Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TURK(*

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

TURK(* - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Muhtaç olunan kudret damarlarımızda gezinirken: 1- Osmanlı olduk... 2- Bölünmüş kolları kendimize bağladık. Feodaliteye son verdik. 3- işgal etmedik asla sancaktar olduk. 4- Akdeniz bizim için Türk gölü oldu. Coğrafya şekillendirdik. 5- Dünya ya Nizamı biz getirdik. 6- İlk Düzenli orduyu kurduk. 7- Siyasette yerelden merkeze yönetici yetiştirme sistemini getirdik. 8- Battı bitti denilen noktada kutuluş savaşı verdik. 9- Demokratik Cumhuriyet ile dünya devletleri sıralamasında Ortadoğunun en güçlüsü olduk. 10- Dünyada her daim en güçlü orduya sahip bir kaç ülkeden biriyiz biz. 11- Osmanblı ile yayılmacı politika izlerken hiçbir halkı ezmedik. 12- Asla asimalasyon amaçlamadık. 13- Hekesin idinine saygılı ve özgürlükçü olduk. 14- Kutsal emanetlerin bekçisi olduk. Hala öyleyiz. 15- Fevri davranmayarak hiçbir müslümanı müslümana kırdırmadık. 16-Atatürk gibi dünyayı dize getirmiş asker ve yöneticilere sahip olduk. Tarihte büyüklerimiz çoktur bizim. 17- Fethedilemez denen İstanbul u fethettik Ayasofya yı cami yaptık sancağımızı göndere çektik. ( * Damarlarında gezen asil kandan bi haber olan kim varsa onlara armağanımız olsun.
  2. Bu orman yangınları sabotaj kokmaktadır. Vatanın her karış toprağı yeşil örtü ile verimlenirken Türkiyedeki orman yangınlarının bizleri çölleştirmeye çalışanların bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Bunu yapanlar vatan hainidir. Tepkilerinizi ve konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
  3. En çözümcü en iyi noktadan olaylara bakan politikayı kısaca yazıyorum ve fikirlerininzi bekliyorum. Ya seveceksin Ya gideceksin. Kurtuluş savaşında oluduğu gibi. Haçlıların başına gelenler gibi. Ya sev ya terk et.
  4. Bitmeyen PKK hareketi 1990 lı yılardaki insanların katledildiği döneme geçiş yapma sürecindedir. PKK artık uluslararası oynamak istiyor. Bu hareketi hakkında son DEHAP kongresinde mesajlar verdi kongreye ETA ve IRA nın katılması ve destek vermesi hareketimiz özgürlükçü ve hakettiğimiz topraklara kavuşma amaçlıdır mesajı veriyor. PKK Kürt kitleyi de arkasına alarak sistemleşmek ve halkın hereketi olmakistiyorum mesajı da veriyor. Bunun yanında PKK sempatizanı veya direkt PKK lı olanlar şehirlere yığıldı bile... Şimdi PKK hareketi hakkında duyarlı olalım mı diyenler vardır mutlaka.... Olmalıyız bakınız iki gün içinde 4 şehit verilmiş. daha 2 hafta önce 15 asker ve güvenlik görevlisi şehit verdik. Hareketini Turizm merkezlerinde bomba patlatarak ülke ekonomisi üzerine de icraat yaparım diyerek 90 lı yıllardan ayrılıyor bu noktada. İşin en can alıcı yeride burası hazırlanan herşe BOP a hizmet edecek. BOP dahilinde Türkiye nin önce Doğusu Kürdistana katılmak isteniyor. Bu noktada APO içerden federe devlet modeli demişti hatırlayacaksınız. Tabi tek söylememişti bunu.... Arkasında kimler onu himaye ediyor onu bilerek söylüyordu bu lafları. Şimdi Türkiye de yaratılmak istenen halk siz çaresizsiniz ben şehirlerde de faalim esas azınlık sizlersiniz demek istiyor. Sonrasındaki hareket ise federe devlet modeli ile Türkiye yi parçalamak. İstanbul da vs. yerlede sokak yakılması bireysel olaylar değil planlı bir projenin parçasıdır. Tabi ben reçeteyi yazayım bunların bilmedikleri bir şey vardır. Türk milleti savaşçıdır. Öyle çapulcu takımından da değil Osmanlı Yeniçerisi cinsinden. Alırlar cevaplarını demiyorum Cevap veriliyorda..... Vatandaşın psikolojisiyle biraz fazla oynayıp sabır sınamasına girdiler onu anlamıyorlar. Türk milleti beklemesi ile ünlüdür. Patladığı noktada cevap sert gelmiyecek kökten çözüm olacak sonunda....
  5. Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bu vatana böyle acılar yaşatmasın inşallah...
  6. Devletimin bekasını sorgulamayan. şehidini incitmeyen herkesi buradan kucaklıyacağım. Sağcısı solcusu şuralısı buralısı gün birlik günü gün kuva i milliye ruhunun can bulma günü. Birbirinizi yemeniz ABD ve Devamı müttefiklerin işine geliyor. Bunu untmayın. Kurtuluş savaşı için de alırız diyorlardı. Ama alamadılar alamayacaklar. Son ocak sönmeden.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.