Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ALP_EREN

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    65
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ALP_EREN tarafından postalanan herşey

  1. saolasın kardeşim.şunu iyi biliyoruz ki ihtilal zamanında halkımız birbirine kırdırılmış.bir oyuna getirilmiş ve kavgalar olmuş.aslına bakarsan bende kavga olayından haz etmiyorum.çünki önemli olan bilekleri bükmek değil,gönülleri fethedebilmektir.seninde dediğin gibi önemli olan fikir mücadelesidir. ALAHA EMANET OLUN...
  2. ALP_EREN

    sesleniş

    Atatürkü kullandığımızı iddaa edenlere bak.anlamıyorum bu kadar pişkin nasıl olabiliyorsunuz.Atatürk olsa tüm nazım hikmet ve türevlerinin başları ezilmişti.
  3. Mustafa kemalin yolundan gitmek nezaman komünistlere düşmüş...arkadaşların dediği gibi cumhuriyetten kese kağıdı bile olmaz.
  4. sana aferim diyemicem labaratuar milliyetçisi dostum.çünki aferim dersem günaha gircem.bu kafayla sen cehennemde iyi odun olursun.seniz için üzgünüm.
  5. Sevgili multicim bide olaya bizim ülkücüler tarafından bakalım. ben selçuk üni versitesinde eğitim fakültesinde 2yıl reislik yaptım.nedense hoca efendinin cematindeki öğrenciler bizi pek sevmezdi.halbuki ben fetullah hocayı ve cemaatini çok seviyorum. nurcuların sohbetine giderdim bana bi garip bakarlardı. bizzat dayımın ihtilal zamanında yaptıklarını anlatıyım.cemaattekiler camide namaz kılmaya geldiklerinde komünistler nurcuları namaz cıkışı dövmek için beklermiş ve bizim ülkücülerde namaz kılan cemaati ve nurcuları korumak için cami çıkışlarına giderlermiş. yani kardeş ne biz kötüyüz nede siz.hatta aramızda siz biz diye bir ayrımın olmaması gerek.ben fetullah gülen hocanın vaazlarını dinlerken müsliman bir türk olarak çoşuyorum.bizim aramızda nurcular hakkında yanlış düşünen bazı kısım olabilir ki bu sizin içinizdede var.önemli olan bu tabuyu yıkmaktır.cünki bizler müslimanız ve vatanımızın milliyetçileriyiz.
  6. +1 tipik bir kafatası milliyetçisi.meytekcim arabın arba üstünliüğ yoktur.biz ülkemizin milliyetçisiyiz.müslüman ve türk olduğumuz için ülkemizin milliyetçisiyiz.
  7. Kesinlikle doğru tespit ama eksik.çünki arkadaşın daha dünya görüşü zihniyeti oturmamış.kalpte allah sevgisi olmadığı için.boş kalbini neriye cekerseniz oraya gelir...bu dipnotun en belirgin özelliğidir.
  8. KOMÜNİST-BÖLÜCÜ TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ BATAKLIĞIN KURUTULMASIDIR. Bizler gibi müslüman türk gencleri olduğu sürece o bataklık kurumaya mahkumdur.
  9. amin kardeş. yalnız dikkatimi cekti bu komünistler nerde?bu topicin açılalı çok oldu.amin demekten mi korkuyolar yoksa? Fikir buhranı içindekilere(komünist,ateist...vs); GEL Gene gel, gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, İster atese tap, ister puta, İster yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüz kere bozmuş ol tövbeni... Umutsuzluk kapısı değil bu kapı, Nasılsan, Öyle gel... MEVLANA
  10. asfalt kardeşim sana göre milliyetçilikle fetullah gülen hocaya saygı duymak bağdaşmıyormu?bence bal gibi bağdaşıyor.şunuda bil fetullah gülen cumhuriyet rejimine karşı değil.hoca efendi bizim dilimizi ve dinimizi dünyaya tanıtıyor.ben böyle adama saygı duyarım.ama bu adam öbür dünyada hepiniz yakasına yapışcak.tabi ozaman iş işten geçmiş olacak...
  11. maytek kardeşim mhp milliyetçiliği tek eline almamıştır.bizden başka milliyetine sahip çıkan olmadığı için tekeline almış gibi gözükebilir. miliyetçiliği en iyi yapmış tek parti mhpdir.şimdide diğer partilere göre en iyi milliyetçiliği yapan yine mhpdir.
  12. S evgili bozkurtmusti ve türk kardeşim bana sorarsanız bu asfaltın düşüncelerini ciddiye almayın.çünki tipik yaygara zihniyeti var.ve arkadaşlar şunuda unutmayalım bizim için sağ yok sadece mhp var.
  13. berceste bukadar kızma kursatotcu'ya.çünki gerçekten bilmiyor olabilir.bu yaşına kadar Allahın tanımamış olabilir.Sanma ki o bizle dalga geçiyor ki öyle yapıyorsa öbür dünyada onun için çok büyük bir azap var.onun için biz ona anlatalım o kendi seçimini yapsın.
  14. Önce vatan kardeş,şeriat demek islam dini demektir.onun için yorum yaparken bu hususa dikkat et.çünki şariata karşı olmak islam dinine karşı olmak demektir.buda Allahın kuşkusuz hoşuna gitmez. Farzedelim ki senin anlattığın doğru.yani şeriat eskiden ..... insanlara uygulanan bir rejimdi. Bak kardeş şeriat,kuranı kerimin kurallarıdır.kuranı kerim bozulmamış olduğu için önceki insanlara uygulandığı gibi bugünki insanlarada uygulanabilir.çünki bizim dinimiz(şeriatımız)evrenseldir. senin anlayacağın tarzda örnek vermek gerekirse;yüzyıllar önce bir arslan kırbaçla terbiye edlirse,elbette aslan yüzyıllar sonra kırbaçla terbiye edilebilir.tabiki burdaki kırbaç senin yanlış anlamana yol açabilir.yani şeriatın kırbaçı;hoşgörüdür,dürüstlüktür,mütevaziiktir,alçak gönüllüktür,cömertliktir...vskısaca islam dinidir. Şeriat bizlere iç ve dış mihraplar tarafından yanlış gösterilmiştir.onun için bize düşen görev bu oyuna gelmemektir.
  15. Arkadaşlar bilmediğimiz,tanımadığımız bir insan hakkında nasıl olurda bu kadar yorum yapıyoruz anlamıyorum.bence her duyduğumuza inanmamalıyız.ben bir müsliman olarak hep şuna inanırım.ya fetullah gülen bu suclamaları haketmiyorsa,bu adam gerçekten allah davasını kendine dava edindiyse,gerçekte allahın sevgili kuluysa,öbür dünyada bizlerin yakasına yapışmazmı,işte ben bunda korktuğum için bazılarımız bilmeden duyduğuma inanarak yargısız infazda bulunmuyorum.bence sizlerde böyle yapın.arkadaşlar bence fetullah gülen islamcı bir terörist olsa başta abd onu barındırmaz. fetullah gülen hoca hakkında bende önceleri iyi düşünmüyodum.ama bir arkadaşım onun vaaz kasetini verdi bana,dinledikten sonra dedim ki bu adam bu şuçlamaları hakediyor olamaz dedim.ve bu olaydan sonra onun hakkında ne iyi düşünüyorum nede kötü üşünüyorum.sadece iyi bir insan olmasını temenni ediyorum.
  16. sana katılmamak elde değil bozan kardeş.
  17. Dipnot bu yazınıda okudumya gercekten sana üzüldüm,bomboşsun ya.bütün yazıların ofsayt ben bunu seçtim bir iki cümle karaladım. 2023 demişki biz vatanımız için ipe krallar gibi gideriz demiş,sen nasıl anlıyosan artık bunu mafyalıkla bağdaştırıyorsun.kendimi senin yerine koyup empati kuruyorum ama yine anlıyamıyorum nasıl bir mantıktır bu ya.ya bomboş olmak da zor bişey.Allah yok,vatan sevgisi sözde var... bak canım vatansever olmak ben vatan severim deyip öz vatanından kaçan vatan hainlerini sahiplenmekle olmaz.(nazım hikmet) bak canım şunuda öğren bizim türk milliyetçiliğimiz bu vatan toprakları üzerinde yaşayan bu ülkenin çıkarını savunan herkezi içine alıyor.şimdi bişeyler öğrenmiş oldun daha mantıklı yazarsın inşallah.
  18. Bak canım komunist olmayan bir adamın deniz gezmişe,sevgisi olması normal değildir.hakeza deniz gezmişi seven bir insanın,benim ülkemi sevdiğim kadar bu ülkeyi sevmesi mümkün değildir.bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama kendi özbenliğini oluşturamamışın.herşeyden öte ne yaptığını tam bildiğine emin değilim.
  19. Vatan Size Minnettardır!.. Evet bu vatan bize minettardır.çanakkalede şehid olan benim kardeşlerim,babalarım,dedelerim bize minnettardır.çünki ihtilal zamanında onlara gösterdik ki komunizm bu ülkeye adımın atamaz.siz rahat uyuyun çanakkale şehidleri ne deniz gezmişlere ne nazım hikmetlere nede bunların türevlerine(örnek:dipnot) göz açtırmayacağız.Eğer onlar bizim kumaş pantulonumuza karışmaya kalkarlarsa onların küpesini kulaklarından sökeceğiz.eğer onlar caminin önünde bekleyip namaz kılanlara pusu kurarlarsa bizde o camiden cıkan insanları korumayı kendimize borç bileceğiz.onlar bizim oruç tuttuğumuza karışırlarsa bizde onların oruç tutmadığına karışacağız.onlar üniversitelerdeki perukkuklu bacılarımızın kafasındaki peruğu ellerini uzatırlarsa biz onların ellerini kıracağız.
  20. ALP_EREN

    Abraham lincoln

    ABRAHAM LİNCOLN'DAN OĞLUNUN ÖĞRETMENİNE MEKTUP "Öğrenmesi gerekli biliyorum; tüm insanların dürüst ve adil olmadığını, fakat şunu da öğret ona: 'her alçağa karşı bir kahraman, her bencil politikacıya karşı kendini adamış bir lider vardır.' Her düşmana karşı bir dost olduğunu da öğret ona. Zaman alacak biliyorum, fakat eğer öğretebilirsen, kazanılan bir doların, bulunan beş dolardan daha değerli olduğunu öğret. Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve kazanmaktan neşe duymayı. Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu. Eğer yapabilirsen, sessiz kahkahaların gizemini öğret ona. Bırak erken öğrensin, zorbaların görünüşte galip olduklarını. Eğer yapabilirsen; ona kitapların mucizelerini öğret. Fakat ona; gökyüzündeki kuşların, güneşin yüzü önündeki arıların ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin ebedi gizemini düşünebileceği zamanlar da tanı. Okulda hata yapmanın, hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona. Ona kendi fikirlerine inanmasını öğret, herkes ona yanlış olduğunu söylediğinde dahi. Nazik insanlara karşı nazik, sert insanlara karşı sert olmasını öğret ona. Herkes birbirine takılmış bir yönde giderken, kitleleri izlemeyecek gücü vermeye çalış oğluma. Tüm insanları dinlemesini öğret ona, fakat tüm dinlediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini ve sadece iyi olanları almasını da öğret. Eğer yapabilirsen üzüldüğünde bile nasıl gülümseyebileceğini öğret ona. Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret. Herkesin sadece kendi iyiliği için çalıştığına inananlara dudak bükmesini öğret ona ve aşırı ilgiye dikkat etmesini. Ona, kuvvetini ve beynini en yüksek fiyata satmasını fakat hiçbir zaman kalbine ve ruhuna fiyat etiketi koymamasını öğret. Uluyan bir insan kalabalığına kulaklarını tıkamasını öğret ona ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa dimdik dikilip savaşmasını öğret. Ona nazik davran ama onu kucaklama. Çünkü, çeliği ancak ateş saflaştırır. Bırak sabırsız olacak kadar cesaretine sahip olsun, bırak cesur olacak kadar sabrı olsun. Ona her zaman kendisine karşı derin bir inanç taşımasını öğret. Böylece insanlığa karşı da derin bir inanç taşıyacaktır. Bu, büyük bir taleptir; çünkü ben OĞLUMUN KÜÇÜK BİR İNSAN OLMASINI İSTEMİYORUM.
  21. Çok doğru söylüyosun acılar insanları olgunlaştırıyor ama benim takıldığım nokta bu değil.ben acıyı acı çektiğim için değil daha duyarlı daha zeki olduğum için çekiyorum.işte ben bunu anlamıyorum.inanın bazen sıradan salak bir insan olmak istiyorum ama.işte ozaman acılardan belki kurtulurum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.