guineas terlikleri. "Parmak arası terlik de terzi dikimi mi?" "Parmak arası mı? Bunlar Ferragamo Guineas. Herhalde üstündekilerin hepsinden daha pahalıdır." Bildiğimiz pa

• Artık bu kitabı okumak şart oldu diyebilirim...  

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Tarih 25.07.2020 at 14:01 , Misafir İrem dedi:

Sayenizde çok daha kolay hayal edebildim.Çok teşekkür ederim ☺️ 🌟

rica ederim, keyifli okumalar

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bu arada yeni okuduğum bir kitap var TEKVİN, Arif Ergin tarafından yazılmış. Gerçekten de çok güzel bir kitap, okumamışsanız kesinlikle öneririm. Tarz olarak Dan Brown'u çok andırıyor, bu eser de polisiye bir roman, romanın çoğunluğu Beyoğlu, Galata civarlarında geçiyor, Dan Brown okurken içeriğinde geçen mekanları, eserleri nasıl merak ediyor google a bakıyorsak Tekvin'de de aynı böyle oluyor. Merak edenler ya da okumak isteyenler için bu başlığa benzer bir başlık da Tekvin için açtım, bakabilirsiniz

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Emeğinize sağlık, sizin paylaşımlarınızla çok keyifli bir okuma oldu, teşekkür ederim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.