Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 "ispat" ne demek? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 meraba.. diyorum.. "ispatsız olan her şey boştur.." demiş ya.. ben de sordum işte.. maraba'yı daha iyi tanımak için.. efendim.. ne demek istiyor.. "ispat" ve "boş" kavramlarına nasıl bir anlam yüklemesi yapıyor.. ve enerjinin geri dönüşünde... bu kavramlar, kendisinde nasıl bir çağrışım yaratıyor.. hı nızın karşılığı.. işte budur.. 1 Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 meraba.. diyorum.. "ispatsız olan her şey boştur.." demiş ya.. ben de sordum işte.. maraba'yı daha iyi tanımak için.. efendim.. ne demek istiyor.. "ispat" ve "boş" kavramlarına nasıl bir anlam yüklemesi yapıyor.. Öncelikle söyleyeyim ki bu cümle Omar123 kardeşimize ait. Bir tartışmamızdan alındı. İstedim ki her an gözü önünde kalsın, bu görüşten asla şaşmasın. Zira evrensel bir doğru. Bu başlıkta bunu tartışmak hoş görülmeyecek ama, madem sordun cevap vereyim. İspat, bir somutluğun tanımının duyumlarla, zamana ve mekana bağımlı kalarak, çelişmeyecek şekilde insanlarca ortak şekilde ifadesidir. Misal: Enerji maddenin bir ürünüdür. Diğer halidir. Vs. Somutlukların tanımları soyut BİLGİ'lerdir. Çelişmezler evrenseldirler. Somutluklar ve bilgileri dışında her şey safsatadır, boştur. Tanıdınızmı beni? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 efendim.. tariflerinize katılmamak mümkün değil.. orada bi tereddüd yok.. fekat benim sorduğum başka bi şey; o tarif ettiğiniz kavramlar benim sorduğum.. yani niçin o tarif ettiğiniz eyleme.. o isim verilmiş? tanıyamadım.. çok özür diliyorum.. ifadelerinizden bi çağrışım alıyorum fekat.. bu da benim bi değer yüklemim.. yoksa.. o güzel sözleri söyleyen misiniz? hı deseniz kâfi.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 o tarif ettiğiniz kavramlar benim sorduğum.. yani niçin o tarif ettiğiniz eyleme.. o isim verilmiş? Sevgili İnterlock..Meraba arkadaşımız ne demiş.. Enerji maddenin bir ürünüdür. Diğer halidir. Vs. Bende Enerji maddenin bir ürünü olmadığını iddia edersem bunu ispatlamam gerekir.Eğer ispat edemezsem bu boş bir safsataya dönüşür..Herhangi bir bilgi kaplamaz..Boş yani öyle birşey yok.. Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Bende Enerji maddenin bir ürünü olmadığını iddia edersem bunu ispatlamam gerekir.Eğer ispat edemezsem bu boş bir safsataya dönüşür..Herhangi bir bilgi kaplamaz..Boş yani öyle birşey yok.. Kesinlikle öyle. İspatsız her söylem(bilgi diyemeyeceğim) ispatlanmadıkça bilgi değildir. Boş lakırdıdır. Tıpkı kaf dağındaki sihirli elma gibi. Cinler vs. gibi.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Konuyu toparlıyorum.. Farkındalık Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 delil-i ihtira Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.