Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Herhangi bir şekilde film izlerken kendinizi filmin içinde buldunuz mu?! İzledikleriniz gerçekmiş gibi bir etki bıraktı mı? Ya da izledikten sonra hafızanıza yerleşen filmler... Tutku: HZ. İsa'nın çilesi ve Çağrı .... (gerçekten etkilendim! ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Hz.Musa, Melekler Şehri, Yeşil Yol Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 melekler şehri,vizontele tuuba daha çok var yaw Alıntı
Φ doma Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 halka melekler sehrı cesur yurek Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 cagrı kelebek etkisi ve de yesilcamın son dönemlerindeki köy filmleri Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 papillon romanı da harika , okumamış olanlar varsa herkese tavsiye ederim.Romanı olupta sonrada senaryolaştırılan filimleri pek sevmem ama bu filmde romanın sinemaya uyarlanması harika.müzikleri de çok güzel. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 7 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip baba ile kızını anlatan ve Sean Penn'in oyunculuğuyla gerçekten dudak uçuklattığı, "I am Sam". hippiliğin, vietnam savaşının, kennedy suikastinin, Amerikan rüyasının, hayatın bir delinin gözünden anlatıldığı, "Forrest Gump". o bankta oturup anlatırken ki hali, Tom Hanks'i yakalayıp "arkadaş sen bu rol için mi doğdun ya" dedirtecek cinsten. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Bugün Business channel da izledim. çooookkkkk etkilendim. izlemeyenin kalbi taş olsun Kutup Çizgisi Aşıkları-Los Amantes Del Circulo Polar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 cesur yürek - akasya-hayat güzeldir. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 İÇİMDEKİ DENİZ... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 DEAD POETS SOCIETY 3. kez izliyorum 3.kez tüylerim diken diken oluyor film son sahnesinde ve 3. kez............ babama yaptığım çıkışların sebebi film........... Business tv deydi.... bende birgün çıkıcam sıranın üstüne ve "captain,my captain"diye bağırıp devamını getireceğim...... görüldüğü gibi baya etki bırakmış. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yeşil yol Titanic Son samuray ve tabi Babam ve oğlum hıı bi de karayip korsanları Resimden de anlsılıyo di mi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 karayip korsanları bendensin arkadaşım Karayip korsanları yanı sıra Johnny takıntım da oldu Alıntı
Φ LUCAS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Bugün Business channel da izledim. çooookkkkk etkilendim. izlemeyenin kalbi taş olsun Kutup Çizgisi Aşıkları-Los Amantes Del Circulo Polar OOOOOOOO.....kültürlüyüz yanii..sadece izledim de diyebilirdin.. Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 PİYANİST YEŞİL YOL BABAM VE OĞLUM Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 MÜZİK KUTUSU 1989 yapimi bir costa gavras filmi. başrollerde ilk olarak king kong ile üne kavuşan jessica lange ve yardımcı rollerin ustasi armin mueller stahl var. yönetmen costa gavras olduguna göre, politik bir film olmasi kacinilmaz.Basarili kadin avukatımızın, ikinci dünya savaşından sonra macaristan'dan abd'ye göç eden babasının, ikinci dünya savaşi sırasında ülkesinde nazilerle birlikte işlediği suçlardan dolayı sınır dısı edilmesi durumu ortaya çıkınca, babasının suçsuzluğuna iman etmis bir evlat olarak babasının savunmasını üstlenmesi ve gelişen olaylar ve sürprizler,iyi bir politik sinema örneğiydi. Bu tür politik gerilim tarzı filmlere en güzel örneklerden biride Jack Lemmon'un baş rolünü üstlendiği "kayıp" filmidir.Dahasında bu tarz filmler yapılmadı.Yada yapıldıysa benim aklımda iz bırakmamıştır. Evet Müzik Kutusu........... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gaza geldim anasını satiimm Bir Zamanlar Amerika Once upon a Time in America Amerika-İtalya yapımı 1984 Yüzyılın başlarında Amerika'dayız. Göçmenlerin Yeni Dünya'daki mücadeleleri ve yeni bir yaşam kurma çabaları sürerken bir avuç çocuğun ölümlerine kadar olan uzun yaşam kesitlerinden bölümler izliyoruz. Biarada büyüyen, aynı kıza aşık olan, birlikte çete kuran ve iktidara doğru yükselen iki samimi arkadaşın dramı, başarılı bir kurgu tekniğiyle izleyiciye yansıyor. Sık sık zaman üzerinde ileri geri dolaşan Leone'nin filmi gangster filmlerine bir saygı duruşu olduğu kadar duygusallığı ile de öne çıkıyor. Unutmadan, filmin müzikleri de büyük ilgi görmüştü Marcus not:Filmin müziklerini ünlü panflüt ustası George ZAMFİR yapmıştı. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Ölü ozanlar derneği Yeşil yol İnsan lekesi ve yine anthony hopkins in başrolünü oynadığı bir film olan Günden Kalanlar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Esaretin Bedeli - ShawShank Redemption Yapay Zeka - A.I. Titanik Param Parça Aşklar, Köpekler vs... vs... vs... Alıntı
Φ nikita Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Hz.Musa, Melekler Şehri, Yeşil Yol 1. the color of heaven 2. carandiru 3. bin jip 4. take my eyes 5. naked (muhteşem bir filmdir) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 eskileri soylemeyeceğim, son donemde izleyip de etkilendigim filmleri yazmak istiyorum sadece PARAMPARÇA AŞKLAR VE KÖPEKLER BABEL VOLVER V FOR VENDETTA (bu son dönem degil tüm dönemler) MANDERLAY (dogville' isimli filmin devamı gerçi nicole kidman oynamıyo ama yerine oynayan da gayet iyi, izlemek isteyenlere once dogville i oneririm) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 From H e l l ( cehennemden gelen) karındeşen jack ile ilgili saatlerce araştırma yapmama neden olan bir film ayrıca the village, others, a beautiful mind, saw1-2-3, final destination1-2-3, American history X, Hide and Seek, Crimson rivers, Perfume, Fight club... Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Babam ve Oğlum The Green Mile Pianist Perros & Amores Dead Poets Society Rain Man Come, See the Paradise Ghost Pearl Harbour Hair (müzikal film) Chicago Seven (Chicago Trial veya Chicago Eight olarak da geçiyor sanırsam) Magdalena Sisters Malena Life is Beautiful Leylekler Güneye Uçar (Rus yapımı) ve Jim Carrey'in bütün filmleri Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 last of th mohicans-Daniel Day Lewis hastalığım böyle başladı (hele de müzik, genç delikanlı bütün varlığını ortaya koyup kızı kurtaramayarak aşağı düştüğünde kızın da yavaş yavaş boşluğa kendini kaptırması ve o aradaki ses) Babam için, Cesur Yürek-Mel Gibson hastalığımın doruk noktası Kızgın Boğa ve Köpeklerin Günü Can Dostum Ömer Muhtar, Şeytanın Avukatı, Esaretin Bedeli Amistad, "Uzak Ufuklar" filmindeki rolüyle ilk aşkım Nicole Son Samuray-Tom Cruise'in olan. Jet Lİ. Bodyguard-Buraya uymadı diyenler olabilir, görev mi-aşk mı paradoksundaki adamın görevi tercihi. Yüksel ideal meselesi. Ama ben karate sahnelerini daha fazla sevmiştim. DEVDAS-Aicwarya Rai-Bir kadının ne kadar güzel olabileceğini böyle öğrendim. Hakimiyetimi yitirdiğim nadir filmlerden Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 peatch adams(bi dokorun gerçek hikayesi) truva göl evi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.