Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FETHULLAH GÜLEN'İN DİL MOTİFLERİ... (Fethullah Gülen’in ne yaptığı ile değil nasıl yaptığı ile ilgileneceğiz bu yazımızda. Ne söylediğine değil nasıl)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Dipnot yeterince açık ve net ifade etmiş... Biz buraya Fethullah ile ilgili belgeleri de getirdik ama nedense içeriğe bakılmak yerine Fethullah'ın aklandığından bahsedildi. Halbuki Fethullah, iddiaların doğru olmadığı gerekçesiyle beraat etmedi. Tek kişilik bir örgüt olamayacağı için beraat etti.

Pek çok arkadaşımız Fethullah'ın vatan millet sevgisinden dem vuruyor... Vatanını seven bir adamın elin ABD'sinde ne işi var? Basit bir müezzin nasıl oldu da bu kadar güç sahibi oldu?

Fethullah Gülen davası ile ilgili iddianameyi buraya tekrar veriyorum.

http://www.belgenet.com/dava/gulendava_01.html

Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın... Fethullah'ın ne olduğu bellidir.

• Cevaplar 109
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
"Vallahide billahide ne kadar çok isterdim , böyle senin gibileri artı sizin türünüzden MHP lilerle şöyle bir savaş çıksa size benim aramda yemin ederim çok isterdim."

Emperyalizmin canı kan emmek istediği zaman ona bahane çoktur.

Bir şey bahane eder, savaş çıkarır, dünya halklarının kanını emer.

Bunların örneklerini her 3-5 yılda bir görüyoruz.

Teker teker bahsetmeğe gerek yok sanırım.

Uzantıları olan yerli işbirlikçileri de öyle.

80 yılları tam azgınlık dönemleri idi.

Hergün 5-10 kişinin kanını emiyorlardı.

Yine azgınlık dönemleri yakın galiba.

İsrail yakın burunları kan kokusu almaya başladı sanırım.

Ama halkımız bilinçlendi artık sağduyu ve barış istiyor, başaramazlar...

Herkese selam...

Gönderi tarihi:

Herkese selam...

Emperyallizmin son 10 yıldır en büyük oyuncağı tüm geri kalmış ülkelerde ortaya çıkardığı ulusalcı takımdır....

bozan

Gönderi tarihi:

belgenet diye siteden duyduğuna değil dinsiz yam yam MAHKEMENİN 154354 KEZ dediğine bak ! Yapılan iddaları doğrulayan bil delil yok ! Kanıt yok ! Atfedilen ithamlar mesnetsizdir ! Alsığınız değil mi ağzınızın payını , Ne olur bir kerede hakikate baksanız hee ne olur milyonların gönül verdiği bir insanı karalamasanız bir kerede , BUNLARIN HEPSİNİN ÖLDÜKTEN SONRA HESABINI VERECEKSİNİZ

Ben mahkemenin ne söylediğinden bahsettim zaten. Ancak siz benim verdiğim linke tıklayıp da içinde ne yazıyor, ne tür iddialar var ve bu iddiaların kaynağı nedir diye bakmak yerine köpükler saçarak sağa sola saldırıyorsunuz. Kalkıp bir de Fethullah'ın kitaplarından bahsetmişsiniz. Verdiğim linke tıklarsanız iddiların pek çok kaynağının Fethullah'ın kitaplarından ve kasetlerinden alındığını göreceksiniz zaten. Siz Fethullah'ın bunları gırgır olsun diye söylediğini sanıyorsanız çok safsınız...

Gönderi tarihi:

Emperyallizmin son 10 yıldır en büyük oyuncağı tüm geri kalmış ülkelerde ortaya çıkardığı ulusalcı takımdır....

bozan

Sayın Bozan,

Eminim ki sen şimdi bana ulusalcı anlayışın ne olduğunu da söyleyemeyeceksin.

Dene bir istersen...

Selamlar...

Gönderi tarihi:

Sayın Bozan,

Eminim ki sen şimdi bana ulusalcı anlayışın ne olduğunu da söyleyemeyeceksin.

Dene bir istersen...

Selamlar...

EE bir deneyelim bakalım...Ulusalcılara göre ; Ulusalcı anlayış, emperyalizme, zulme, haksızlığa, adaletsizliğe, din sömürüsüne, işçi sömürüsüne, hertürlü baskıya, kapitalizme, yani kötü olan her şeye, kardeşçe bir başkaldırıdır, ulusunu, insanları , doğayı tabiatı, sevmek, kötülere karşı olmaktır.. Ulusalcılık kısaca her anlamda güzelliktirrrrrr..

Bozan'a göre ; Emperyalizmin doldurması, boş, bir niteleme ve çabadır.. Görünüşte emperyalizme karşıdır ve fakat ona ****** eder...

bozan

Gönderi tarihi:

fettullah gülen hocanız!!! okul hatta okullar kuracak parayı nerden buluyor???bu adam çok acizya (para konusunda), öbür taraf için çalışıyor ya,abd de ne iş yapıyor mesela???geçimini neyle sağlıyor?

fettullah gülen cemaatine ait okul, yurt, dersane,gazete,dergi,tv kanalı,vakıf vs. gibi birçok iş kolunda gelir sağlanıyor.bu sistem birzamanların titanında çok farklı değildir, amaç din,türkçülük falan değil, nasıl doyar, kendim gibileri nasıl doyururum ve kendimi onlara nasıl doyurturum mantığıdır....

fettullah güleni destekleyen 2.şahıslar, bunlar bireyler oluyor, hiçbirşey görmezler normal, ceplerine para girmez normal...

bir müslüman neden kendine kur'anı ışık yapmaz da onu anlamaya çalışmaz ve kendini kendine bir önder bulma mecburiyetinde hisseder??? siz tek başınıza Allah'a inanamıyacak kadar meharetsizmisiniz? kur'anı okuyup anlayamayacak kadar bilinçsizmisiniz? müslümanlığın gereklerini onca kitaptan okuyup öğrenemeyecek kadar zavallımısınız??? müslümanlığınız fettullahın ellerindemi? türklüğünüz? o olmasaydı müslümanmı olmazdınız?yoksa türkmü?

fettullah gülen aşevi kuracak adamları toplar, aşevinden faydalananlar yardıma mecbur bırakılır çünkü karnınızı doyurmuşlardır, mecbursunuzdur birşeyler yapmaya, itaat etmeye...işinizi yaparsınız (seve seve yada sevmeye sevmeye????) hasadını büyük başlar toplar!!!!

bu cemaat sadece bukadardır!!!!!!

Gönderi tarihi:

Herkese selam...

sen takmışsın yerli işbirlikçiye , evet doğru söylüyorsun yerli işbirliçi bağlantıları almanyaya ingiltereye CİA mossada israile kadar uzanan , bu milletin bu ülkenin güçlenmesini istemeyen batırmaua uğraşan yerlki işbirlikçiler var..Buraya kadar problem yok ama burdan sonra başlıyor..Bugün onlar asırlarca uğraştılar bunun için NEREYE HANGİ MAKAMLARA KİMLERİ GETİRECEKLERİNİ , HALKIMIZA NEYİ GÖSTERİP NE YÖNE ÇEKECEKLEERİNİ , O HAREKETLERİN BAŞLARINA KİMLERİ GETİRECEKLERİNİ ÇOOOKTAAAAAAN BULDULAR..Biliyorlarm ki Kuran bu milletin elinde olduğu müddetçe hep püskürtülüyorlar , gailerleri sökmüyor..O yüzden evvala ondan uzaklaştırmaya çalıştılar.Kim Kuran hakikatine sahip olmuşsa onu durdurmak için zehirlemeden hapislere atmaktan sürgün etmekten iftiralara kadar yapmadıkları işkence atmadıkları iftira kalmadı..Çünkü o müceddidler sadece Kuran tarihkonusunda değil her bilim dalı açısından çok yüksek ilme sahiptiler..İşte onlardan iki tanesi

1.si Bediüzzaman Said Nursi

2.si Fethullah Gülen Hocaefendidir..

Ben onların kitaplarından sayısız sayfa okudum , ordan onların uğraşlarını , Kuranı asrın idrakine göre akılla iknayla yorumlamalrını , hiçbir karşılık almadıklarını , oraların birer cennet bahçesi olduğunu bizzat kendim yaşadım gördüm tastik ettim..

Şimdi size soruyorum , SİZ NEYE DAYANARAK EMPOERYALİZME ÇALIŞTIKLARINI SÖYLÜYORSUNUZ ??? Lütfen emperyalizmin ne olduğunu bilmiyorsanız ELİNİZDE BİR İSPATINIZ YOKSA gerçeleri görmekten vede söylemekten korkmayın ! Düşmanları bile bizzat bu kadar büyümelerini HİZMETLERİNDEKİ SAMİMİYETERİNDEN olduğunu söylüyorlar..Onlar gece düzenliyip ülkenin önde gelen köşe yazarlarını sanatçılarını devlet büyüklerini çağırıyorlar VE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİYORLAR SAĞOLSUNLAR..Bu mudur emperyalizme çalışmak ? O insanların yüzleri hakikat gamzeder tertemizdir çünkü çoğusu Allah rızası için hizmet edeler , açtıkları okulları görenlerin yorumlarına , STV ye Zaman gazetesine Aksiyon dergisine Sızıntı dergisine Türkçeyi güneşin üstünde hiç batmadığı bir dil yapmalarına bakarak EĞİTİME HERKESTEN ÇOK DESTEK VERMERİNE BAKAR mı diyeceksin emperyalizme çalışıyorlar..Ya şu o kadar ama o kadar aptalca bir iddaki anca beyni boşaltılmışlar inanır yada hayatlarında hiç görmeyenler...Soruyorum hoşgörü ve diyaloğu yaymakmıdır emperyalizme çalışmak ? Lütfen gerçekleri görün..

Asıl işbirlikçiler eskinin marksist leninist cuntacı , terör örgütletleriyle sarmaş dolaş liderleri , medya imparatorları AKP hariç siyasi parti liderleridir !

Gönderi tarihi:

Asıl işbirlikçiler eskinin marksist leninist cuntacı , terör örgütletleriyle sarmaş dolaş liderleri , medya imparatorları AKP hariç siyasi parti liderleridir !

Aferim tosunuma tam gaz ilerliyor :D Bir iki uyarıdan sonra aranızdan ayrılacağım.Ama sizi insanlık

ve namus adına bilgilenmeye davet ediyorum. Çok şey değil bu :)

Gönderi tarihi:

HADİ KARDEŞLER...

BUYRUN SORULARINIZ...

1-türkçe konuşma yarışmasıyla abd işbirlikçiliğinin nası bir alakası vardır anlatın buyrun....

2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor???

3-madem abd işbirlikçisi bu adam,niye o okullarda okuyan herkes---ki bunlar 20 milyonu aşıyor--- hepsi nasıl abd düşmanı kesiliyor???? örneğin 17 arkadaşım ve ben....

4-madem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler??????

5- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi???????

6-fethullah madem o kadar yobaz biri,niye Türk okullarına kız-erkek karışık okuyor???

7-niye senegalden özbekistana kadar her okulda bütün öğrenciler canı yürekten İSTİKLAL MARŞIMIZI okuyor???

8-fethullah madem o kadar Türkçülük düşmanı bir adamdı, niye en büyük okul yatırımlarını TÜRKİSTANA yaptı??

9-fethullah madem o kadar ABD AJANI, niye bütün okullardan her okulun her yıl en çalışkan 10 öğrencisi (Kİ BU DA BİNLERİ AŞIYOR) istanbul izmir gibi Türkiyenin en güzide şehirlerine getiriliyor ve NEDEN BÜTÜN BU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE AŞIĞI YAPILIYOR (örneğin ben)

10-Eger ulkeme,vatanima,kulturume,din ve diyanetime hizmet edemeyeceksem yasamayi abes sayiyorum.bu gayelerle yasamamin bi manasi var.yoksa bu dunyada bosuna yer isgal etmekten Allah'a siginirim'.... siz niye bu yola baş koyacağınıza,bu yola baş koyanlara sövüyorsunuz?? hiçbir gerekçe olmadan bu tertemiz insanları cia ajanı ilan ediyorsunuz???

11-niye örneğin kayseride en dindar adamlardan biri olarak gösterilen Kadir Has,her yıl fethullaha 10 trilyon gönderiyor???

12-o kadar trilyonları geçen bağışlara rağmen neden bu paraların hepsi abilerde veya okullarda İslamiyeti yaymak adına feda ediliyor???

13-niçin o kadar paragöz ilan ettiğiniz fethullahın üzerine bir kuruş bile kayıtlı değil??

14-T.C bile fethullahı ülkemize sadece şeriat getirmek istemekle suçlarken,siz neyinize güvenip fethullahı silah-uyşturucu kaçakçılığı veya paragöz olmakla suçluyorsunuz??*

15-Şu foruma fethullah ismini hiç duymamış bir kişi geldiğinde, ona fethullah hakkında bilgi vermek isteyen bir kişinin resmi kayıt getirmesi gerekmezmi??? Sizin kişisel görüşlerinize mi inanacak o kişi??? Yoksa son 1 ay içinde sadece japonyada 40 japon askerini Müslüman yapan ve bunun gibi çalışmalarını nerdeyse tüm ülkelerde sürdüren insanın iyi biri olduğuna mı kanaat getirecek???

16-yam yam bu linki daha önceki sayfalarda da vermişti..ve burada T.C nin fethullahı şeriat istemekle suçladığını görüyoruz…bakın işte bir tek kanıt getirdiniz hemen inandık...ve zaten bunları ben şahsen biliyordum..hiç itiraz etmedik... diğer iftiralarınız içinde bunun gibi kanıt getirmeniz gerekmezmi???

17-biz hiçbir yerde fethullahı lider edinmedik,onu çok seviyoruz demedik,onu Allah’la aramıza sokmak da ne demek???-----------HAŞA!!!!!!!!!!!!!!!!!!--------- sabahtan beri tek isteğimiz sizden:”%100 KANIT OLMADAN BİR KİŞİYİ KARALAMAYIN” niçin hala kendi nefretinize yenik düşüp iftiralara sarılıyorsunuz??

18-biz diyoruzki, bu adam ülkeye şeriat getirdiği anda biz de sizin safınızda oluruz korkmayın,bu adamın silah uyuşturucu kaçırdığı ispatlandığı anda biz de sizin safınızda oluruz korkmayın, nötr bir insanın,fethullahı tanımayan bir insanın size inanması için ispat getirmeniz gerekmezmi????

19-yeri geldi bizi fethullahçı ilan ettiniz,yeri geldi şeriatçı dediniz, yeri geldi fethullahı peygamber ilan ettiniz dediniz, kendi adıma varsa hakkım helal ediyorum, sizden tek isteğimiz,bir insanı karalarken yüzde yüz kanıt getirelim…hala niye laf cambazlığı yapıyorsunuz???

20-burda kimse kimseye düşman değil,herkes vatanını seviyor biliyoruz,tek isteğimiz biraz insaflı olmanız ve nefretinize yenik düşmemeniz…

Gönderi tarihi:

EE bir deneyelim bakalım...Ulusalcılara göre ; Ulusalcı anlayış, emperyalizme, zulme, haksızlığa, adaletsizliğe, din sömürüsüne, işçi sömürüsüne, hertürlü baskıya, kapitalizme, yani kötü olan her şeye, kardeşçe bir başkaldırıdır, ulusunu, insanları , doğayı tabiatı, sevmek, kötülere karşı olmaktır.. Ulusalcılık kısaca her anlamda güzelliktirrrrrr..

Bozan'a göre ; Emperyalizmin doldurması, boş, bir niteleme ve çabadır.. Görünüşte emperyalizme karşıdır ve fakat ona ****** eder...

bozan

Sayın Bozan çok kurnazsın.

Anlaşıldı senin ağzından cımbızla laf alacağız.

Yanlış anlama, yüksek dehandan yararlanmak için bunu mecburen yapacağız.

Elimiz mahkum. Bize yol gösterebilecekmisin ?

Ulusalcılara göre ; Ulusalcı anlayış, emperyalizme, zulme, haksızlığa, adaletsizliğe, din sömürüsüne, işçi sömürüsüne, hertürlü baskıya, kapitalizme, yani kötü olan her şeye, kardeşçe bir başkaldırıdır, ulusunu, insanları , doğayı tabiatı, sevmek, kötülere karşı olmaktır.. Ulusalcılık kısaca her anlamda güzelliktirrrrrr..

Yukarda belirtmiş olduğun sosyal yapı ülküsünün amacı nedir, sahip çıkmalımıyız ?

Yoksa boş bir çabamıdır ? Eğer öyle ise bize alternatif gösterebilecekmisin ?

Bize önerebileceğin sosyal ülkünün ayrıntılarından biraz bahsedebilirmisin ?

Kurtar bizi emperyalizme uş.klıktan...

Selamlar...

Gönderi tarihi:

Sayın Bozan çok kurnazsın.

Anlaşıldı senin ağzından cımbızla laf alacağız.

Yanlış anlama, yüksek dehandan yararlanmak için bunu mecburen yapacağız.

Elimiz mahkum. Bize yol gösterebilecekmisin ?

Yukarda belirtmiş olduğun sosyal yapı ülküsünün amacı nedir, sahip çıkmalımıyız ?

Yoksa boş bir çabamıdır ? Eğer öyle ise bize alternatif gösterebilecekmisin ?

Bize önerebileceğin sosyal ülkünün ayrıntılarından biraz bahsedebilirmisin ?

Kurtar bizi emperyalizme uş.klıktan...

Selamlar...

Hakikaten bu sorunuza yanıt almak ister misniz ? Zira insan gökte görmeye alışık olduğu yıldızları yerde görünce pek kederlenir !!!

Ve bu arada ne kurnazım, ne yüksek ne de deha. orta zekalı orta mevkili, yaşlı bir ihtiyarım...

bozan

Gönderi tarihi:

Hakikaten bu sorunuza yanıt almak ister misniz ? Zira insan gökte görmeye alışık olduğu yıldızları yerde görünce pek kederlenir !!!

Ve bu arada ne kurnazım, ne yüksek ne de deha. orta zekalı orta mevkili, yaşlı bir ihtiyarım...

bozan

İstemek ne demek sayın bozan, lütfen sadet'e gel.

Bizler ulusalcı (yurtsever) insanlar olarak,

Değil bilgi bütünlüğüne, kırıntılarına bile aç insanlarız.

Gökte görmeğe alışık olduğumuz yıldızları yerde de görmek bizi kederlendirmez.

Aksine sevindirir. Bizlere yakın olurlar...

"Yaşlı ihtiyar"lara da hayranım doğrusu, bazı saplantıları olsa bile, tecrübe ve bilgi deposudurlar..

Gönderi tarihi:

bozan

Bozan yaşın var ama izan nerede kalmış.Allahtan korkki allah sana bir sıfat versin. Sen aşırı sağcı veya

başka birşey olabilirsin.Ancak şu yukarıdaki söz sana hiç yakışıyormu?Bu oyuncaklıkla ilgili bir başlık açmıştık teşrif etmediniz. Nedenini bize açıklayabilirseniz ne mutlu olacağız kimbilir.Bütün pislikleri ve

soysuzlukları bir çırpıda sol cenaha yüklediniz. eksi kocaman BRAVO!!!!!!

Siz hayranlık duyulacak kadar yüce bir insansınız!!!!!!!!

Gönderi tarihi:

Bu Fethullah Gülen kendini ne saniyor?

Islam´da ruhban sinifi yokken o kendini nereye koyuyor?

Sen F. Gülen, aslen Izmir Bornova´li bir vaiz olacaksin, sonra ömrun böyü 1. Said ( bkz. Said i Kürdi ) in hedeflerine kilitleneceksin, sonra Türkiye´de regim nasil yikilir ( Atv de Ali Kirca tarafindan yayinlanan kaset 1997 ) derin bilgi verecksin, sonra Vatikan´nin missionerlik projesine ortak olacaksin, apartopar ABD´ye kacacaksin, ABD´de BOP un bir parcasi, tasi olacaksin, müridlerine `benim ayaklarimin suyu icilir, elbise parcalarimdan Tilsim yapin´ diyeceksin, kendini bir Ermis sayacaksin, Hilafete soyunacaksin...vs...vs...

Böyle saymakla bitmez Gülenin özelikleri! Simdi bu adam neye hizmet ediyor?

Biraz arastirilsa herkez ne oldugunu kolayca anlar!

Bizim F. Gülen´lere papuc kaptiracagimizi mi saniyor ABD ve Vatikan? Daha coooooook beklerler!!!

Bir gün bunlardan temizlenip kurtuluruz, insallah.

Gönderi tarihi:

Sen F. Gülen, aslen Izmir Bornova´li bir vaiz olacaksin, sonra ömrun böyü 1. Said ( bkz. Said i Kürdi ) in hedeflerine kilitleneceksin, sonra Türkiye´de regim nasil yikilir ( Atv de Ali Kirca tarafindan yayinlanan kaset 1997 ) derin bilgi verecksin, sonra Vatikan´nin missionerlik projesine ortak olacaksin, apartopar ABD´ye kacacaksin, ABD´de BOP un bir parcasi, tasi olacaksin, müridlerine `benim ayaklarimin suyu icilir, elbise parcalarimdan Tilsim yapin´ diyeceksin, kendini bir Ermis sayacaksin, Hilafete soyunacaksin...vs...vs...

Bizim F. Gülen´lere papuc kaptiracagimizi mi saniyor ABD ve Vatikan? Daha coooooook beklerler!!!

Teşekkürler sevgili ilkay55

Farklı düşünmediğimizi ve konu itibari ile düşüncelerinize katılıyorum...

Kimsenin kuşkusu olmasın ki fethullah denen amerikan kucağında büyütülen biri hiç bir zaman bu ülkede kendine yer bulamayacaktır...

Sevgiyle kalın..

Gönderi tarihi:

Eksik bilgi DİPNOT Bunlarla aynı halayı çekenlerin hepsi bir bir hesap vercekler.Asıl o zaman ülke

şenlenecek.Ve Cumhuriyeti yıkmak istemenin o dayanılmaz hocaefendiliğini görecekler. Andolsun

görecekler..........Sistem sağ partiler yüzünden dejenere olmuştur. Halkın bu sağ partilerden göreceği

pek bişey yoktur. Vizyonsuz ve sığdırlar.****** ve ******.Kendi kişisel çıkarları uğruna koskaca

bir ulusun mensuplarını gözünü kırpmadan mahvedebilirler.Bunlar ABD den icazetli ****** güruhudur.

Ve günü birinde bunun hesabı sorulacak.emin olun sorulacak....

Gönderi tarihi:

fethullah gülen kendini ne sanıyor??

hiçbirşey...fethullah bunu binlerce kez söyledi..ben kendimi bir kul olarak bile hiçbirzaman görmedim dedi...

islamda ruhban sınıfı yokken o kendini nereye koyuyor??

:) fethullah senden benden farklı değil, ama bir müslümanlığı yayma davasının başını birisinin çekmesi gerekir...lokomotifsiz tren gitmez...

izmirli bir vaizdir,said nursinin hedeflerine kitlenmiştir,bunlar doğru...

peki misyoner bir insan onbinlerce insanı müslüman yaparmıydı???

rejime karşı olsa Türkiyedeki milyonları geçen taraftarını ayaklandırmazmıydı???

ayaklarının suyu içilir de ne demek?? saçma sapan iftiralar uyduruyorsunuz...

düşünün, siz de İslamiyet adına güzel bir şeyler yapmaya kalkıştığınızda, sizin yaptığınızı millet alkışlayınca, aradan mutlaka birkaç çürük elma çıkar ve size söver, bu doğanın kanunudur...

Teşekkürler sevgili ilkay55

Farklı düşünmediğimizi ve konu itibari ile düşüncelerinize katılıyorum...

Kimsenin kuşkusu olmasın ki fethullah denen amerikan kucağında büyütülen biri hiç bir zaman bu ülkede kendine yer bulamayacaktır...

Sevgiyle kalın..

abi yapmayın ya...

adam zaten yatalak,ölmesine günler kaldı..

öldükten sonra nolcak peki??arkasından o kadar kötü iddia ve o kadar sevgiyle beraber gidecek...

arkasından sevgi yollayanların bir sorunu olmaz..

ama arkasından iftira yollayanların, attıkları iftiralar da bir kelime yanlış çıkarsa KUL HAKKINA GİRER..

bakın ben bu foruma geldim geleli söylüyorum...fethullahı sevin,ona uyun demiyoruz...

sadece bir kişi hakkında yorum yaparken dikkatli olalım,yüzde yüz kanıt olmadan iftira atmayalım diyoruz...

bu herkes için böyle,emin ol dipnot,yarın öbür gün sana da bir iftira gelse,kanıtlanmadan ben seni de savunurum,ancak kanıtlanana kadar...

sevgilerimle...

Eksik bilgi DİPNOT Bunlarla aynı halayı çekenlerin hepsi bir bir hesap vercekler.Asıl o zaman ülke

şenlenecek.Ve Cumhuriyeti yıkmak istemenin o dayanılmaz hocaefendiliğini görecekler. Andolsun

görecekler..........Sistem sağ partiler yüzünden dejenere olmuştur. Halkın bu sağ partilerden göreceği

pek bişey yoktur. Vizyonsuz ve sığdırlar.****** ve ******.Kendi kişisel çıkarları uğruna koskaca

bir ulusun mensuplarını gözünü kırpmadan mahvedebilirler.Bunlar ABD den icazetli ****** güruhudur.

Ve günü birinde bunun hesabı sorulacak.emin olun sorulacak....

ne hesap verecekleri sana kalmaz arkadaşım...

müslümanlığı yaymak suç tabi bu devirde...

sen de git bir kaç bin adamı müslüman yap,sonra burda konuş cık cık cık....

Gönderi tarihi:

ne hesap verecekleri sana kalmaz arkadaşım...

müslümanlığı yaymak suç tabi bu devirde...

sen de git bir kaç bin adamı müslüman yap,sonra burda konuş cık cık cık....

Müslümanlığı nasıl yayacaksın.Yalanla ihanetle ikiyüzlülüklemi? Bu numaralar dünyada ve ülkemizde sökmez

artık. Önce çok okuyacaksın. Sonra okuduklarını aklında tutacaksın. Sonra aklında tuttuklarını avama nakledeceksin. Sonra naklettiğin şeyleri hatırlayacaksın. Bunlar size göre değil.En iyisi tahsilat işi......

Gönderi tarihi:

Müslümanlığı nasıl yayacaksın.Yalanla ihanetle ikiyüzlülüklemi? Bu numaralar dünyada ve ülkemizde sökmez

artık. Önce çok okuyacaksın. Sonra okuduklarını aklında tutacaksın. Sonra aklında tuttuklarını avama nakledeceksin. Sonra naklettiğin şeyleri hatırlayacaksın. Bunlar size göre değil.En iyisi tahsilat işi......

:):):)

sadece geçen ayda 40 japon askerini müslüman yapmak...

Türkiyeyi kalaşnikoflarla birbirlerini öldüren insanların yaşadığı yer olarak düşünen insanların fikirlerini değiştirmek...örn(eski bjk kalecisi oscar cordoba)

her türlü iftiralara rağmen yıllarca ayakta kalabilmek...

YUKARDA VERDİĞİM 20 SORUYA CEVAP VEREBİLMEK...

bunlar da sana göre değil...

hadi yoluna kardeşim selametle...

Gönderi tarihi:

[b

< FETHULLAH GÜLENİN DİL MOTİFLERİ>başlıklı forumu dehşet ve şaşkınlıkla bir solukta okudum..Ben forumlarda genellikle din,siyaset ve benzeri konulardan uzak durmaya çalışıyorum;nedenlerm var ve bu formu okuyunca çok üzüldüm bir kez daha kahroldum.

Bende bir kardeşiniz olarak ve bir yurtdaşınız ve bir dindaşınız olarak duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum..Bu sert tartışmalar,karalamalar,hainler atamalar,dinci-türkçü zıtdaşmaları,Atatürkçülük gibi birçok kutuplaşmalar amacına ulaşmış siyonist bir komplodur.Bu öyle bir komplodur ki.........

-kardeşi kardeşe kırdıran

-ırkçılığı kamçılıyan

-ahlaki yapıyı bozan

-saygıyı sevgiyi unutturan

-islamı öcü gibi gösteren

-gasp cinayet rüşveti yayan ve daha birçok madidi manevi ,ekonomik ve sosyal tapıyı bozan birçok eylem bu komplonun eseridir..bize vatanımızla dalga geçtiren( örn:burası türkiye...yurdum insanı...memleketçilik..burası türkiye burda herşey olur gibi...)dini hayatı bize unutturan..hacı hoca gibi kavramlar çıkartarak kendi din büyüklerimizi küçük düşürten....Bizi bizimle birbirimizle oyalayan uyutan işte bu komplonun eseridir..iŞTE ASIL HAİNLER bu halimize gülüyorlar..

-islama ve türklere düşmanlardı yine düşman olacaklar yine olacaklar

-Fetullah gülen e yıllardır ajan diyorlardı yine demeye devam edecekler yine diyecekler

-Atatürk ü kullananlar yine kullanacaklar yine kullanacaklar

-topraklarımızda gözleri vardı yine olacak yina olacak

şimdi soruyorum

bu din bu bayrak kimin ,Atatürk kimin,Fetullah gülen kimin,büyükanıt kimin Sezer kimin ,Erdoğan kimin,baykal kimin,çatlı kimin,ağca kimin,Fatih kimin Kanuni kimin,Gezmiş kimin,pamuk kimin,kimin kardeşim kimin .. bu sentez başka hangi ülkede var o halde herkes tahammül etmeli saygı gösteremiyorsa...

Şu vatanın her metre karesinde şehitlerimizin kanı var..Çanekkale savaşını milli mücadele yıllarını düşünün buna kimsenin itirazı var mıı...aynı fikirdeyiz öyleyse ...onun için herkes takkesini önüne alıp bi zahmet düşünsün lütfen.

Türkiye bu güzel vatanımız bir şekilde zor durumlara düşmüş olabilir.Bunda bizimde payımız yokmu sizce bu komploya ortak olarak. Sevgi ve saygılarımı sunarım..

Gönderi tarihi:

Fethullah gülen allah değil (haşa)korkmanıza gerek yok..

yaradanın yarattığı bir kuldan korkanlar hiç mi düşünmezler yaratıcıya hesap verecepi günü...

oltayaa taakılmiş balık gibi çırpınmak nafile..

Topraktaan geldik toprak olacaz...

Hiç bir toprak parçası suya kayıtsız kalamaz....

Su ki berraklığı duruluğu yansıtır..

yaratıcı böle bir Ş işte..

SAygılar..

Gönderi tarihi:

:):):)

sadece geçen ayda 40 japon askerini müslüman yapmak...

Türkiyeyi kalaşnikoflarla birbirlerini öldüren insanların yaşadığı yer olarak düşünen insanların fikirlerini değiştirmek...örn(eski bjk kalecisi oscar cordoba)

her türlü iftiralara rağmen yıllarca ayakta kalabilmek...

YUKARDA VERDİĞİM 20 SORUYA CEVAP VEREBİLMEK...

bunlar da sana göre değil...

hadi yoluna kardeşim selametle...

40 japon askerini müslüman ettinizde başımız göğemi erdi. Bu forumdaki herkez gibi sende saçmalama hakkına sahipsin. Yukarıdaki 20 soruya cevap vermeye değmez.Çünkü içi boş şeylere cevap yazdıkça

içi boş yeni sorular çıkıyor karşımıza :D

Gönderi tarihi:

40 japon askerini müslüman ettinizde başımız göğemi erdi. Bu forumdaki herkez gibi sende saçmalama hakkına sahipsin. Yukarıdaki 20 soruya cevap vermeye değmez.Çünkü içi boş şeylere cevap yazdıkça

içi boş yeni sorular çıkıyor karşımıza :D

beyler bayanlar işte bu kadar...

nasıl da kıvırıyorlar

20 soruya cevap vermeye değmezmiş. :D CEVAP VEREMİYORUM BOZULUYORUM DESENE!!! :D

sen de iftira atma hakkına sahipsin...

biz uyarımızı yaptık

her koyun kendi bacağından asılacak...

bilmiyorum ne cevap vereceksin,o kadar iftiranın kaynağı sana sorulduğu zaman...

sadece SON AY 40 japon askeri,UYAN ASFALT UYAN!!!! SADECE SON AY!!!

bu hizmet yıllardır sürüyor..senin kafan almaz kaç kişinin müslüman olduğunu

hoş alsa bile, SEN YİNE ALAY EDERSİN BİR ÇOK KİŞİYİ MÜSLÜMAN YAPAN KARDEŞLERİMİZLE

İFTİRA ATMAKTAN ÇEKİNMEZSİN O GÜZELİM KARDEŞLERİMİZE...

hadi yoluna kardeşim hadi yoluna...

Gönderi tarihi:

beyler bayanlar işte bu kadar...

nasıl da kıvırıyorlar

20 soruya cevap vermeye değmezmiş. :D CEVAP VEREMİYORUM BOZULUYORUM DESENE!!! :D

sen de iftira atma hakkına sahipsin...

biz uyarımızı yaptık

her koyun kendi bacağından asılacak...

bilmiyorum ne cevap vereceksin,o kadar iftiranın kaynağı sana sorulduğu zaman...

sadece SON AY 40 japon askeri,UYAN ASFALT UYAN!!!! SADECE SON AY!!!

bu hizmet yıllardır sürüyor..senin kafan almaz kaç kişinin müslüman olduğunu

hoş alsa bile, SEN YİNE ALAY EDERSİN BİR ÇOK KİŞİYİ MÜSLÜMAN YAPAN KARDEŞLERİMİZLE

İFTİRA ATMAKTAN ÇEKİNMEZSİN O GÜZELİM KARDEŞLERİMİZE...

hadi yoluna kardeşim hadi yoluna...

Sana söz 20 soruna cevap yazacağım.Malesef gaza getirdiniz beni. Bende size fethullah hakkında 20 soru

hazırlayacağım.Ve sizde bunlara cevap yazacaksınız. Ancak hepsine cevap vermek kaydıyla sözmü.?

Cevabınızı bekliyorum.Abilerinizden azar işitmeyin diye önceden söylüyorum.Kabulmü?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.