Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hiii.. ne zaman geldin ve gittin sen bitanecik sarmaşığım..benim olmadığım zamanda mı gelinir.. hem sevindim hem üzüldüm..neyse..bu intenet kafeden ilk yazışındı..artık yavaş yavaş ayağın alışır.. dediğim gibi yapıp sahibiyle pazarlığa oturdun mu..? demek öyle canımıniçi..yıldızları seyredip,cırcır böceklerinin fon müziği eşliğinde yazılar yazıyorsun haa.. gece ne coşarlar onlar..ilk başta hoş gelirde bi süre sonra beni sinir eder o ses.. onların sesini bastırmak için çok olmuştur geceyarısı müziğin sesini açtığım.. güneşin batışını seyretmeye gidiyormusun sahile.. 19.00-20.00 arası birgün benim için denize girmeni istiyorum..o kızıllık suya düştüğünde..su dupduru olur..sakin..çarşaf gibi..ve genelde o saatlerde kimse olmaz..o dinginlik duygusu muhteşemdir..bakalım seninde hoşuna gidecek mi..? temmuz'un ikinci haftası bende aynı güneşin batışını başka bir sahilden izliyor oluciim inşallah..e bende birşeyler karalarım artık.. banada çok uzun geldi bu bir hafta..alışkanlığım benim.. Pazartesi mutlaka bekliyorum..vakitlice gel külahları değişmeyelim.. imza; seni çok seven iğde dalın.. cırcır böcekleri iyidir be iğdem bana ninni söylüyorlar gibi geliyor demek sende bir süre sonra uyus olma durumu yaratıyorlar bundan sonra onları dinlerken aklıma gelecek bu... söz veriyorum sana söylediğin saatlerde denize gireceğim senin için... hoşuma gitmez olurmu, tahmin edebiliyorum... güneşin batışınıda izliyorum bu aralar mehtab çıkmadı yakındır ayın dönmesi onuda izlerim inşallah... temmuzun ikinci haftası gideceğin yerde hayatının en güzel tatilini geçirirsin inşallah... düşünüyorum da kimbilir neler karalarsın sen, merakla ve heyecanla bekleyeceğim... bende seni çok seviyorum iğdem bu internet kafeler bana göre yerler değil gürültü çok ve içerisi çok sıcak... sizi çok özledim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 uzaklardan seslendiğim ama yanıbaşımda olana ne kadar da uzaklaşsam aklımda içimde sevginle hep varsın seni çooook seviyorum ben boşuna cennet yürekli dememişim sana zor zamanlarımda hep yanımdaydın sen nesin biliyorum artık..... melek.... sevgiler ablamm bekliyorum haaaa sözün hala geçerli ona göre bitanem benim ya, o kadar çok seviyorum ki seni o kadar özledim ki... sana söz eğer Allah nasip ederse yaz bitmeden geleceğim inşallah... asıl melek sensin hiç kimseyi kırmayan, narin, kalbi tertemiz bir meleksin... çok seviyorum seni... canım Yumotem, Çalıkuşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 cırcır böcüklerine olan yaklaşımım seni etkilemesin canım.. sen yine sev onları..mehtabı bekliyorsun ha.. güzelll.. şu anda ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum..canım benim..evdeki gibi olur mu hiç..? duman ve gürültü.. kafe sahibiyle anlaşsanda senin için bi bilgisayarı dışarı kursalar.. mümkünse gölgesi bol bi ağaç altı olsun.. ee..senin gibi bi müşteriyi bulmuş elbette yapacak bu tip atraksiyonlar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 cırcır böcüklerine olan yaklaşımım seni etkilemesin canım.. sen yine sev onları..mehtabı bekliyorsun ha.. güzelll..şu anda ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum..canım benim..evdeki gibi olur mu hiç..? duman ve gürültü.. kafe sahibiyle anlaşsanda senin için bi bilgisayarı dışarı kursalar.. mümkünse gölgesi bol bi ağaç altı olsun.. ee..senin gibi bi müşteriyi bulmuş elbette yapacak bu tip atraksiyonlar.. cırcır böcükleri beni sever bende onları severim İğdem, ya iyi fikir ben şu kafeciye gidip bir konuşayım aşağıda bir söğüt ağacı var gölgesi muazzam karşısıda sahil dur ben techisatı kurdurayım... dimi ya doğru söylersin atraksiyonu bol isterim, kuru kuru gitmiyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 adım adım geçer zaman , biter günüm.. ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş , hava soğuk... sen nerdesin? yağmur... yağmur diner... buradayım, ama sen yoksun... bidenem ben pazartesi burda olamıyacağım seni nasıl özledim bilemezsin... Hangi acılar hangi anlar eskimez zamanla Hangi kalp temiz, hangi gerçek iz yok olmaz yağmurda Her şeyi gören bilenler anlatın neden dönmez gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda Giden gelmiyor, geri dönmüyor Hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ, hangi fırtına durulmaz dünyada Her şeyi gören bilenler anlatın neden dönmez gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda Giden gelmiyor, geri dönmüyor Hayat denilen şey bir ipin ucunda neden ama neredesin ki, inşallah çok çok iyisindir bende seni çok çok özledim aldın mı işaretimi sarmaşığım.. almammı? bende var seni sevmek... çok sevmek yoksun ki... iyiki geldiğimde buradaydın teşekkür ederim sizi çok seviyorum muhteşem 3'lüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 oh tatılyapıyor hanfendı,karardınmı bari Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hey naber fıstık.benıde unutmayın arada ha Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Canım Ablacım Doğum Günün Kutlu Olsun...Nice Mutlu Yıllara...Rabbim O Güzel Yüreğinde ki Tüm Mutlulukları Nasip Eylesin Sana... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 oh tatılyapıyor hanfendı,karardınmı bari : kararmammı? zenci ötesi oldum hey naber fıstık.benıde unutmayın arada ha iyidir fıstık unutmayız da sende sık sık hatırlat kendini... Canım Ablacım Doğum Günün Kutlu Olsun...Nice Mutlu Yıllara...Rabbim O Güzel Yüreğinde ki Tüm Mutlulukları Nasip Eylesin Sana... teşekkür ederim bitanem Gecem... çok seviyorum seni... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ♥Sardunyacığım Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım ♥ ♥ Mutluluklar sana ırmak olsun kalbine aksın yüreğin her zaman sevgilye kalsın ♥ ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın. ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. ♥ Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 sarmaşığım demek çifte kavrulmuş oldun ha.. Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 ablacığım seni çok özledim.. ama iş bu kadar boşlanmaz ki,patronun hakkında iyi şeyler düşünmeyecek sonra.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 ♥Sardunyacığım Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım ♥ ♥ Mutluluklar sana ırmak olsun kalbine aksın yüreğin her zaman sevgilye kalsın ♥ ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın. ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. ♥ Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada. teşekkür ederim canım arkadaşım ne kadar iyi bir insansın sen... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 sarmaşığım demek çifte kavrulmuş oldun ha.. Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize aynen öyle oldum fıstık gibiyim maşallah ben İstanbula döndüğümde sanırım sen tatile çıkmış olacaksın ama ben ara ara geleceğim yine sizi görmeye... özlemin gittikçe büyüyor içimde... ablacığım seni çok özledim.. ama iş bu kadar boşlanmaz ki,patronun hakkında iyi şeyler düşünmeyecek sonra.. ya bu patron varya maaşa zam işe son dedi nolcek şimdi... bende seni çok özledim yanımda olsan öyle sıkı sarılırdımki sana çıtırdardın valla... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 herşey çok güzel olacak.öpüyorum iyi tatiller diliyorum Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Güzel dost yürekli arkadaşım.İyiki varsın,seni tanımak büyük bir erdem.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 ya bu patron varya maaşa zam işe son dedi nolcek şimdi... bende seni çok özledim yanımda olsan öyle sıkı sarılırdımki sana çıtırdardın valla... keşke çatırdasaydık maaşa zam,işe son mu dedi kendinde miydi? olsun,internet cafenin nesli mi tükendi,başkasında işe başlar,çatır çartır çatlatırsın kıs abla,sefan olsun seni çok özledim inşallah yarın gelirsin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 sadece geziyorum boş ve amaçsız.. buraya geldim sana selam bırakmak istedim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 sadece geziyorum boş ve amaçsız.. buraya geldim sana selam bırakmak istedim ablacım canım,Frozen de bu sabah tatile doğru yola çıkmış olması lazım,seni çok sevdiğini ve çok özleyeceğini iletmemi istedi..ayrıca biz de seni özledik zati.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 cırcır böcükleri senfonilerine devam ediyorlar di mi..? çok fazla yanıp arap bacı olma sarmaşığım.. tıkla canımıniçi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 bende egzo gibi boş ve amçsız geziyorum ama sana bilerek geldim bidenem seni özledim.. sende pek bi hayırsız çıktın ha..insan arada bir gelir yaw Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bu sefer bilinçli geldim ablacım seni çok özledim onuda söleyeyim die Önce bir deniz düşer aklıma Masmavi bir şarkı başlar derinden. Sonra yosun kokan ıslak bir rüzgar; Saf saf, serin serin gelir, Rüzgarda lirik fısıltılar, Rüzgarda ilkbahar sahillerinden Müjdeler taşıyan sözlerin gelir! Açılır hayale kıvrak bir yelken, Çözülür dolaşır mısralar bir bir. Ve sen gelirsin uzaklardan sen; Hani o en yitik efsanelerden Ta ruhuma gülen gözlerin gelir. Çocuksu bir umut karışır tuza, Tüm katı gerçekler çözülür, erir. Kıyıdan bir gölge uzar sonsuza Yasaklar, incecik bir geçit verir; Üzerinden ürkek, belli belirsiz Üzerinden kaçak yakamozlarla Bana doğru ayak izlerin gelir. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Ne zaman elime bir kalem alsam Sana seslenmek geliyor içimden Güzelliğini hatırlıyorum bir yaz günü Yine gemiler geçiyor uzaklardan Biz yosun kokulu rıhtımlarda el ele Şehirlerden İstanbul, aylardan temmuz Ne zaman elime bir kalem alsam Geçmişi seninle yeniden yaşıyoruz Ne zaman elime bir kitap alsam Hep seni okuyorum inanır mısın ? İstiyorum seni anlatmalı bütün romanlar Sevilen kadın hep sen olmalısın. Ne zaman elime bir kibrit alsam Yine İstanbul'u yakmak geçiyor aklımdan Bu sensiz sokakları, bu evleri Bu plajlari bu denizleri Sensiz kaldığım bu şehri tüm yakasım geliyo Yine alev alev bir İstanbul düşünüyorum Ve çaresiz yaktığım bütün sigaraların Dumanlarında seni görüyorum. Ne zaman elime bir fırça alsam Yüzünü çiziyorum kapılara, duvarlara Bir bir hatırlıyorum bütün hatlarını Gözlerini dudaklarını saçlarını Baktığım her yere gölgen düşüyor Dokunduğum herşeyde senin sıcaklığın Sonra dağlar, denizler giriyor aramıza Gitgide büyüyor uzaklığın Ne zaman elime bir kadeh alsam Delicesine sarhoş olmak istiyorum İçkiler seni hatırlatıyor yine Kırıyorum birbiri ardınca kadehleri Artık hiç birşey kar etmez biliyorum Ne dost, ne içki, ne aşk, ne kadın Gözlerimde yıllardır eşsiz olan Değişmeyen bir sen varsın Ne zaman elime bir ayna alsam Gözlerimden korkuyorum, bakışlarımdan Bu seni unutamayan benden korkuyorum Uçurum çizgiler, kara gölgeler Bir sonun belirtileri yüzümde yer yer Karşımdaki yüz sefil bir akşam Hep sana sesleniyorum duyuyor musun ? Ne zaman elime bir kağıt alsam. Ümit Yaşar OĞUZCAN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.