Φ TURK(* Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah... Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Allah devletimize zeval vermesin..inşallah Türk ordusu bunun öcünü alacaktı...vatan hainleri er yada geç cezasını bulacaktır... Alıntı
Φ maytek Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah... amin kardeş. yalnız dikkatimi cekti bu komünistler nerde?bu topicin açılalı çok oldu.amin demekten mi korkuyolar yoksa? Fikir buhranı içindekilere(komünist,ateist...vs); GEL Gene gel, gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, İster atese tap, ister puta, İster yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüz kere bozmuş ol tövbeni... Umutsuzluk kapısı değil bu kapı, Nasılsan, Öyle gel... MEVLANA Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah... 'allah bu vatana böyle acılar yaşatmasın' amin.. başımızda pkk yanlısı bir devlet varsa zor! hemde çok zor. neyseki yeni genelkurmay başkanımızdan ümidim var.. Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 vatanını sevenin aşı ekmektir vatanına ihanet edenin aşı ******* Alıntı
Φ cCc_mine_cCc Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun ailelerine bitmeyen sabir versin. Allah( c.c ) turku korusun ve yuceletsin. Kitabimiz Kuran Yolumuz Turan. Azrail kapina gelicek kadar yol harciyorsa ...Sende karsisina cikicak kadar cesur ol.... Alıntı
Φ abdullah çatlı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Allah rahmet eylesin Allah Türkü korusun Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Vatan için sonsuz teşekkürler. Nize şehitlerimiz gibi oda huzur içinde uyuyacak. Çünkü emperyalistlerin en büyük hayali böl parçala yönet taktiğidir.Çanakkalede,Kurtuluş savaşında olmadı. Şimdi bir daha ( Bu mümkün olmayacak ) Biz başka uluslara benzemeyiz.Bizim en önemli kriterimiz Atatürk dür.Ve o inancı içimizde taşıdığımız sürece,emperyaller avucunu yalamak zorunda..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.