Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 62
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

neden olmasın ki ? yani sonuçta tanışıyosun eğer uyuşursan neden olmasın.aklınızdan ulan bu çocuk bulmuş birini böyle konuşuyo diyen varsa walla diil :D

yani sonuçta her telden insan giriyor bu sanala...başka yerden başka kültürlerden insanlarla tanışabiliyoruz.aşk her yerde aşktır.gerçek seven sanalda da sever.iki yüzlü heryerde iki yüzlüdür :excl:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sanal da aşk denilen şey aslında aşk değildir sadece karşındaki insanın düşüncesinden yazdıklarında hoşlanmadır.

aşk okadar kolaymıdır sizce ilk defa elini tutmadan ilk defa gözünün içine bakmadan karşılıklı yüz yüze bakarak gülmeden insan nasıl aşık olabilir bu sadece hoşlanmadır aşk bukadar kolay olmamalı bence....

Gönderi tarihi:

sanal da aşk denilen şey aslında aşk değildir sadece karşındaki insanın düşüncesinden yazdıklarında hoşlanmadır.

aşk okadar kolaymıdır sizce ilk defa elini tutmadan ilk defa gözünün içine bakmadan karşılıklı yüz yüze bakarak gülmeden insan nasıl aşık olabilir bu sadece hoşlanmadır aşk bukadar kolay olmamalı bence....

Tüm unsurlar bır araya gelınce pekı ask olur mu ???

olmaz tabıkı

aşkın böyle bır tanımı yoktur tanımı gerceklıgı olmadıgına göre sanalı gercegı dıye de ayırt edılemez

Gönderi tarihi:

kader kismet isi bu gercekten bazen, kiminle nerede nasil tanisacagini ve üstelik aranizda ne yasanacagini kimse bilemez. alninda ne yaziliysa o oluyor.

sanaldan ask konusuna gelince bana göre sanal ve ask cümlesi birbirine uyusmuyor neden derseniz, sanal yalan dolan olabilir ama ask bambaska bir duygudur, ask yasanirmi yasanmazmi bilemem, ama bu tamamen birbiriyle tanisan insanlara bagli, karsindaki insan dürüstse samimiyse tanislir hoslanilir farkli duygular da besleyebilirsin bu gercek hayatta da öyle, sonra gercekten bulusup tanisinca sevgili murti san'inda dedigi gibi bu sanalliktan cikar, nerde olursa olsun herzaman hersekilde dürüslük ve samimiyet cok önemli bir insanda bu vasiflar ve saglam bir karakter oldugu sürece hersey güzel olur.

elbette sanaldan da gercek hayattakindan daha da kolay kandirilabilirsin, ama ben böyle bir duyguyu sayet yasicaksamda sanal ask yani ilk ve tek olmasini isterdim, gercek hayatta da yüzlerse sevgili istemezdim asla, cünki siradanlasmasin bu yüce ask sevgi duygusu, askim sevgilim hayatim bebegim vs vs kelimeleri siradanlasip anlamini yitirmesin, ben kalbime herkesi kolay kolay konduramam hasas konular bunlar. geri kafali da düsünebilirim bu konuda ama benim duygularimda lekesiz ve dogal olmali.

Gönderi tarihi:

Sanal aşk falan diyorsunuzda içinizde varmı sanalda aşık olan :) Evlenen bunlar nadir olan şeyler .

Gözden kalbe giden bir yol vardır :wub: Bu yol sanaldanda geçiyormu bilmiyorum -_- bence bu kadar basit değil ! Aşk adı üzerinde başka bir şey ! Hayal ile gerçek arası birşeydir :wub:

Gönderi tarihi:

aşk, erkek yada kız arkadaş bulmak değildir.

internette daha çok ikincisi yapılır.

aslında şöyle düşünmek lazım. Normal bir insan, neden milyonların yaşadığı şehirlerde yaşayıp, sevgilisini internetten ararki.

Ancak gerçek hayatta, başaramayan kişiler internette arar, son çare olarak.

Gönderi tarihi:

Sevgili Cyrano bir bakıma haklı olabilirsin ama söylediğin bazı şeylere katılmıyorum.

Sevgilisini neden internette arar ki demişsin, eğer kişi sırf internette sevgili bulayım, kız bulayım veya erkek arkadaş bulayım diye oturuyosa pc başına bi tamamen bir mantıksızlık örneğidir zaten. Ki etrafımda çok görüyorum böyle kişileri. İnterneti sırf chat yapmaktan ibaret sanan kişiler bir hayli fazla.Aşık olmak sence bir başarı örneğimidir de başarızsız olanlar internette aşk arar demişsin--tabii buda ilginç bir bakış açısı--- :unsure:

amannn neyse yaa sanki bende aşk konusunda bilirkişiymişim gibi ahkam kesip duruyom. :)

Gönderi tarihi:

bence sanal aşkın devamı gerçek aşktır çünkü burası bir tanışma merkezidir ve sonrası eğer yalan olursa kopacak ama eğer gerçekten kişiler isterseler bir dostluk ve aşkın başlangıç noktası olacaktır :clover:

Basladıgı yerde de bıter ona da dıkkat ettınmı

Gönderi tarihi:

Sevgili Cyrano bir bakıma haklı olabilirsin ama söylediğin bazı şeylere katılmıyorum.

Sevgilisini neden internette arar ki demişsin, eğer kişi sırf internette sevgili bulayım, kız bulayım veya erkek arkadaş bulayım diye oturuyosa pc başına bi tamamen bir mantıksızlık örneğidir zaten. Ki etrafımda çok görüyorum böyle kişileri. İnterneti sırf chat yapmaktan ibaret sanan kişiler bir hayli fazla.Aşık olmak sence bir başarı örneğimidir de başarızsız olanlar internette aşk arar demişsin--tabii buda ilginç bir bakış açısı--- :unsure:

amannn neyse yaa sanki bende aşk konusunda bilirkişiymişim gibi ahkam kesip duruyom. :)

:)

açıkçası katılmadığın noktayı anlıyamadım ben

başarısız olanlardan kastım, kadın-erkek ilişkilerinde başarısız olanlar internette yapmaya çalışır bunu. Ve bir çok arkadaşlık sitesi tarfından sömürülürler dolandırılırlar.

mesela, biz bunu güzelce ispatlamıştık arkadaşlarla. üç arkadaş, böyle çöpçatan sitelerinden birine üye olduk. tabi standart üye,

profillerimizde sadece şunlar yazıyordu.

yaş, medeni hal, bulunduğu şehir. fotoğraf falanda koymadık

kendinizi anlatın işte aradığınız kişinin özellikleri vs hanelerine anlamsız şeyler yazdık. "abcdedeee " gibi.

iki gün sonra, özel mesaj kutularımıza baktık onlarca mesaj gelmiş. tabi her birimize farklı nicklerde ama bir çok mesajın içeriği noktası noktasına aynı

"senden gerçekten etkilendim, tanışmak istiyorum cevap yaz"1

"profilini okuyunca farkettim, seninle bir çok ortak noktamız var, ikimizinde aradığı şey aynı"

"şu an kendimi gerçekten yalnız hissediyorum, ve anladığım kadarıyla iyi birisin, sohbetini arzuluyorum"

vs gibi.

tabi bu mesajların geldiği üyelerin profillerine bakınca, fotoları falan avril gibi arkadaşlar :)

bir üyeye özel mesaj atmak içinde. belli bir ücretle siteye üye oluyorsun.

şimdi bu tür sitelerin üye sayısına bakınca. ve gerçekten kadın erkek ilişkilerinde başarısız olmayan birinin. bir kız arkadaş, erkek arkadaş vs bulmak için neden böyle saçma yöntemlere başvuracağını söyleyebilirimiyiz ?

yada chat tarzı ortamlarda, forumlarda.

Gönderi tarihi:

hayir cikmak degil iyi bir arkadasligimiz oldu ailemmle bile tanistirdim ara sira oluyoo

bu konuda haklısın tabi sanalda arkadaşların olabilir ben konu sanalda aşk olduğu için sordum :clover:

sanalda güzel arkadaşlıklar olabilir .Aşk olunca biraz düşünmek gerekiyor galiba .... :clover:

Gönderi tarihi:

bu konuda haklısın tabi sanalda arkadaşların olabilir ben konu sanalda aşk olduğu için sordum :clover:

sanalda güzel arkadaşlıklar olabilir .Aşk olunca biraz düşünmek gerekiyor galiba .... :clover:

sorun da ordaa ben ona resmen asigimm bence oda ama bir birimize soyleyemiyoruz va ailelerimiz nette tanistigimizi bilmiyor ve yabanci degil turk

Gönderi tarihi:

sorun da ordaa ben ona resmen asigimm bence oda ama bir birimize soyleyemiyoruz va ailelerimiz nette tanistigimizi bilmiyor ve yabanci degil turk

siz o zaman aynı şehirdesiniz görüşüyorsunuz yani. senin adına sevindim.

Gönderi tarihi:

siz o zaman aynı şehirdesiniz görüşüyorsunuz yani. senin adına sevindim.

evet bana trenle 45 dakika 2 haftada bir gorusuyoruz ama 1 yillik tanismamiz var hatta bu gunlerde bunu kutluycaz cabuk oldu ama guzel gidiyo bazen internetten geldigine inanmiyorum bunun cunku internette olmazmis gibi geliyodu eskiden

Gönderi tarihi:

evet bana trenle 45 dakika 2 haftada bir gorusuyoruz ama 1 yillik tanismamiz var hatta bu gunlerde bunu kutluycaz cabuk oldu ama guzel gidiyo bazen internetten geldigine inanmiyorum bunun cunku internette olmazmis gibi geliyodu eskiden

Haklısın sen sanslısın bak gerçekten arkadaşlığınızın kıymetini bilin ve birbirinize karşı samimi olun ! çünkü gerçekten zor olanı başarmışın.sonuna kadar devam sevgiler.... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.