Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Unutacağım Seni.....

.......

Yalnızlığın buğusu kapladı gözlerimi...

Yokluğunun sitemi akıyor gözlerimden damla damla....

İç savaş başladı yüreğimle aramda...

Ya seni unutacağım ya da unutacağım....

.......

Umutlarda gider bulutlarla uzak şehirlere...

Yağmur gibi yağar sensizlik üzerime...

Hayallerimde yıldızlarla birlikte karanlığın içinde mahkum

Sensizlik derin bir kuyu dibi olmayan ...

Karanlığın tek sahibi gecelerde; yağmurlu gecelerde

Ya seni unutacağım yada unutacağım...

.......

Duygularım hapishane aşkım mahkum .....

Karanlık bir gecede sensizliğe başlar yolculuğum....

Ellerimde bir gül yaprağı başımda gardiyan...

Her adımda gözyaşı her adımda adın...

Ya seni unutacağım yada unutacağım

hemi yağmur hemi gece geçiyor içinde bak şiirin hadi, sana, bana ve frozene gelsin... :original:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
teşekkerler :clover: gece yağmurum :wub: ..sardunyam :wub:

duygularımı aşşağıya yazıyorum sizin anladığınız dilden :w00t::online2long:

mdtrbbbfpofaluunrtolbnlçnjlpşişsolotkgklhşkğptyllöerer anladınız beni değilmi :shifty::w00t:

anlaşıldı tamam :turned:

demek öyle, vay be o ne kadar yoğun bir duygu öyle valla gözüm yaşardı :crying::w00t:

hani bana şiir yazmıştın yalançııııııııııııııııı :chris:

Gönderi tarihi:

bende bitter severim fıstıklısınıda severim. ben bir çikolata severim bütün kadınlar gibi. keşke yakın olsaydı evlerimiz beraber içseydik kahvelerimizi mantı yapsaydık birlikte ne güzel olardı demi? :(:)

Gönderi tarihi:

evet ya, kaç saatlik mesafelerdeyiz değil mi? Adanada halam vardı rahmetli, aslında babamın halası onun çocukları var hala orada birgün yolum düşerse Adanaya uğrarım sanada ve bir kahve ısmarlarsın o zaman sen bana...

Gönderi tarihi:

İSTERSEN HİÇ BAŞLAMASIN

İstersen hiç başlamasın

Bu hikaye eksik kalsın

Onca yaraların ardından

Yeni bir aşk yaratamazsın

Örselenmiş bir çocukluk

İşte benim bütün hikayem

Kaç sevda geçse de yüreğimden

Bu yıkıntıları onaramazsın

İstersen hiç başlamasın

Geç kalmışız birbirimize

Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl

Dönemeyiz artık ilk gençliğimize

İstersen hiç başlamasın

Söz verelim kendimize

MURATHAN MUNGAN

Yeni Türkü söylerdi...anımsıyor musun?

Gönderi tarihi:
İSTERSEN HİÇ BAŞLAMASIN

İstersen hiç başlamasın

Bu hikaye eksik kalsın

Onca yaraların ardından

Yeni bir aşk yaratamazsın

Örselenmiş bir çocukluk

İşte benim bütün hikayem

Kaç sevda geçse de yüreğimden

Bu yıkıntıları onaramazsın

İstersen hiç başlamasın

Geç kalmışız birbirimize

Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl

Dönemeyiz artık ilk gençliğimize

İstersen hiç başlamasın

Söz verelim kendimize

MURATHAN MUNGAN

:wub:

Yeni Türkü söylerdi...anımsıyor musun?

çok güzel ya, Bu Murathan arkadaşı nerede buluruz ki acaba gidip kapısında pusuya yatsak... :) ben erkeklerin acıdan korktuklarını bilirim, o yüzden kaçtıklarını bilirim. iğne vurulacakları zaman bile korkudan komik hallere düşerler. Ama Murathan Mungan gibilerinin de varolduğunu bilmek hoş. Bu kadar duygusal bu kadar detayları farkedici ve bu kadar özenlisi az bulunur...

Gönderi tarihi:
çok güzel ya, Bu Murathan arkadaşı nerede buluruz ki acaba gidip kapısında pusuya yatsak... :) ben erkeklerin acıdan korktuklarını bilirim, o yüzden kaçtıklarını bilirim. iğne vurulacakları zaman bile korkudan komik hallere düşerler. Ama Murathan Mungan gibilerinin de varolduğunu bilmek hoş. Bu kadar duygusal bu kadar detayları farkedici ve bu kadar özenlisi az bulunur...

onu ilk keşfettiğim de şaşkınlığım doruklara ulaşmıştı...onun bir erkek olduğuna inanmak oldukça zordu...zira bir kadın ruhunu bu denli net anlıyabilen ve ifade edebilen az insan vardır...ve birgün onunla ilgili bir şey öğrendim...öğrendiğim bu şey, herşeyi açıklıyordu... -_- şok oldum ilkin,kabullenemedim...sonra o da geçti...ona olan sevgim ve hayranlğımda en ufak bir azalma olmadı...onunla karşılaşmak ve konuşmak gibi bir hayal kurmadım hiç!belki de hayal kırıklığına uğrama korkumdan... :)

Gönderi tarihi:

insanlar yüzyüze iken bazen araya bir duvar örülür, o duvarın ardından bakmaya çalışırlar birbirlerine. o yüzden insan kendisini en iyi yazarak ifade edebilir. hiç kimse hissetmediği bir şeyi yazamaz. yazsa bile hissizliği anlaşılır. zaten içinde olmayanı kalemine aktaramaz ki insan. yazdıklarında bana duygusal bir etki ediyorsa o insandan korkmam asla...

ben yazılarını okuduğum insanları görmek isterim. gözlerini görmek isterim. ve insanlardan kaçırmam ben bakışlarımı dik dik bakarım. aslında bazen yanlış anlaşılıyorum ama ben insanları en iyi gözlerinde ve yazılarında okuyabiliyorum. kimse gözümün içine baka baka yalan söyleyemez hemen görürüm yalanını.

Sezen sevdam yüzünden onu her gördüğümde ağladım. Bostancı gösteri merkezinde gittiğim ilk konseriydi sahneye çıktı kalaşnikofu söylüyor "bum bum bum vur Allah kıran kırana hey ya" acayip ritmik bir şarkı ama ben nasıl ağlıyorum biliyor musun? :original: neden ağlıyorum? o kadar çok kendimi buluyorum ki mutluluktan ağlıyorum. geçtiğimiz yaz Harbiyedeki konserinde de elbisesine iltifat etti bir seyirci oda çok mutlu oldu, ben bağırdım "sen hepsinden daha güzelsin" diye. bakıştık gülümsedi bende gülümsedim. :kiss: hayal kırıklığına uğramadım. ben onu tanımıştım tanımadığım gibi çıkmadı... yani gözleri... :wub:

özel hayatlar da yaşananlar yüzünden şaşırsam da, yakıştıramasam da onları bastırır sadece bana verebildiğine bakarım.

Gönderi tarihi:
insanlar yüzyüze iken bazen araya bir duvar örülür, o duvarın ardından bakmaya çalışırlar birbirlerine. o yüzden insan kendisini en iyi yazarak ifade edebilir. hiç kimse hissetmediği bir şeyi yazamaz. yazsa bile hissizliği anlaşılır. zaten içinde olmayanı kalemine aktaramaz ki insan. yazdıklarında bana duygusal bir etki ediyorsa o insandan korkmam asla...

ben yazılarını okuduğum insanları görmek isterim. gözlerini görmek isterim. ve insanlardan kaçırmam ben bakışlarımı dik dik bakarım. aslında bazen yanlış anlaşılıyorum ama ben insanları en iyi gözlerinde ve yazılarında okuyabiliyorum. kimse gözümün içine baka baka yalan söyleyemez hemen görürüm yalanını.

Sezen sevdam yüzünden onu her gördüğümde ağladım. Bostancı gösteri merkezinde gittiğim ilk konseriydi sahneye çıktı kalaşnikofu söylüyor "bum bum bum vur Allah kıran kırana hey ya" acayip ritmik bir şarkı ama ben nasıl ağlıyorum biliyor musun? :original: neden ağlıyorum? o kadar çok kendimi buluyorum ki mutluluktan ağlıyorum. geçtiğimiz yaz Harbiyedeki konserinde de elbisesine iltifat etti bir seyirci oda çok mutlu oldu, ben bağırdım "sen hepsinden daha güzelsin" diye. bakıştık gülümsedi bende gülümsedim. :kiss: hayal kırıklığına uğramadım. ben onu tanımıştım tanımadığım gibi çıkmadı... yani gözleri... :wub:

özel hayatlar da yaşananlar yüzünden şaşırsam da, yakıştıramasam da onları bastırır sadece bana verebildiğine bakarım.

insanları seçimlerinden dolayı yargılamak zalimce...onu o seçime iten sebepler irdelendiğinde anlayabilirsiniz...ama insanlar genelde böyle yaklaşmazlar...yargılamakta ve eleştirmekte üstümüze yoktur...bol keseden ahkam keseriz...ve çekeriz ipini..

oysa Sardunyam seninde dediğin gibi bize yansıttıkları,bize düşündürdükleri, verdikleridir aslolan...Murathan Mungan beni hep düşündürmüştür...bunu yapabilmesidir önemli olan...sanatçı budur zaten...Sezen Aksu...bir ekoldür...bir ozan...bugün atacağı sıradışı bir adım ona olan sevgini değiştirebilecek midir? ya da onun niteliklerini...hayır...

gözler konusunda da haklısın Sardunyam :) asla yalan söylemezler...

Gönderi tarihi:

hayat seçimlerden ibaret.

ve hatta bir söz vardı... hayat yapmış olduğunuz seçimlerin toplamıdır... diye. kısmen doğru...

bir şeyleri seçeriz, onu yaşarız, yaşadığımızdan bir sürü anı yapışır üzerimize, asla çıkaramayız.

bazende seçemeyiz seçmek istesekte... hayat beklentilerimizin ve seçimlerimizin harmanıdır belkide.

Gönderi tarihi:
-_-

ne oldu kal gelmiş sana öyle... :unsure::stuart:

hayat akıp giderken avuçlarımdan

bir çok anı ile beraber birikmiş öfkelerimi sınarım

hiç varolmamış gibi gittiğimde

geride bıraktıklarımdır beni hatırlatan... onlarında ömrü dolunca

bir varmış ve bir yokmuş gibi gittiğimle kalırım... -_-

Gönderi tarihi:

nolcek :blush: canım pek bir bezmiş durumda :unsure: napalım depresyondayım :whistling::sleeping:

Aşklar İçinde

Denizin en az yeri bir köpüğü başlatıyor

Yürüyorum kumların çakılların yani sıra

Yüreğimde bir sancı keskin bir akasya kokusundan

Avuçlarımda bir yanma

Büyüyen bir ürpertiyim sanki, kayıp gidiyorum üstünde sabahın

Oldu olacak

Eğilip bir taş alıyorum yerden, fırlatıyorum denize

Ufacik bir gülüş geçiyor suyun üzerinden

Bir çocuğun gülüşü gibi

Aşkların, nice aşkların ayrılık günü gibi

Bir sokağın ucunda kaybolup solan

Daha çok solan, aşkların solgunluğu suyun üzerinde

Korularda yoğun bir erguvan sisi.

Hisarlı balıkçı ağlarını ayıklıyor

Ağları pembeden hüzne giden

Dip sularında mercanlar gibi koyulasan

Kirpiksiz gözleri böyle daha güzel

Çil basmış yüzünü bütün

Parmakları capcanlı, pavuryalar gibi

Merhaba, desem bir kucak balık atacak önüme

Biliyorum atacak

Böyledir memleketimin yoksul halkı

Bir onlarda rastladım bu cömertliğe

Istavritler kipir kipir dibinde sandalinin

Balik dedin mi, oynamaz gözleri hiçbirinin, tertemiz bir resim gibi

bakarlar insana

Günlerce bakarlar, bıraksan yıllarca bakarlar belki

Gözlerin gibi senin, yıllardır unutamadığım

Ve bu yüzden olacak düşünmedim şimdiye kadar bir balığın ölebileceğini.

Hızar sesleri geliyor yakından, güneşin döndüğünü görüyorum

Çınar yapraklarının arasında yeşil yeşil

Yeşille sarı birlikte dönüyor

Denize düşüyorlar kırıla kırıla

Bir örtü oluyor düsündüğüm her şey denizin ve asfalt yolun üstünde

Gözyaşları bir örtü, onurla cesaret bir örtü

Senin upuzun gövden -kapkara saçlarinla-

Daha da uzun şimdi bir örtü olarak

Denizin kıvrımlarinda aşka hazırlanıyor

Göğe düğmeler gibi yapışmış kirazların altında

Yıllar var ki unuttuğumu sanırdım bu örtüyü ben

Sevgiyi bilmezdin de ondan, sevişmeyi bilirdin yalnızca

Birtakım sözler de bilirdin, niye saklamalı, en ustalıklı sözlerdi onlar

Ama bak

Kaybolup giderdi herbiri, karşılaştılar mı bir yerde şiirle

Aslına bakarsan en güzel aldanmaları yaşadık seninle biz

Hatırlıyorum da öyle.

..........

..........

Edip Cansever

Gönderi tarihi:

bu depresyonda ne bulaşıcı şey salgın gibi herkese bulaşıyor. bende depresif takılıyorum bir dokunan bin ah işitiyor bugünlerde benden... hatta evde de terör estiriyorum, köşe bucak kaçıyorlar bu ara... :blushing::P

ne yapalım bizde böyleyiz işte takıntılı, kuruntulu, alıngan deliler... :)

şimdi ben depresif sen depresif, büyük ihtimal diloş depresif... bildiğim kadar yumote, sedelina, suheda da depresif... ne oldu bize diye sormak geldi içimden... -_-B)

Gönderi tarihi:

Sardunyacığım nedir bu salgın oldu galiba bu aralar :stuart: herkes depresyonda neyse ben değilim :D ben sizle uğraşsam bişey yapmazsınız dimi bana !

sana zeytin dalı uzatıyorum :clover: heheeeee

arkadaşlar kusura bakmayın ama bende tam tersi bu aralar keyifler gıcır :lol::P

sana bir koca karı ilacı yazayım kendine gelirsin Sardunyacığım :lol: sen dene olursa arkadaşlara tavsiye edersin

Nane limon kabuğu birazda çöre otu katasın güzelce kaynatıp

suyunu 2 gün güneşte dinlendir .dinlendikten sonra yola devam

günde üç defa aç karnına iç :lol::P

bu işe yaramazsa ne yapalım şansına küssss :lol:

Şiiri seviyorsun biliyorum sana bir şiir yolluyayım bari :clover:

Sevda Nöbeti

Uykusuzluk çeken gözlerime sor.

Çektiğim hasreti anlatsın.

Yorgun ayaklarıma sor.

Sevda yollarını paraladığımı anlatsın

Düşüncelerimin duraksadığı şu anda,

Beynimde çakan şimşekleri,

Esen fırtınaları, sıcak boraları,

Yoklukların getirdiği sıkıntıları,

Uykuya, yatağa,

En çokta,sana hasretimi,

Güneşin şavkına sor.

Sensiz nöbetler nasıl zor geçiyor,

ah bir bilebilsen,

diğer yarını bir görebilsen!

Gönderi tarihi:

Yumotem valla bende bilmiyorum bize ne oldu Abd depresyon bombası mı attı üzerimize ne? :unsure: (komplocuyum ya o bakımdan) :P Geçecek illaki canım demek ki böyle olması gerekiyormuş. Aslında bir akşam msn de toplanalım biraz geyik yapalım sanırım iyi gelecektir. :wub:

Murticim hemen deneyeceğim kocakarı ilacını geçmezse canına okurum ona göre. Artık kurtar kendini benden bilemem :angry::P:D

şiir için teşekkürler arkadaşım evet şiirleri çok severim bin anlam yüklüdür onlar... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.