Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 hep böyle bir köpek istiyordu çocuklar nihayet bizimde oldu sağol ablası Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 bu kediyle de dans ederler bıcırıklar sölesin ben getiririm onlara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 hemde her ikiside kendisine bi tane istiyormuş aynı zamanda bir papağan, bir kaplumbağa, birde hemstır istiyorlarmış... kediyi unutmadım... ya bizim ev pet shopa dönecek... teşekkür ederiz ablası Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 melek kalpli ablam benim ..güzel günler hep seninlen olsun hayyatta üzmesin seni hiç bir şey...bebeklerine iyi bak...Allaha emanet ol ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 melek kalpli ablam benim ..güzel günler hep seninlen olsun hayyatta üzmesin seni hiç bir şey...bebeklerine iyi bak...Allaha emanet ol ... canım kaanım, çok teşekkür ederim sende Allaha emanet ol... Vatanda Allaha emanet... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hayırlı ramazanlar ablacım Bi uğrayıp Ramazan-ı şerifini kutlayım dedim Yuk çukulata istemem Niyetliyim diyom ısrar etmesene aplacım Hayırlı Ramazanlar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ablacım ramazanın hayırlı olsun Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Nadir bulunabilecek tipte bir insan görüntüsü çiziyor. Bu yoldan ayrılmadığı sürece daha da çizmeye devam etme olasılığı çok fazla. İyi ki varsın sardunyam... İyi Ramazanlar dileklerimle... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Hayırlı ramazanlar ablacım Bi uğrayıp Ramazan-ı şerifini kutlayım dedim Yuk çukulata istemem Niyetliyim diyom ısrar etmesene aplacım Hayırlı Ramazanlar oy ablasının gecesi gelmiş... sen bunu yazdığında niyetliydinde ben okuduğumda şuan sahur vakti işte al çikolatanı ye ezana daha var... ısrar ediyorum yoksa zorla yediricem seninde ramazanın hayırlı olsun... ablacım ramazanın hayırlı olsun zeynebim sağol bidenem seninde hayırlı olsun huzurlu olsun Nadir bulunabilecek tipte bir insan görüntüsü çiziyor. Bu yoldan ayrılmadığı sürece daha da çizmeye devam etme olasılığı çok fazla. İyi ki varsın sardunyam... İyi Ramazanlar dileklerimle... çok teşekkür ederim valla bişey çizmedim içsel güdülerimi takip ediyorum o kadar... bir keresinde yaklaşık 13 yaşlarımda bir rüya görmüştüm o rüyadan aldığım mesaj hala bana yol gösteriyor inşallah ölene kadarda gösterir... biz şaşmazsak Rab şaşırtmaz... sizede iyi ramazanlar... bu arada gece güneşli olunca ona gündüz demiyormuyuz? güzel nick... Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 çok teşekkür ederim valla bişey çizmedim içsel güdülerimi takip ediyorum o kadar... bir keresinde yaklaşık 13 yaşlarımda bir rüya görmüştüm o rüyadan aldığım mesaj hala bana yol gösteriyor inşallah ölene kadarda gösterir... biz şaşmazsak Rab şaşırtmaz... sizede iyi ramazanlar... bu arada gece güneşli olunca ona gündüz demiyormuyuz? güzel nick... Geceyi güneşli görmek kadar gündüzü karanlık içinde geçirmek de insana bağlıdır. Mutluluklar arasında mutsuzluğu veya olurlar arasında olumsuzluğu seçmek de bizim elimizde. Nasıl bakıyorsanız dünyaya öyle görürsünüz. Ve bir çılgınlık daha yapıp: Geceye doğan güneşin gündüzü getirmediğini bile savunabilirsiniz. Dedim ya nasıl bakıyorsanız işte... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Keşkeleri Çıkardım hayatımdan, Eyvallahlar bana göre değil. Bana göre değil yerli yersiz ağlamak... Madem ki bir kez yaşanıyor bu hayat, Kılıcımı çektim kınından. Kuşandım cesareti, Ve bitirdim esareti. Gömdüm denizlere... Keşkeleri çıkardım hayatımdan, Eyvallahlar bana göre değil artık. Mevsimsiz açan bir çiçek gibi. Dirilir yeniden. Keşkeleri çıkardım hayatımdan. Geleceksen bugün gel, Yarın çok geç olabilir... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Geceyi güneşli görmek kadar gündüzü karanlık içinde geçirmek de insana bağlıdır. Mutluluklar arasında mutsuzluğu veya olurlar arasında olumsuzluğu seçmek de bizim elimizde. Nasıl bakıyorsanız dünyaya öyle görürsünüz. Ve bir çılgınlık daha yapıp: Geceye doğan güneşin gündüzü getirmediğini bile savunabilirsiniz. Dedim ya nasıl bakıyorsanız işte... anlamaya çalışıyorum ama mecazen sizin için bir anlam ifade etsede ben gecelerin ve gündüzlerin kendi doğallıklarında geçmesinden yanayım... şöyle ifade edeyim gece karanlıktır ama gereklidir görmeyi bilirseniz gece gördükleriniz şaşırtıcıdır ve gündüz aydınlıktır ama bazen görmeye ışık yetmez... güneşli gece / karanlık gündüz bende doğal olmayan şeyler çağrıştırdı... ben doğal olandan yanayım... Keşkeleri Çıkardım hayatımdan, Eyvallahlar bana göre değil. Bana göre değil yerli yersiz ağlamak... Madem ki bir kez yaşanıyor bu hayat, Kılıcımı çektim kınından. Kuşandım cesareti, Ve bitirdim esareti. Gömdüm denizlere... Keşkeleri çıkardım hayatımdan, Eyvallahlar bana göre değil artık. Mevsimsiz açan bir çiçek gibi. Dirilir yeniden. Keşkeleri çıkardım hayatımdan. Geleceksen bugün gel, Yarın çok geç olabilir... evet canım yarın çok geç olabilir bugün gel... redblackim sağol meleğim Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir saygılar.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Ben yokken bile anı defterimi ziyarat ettiğin ve hal hatır sorduğun için teşekkür ederim. her zaman iyi ve vefalı bir arkadaşsın . Ramazan-ı Şerif'in hayırlı olsun. Bu ayda tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğimle Allah'a emanet ol...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir saygılar.. en sevdiğim şarkılardan biri bu çok teşekkür ederim Sayın Erdal sizi sayfamda görmek çok güzel hoşgeldiniz Ben yokken bile anı defterimi ziyarat ettiğin ve hal hatır sorduğun için teşekkür ederim.her zaman iyi ve vefalı bir arkadaşsın . Ramazan-ı Şerif'in hayırlı olsun. Bu ayda tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğimle Allah'a emanet ol...... ne demek arkadaşım nerelerdeydin iyimisin? seninde hayırlı olsun hoşgeldin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 aşkın en acımasız mevsimi, hüznün bahar şenliği yokluğunun öbür adıdır eylül… herkes yazdı, herkes söyledi bazen en umutsuz hayalleri kurarken bir tek yüreği acıtan şiirler ve şarkılardı bende de yaralı bir yürek var bu eylül de bende kendimi acıttım kendi yüreğimi kanattım bu şiiri sana yazdım… eylül, ilk yılın, bendeki acının doğum günü, bitmeyen sevdamın… sen mum yaka dur ben yüreğimi sen yarınlara güzel umutlar, dilekler dile ben üşürken seni dileyeceğim eylül de Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 benim söylemek için çırpındığım gecelerde, siz yoktunuz. bir kelimeye bin anlam yüklediğim zaman sana sesleneceğim. ama ben en çok şeyi en kısa zamanda sana söyledim.. yalnız sana.. vaktim yok bu aralar.. bu şiir de ezberimdedir yani severim anlıyacağın..sende oku istedim.. gıcık olduğunuda gitmeden bir kere daha hatırlatayım dedim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Sarmaşığım.. şu Yılmaz Erdoğan var ya..sevmiyorum kendisini çook uzun zamandan beri.. ama bazı şiirleri güzel gerçekten..güzelliği inkar edilemeyecek birşeyi sırf yazanı yüzünden reddedemem..bak bu şiirini yeni okudum..hoşuma gitti..bakalım sen ne diyceksin..? BİR MEVSİMİN ACI GERÇEKLERİ ""Bir tek dileğim var mutlu ol yeter” sözünün bir kamyon yükü anlam taşıdığı günlerdi Kaldırımlar toz ve kağıt topakları Ankara’nın Ankara’nın sonbahar yaprakları ayvalar sarı hüzünler olgun yaz yorgunu gövdeler serili betonlarda Ben yanımda çok acıklı epey yol üstü sözler getirmiştim. “Sanki terk edilmiş bir viraneyim her yanım dağılmış yıkılmışım ben” Okul önlük mevsimi ve kaplanması kitapların cumhuriyet gazetesiyle bir ön beslenme çantası kompleksi malum şu otlu peynir meselesi Saçlarını süt mısırı örgü yapmış bir al yüz koca göz görüyorum. Sanki o tehlikeli yolun başındayım Aşk’a geliyorum! ama yanıma hep köy zılgıtlı sözler almışım arabesk kalıyorum her kent soylu aşkın karşısında “Bir kulunu çok sevdim” diyorum “O beni hiç sevmiyor” diyorum “Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor” diyorum. Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Sabahın Altısı sabahın altısı ve ben senin bulunduğun havasını soluduğun kentteyim bu kenti diğer kentlere bağlayan şehirlerarası terminalde sabahın olmasını bekliyorum ama hiçbir yol beni sana seni bana getirmeyecek getiremeyecek bunu biliyorum sen bana ıraksın herşeye inat ıraksın bana seni ne kadar çok sevdiğimi bilmene rağmen senin için yazdıklarımı bilmene rağmen yaşadıklarımı bilmene rağmen ıraksın bana neden diye sormayacağım nedenini biliyoruö tüm yönlerimiz farklı ırkımız dilimiz yaşayışımız hayata bakışımız hayallarimiz farklı.... ve bu farklılklarla her yön kapalı sana çıkan tüm yollar kapalıı.... ben şu an senin yaşadığın şehirdeyim bu şehri diğer şehirlere bağlayan terminaldeyim sana kavuşabileceğim senden özür dileyebileceğim bir anın olmayacağını bile bile sana kavuşmamın imkansız olduğunu bile bile aklımdasın her yanımdasın seni hissetmek için içime çekiyorum bu şehrin puslu havasını ama sen orda da yoksun yoksun olmayacaksın bir daha yaptığım hatanın hatalarımın farkındayım ve karşına çıkacak yüzüm yok yokken sana kavuşmayı hayal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama tek bildiğim şey herşeyin yalan ve geçici olduğu bana kalan yazdıklarım senden arta kalan anılar belki de sen olmayacaksın hiç bir zaman olamayacaksın belki de ama adın ve sana karşı olan sevdam aşkım hep baki kalacak ve ölümsüz olacaklar bunu bil unutulmayacaksın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Denizin Delisi Unutmak mı, delisin, Gitmesem de bekler orada deniz. Gelirsem bilmelisin Benim beklememdir burada deniz. Gitmek gibi geleceğim Denizin delisine. Delinin denizi gibi, O ne kadar giderse. Özdemir Asaf Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 aşkın en acımasız mevsimi, hüznün bahar şenliği yokluğunun öbür adıdır eylül… ... eylül, ilk yılın, bendeki acının doğum günü, bitmeyen sevdamın… sen mum yaka dur ben yüreğimi sen yarınlara güzel umutlar, dilekler dile ben üşürken seni dileyeceğim eylül de canım benim şiirlerinle gelmişsin şiir sevmek sanattır, şiiri anlamak başka birşey... ve hiçbir insanı kelimelerden daha ağır bir silahla vuramazsın... sağol meleğim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 benim söylemek için çırpındığım gecelerde,siz yoktunuz. bir kelimeye bin anlam yüklediğim zaman sana sesleneceğim. ama ben en çok şeyi en kısa zamanda sana söyledim.. yalnız sana.. vaktim yok bu aralar.. bu şiir de ezberimdedir yani severim anlıyacağın..sende oku istedim.. gıcık olduğunuda gitmeden bir kere daha hatırlatayım dedim.. sen ne söylemek istedinde ben dinlemedim cadım kelimelerin içinden geçerken bazı sözlerin bazı insanlara tesir etmediğinide görmüştük... insan nasıl olurduda laftan anlamazdı, bizde bunu anlamadık... onlara ruhsuzmu demeliyiz Cadım evet biliyorum gıcığım hemde en güzelinden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.