Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 CEVAPLARI ALDIKTAN SONRA BENDE YAZACAGIM LÜTFEN TAKİP EDİN Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 herşeye sevgi ile yaklaşmak & hoşgörü.... herkes farklıdır ve insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Vicdan.. evet en büyük özelliklerden birisi ayrıca sevgi duygusu her koşulsuz maksatsız sevebilen inaçlı kişilerdir ben insanım diyenler Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 evet en büyük özelliklerden birisi ayrıca sevgi duygusu her koşulsuz maksatsız sevebilen inaçlı kişilerdir ben insanım diyenler seniiiii seniiiiiiiiii Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bence Merhamet olmaz ise olmaz.... Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hayatta gerçek olanı bulmak zordur. İnsanın içinde her daim filizlenecek bir dal varsa işte o insandır... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Aşkı yürekten yaşamaya yüreği olanlar insandır Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 CEVAPLARI ALDIKTAN SONRA BENDE YAZACAGIM LÜTFEN TAKİP EDİN evet arkadaşlar gercektende merhamet olmadan bir insan ben insanım diyemez cünkü merhamet var ise hırsızlık olmaz yalan olmaz adam öldürmez yoksada zaten biliyoruz kızını öldüren baba ennesinin kolunu kesip bileziklerini alan evlat arabayla beni solladı diye silahını cekip sollayan günahsızı öldüren insan toplulukları merhametsiz insanlardan cıkıyor tek nedeni bu Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 seniiiii seniiiiiiiiii Tanrı hepimizi merhametsiz insanlardan korusun özelliklede ABD VE İSRAİL'DEN Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 haya! Rasulüllah(S.A.V.) buyuruyor" haya etmiyorsan dilediğini yapabilirsin" işte kısa ve öz.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Tanrı hepimizi merhametsiz insanlardan korusun özelliklede ABD VE İSRAİL'DEN sana katılmamak elde değil.... Alıntı
Φ fromuzb Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Tabii ki vicdan.Merhamet bir yere kadar diye düşünüyorum.Çünkü herkese acırsan acınacak duruma düşersin.Mantıklı bir merhamet taraftarıyım.Ama vicdan başka..... Alıntı
Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Akıl ve Kalp( Vicdan) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 onur şeref olmalı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 kendini sevmeli önce..sonrasındada karşısındakini varolduğu için sevebilme cesaretini gösterebilmeli..kendine benzetmeye çalışmamalı..harmanlamalı kendiyle..iki küreğin aynı sandalı bir yere taşıyabilmesi olmalı birbirlerinin gözlerine bakarkenki hissettikleri.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sorunları sert tavırla değil tatlı dille çözmeli Alıntı
Φ DeLorean Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Vicdan, dürüstlük ve saygı Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Dürüstlük tabiki ve empati çok önemli Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 tüm dünyada sadece birapartman dolusu kadar kişi olsaydık..hepimiz ne kadar dost ne kadar aile ne kadar iyi olursak olalım olumsuz hatta cok kotu şeyler olacaktı..insanın doğası işte....... .....bence bu grupta ideal insanın en önemli özelliği İNSAN SEVGİSİ VE EMPATİ YETENEĞİ OLMALIDIR..böyle adam apartman yöneticisi..cok özür dünya lideri olmalı.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 İnsanım diyen ve insanda olması gereken en önemli özellik... Bana göre... Teorik olarak; Duygu ve düşünce... Pratik te ise; Duygu ve düşüncelerine paralel olarak Tutum ve davranışlarıdır... Diyebilirim... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 İnsanım diyen ve insanda olması gereken en önemli özellik... Bana göre... Teorik olarak; Duygu ve düşünce... Pratik te ise; Duygu ve düşüncelerine paralel olarak Tutum ve davranışlarıdır... Diyebilirim... Bende altına imzamı atarım Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 İnsanım diyen ve insanda olması gereken en önemli özellik... Bana göre... Teorik olarak; Duygu ve düşünce... Pratik te ise; Duygu ve düşüncelerine paralel olarak Tutum ve davranışlarıdır... Diyebilirim... Bende altına imzamı atarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.