Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 760
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Konuklar arasında cinsiyet ayırımı gözetmiyoruz.. Kim isterse o oluyor.. Konuk olması için bir erkek arkadaşımızı bekliyecek değiliz herhalde.. Tekrar soruyorum.. Kim konuk olmak ister ?

Gönderi tarihi:

Konuğumuz sevgili Zeynoo dur.. Son oynadığı Kleopatra rolüyle eleştirmenlerden tam not alan ve ününe ün katan Zeynoya hoşgeldin diyoruz... Isınma sorularıyla başlayalım ?

Bize önce kendinden bahset lütfen.. Nerde doğdun nerde yaşıyorsun ? Burcun nedir ? İlgi alanların ? Okuduğun bölüm ? Yediğin yemekler? Kısacası Kimdir Zeyno ve nasıl yaşar ?

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim arman ;)

gezgin gel buraya konuk bulundu :P

arman bey bizi siz yarattınız efenim,bi sonraki oscar a aday olıcaz umuyorum :unsure:

gerçi rolü pek sindiremedim ama ossun artık sanat sanattır.

ewwwt başlıyorum o zaman..

24 yaşının son günlerini yaşayan :( ama büyümekten nefret eden biriyim ben. e yani koç burcuyum

izmirliyim, ancak aslımı sorarsanız AVŞAR boyundanım ;) selanik göçmeni bir ailenin en büyük çocuğuyum.

şu an da eğitim dolayısıyla izmirde değilim malesef... tarih mezunuyum ve halen yakınçağ osmanlı iktisat tarihi üzerine master yapıyorum...tezim bitince de akademisyen olcam inşallah :)

ordan nasıl görünüyor bilmiyorum ama aslında ben bir ss subayı değilim ya,delinin biriyim işte.

insanları kırmaktan çok korkarım,düşüncesi ne olursa olsun herkesi seviyorum...

insan yaratılmak tanrının ve doğanın bize en büyük hediyesidir işte bu yüzden insan olma vasıflarına haiz herkes değerlidir benim için...

ilgi alanlarım...hımm tabiki tarih...yeniden bir şansım olsa eğitimimi ve mesleğimi seçmek için hiç düşünmez aynı tercihi yapardım...açıkçası bu aralar bu sandalyeden çok fazla kalkamadığım için(tezimden dolayı) ilgi alanlarım da kısıtlanıyor :unsure:

yemek yemeye bayılırım :stuart: hatta şimdi de bakla pişiriyorum :P

başka ne yaziiim kii,şimdilik yeterli mi?

evet hocam.....tarih bölümünde okuyordunuz yanılmıyorsam......bölümü seçmenizde kimin etkisi vardı sewiyormusunuz bölümünüzü..........idealiniz nedir........ :):P

2 yıl özel bir kurumda örtmenlik te yaptım bu arada..made in canımcım yaw nerden geldi bilmiyorum ama siyasete ve tarihe taa ortaokul yıllarında ilgi duymaya başladım...her insanın ne yönde olursa olsun dünyaya dair bir görüşü olmalı bence...

özellikle lisedeki tarih öğretmenim etkili bu bölümü seçmemde,ama ben zaten kafaya koymuştum ;)

ideal; he he prof.olcam 20 yıl sonra olur mu acaba :unsure:

şaka bir yana,öğrendiklerimi en doğru şekilde aktarıp genç zihinlere doğru şekiller verebilirsem o yeter bana

Gönderi tarihi:

Program öncesi kulis arkasında yaptığımız sohbette aşk hayatınızla ilgili sorular sormamamızı istemiştiniz ancak ben yinede sormalıyım..

Kalbiniz özel biri için çarpmakta mı ?

Ben çok duygusalım diyebiliyormusunuz ?

Öncelikleriniz neler ?

Bir de seyircilerimzden Madenimin sorusunu es geçmeyin lütfen yoksa stüdyonunj altını üstüne getirir.. :unsure::D

Gönderi tarihi:

yettim :laughing:

soruyorum... bir arkadaşım tarih bölümü mezunu ve tarihin acayip zor olduğu yönünde bir teorisi var hatta aklım olsaydın bir daha seçmezdim diyor sence biraz olsun hakkı olabilir mi?

diğer sorum en sevdiğin huyun ve en sevmediğin huyun neler

diğer soru kendine özeleştiri yapabiliyormusun?

Gönderi tarihi:

Program öncesi kulis arkasında yaptığımız sohbette aşk hayatınızla ilgili sorular sormamamızı istemiştiniz ancak ben yinede sormalıyım..

Kalbiniz özel biri için çarpmakta mı ?

Ben çok duygusalım diyebiliyormusunuz ?

Öncelikleriniz neler ?

Bir de seyircilerimzden Madenimin sorusunu es geçmeyin lütfen yoksa stüdyonunj altını üstüne getirir.. :unsure::D

hımm aşk,zor oldu bu soru be arman...

kalbimizn özel biri için çarpmadığı an varmıdır,ölçüsü değişebilir sadece...

benim ki kronik vaka birazda,bakalım zaman göstericek eğriyi doğruyu,kendi haline bıraktım herşey...

duygusalım ewt,ama ikili ilişkilerde değil...hayata birazda benim duygusallığım...

sevgi kelebeği modunda bir ilişki beni kasabilir sanıyorum :sweatingbullets:

önceliklerim; önce prof.olcam sonra evlencem :stuart:

abartmayalım :P önce kendime ait bir hayat istiyorum sadece...

ve çocukları çok çok çok seviyorum

Gönderi tarihi:

yettim :laughing:

soruyorum... bir arkadaşım tarih bölümü mezunu ve tarihin acayip zor olduğu yönünde bir teorisi var hatta aklım olsaydın bir daha seçmezdim diyor sence biraz olsun hakkı olabilir mi?

diğer sorum en sevdiğin huyun ve en sevmediğin huyun neler

diğer soru kendine özeleştiri yapabiliyormusun?

hım,ya tarih bölümü zor değilde...sürekli okumak bazen sıkıcı olabiliyor...sadece osmanlıca öğrenmek zor,onu da baştan sıkı tutunca kendiliğinden öğreniyosun canim,arkadaşın bölüme sevmeyerek girmiş olabilir...çünkü tarihi sen sevmezsen o senden iyice kaçıyor...

insanları kırmamak adına zaman zaman saçmalıyorum ve kendimi yıpratıyorum bu huyumu sevmiyorum :(

birde sinirlenince kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum,ama tepkim yine kendime zarar verme boyutunda kalıyor....

sevdiğim huyum hımmm seviyorum ben kendimi ya...kararlıyım ve kendime güveniyorum bu çok önemli sanırsam ;)

"konuşmadan önce iki kez düşünmeli" taraftarıyım ben

özeleştiri konusuna gelince; ben kendimle çok kavga ederim gezgin bu bir sorun mu acaba -_-

Gönderi tarihi:

Made abla, ben soruna cevap verdim ha..

Git de bak inanmazsan... :(

menim özü sözü hoj sahabım.......baktım cevabına hoşnut galdım sagol...... :D

canımcım cvp verdim soruna...vermedimmi yoksa ya :clover::wub:

valla cvp bakmıyorum be zeynocuğum.....ben sorar giderim...... :P şaka bir yana cvp vermişsin eywallah...... :clover:

Gönderi tarihi:
özeleştiri konusuna gelince; ben kendimle çok kavga ederim gezgin bu bir sorun mu acaba

hayır özeleştri yapan insanların benim için ayrı bir önemi vardır bu tarz insanlar objektif olabilir bence büyük bir erdem ..seni yanlış analiz etmişyim diye sordum bu soruyu :clover:

Gönderi tarihi:

Çocukları çok severim demiştin.. Evlendiğinde nüfus planlamasına sabote etmek niyetindemisin? Yani çok çocuğum olsun mu istersin yoksa bakabileceğin kadarı mı ?

Bir süre öğretmenlik yaptım demiştin.. Nasıl bir duygu ? İyi bir öğretmen olabileceğine inanıyormusun ?

Forumu nasıl buldun ? Ne yapıyorsun burada başka işin yok mu ? :)

En sevdiğin bölümleri hangisi ? Sevmediğin bölümler ve üyeler var mı ? Şu olsa ya şu olmasa dediğin şeyler ?

Anladığım kadarıyla hafif ineklik var sende :) Nasıl bir ders çalışma yöntemi tavsiye edebilirsin öğrenci arkadaşlara ?

Eğlenceye zaman ayırabiliyormusun ? Nasıl eğlenmeyi seversin ya da neler seni eğlendirir ?

Çok mu soru soruyorum ? :)

Gönderi tarihi:

arman bey öncelikle size hayırlı programlar diliyorum... benim bi sorum olucak konuğunuza ve size; zeynohanım hoşgeldiniz diyorum, yakın tarihle ilgili bi soru sormak isterim, gülşenin son albümü hangi tarihte çıktı? -_- arman bey sizin sorunuz; programa konuk alacağınız kişileri önceden mi seçiyorsunuz yoksa o gün mü karar verirsiniz? -_-

Gönderi tarihi:

Çocukları çok severim demiştin.. Evlendiğinde nüfus planlamasına sabote etmek niyetindemisin? Yani çok çocuğum olsun mu istersin yoksa bakabileceğin kadarı mı ?

Bir süre öğretmenlik yaptım demiştin.. Nasıl bir duygu ? İyi bir öğretmen olabileceğine inanıyormusun ?

Forumu nasıl buldun ? Ne yapıyorsun burada başka işin yok mu ? :)

En sevdiğin bölümleri hangisi ? Sevmediğin bölümler ve üyeler var mı ? Şu olsa ya şu olmasa dediğin şeyler ?

Anladığım kadarıyla hafif ineklik var sende :) Nasıl bir ders çalışma yöntemi tavsiye edebilirsin öğrenci arkadaşlara ?

Eğlenceye zaman ayırabiliyormusun ? Nasıl eğlenmeyi seversin ya da neler seni eğlendirir ?

Çok mu soru soruyorum ? :)

bütün amacımız soyumuzun devamıdır :P hep 3 çocuğum olsun istemişimdir aslında ama ne kadarına bakabilirim onu bilmiyorum,hayat neler getirecek onu hiç bilmiyorum.gümbürtüye yaşıyoruz işte...

he he bide hem 3 çocuk annesi olup hem prof.olunur mu onu hiç bilmiooom :unsure:

ÖĞRETMENLİK :wub: şöyle desem cvp olur mu arman...ben asla başka bir iş yapamam...o sınıfın kapısından girdiğiniz anda dünyayı unutuyorsunuz..anlatılamaz ya,mükemmel bir şey...

iyi bir öğretmen adayı olduğuma inanıyorum,kendimi kaybediyorum derste,duyan sefer hazırlığı içinde olduğumuzu sanabilir...

ders çalışma konusuna gelince,yaf nasıl çalışılır bende bilmiom,yapıyorum işte bişeyler...düzenli bir planım yoktur hiçbir zaman...karar vermek ve adapte olmak dicem ama çok klasik olacak...çalışın çocuklar çalışmaktan zarar gelmez kimseye :sweatingbullets:

dediğim gibi bu aralar eğlenmeye pek zaman ayıramıyorum,arkadaşlarımla zaman geçiriyorum genelde,küçük bir yerde yaşadığım için sosyal imkanlarımız pek fazla değil...

düzenli spor yapmaya çalışıyorum,(yüzme ve yürüyüş)

şu sıralar en büyük eğlencem internet...

kalabalık ve çok gürültülü ortamları sevmiyorum,arkadaş sohbetleri ve dinlendirici müzikli ortamlar tercihimdir.

veee gelelim FORUMA;

burayı keşfedeli hayli zaman oldu...başka bir forumda çıkan bir cıngar sonucu B) o sinirle kendimi burda buldum...sonra neden bilmiyorum kendimi biraz uzak hissettim burda oturmuş olan düzene ve uzaklaştım.

son haftalarda ise yine burdayım işte...

en sevdiğim yönü; herkes için bir şeyler var burda...insanlar birbirine daha yakın...elbet tatsızlıklar olmuştur ama inanın burası en iyilerden ;)

sevmediğim bölüm yok,çünkü herşey yerli yerinde,tercih benim yani...

sevmediğim üye demiyelim de belki uzak bulduklarım vardır....ee buda benim tercihim....

sonuçta bu forumu sewiomm :clover:

arman bey öncelikle size hayırlı programlar diliyorum... benim bi sorum olucak konuğunuza ve size; zeynohanım hoşgeldiniz diyorum, yakın tarihle ilgili bi soru sormak isterim, gülşenin son albümü hangi tarihte çıktı? -_- arman bey sizin sorunuz; programa konuk alacağınız kişileri önceden mi seçiyorsunuz yoksa o gün mü karar verirsiniz? -_-

:unsure: ben sorunun cvbını bilmioom...1 ay falan mı oldu acaba...

mineu,beni seç beni seç diyosun konuk oluyosun canım galiba,ben öle yaptım da :P

Gönderi tarihi:

yooooo ben konuk olmak için sölemedim, benden önce konuk olması gereken biri var zaten -_- kısmet olursa daha sonra bende konuk olurum inşallah ;) ama sorumun cevabını armancımdan bekliyorum ;)

Gönderi tarihi:

Sevgili Mineu .... Çok samimi ve ciddi olarak söylüyorum.. Terazi olmamı bi yana bırak oldum olası en sevdiğim ve sevmediğim yönüm adaletli oluşumdur..

Bir arkadaşımıza konuk olma sözü vermişsem ama aynı arkadaş konuk olacak kimse yok mu diye sorduğumda cevap vermiyorsa kim konuk olmak isterse onu konuk yaparım..

Şimdiye dek bu açıdan hiç bir sorunum olmadı, olmasında ... Ben asabi bir sunucuyum sanırım .. :D

Neyse... Zeyno şarkı söylemeyi severmisin ? Ya da yeteneğin olduğu alanlar var mıdır ?

Forumla ilgili hiç unutamadığın bir anın var mı ?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.