Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ay inanmıyorum sanırım kötü bişeyler planlıyor bu tan vakti, kendimi çok korkmuş ve bir o kadar endişeli gördüm yaww, can kurtaran yok mu? şşşşş bak bii, sen o arabayla koşa koşa nereye gidiyon bakiim? ondanmı gecikiyon her zaman seni iki tekerli kamyonet seni korkma sardunyam kötü bişeyler planlamıyom valaaaa...hihooaaaaaa evet ondan gecikiyom 4 tekerleklisini alamadıkki 2 tekerde fazla hızlı gitmiyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 korkma sardunyam kötü bişeyler planlamıyom valaaaa...hihooaaaaaa evet ondan gecikiyom 4 tekerleklisini alamadıkki 2 tekerde fazla hızlı gitmiyor iki tekeri ben alayım sana, hedayem olsun, benim arabanın istepnesi işini görür mü? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;BAzen bana terste düşse,inandığın ve arkasında durduğun değerlerin var.HErkesi kucaklayabiliyorsun ve 2 güzel evladın var.. seninle ne zaman ters düştük hatırlamıyorum :) sende benim sevdiklerimdensin, 1 yıl olmak üzere seninle tanışalı acı tatlı çok şey paylaştık, hatta birbirimize kırıldık, ama ben biliyorum ki insan sadece sevdiklerine kırılır ve en çok sevdikleri üzer insanı... seninde benim oğlumla yaşıt hatta neredeyse adaş güzeller güzeli bir evladın var Allah bağışlasın ve sen iyi bir insansın... teşekkür ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 azcıkın az konuş kızım... herşeyi açıklamasan olmaz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çok geveseyim ya, demi, biri beni sustursun bak az konuşabiliyrum da Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Ben susturayım bari seniiiiiiiii ! delülükte başı çekiyon sen bakkkk sevimli delü naolcekkkkkkkkkkk şimdi oldu sesi kesildi bak ...az konuşuyooooooo...! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sustum ben tıpppppppp Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ablacigim,sen niye onlara pabuc birakip susuyorsuun,bizi bulbul sesinden,hossohbetinden niye mahrum birakiyorsun onlar kulagini tikasin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bana istedigini yap demistin ya ..sana sezen den,dinleyince yazmadan edemedim Ah o yazlık sinemalar Kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar Avluda el yazmaları Ah ne kahraman, ne cesur Ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle Nasıl kucaklardık Hem utangaç hem hevesli Mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi Bir söyler bin gülerdik O pürtelaş piyasalar İlk sevda ilk gözyaşları Yolları gurbete bağlar Hep o gönül şarkıları Ah kaldırımlar biliyor Bir devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü İlk yazdan şendik Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Benim bir ablam yok ama artık sen varsın ablacım inan insanın senin gibi bir ablası olması çok hoş bir duygu bu duyguyu hissetmeme sebep olduğun için sağol bitanecik ablam benim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bu şarkıyı sevdiğini biliyorum armağan olsun Değer mi hiç? Boş yere küsme düşlerine İnan, O’nun da yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme... Hayat sevenlerin yanındadır, Unutma, Gülümse kaderine Yak bütün fotoğrafları, O’na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğmadan unut insafsızı! Kader buluşturdu Kader ayırdı O aşka inanmadı Sil gözyaşlarını Sakın ağlama O kalbinle oynadı Hayat sevenleri korur Ateşe atmaz Gülüm, Sana kıyamadı Yak bütün fotoğrafları, O’na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğmadan unut insafsızı! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Annelerin en güzeli,Ablaların en tatlısı,Dostlukların en öz verilisi,Arkadaşlığın en paylaşımcısı..... Seni çok sevdiğimi ve özlediğimi hatırlatmak istedim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bu yaşa geldim içimde bir çocuk hala Sevgiler bekliyor sürekli senden. İnsanın bir yanı nedense hep eksik Ve o eksiği tamamlıyayım derken, Var olan aşınıyor azar azar zamanla. Anamın bıraktığı yerden sarıl bana. Anılarım kar topluyor inceden, Bir yorgan gibi geçmişimin üstüne. Ama yine de unutuş değil bu, Sızlatıyor sensizliği tersine. Senin kim olduğunu bile bilmezken. Sevgiden caydığım yerde darıl bana. Metin Altıok çok özledim seni.. ve bakma bu şiirde öyle yazdığına..ben senin kim olduğundan çok daha önemli birşeyi biliyorum...ne olduğunu ...harika bişeysin sen! ve bana darılman biraz zor ...zira, seni sevmekten caymam pek mümkün gözükmüyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Benim bir ablam yok ama artık sen varsın ablacım inan insanın senin gibi bir ablası olması çok hoş bir duygu bu duyguyu hissetmeme sebep olduğun için sağol bitanecik ablam benim buna istinaden benim iki tane ablam var ama seni inan onlardan ayırt etmiyorum. seni çok seviyorum ablacım... Canım Melek Ablam'a.......... Seni çok seviyorum inan Sanki öz ablam gibisin Sıcaklığınla ısıttın beni ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Sana öğle bağlandım ki Arılmak bile zor geliyor bana ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Beni anladığın için, Beni düşündüğün için, Beni sahiplendiğin için. ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Güler yüzünle etrafa ışık saçman Bana morel veriyor ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Değerin bende o kadar büyük ki Nereye koysam bilmiyorum ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Üzülmeni dahi istemiyorum Hayata sıkı sıkı sarılmanı istiyorum ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Bazen mutsuzluklar yaşansa da Seni mutsuz görmek yıkıyor beni ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inana İsmini o kadar iyi taşıyorsun ki ''MELEK'' melek gibisin be ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Seni tanıdığıma, Sana değer verdiğime Çok memnunum gerçekten ''CANIM MELEK ABLAM'' Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 melekten öte o cennet yürekli seni seviyom ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Benim bir ablam yok ama artık sen varsın ablacım inan insanın senin gibi bir ablası olması çok hoş bir duygu bu duyguyu hissetmeme sebep olduğun için sağol bitanecik ablam benim canım kardeşime bak ya, güzel gönlün darlık nedir bilmesin Allah seni kötü günlerde sakınsın bitanem Annelerin en güzeli,Ablaların en tatlısı,Dostlukların en öz verilisi,Arkadaşlığın en paylaşımcısı..... Seni çok sevdiğimi ve özlediğimi hatırlatmak istedim... gecem ölürüm kıs sana, bende seni çok çok seviyorum o cesur ve temiz kalbini de Bu yaşa geldim içimde bir çocuk halaSevgiler bekliyor sürekli senden. İnsanın bir yanı nedense hep eksik Ve o eksiği tamamlıyayım derken, Var olan aşınıyor azar azar zamanla. Anamın bıraktığı yerden sarıl bana. Anılarım kar topluyor inceden, Bir yorgan gibi geçmişimin üstüne. Ama yine de unutuş değil bu, Sızlatıyor sensizliği tersine. Senin kim olduğunu bile bilmezken. Sevgiden caydığım yerde darıl bana. Metin Altıok çok özledim seni.. ve bakma bu şiirde öyle yazdığına..ben senin kim olduğundan çok daha önemli birşeyi biliyorum...ne olduğunu ...harika bişeysin sen! ve bana darılman biraz zor ...zira, seni sevmekten caymam pek mümkün gözükmüyor bende seni özledim, bir ara geldim sen yoktun bugün, bende kalmadım, sende bana darılmayacasın, seni sevmekten bende caymayacağım buna istinaden benim iki tane ablam var ama seni inan onlardan ayırt etmiyorum. seni çok seviyorum ablacım... Canım Melek Ablam'a.......... Seni çok seviyorum inan Sanki öz ablam gibisin Sıcaklığınla ısıttın beni ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Sana öğle bağlandım ki Arılmak bile zor geliyor bana ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Beni anladığın için, Beni düşündüğün için, Beni sahiplendiğin için. ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Güler yüzünle etrafa ışık saçman Bana morel veriyor ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Değerin bende o kadar büyük ki Nereye koysam bilmiyorum ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Üzülmeni dahi istemiyorum Hayata sıkı sıkı sarılmanı istiyorum ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Bazen mutsuzluklar yaşansa da Seni mutsuz görmek yıkıyor beni ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inana İsmini o kadar iyi taşıyorsun ki ''MELEK'' melek gibisin be ''CANIM MELEK ABLAM'' Seni çok seviyorum inan Seni tanıdığıma, Sana değer verdiğime Çok memnunum gerçekten ''CANIM MELEK ABLAM'' okurken kalbim öyle çok mahcup oldu öyle çok mutlu oldu ki sana anlatamam bende seni çok seviyorum Allah yolunu açık etsin, bitanesiniz melekten öte o cennet yürekli seni seviyom ya çalıkuşum sende öylesin, belkide sen benden daha meleksin, çok temiz yüreklisin bu sevgi smileyini toptan kullanıyorum ya ben sizi çok ama çok seviyorum :wub: :wub: İYİKİ VARSINIZ, iyiki sizi sevmişim ve inşallah hep seveceğim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ablaların ablasısın seni seviyorum... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yukaridaki arkadaslar gibi,benim de hic ablam olmadi ve hep istemistim..nihayet seni buldum Gozum de yollarda kaldi,bilmezsin gecen gece sabahladim,sen yoktun varligin huzur veriyor,ozlemistim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 senin için canım ablam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ablaların ablasısın seni seviyorum... canımsın sağol Yukaridaki arkadaslar gibi,benim de hic ablam olmadi ve hep istemistim..nihayet seni buldum Gozum de yollarda kaldi,bilmezsin gecen gece sabahladim,sen yoktun varligin huzur veriyor,ozlemistim hadi ya, bilseydim gelirdim kıss, bende seni özlemişim bidenem ablanım canım sende melek kardeşimsin senin için canım ablam çok güzeller pc ye kaydedeceğim bunları teşekkür ederim canım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 you in my heart çalıkuşu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sardunyam seni tanımak gerçekten güzel. sen forumun ablası ,annesi,birtanesisin yani herşeyisin değerlisin sana saygı duymamak elde değil..! iyiki varsın ......! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.