Φ maytek Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 5-fethullahın çiftliğini cia ajanı korumuyor... Doğru tespit, fetullahın evini cia ajanları değil fbi ve dia ajanları korumaktadır. Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 maytek in de evini mossad koruyor.. israil ajanı seni, ne işin var burda senin? Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 1-türkçe konuşma yarışmasıyla abd işbirlikçiliğinin nası bir alakası vardır anlatın buyrun.... 2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor??? 3-madem abd işbirlikçisi bu adam,niye o okullarda okuyan herkes---ki bunlar 20 milyonu aşıyor--- hepsi nasıl abd düşmanı kesiliyor???? örneğin 17 arkadaşım ve ben.... 4-medem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler?????? 5- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi??????? Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 israil ajanları cevap verin hadi bakalım Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 1-türkçe konuşma yarışmasıyla abd işbirlikçiliğinin nası bir alakası vardır anlatın buyrun.... 2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor??? 3-madem abd işbirlikçisi bu adam,niye o okullarda okuyan herkes---ki bunlar 20 milyonu aşıyor--- hepsi nasıl abd düşmanı kesiliyor???? örneğin 17 arkadaşım ve ben.... 4-medem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler?????? 5- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi??????? cevap veremezler.çünki verecek cevapları yok... Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 İşte bu sözde milliyetçi, Türklük düşmanı, yobaz, sentezci, ümmetçilerin ne olduğunu herkes görüyor. Hem fetullah denen ajanı savunuyorlar hem de utanmadan milliyetçi olduklarını iddia ediyorlar. Yazıklar olsun Türklük düşmanı sentezcilere... Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin... Tanrı yok ALLAH var önce bunu öğren. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 6-fethullah madem o kadar yobaz biri,niye Türk okullarına kız-erkek karışık okuyor??? 7-niye senegalden özbekistana kadar her okulda bütün öğrenciler canı yürekten İSTİKLAL MARŞIMIZI okuyor??? 8-fethullah madem o kadar Türkçülük düşmanı bir adamdı, niye en büyük okul yatırımlarını TÜRKİSTANA yaptı?? 9-fethullah madem o kadar ABD AJANI, niye bütün okullardan her okulun her yıl en çalışkan 10 öğrencisi (Kİ BU DA BİNLERİ AŞIYOR) istanbul izmir gibi Türkiyenin en güzide şehirlerine getirliyor ve NEDEN BÜTÜN BU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE AŞIĞI YAPILIYOR (örneğin ben) 10-Eger ulkeme,vatanima,kulturume,din ve diyanetime hizmet edemeyeceksem yasamayi abes sayiyorum.bu gayelerle yasamamin bi manasi var.yoksa bu dunyada bosuna yer isgal etmekten Allah'a siginirim'.... siz niye bu yola baş koyacağınıza,bu yola baş koyanlara sövüyorsunuz?? hiçbir gerekçe olmadan bu tertemiz insanları cia ajanı ilan ediyorsunuz??? Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 O ne takiyecidir o... ******* zavallı halkını aldatan.. ABD sinsiliğinde büyütülmüş ve nereden geldiği belli olmayan ve korkunç mali gücün başında ilkokul mezunu bir imam.. Saidi Nursi mi? kurdi mi? hiç belli değil.. Kaynağı ne, nasıl bir sömürüdür bu, Dile kolay 5 milyardolara hüküm süren bir SAROZ bana göre... .... Ne yazıkki güzelim ülkemin insanlarının kafalarını burada meşgul etmekten gayrı hiçbir işe yaramayan biri... Gidip ortadoğuda müslümanlara destek olsa ya... Arap hastanelerinde tedavi olsa mesela... Olamaz mi? Yazık çok yazık... Neyin imamı... Neye amaç edinen.. Vereceği zararı bile göremeyen karanlık bir tünelde hızla gidiyor... .... Bakacağız ve göreceğiz... Karşıdan gelen oysa bir tren... O da emperyalizmin kullanıpta atacağı bir objeden başka birşey değil... Zaman herşeyi ortaya çıkarabilecek kadar sabırlı ve ihtiyatli davranmakta.... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 O ne takiyecidir o...***** zavallı halkını aldatan.. ABD sinsiliğinde büyütülmüş ve nereden geldiği belli olmayan ve korkunç mali gücün başında ilkokul mezunu bir imam.. Saidi Nursi mi? kurdi mi? hiç belli değil.. Kaynağı ne, nasıl bir sömürüdür bu, Dile kolay 5 milyardolara hüküm süren bir SAROZ bana göre... .... Ne yazıkki güzelim ülkemin insanlarının kafalarını burada meşgul etmekten gayrı hiçbir işe yaramayan biri... Gidip ortadoğuda müslümanlara destek olsa ya... Arap hastanelerinde tedavi olsa mesela... Olamaz mi? Yazık çok yazık... Neyin imamı... Neye amaç edinen.. Vereceği zararı bile göremeyen karanlık bir tünelde hızla gidiyor... .... Bakacağız ve göreceğiz... Karşıdan gelen oysa bir tren... O da emperyalizmin kullanıpta atacağı bir objeden başka birşey değil... Zaman herşeyi ortaya çıkarabilecek kadar sabırlı ve ihtiyatli.... beyler bayanlar hepimiz neyin ne olduğunu gördük.. o kadar soruya yazacakları cevap anca bu olurdu zaten... kanıtsız bir sürü iftara daha attılar... neylerine güvenip bu kadar vebal altına giriyorlar... işte bu kadar... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 beyler bayanlar hepimiz neyin ne olduğunu gördük.. o kadar soruya yazacakları cevap anca bu olurdu zaten... kanıtsız bir sürü iftara daha attılar... neylerine güvenip bu kadar vebal altına giriyorlar... işte bu kadar... İnsanların bugün inandığı değerleri nasıl ifade ediyor ve bunlara k kanıtı nasıl bulabiliyor mesela. Bir düşünelim Burada tutturmuşuz bir kanıt, kanıt, kanıt... Kanıt yukarıda, bahsedilende, anlatılanda.... Ve ben buna tüm benliğimle ve yüreğimle inanıyorum... Fakat çevremizde olup bitenleri anlayabilmek için Görmek isteyen, bakmak isteyene, anlamak isteyene kişiler olmalıyız bence... Hepimizde Kararmış gözler, sağır kulaklar, dil varmaz kendisiyle çelişkiye düşecek kelimeler söylemeye.. Yoksa herşey ortada ve herşey ayan beyan artık ve insanlar aptal değil bugün... İnsanlar artık neyin ne olduğunu gayet iyi anlayabilecek, sorgulayabilecek, algılayabilecek ve ifade edebilecek bilgi, birikim ve donanıma sahipler... Durumu sisli, puslu ve alacalı hale getirmek durumu çözmez, çözüm üretemez, anlam katamaz... Biraz düşünsek herşeyi çözebilecek bilgiyi kendimizde bulabiliriz... Bence sadece kendimizi avutuyoruz, gereksiz bir umut arayan güçsüz insanlar gibi, sonucunu bile bilmeyen, tahmin edemeyen, önsezini kullanamayan ve bizlere katacaklarını önceden analiz edebilecek kadar köreldikmi sevgili arkadaşlar... Neden bir hıristiyan, bir papaz toplumu yönetme adına devleti ele geçirmek için uğraşmaz da sadece bize özgü birşeydir ve dahima dış güçlerce beslenmişlerdir. Nedenini bir düşünelim değerli arkadaşım.. Ne olursa olsun bir şapkamızı önümüze koyalım... Hepimiz bu ülkenin evladıyız, hepimiz toplumsal anlamda birlik, beraberlik ve huzurun arayışında ve kendimizi buna hizmet edmeye adamış aklı selim insanlarız... Ama bunu biz yapalım, biz emek verelim, biz kavagasını verelim... Birilerinin dayattığı, istediği ve çıkar beklediği şekilde olmasın... Bize özgü olsun... Tıpkı KURTULUŞ SAVAŞIMIZ gibi... İnanın içimizde kötülük yok, biliyorum sizinde yok... Ama ne olur herşeyi birdaha, birdaha düşünelim... Bundan kazançlı çıkacak olan yine bizler olacağız... Ben buna inanıyorum... Sevgiyle kalın... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 İnsanların bugün inandığı değerleri nasıl ifade ediyor ve bunlara k kanıtı nasıl bulabiliyor mesela. Bir düşünelim Burada tutturmuşuz bir kanıt, kanıt, kanıt... Kanıt yukarıda, bahsedilende, anlatılanda.... Ve ben buna tüm benliğimle ve yüreğimle inanıyorum... Fakat çevremizde olup bitenleri anlayabilmek için Görmek isteyen, bakmak isteyene, anlamak isteyene kişiler olmalıyız bence... Hepimizde Kararmış gözler, sağır kulaklar, dil varmaz kendisiyle çelişkiye düşecek kelimeler söylemeye.. Yoksa herşey ortada ve herşey ayan beyan artık ve insanlar aptal değil bugün... İnsanlar artık neyin ne olduğunu gayet iyi anlayabilecek, sorgulayabilecek, algılayabilecek ve ifade edebilecek bilgi, birikim ve donanıma sahipler... Durumu sisli, puslu ve alacalı hale getirmek durumu çözmez, çözüm üretemez, anlam katamaz... Biraz düşünsek herşeyi çözebilecek bilgiyi kendimizde bulabiliriz... Bence sadece kendimizi avutuyoruz, gereksiz bir umut arayan güçsüz insanlar gibi, sonucunu bile bilmeyen, tahmin edemeyen, önsezini kullanamayan ve bizlere katacaklarını önceden analiz edebilecek kadar köreldikmi sevgili arkadaşlar... Neden bir hıristiyan, bir papaz toplumu yönetme adına devleti ele geçirmek için uğraşmaz da sadece bize özgü birşeydir ve dahima dış güçlerce beslenmişlerdir. Nedenini bir düşünelim değerli arkadaşım.. Ne olursa olsun bir şapkamızı önümüze koyalım... Hepimiz bu ülkenin evladıyız, hepimiz toplumsal anlamda birlik, beraberlik ve huzurun arayışında ve kendimizi buna hizmet edmeye adamış aklı selim insanlarız... Ama bunu biz yapalım, biz emek verelim, biz kavagasını verelim... Birilerinin dayattığı, istediği ve çıkar beklediği şekilde olmasın... Bize özgü olsun... Tıpkı KURTULUŞ SAVAŞIMIZ gibi... İnanın içimizde kötülük yok, biliyorum sizinde yok... Ama ne olur herşeyi birdaha, birdaha düşünelim... Bundan kazançlı çıkacak olan yine bizler olacağız... Ben buna inanıyorum... Sevgiyle kalın... işte buluştuğumuz tek ortak nokta bu sevgili dipnot... biz bütün bu cümlelerinin sonuna bir de şu cümleyi ekliyoruz: "durup dururken bir insana iftira atmayalım, %99 doğruluk payı olan bir kanıt getirsek bile, %100 olmadan kanıt olmadan bir kişiyi karalamayalım" elbette burda fethullah yandaşları veya fethullah karşıtları herkes bu vatanın iyiliği için uğraşıyor ve şunu da söyleyim; ben o kadar fethullahı savunmama rağmen fethullahçı değilim ve onun çatısı altına da girmem ancak çok fazla iftira var... ben bu iftiraları düşmanıma atılıyor görsem,düşmanımı savunurum... bırakın fethullahı okullarıyla beraber onlar islamiyeti yaymaya devam etsinler biz karışmayalım burda tartışılacak çok daha önemli konular olmalı hep sevgilerimle.... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 işte buluştuğumuz tek ortak nokta bu sevgili dipnot... biz bütün bu cümlelerinin sonuna bir de şu cümleyi ekliyoruz: "durup dururken bir insana iftira atmayalım, %99 doğruluk payı olan bir kanıt getirsek bile, %100 olmadan kanıt olmadan bir kişiyi karalamayalım" elbette burda fethullah yandaşları veya fethullah karşıtları herkes bu vatanın iyiliği için uğraşıyor ve şunu da söyleyim; ben o kadar fethullahı savunmama rağmen fethullahçı değilim ve onun çatısı altına da girmem ancak çok fazla iftira var... ben bu iftiraları düşmanıma atılıyor görsem,düşmanımı savunurum... bırakın fethullahı okullarıyla beraber onlar islamiyeti yaymaya devam etsinler biz karışmayalım burda tartışılacak çok daha önemli konular olmalı hep sevgilerimle.... Anlıyorum sizi sevgili berker 18... Ortak noktaları yakalamış olmak çok anlamlı... Hele Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu bir süreçte bunu fark edebilmek öze daha da anlam katıyor... Evet haklısın... Bir söz vardır... "Hepimizin içinde bir dev vardır... Ve o dev uyanınca mucizeler başlar..." Umarım önümüzdeki sürecin insanlarımızın içindeki o devin farkına varılıp uyandırılmasına imza atıldığı süreç olur.... Dost sevgilerimle.. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 beyler bayanlar hepimiz neyin ne olduğunu gördük.. o kadar soruya yazacakları cevap anca bu olurdu zaten... kanıtsız bir sürü iftara daha attılar... neylerine güvenip bu kadar vebal altına giriyorlar... işte bu kadar... Size kanıt işlemez kardeşim.Siz kudretten yanık bilgilerinizle forumda cirit atıp duruyorsuznuz. Bide vebal altına girmekten söz ediyorlar. Irakta 100 binin üzerinde sivil hayatını kaybetti. Ne için ABD ve İSRAİL in nin BOP u dünyaya yayma stratejisi üzerine yaptı bunları.Şimdilerde Lübnanda aynı şeyleri yapıyor.Yakında suriyede daha beterini yapacak.Peki bu adam nerede. ABD de çünkü ABD tarafından palazlandırıldı.Bir düşünün bakalım Türkiye Cumhuriyrtine bu kadar faydalı bir insan ABD de ve İsrailde itibar ve saygı görebilirmi? Bir düşünün önce. İftirayla falan işimiz yok.Görünen gerçekleri savunuyoruz.Kimseye diyet borcumuz yok. En büyük kudret ALLAH ise sadece ona iman ederiz.Ve biz bilirizki Allah bizimledir. Emperyal güçlerin maşalarıyla,onların kucağında milliyetçilik numarası yapanları taşı kırmakta dostu düşmanı ayırmakta ustalaştığımız kadar ayırırız. M.Kemal dünyaya kafa tutmuştu.Bu ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.Venezüella devlet başkanına bakın ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.Vebal altına giren bizler olmadık.Şükürler olsunki asla olmayacağız.Olanlar vicdani hesap vermenin altında ezilirse.Kimse bize söylemişlerdide inanmamıştık demesin. TC için en büyük tehlike PKK ve İrticadır.Bunun lamı cimi yoktur. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Size kanıt işlemez kardeşim.Siz kudretten yanık bilgilerinizle forumda cirit atıp duruyorsuznuz. Bide vebal altına girmekten söz ediyorlar. Irakta 100 binin üzerinde sivil hayatını kaybetti. Ne için ABD ve İSRAİL in nin BOP u dünyaya yayma stratejisi üzerine yaptı bunları.Şimdilerde Lübnanda aynı şeyleri yapıyor.Yakında suriyede daha beterini yapacak.Peki bu adam nerede. ABD de çünkü ABD tarafından palazlandırıldı.Bir düşünün bakalım Türkiye Cumhuriyrtine bu kadar faydalı bir insan ABD de ve İsrailde itibar ve saygı görebilirmi? Bir düşünün önce. İftirayla falan işimiz yok.Görünen gerçekleri savunuyoruz.Kimseye diyet borcumuz yok. En büyük kudret ALLAH ise sadece ona iman ederiz.Ve biz bilirizki Allah bizimledir. Emperyal güçlerin maşalarıyla,onların kucağında milliyetçilik numarası yapanları taşı kırmakta dostu düşmanı ayırmakta ustalaştığımız kadar ayırırız. M.Kemal dünyaya kafa tutmuştu.Bu ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.Venezüella devlet başkanına bakın ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.Vebal altına giren bizler olmadık.Şükürler olsunki asla olmayacağız.Olanlar vicdani hesap vermenin altında ezilirse.Kimse bize söylemişlerdide inanmamıştık demesin. TC için en büyük tehlike PKK ve İrticadır.Bunun lamı cimi yoktur. bu tür çıkışların hoşuma gidiyor siza kanıt işlemez diyeceğine sorularımıza cevap getirip kanıt getirsene... Türkiye Cumhuriyeti fethullahı Türkiye'ye şeriat getirilmesini istemekle suçluyor, kanıt olarak da fethullahın kitaplarındaki 100-150 cümleyi gösteriliyor.Türkiye tabiki haklı,yapacaksan devletimiz gibi bir suçlama yap... Ve şunu unutma biz Cumhuriyet rejimini yıkmaya çalışanın karşısındayız,sonuna kadar Atatürkçüyüz.. Venezuela devlet başkanı kendi ülkesinin açlığını kurtarsın, ABD tınmıyor bile venezuelayı... daha önce dediğim gibi, ben bu kadar iftirayı düşmanı atılıyor görsem ve %99 kanıt bile getirseler, o kanıt %100 olmadan düşmanımı savurum... senin gibi vebal altına girip risk edinmem... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 bu tür çıkışların hoşuma gidiyor siza kanıt işlemez diyeceğine sorularımıza cevap getirip kanıt getirsene... Türkiye Cumhuriyeti fethullahı Türkiye'ye şeriat getirilmesini istemekle suçluyor, kanıt olarak da fethullahın kitaplarındaki 100-150 cümleyi gösteriliyor.Türkiye tabiki haklı,yapacaksan devletimiz gibi bir suçlama yap... Ve şunu unutma biz Cumhuriyet rejimini yıkmaya çalışanın karşısındayız,sonuna kadar Atatürkçüyüz.. Venezuela devlet başkanı kendi ülkesinin açlığını kurtarsın, ABD tınmıyor bile venezuelayı... daha önce dediğim gibi, ben bu kadar iftirayı düşmanı atılıyor görsem ve %99 kanıt bile getirseler, o kanıt %100 olmadan düşmanımı savurum... senin gibi vebal altına girip risk edinmem... Güleni destekleyen biri niye Atatürkçü olsun. O kadar enayi değiliz.Birşeyi fark ettim hepinizin kanına işlemiş ABD sempatisi,venezuella devlet başkanının asil çıkışlarını bile reddediyorsun.Bilinç altınızdaki dünden bu güne devreden kalıtımsal miras aynen duruyor. Belki biraz şekerleme yapıyor hepsi bu. Birileri bi şey yazıyor sen iftira diyorsun. Zaten inanmamaya şartlanmışsın peki o zaman neden %99 u reddedip % 1 in peşinde arıyorsun gerçeği. Cevap şu: Ben gerçeği aramıyorumki zaten. Hocanız emperyalist güçlerin kucağında ne arıyor cevap ver berker!!!! İsraille eşzamanlı bir soykırıma destek veren,afganistanda,ırakta,filistinde,lübnanda binlerce masum insanı ve çocuğu öldürenlerle bu kerameti kendinden menkul adamın nasıl bir anlaşması vardır. Ve bu vebalin altına girerken hiçmi allahtan kormazssınız da hala savunursunuz.Birde atatürkçüyüm diyor. Kargalarımı güldüreceksin kendine biz gülelim yeter.... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 'Yolumuz , millet ve memleket hesabına , her hayırlı iş ve her teşebbüsü alkışlama ve ona hizmet edene arka çıkma yoludur..'M.F.Gülen Sence Atatürk bu sözü söyleyene ve bu konudaki samimiyetini düşmanlarının bile tasdik ettiği bir kişiyi görse ne derdir ? Hele hele Türkçeyi üzerinde güneşin batmadığı bir dil yapan bu tertemiz yüzlü insanları görse ? ne derdi ? Varya yemin ederim kim ilme karşı , birlikten beraberlikten ülkeye hizmetten ****** , ister Atatürkçülük babında ister icraat YEMİN EDERİM MOSMOR OLURSUNUZ MOSMOR oldum Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 merak etme senin gibi**** vede ******* göstermek için YIĞACAM BURAYA , SONRA SENDE YIĞACAKSIN tabi ne koyacan çok merak ediyorum karanlık güçlerin öldürdükleri sonarada basındaki dostlarınca çarptılmış cinayetleri sahiplenirsin Allah bilir, ********* ****** *********ben gerçek söylüyorum senin gibi çilesiz ızdırapsız değiliz , dinsizde değiliz ATAMIZ GİBİ , çocuksanda eğer sana bir 16 yaş altı forumu önereyim burası ciddi bi mekan , siz bozuyorsunuz Alllahın ******** allahın dediği olur Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 'Yolumuz , millet ve memleket hesabına , her hayırlı iş ve her teşebbüsü alkışlama ve ona hizmet edene arka çıkma yoludur..'M.F.Gülen Sence Atatürk bu sözü söyleyene ve bu konudaki samimiyetini düşmanlarının bile tasdik ettiği bir kişiyi görse ne derdir ? Hele hele Türkçeyi üzerinde güneşin batmadığı bir dil yapan bu tertemiz yüzlü insanları görse ? ne derdi ? Varya yemin ederim kim ilme karşı , birlikten beraberlikten ülkeye hizmetten ****** , ister Atatürkçülük babında ister icraat YEMİN EDERİM MOSMOR OLURSUNUZ Birilerini mosmor edeceğini düşündüğün fethulla denen o adam hala ABD emziği ile ****** büyütülen ve bugün hala ortadoğda acımasızca süren savaş karşısında bir tek laf bile edemeyen ve bir duruş bile sergileyemeyen çaresiz vezavalı biridir bence... Bu adamdan ve amerikan beziyle sarılmış bu adamdan hala ülkemiz için kurtuluş bekliyorlar... Ne diyelim... Sonları hayırlı olsun.. Çünkü onları parlak bir gelecek beklemiyor.. Onları objeleşen dünyada sömürülen ve tüketilen birer oy ve tüketim malzemesi olarak gören emperyalizmin kukları olmaya sürdümeye bilinçsizce hizmet etmekten başka birşey beklemiyor.. Çünkü emperyalizmin istediği oluyor.. Din ile uyutulmuş toplumların zavallı bireyleridir oysa kavgaya sürüklenen... Barış ve kardeşlik bu anlamda yok ediliyor gün ve gün... Ertelenmiş cennetler uğruna... Yazık değilmi sizce bu durumda olmak... Bence çok yazık... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Güleni destekleyen biri niye Atatürkçü olsun. O kadar enayi değiliz.Birşeyi fark ettim hepinizin kanına işlemiş ABD sempatisi,venezuella devlet başkanının asil çıkışlarını bile reddediyorsun.Bilinç altınızdaki dünden bu güne devreden kalıtımsal miras aynen duruyor. Belki biraz şekerleme yapıyor hepsi bu. Birileri bi şey yazıyor sen iftira diyorsun. Zaten inanmamaya şartlanmışsın peki o zaman neden %99 u reddedip % 1 in peşinde arıyorsun gerçeği. Cevap şu: Ben gerçeği aramıyorumki zaten. Hocanız emperyalist güçlerin kucağında ne arıyor cevap ver berker!!!! İsraille eşzamanlı bir soykırıma destek veren,afganistanda,ırakta,filistinde,lübnanda binlerce masum insanı ve çocuğu öldürenlerle bu kerameti kendinden menkul adamın nasıl bir anlaşması vardır. Ve bu vebalin altına girerken hiçmi allahtan kormazssınız da hala savunursunuz.Birde atatürkçüyüm diyor. Kargalarımı güldüreceksin kendine biz gülelim yeter.... oh ne ala hayat... ben de sana şimdi hristiyan bir faşistsin diyorum... arkasından da kanıt getirmiyorum.. sen kanıt isteyince de "nasıl olsa kanıt getirsek de reddedeceksiniz "diyorum... böyle şey olurmu???? ha pardon olur, 0-6 yaş grubu için sen ilk başta yukarda sorduğumuz 10 soruya cevap ver de sonra konuş... ve inanki onun gibi 100 soru daha var sana soracağım ama ağır gelir diye yüklenmedim sana ben hiç bir yerde fethullahçıyım demedim,sonuna kadar atatürkçüyüm milliyetçiyim, ama türkmenistanıma türkiyeme bu kadar faydası olan insanlara bu kadar yüklenmem... ben hiç bir zaman fethullahın kişiliğiyle uğraşmam... yapılan icraatlere bakarım... benim gibi milyonlarca insanı sokak serserisi yapmaktan kurtardılar Allah razı olsun hepsinden... ama olur da birgün senin dediğin gibi kötü bir adam olduğu yüzde yüz ispatlanırsa, oturup da onu savunacak değilm... ben bu forumda tartışanların hepsinin bu vatanı sevdiğini biliyorum ve de milyonlara yaptıkları iyilikler için Allah razı olsun, ancak şunu bil.. fethullah bir anda ülkemize şeriat getirmeye kalkarsa karşısında bizi bulur, biz, fethullaha somut bir tehdit olmadığı müddetçe yaptığı iyilikler için ALLAH RAZI OLSUN deriz... senin gibi oturduğun yerden sövmeyiz millete... geçen ay 40 japon askeri müslüman oldu bilgin olsun... kimler yaptı acaba??? sevgilerimle..... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 oh ne ala hayat... ben de sana şimdi hristiyan bir faşistsin diyorum... arkasından da kanıt getirmiyorum.. sen kanıt isteyince de "nasıl olsa kanıt getirsek de reddedeceksiniz "diyorum... böyle şey olurmu???? ha pardon olur, 0-6 yaş grubu için sen ilk başta yukarda sorduğumuz 10 soruya cevap ver de sonra konuş... ve inanki onun gibi 100 soru daha var sana soracağım ama ağır gelir diye yüklenmedim sana ben hiç bir yerde fethullahçıyım demedim,sonuna kadar atatürkçüyüm milliyetçiyim, ama türkmenistanıma türkiyeme bu kadar faydası olan insanlara bu kadar yüklenmem... ben hiç bir zaman fethullahın kişiliğiyle uğraşmam... yapılan icraatlere bakarım... benim gibi milyonlarca insanı sokak serserisi yapmaktan kurtardılar Allah razı olsun hepsinden... ama olur da birgün senin dediğin gibi kötü bir adam olduğu yüzde yüz ispatlanırsa, oturup da onu savunacak değilm... ben bu forumda tartışanların hepsinin bu vatanı sevdiğini biliyorum ve de milyonlara yaptıkları iyilikler için Allah razı olsun, ancak şunu bil.. fethullah bir anda ülkemize şeriat getirmeye kalkarsa karşısında bizi bulur, biz, fethullaha somut bir tehdit olmadığı müddetçe yaptığı iyilikler için ALLAH RAZI OLSUN deriz... senin gibi oturduğun yerden sövmeyiz millete... geçen ay 40 japon askeri müslüman oldu bilgin olsun... kimler yaptı acaba??? sevgilerimle..... Ekmeğini yemişsin.Senden sadece hoş muhabbetler dinleyebiliriz. Burada gülene sadakat göstermen dışında senden birşey bekleyemeyiz. ABD hergün dünyanın bir yerine siyasal yatırım yapıyor.Türkiyeyide görmek istediği şekli.Şeriatla yönetilen bir ülke konumunda görmek. Bu ABD için hayati bir önem taşıyor. Bakınız önümüzdeki on yılda dünyanın şekli ortaya çıkar. Burada Türkiye gibi gelenkçi ve birbirine bağlı halklar istemiyorlar. BOP u okuyun diyorum.BOP türkiyenin sonunu hazırlamanın bir başka ismidir. Tabiki ben BOP un beni ilgilendiren yönüne angaje olacacağım. BOP un diğer kavramları o ulusları ilgilendiren bir husustur.Ve sorum hala aynı paralellikte devam ediyor.Bu muazzam Türkiye sevdalısı adam.Ne arıyor bu ABD denilen ülkede.Genelkurmayın ve MİT in sayfalar dolusu raporu var. Bunları yazıp başlık kirliliğine girmek ve uzun uzadıya yazılarla insanların forumlardan sıkılmalarını istemiyoruz. Yoksa size öyle yazılar yazarımki. Sizde hayır hepsi yalan yanlış dersiniz.Çünkü ekmeğini yemişsiniz.Sizin davranışınızın tutarlı bir yönü ve kabuledilebilir bir yanı vardır. Ve biz bu minvalde şimdilik size karşı susma hakkımızı kullanacağız... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Ekmeğini yemişsin.Senden sadece hoş muhabbetler dinleyebiliriz. Burada gülene sadakat göstermen dışında senden birşey bekleyemeyiz. ABD hergün dünyanın bir yerine siyasal yatırım yapıyor.Türkiyeyide görmek istediği şekli.Şeriatla yönetilen bir ülke konumunda görmek. Bu ABD için hayati bir önem taşıyor. Bakınız önümüzdeki on yılda dünyanın şekli ortaya çıkar. Burada Türkiye gibi gelenkçi ve birbirine bağlı halklar istemiyorlar. BOP u okuyun diyorum.BOP türkiyenin sonunu hazırlamanın bir başka ismidir. Tabiki ben BOP un beni ilgilendiren yönüne angaje olacacağım. BOP un diğer kavramları o ulusları ilgilendiren bir husustur.Ve sorum hala aynı paralellikte devam ediyor.Bu muazzam Türkiye sevdalısı adam.Ne arıyor bu ABD denilen ülkede.Genelkurmayın ve MİT in sayfalar dolusu raporu var. Bunları yazıp başlık kirliliğine girmek ve uzun uzadıya yazılarla insanların forumlardan sıkılmalarını istemiyoruz. Yoksa size öyle yazılar yazarımki. Sizde hayır hepsi yalan yanlış dersiniz.Çünkü ekmeğini yemişsiniz.Sizin davranışınızın tutarlı bir yönü ve kabuledilebilir bir yanı vardır. Ve biz bu minvalde şimdilik size karşı susma hakkımızı kullanacağız... bu ne demek şimdi??? forumun ilk sayfasından beri kanıt istiyoruz..."biliyom ama yazmam" diye bir cevap geliyor.. ya ben burda ne kadar zamandır söylüyorum.. SORDUĞUM SORULARA CEVAP VER sonra fethullahın kötü olduğuna dair %100 İSPATLAR GETİR E BEN DE İNANAYIM SANA...OLAY BUNDAN İBARET... sen sadece fethullaha deil,bana da at bakalım iftiraları... yok atatürkçü olamazsın yok fethullaha sadıksın falan da ne demek?? tanıyıp tanımadığın kişiler hakkında sırf nefretin yüzünden birileri hakkında yorum yapmak birilerine iftira atmak senin kanına işlemiş.. sen susma hakkını kullan bizde kullanalım,oh ne ala neyin ne olduğunu görelim böylece cevap bulamadım desene... hala cevap bekliyoruz sorularımıza...cevapla....ardından bi 10 soru daha gelecek yoksa... Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yalnız allaha iman edin ve yalnız ona inanın....... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yalnız Allah'a iman edin,yalnız O'na inanın ve kanıtsız iftira atmayın...... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 DİPNOT hala daha aynı şablona sarılıyorsun HAKKINDA NE BELGEN NE İSPATIN NEDE BİLGİN OLMADIĞI HALDE , milletini birlik ve beraberliğe çağırmak için büyük sanatçıları ülkenin önde gelenleri çağırmak ve o güzel mesajları vermek midir EMPERYALİZM ? Doğudan batıya , yakutistandan kanadaya avusturalyaya güney afrikalara kadar Türklüğü dünyaya göstermek ONLARIN TAKDİRLERİNİ ALMAK , Medeniyetler çatışmasının ön yargıların vs önüne geçmek için hoşgörü ve diyaloğu yaymak mıdır EMPERYALİZM ? Emperyalizme çalışmak ! Ne ispatın var nede bilgin hala ilhan selçuk ağzıyla konuşuyorsun , ama dur ben şimdi onun yazılarını koyacam buraya , Gülen'e emperyalist diyen , münafık diyen , kafir diyen , bilmem kimin ajanı diyenler varyaa işte o dedikleri onu diyenlerin ta kendisidir ! lakin sizin aklınız ermez.. Bak kardeşim tutturmuşsun bir ispat'ta ispat.. Bakmasını, görmesini, düşünmesini, yorumlamasını bilen için herşey bir ispat... Bu adam ülkemiz için büyük bir tehlike... Ve Ameran çıkarlarına hizmet eden büyük bir takiyeci... Yine bu adam tam bir din taciri; Hepimiz biliyoruz ki müslümanlıkta Allah'la kişi arasında bir aracı yoktur. Kişi doğrudan Allah'a karşı sorumludur ve eyleminin hesabını doğrudan Allah'a verir. İbadetini de düşünerek yapar. İbadeti gösteri haline getirmez. İbadet gün içinde sürekli olduğuna göre, bir ibadethaneye de gereksinimi yoktur. Hıristiyanların kilise isimli ibadethaneleri, ibadetin haftanın yalnız bir gününde ve topluca yapılması nedenine bağlıdır. Törene benzeyen bu toplu ibadette öğüt veren din görevlileri de bulunur. Hıristiyanlıkta bu nedenle din görevlileri vardır. Müslümanlıkta din adamı yoktur. Doğrudan Allah'a hesap veren kişinin ibadetini topluma göstermeye çalışması, sadece gösteri amacına dayalıdır. İbadetini gösteriye dönüştüren kişinin bir çıkar gözettiği açıktır. Gösterisini daha etkili kılmak için, Müslümanın halkevleri demek olan camileri de ibadethane olarak gösterir. Din adamı gösterisi içinde fal bakanlar, muska yazanlar, sözde hasta tedavi edenler, bunu çıkarları için yapanlardır. Bunların en tehlikeli olanları da, din adamı görüntüsü içinde siyaset yapanlardır. Kemalistler bunlara ''din satıcıları'' derler. Din satıcısı, Kuran'da ne yazıldığını toplumun bilmesini istemez. Bu nedenle ibadetin Arapça olmasında ısrar eder. Kitapta ne yazıldığını toplum bilirse, kendisi birtakım uydurmaları din kuralı olarak ortaya atıp bundan çıkar sağlayamaz. Bugün ne yazıkki Fettullah denen bu adamda tam bir tacir... Sevgili Uğur Mumcunun dediği gibi yani... TAHRİKAT KUR, SİYASETE ATIL, TİCARET YAP.. Mantaliteleri bu.. Yani dinleri imanları para... Solcular yıllardır bunu düşünemedikleri için hiçbirzaman güçlü ve iktidar olamadılar ne yazıkkı... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ne güzel yazmışsın sevgili dipnot. ispat isteyen arkadaşlar daha ne istiyorsunuz anlamadım zaten önünüze pek çok ispat geldi ama sizler görmek istemiyorsunuz. bir atasözü var tamda sizin durumunuza uyuyor;''ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ.'' Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.