Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 o nerde umurumda bile degil Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Çocukluğum nerde?Gören var mı..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 deryaya düştüm yönümü kaybettim. bana yol gösteren yok mu? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 deryaya düştüm yönümü kaybettim. bana yol gösteren yok mu? olduğun yerde dur..geriye dön..uygun adım marş..dört tepe..sekiz dağ..üçte vadi geçince.geleceğin yer..agarta..güven bana.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 beni gören var mı seni kedim sandımmmm. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Umutlarım iyice azaldı,nerden bulabilirim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Hayallerimi kaybettim..hükümsüzdüler bilmem şimdi hangi köşelerde gizlendiler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Hayallerimi kaybettim..hükümsüzdüler bilmem şimdi hangi köşelerde gizlendiler aldı götürdü satamadan getirdi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 aldı götürdü satamadan getirdi... geri getirdi de nereye koydu..hani? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 gülen gözlerinin içinde Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 gülen gözlerinin içinde tamam... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gulll, Nathalia nerdesiniz yaaa ben Ankaradayım ama siz yoksunuz yine mi göremeden gidecepşm sizi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gulll, Nathalia nerdesiniz yaaa ben Ankaradayım ama siz yoksunuz yine mi göremeden gidecepşm sizi Eh öyle olmuş ablacım ya Ne zaman gelmiştin sen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Eh öyle olmuş ablacım ya Ne zaman gelmiştin sen Ben de geldim göremedim unutma.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ben de geldim göremedim unutma.. Efet ya.. Napim ben Ama o zaman istesem de gelemesdim ki dedecim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Efet ya.. Napim ben Ama o zaman istesem de gelemesdim ki dedecim Biliyorum canım,takılıyorum sadece.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Biliyorum canım,takılıyorum sadece.. Takıl bana hayatını yaşa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Takıl bana hayatını yaşa Asıl sen bana takıl,ölüm korkusunu yaşa.. (Hele seni kayadan aşağı iple sallandırayım bak,adrenalin seviyen nasıl tavana vuruyor.. ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 (Hele seni kayadan aşağı iple sallandırayım bak,adrenalin seviyen nasıl tavana vuruyor.. ) Öldürmek mi istion beni dedee Aslında hiç fena olmas Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 O bir melek,o halde hep cennette.. Naty'cim öldürmek istermiyim seni hiç,üzmesene dedeni.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 O bir melek,o halde hep cennette.. Naty'cim öldürmek istermiyim seni hiç,üzmesene dedeni.. Evet,o zevk bana ait Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Levi;torunuma zarar vereceğini ima etmiyorsun umarım.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Levi;torunuma zarar vereceğini ima etmiyorsun umarım.. Yok Taurus abi zarar vermeden öldürcem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.