Φ paula Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 sardunyam selamm , sayfan ne güzelmiş yau , bayadır uğramamıştım ösledim kısım hepinizi , hani toplanıyoduk , kahvaltılar falann , anlamam ben en kısa zamanda isterimm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 sardunyam selamm , sayfan ne güzelmiş yau , bayadır uğramamıştım ösledim kısım hepinizi , hani toplanıyoduk , kahvaltılar falann , anlamam ben en kısa zamanda isterimm valla anacım sedoşa sormak lazım, olmuyor böyle... sürekli ekiliyoruz gibi geliyor seni burda görmek ne kadar güzel, hoşgelmişsin daha sık gelmeni arzu ediyorum eski dostum, kahvaltı mevzusuna gelirsek sana ne zaman uyarsa bana o zaman uyar, başımın üstünde yerin var her zaman kapım açık sana canım arkadaşım... ne zaman arzu edersen... dün sedoş geldi bize, kahvemizi içtik, çayımızı içtik... fazla kalamadı ama kapımızı açtı ilk defa arkası gelecektir umarım... sedoş gördü buraları yazda geldi... gelin mangal yapalım gari... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 buralardayım artık arkadaşım bak şimdi mangal dedin beni kitledin burda nasıl çalışcam şimdi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 yoksun..sanırım dün akşam senin içün yediğim iki koca dilim franbuazlı pastayı eritmekle meşgulsün.. üç ay spor yapsan dün akşam senin için yediklerimi eritmen imkansız şikerim..benden söylemesi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 buralardayım artık arkadaşım bak şimdi mangal dedin beni kitledin burda nasıl çalışcam şimdi Demek seni kitledim, mayısın sonunda bu mangalı gerçekleştirelim o zaman... nasıl fikir? malesef bu 3 hafta sonum programlı, 4. hafta sonuna ayarlayabilirim... ne dersin? yoksun..sanırım dün akşam senin içün yediğim iki koca dilim franbuazlı pastayı eritmekle meşgulsün.. üç ay spor yapsan dün akşam senin için yediklerimi eritmen imkansız şikerim..benden söylemesi.. o yüzden mi ben bugün yerimden kalkamıyorum... külçe yutmuş gibiyim, sporumu yaptım ama gel sen bana sor nasıl yaptım... afiyet bal şeker olsun bitaneme, bir daha ki sefere 3 dilim ye, biri bana, biri leylaya, biri frozene... eşitle canım olmaz böyle hepsini benim için yersen ben yerimden kalkamıyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 o yüzden mi ben bugün yerimden kalkamıyorum... külçe yutmuş gibiyim, sporumu yaptım ama gel sen bana sor nasıl yaptım... afiyet bal şeker olsun bitaneme, bir daha ki sefere 3 dilim ye, biri bana, biri leylaya, biri frozene... eşitle canım olmaz böyle hepsini benim için yersen ben yerimden kalkamıyorum... senin iki dilimde lafmı şikerim..pastanın yarısını Frozen için yedim..zira ihtiyacı olucek.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 ohhhhhhh yarasın bak ortalıkta yok kanımca şuan mide fesadı geçiriyor olmalı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 ohhhhhhh yarasın bak ortalıkta yok kanımca şuan mide fesadı geçiriyor olmalı... hehehe.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Frozennn bir soda iç gııı, iyi gelir bekliyoruz bak Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 tamamdırrr , 4. haftaya yaz benii ama yine konuşalım tarih yaklaştığında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Tamam canım Mavişim inşallah bir aksilik çıkmaz Sedoşu ve seni yazdım listeye... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 etmen eylemen.. ben de yarın sabah ilk iş patates kızartayım koca bir tabak,üstüne bir kaç peket çikolata götürürüm,yeter mi size? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 patatesin yanına peynirli omlette isterim ama çökelek olmasın Leylacım Trabzon peyniri olsun... kaç paket çikolata yirsin bir kaç bana yetmez 3 adet antep fıstıklı, 5 adet bitter, ancak yeter... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 tamam,çikolataları yerim kanaatimce trabzon peynirini nerden bulayım ama uygun bi peynir bulurum ben en yağlısından ve kalorilisinden.. sen de pasta ve profiterolü yiyorsun de mi,ben hakkımı Frozen'e verebirim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 bu kadar fedakarlıktan gözlerim yaşardı hakkını Frozene mi veriyorsun... trabzon peyniri bulamazsan şöyle eriyince uzayan cinsinden olsun terayağında omlet isterim 10 tane yeter. çikolataların ardından bir kutuda dondurma ye canım karışık olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 evet çok fedakarım di mi tamam hepsini götürecem bunların on tane az olmaz mı ben onbeş tane yiyem istersen dondurmayı ben de çok severim o zaman sen de benim için ye,yirmi top kadar olsun,üstünde çikolata sosuyla karamel sosu da olsun bolca,fındık da olsun.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Kaç Mevsim Aştı ilk yağmurla dönecektin... nice yağmurlar yağdı üstüme; kaç mevsim aştı, sayamadım. ne oldu sana? sahra'ya mı düştün yoksa? hiç mi yağmur düşmez gittiğin yere?... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 valla yasık size iyice kaçırmışsınız aklınızı.... ne yalan söyliyim üzüldüm diyemiyecem...müstehakınızı bulmuşsunuz siz aynen yemeye devam edin akıllı kaçıklarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 evet çok fedakarım di mi tamam hepsini götürecem bunların on tane az olmaz mı ben onbeş tane yiyem istersen dondurmayı ben de çok severim o zaman sen de benim için ye,yirmi top kadar olsun,üstünde çikolata sosuyla karamel sosu da olsun bolca,fındık da olsun.. çok fedakarsın kıs leyla, bu kadar fedakar olmayacağım dondurmayı tek başıma yirim. 15 tane yımırta kafi canım, yarında 20 yımırtadan çılbır yapıver sana sahmet Kaç Mevsim Aştı ilk yağmurla dönecektin... nice yağmurlar yağdı üstüme; kaç mevsim aştı, sayamadım. ne oldu sana? sahra'ya mı düştün yoksa? hiç mi yağmur düşmez gittiğin yere?... mersi canım nede güzel sözler valla yasık size iyice kaçırmışsınız aklınızı.... ne yalan söyliyim üzüldüm diyemiyecem...müstehakınızı bulmuşsunuz siz aynen yemeye devam edin akıllı kaçıklarım bizmi kaçırdık aklımızı, yok yaw yerinde duruyor, müstehakı daha bulamadık karaborsada. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 canım ablam,Anneler Günün kutlu olsun,anneliğin her gün kutlu olsun,evlatlerın,ailenle mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 canımcım arkadaşım anneler günün kutlu olsuuuunnnnn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 anneler günün kutlu olsun canım benim izmiri yıkıyoruz bugün öpüyorum tatlışım keşke sen de gelebilseydin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 canikom adımızı buldum..;Çılgın Şalvarlılar.. diyorum ki reklam babında şalvarların bi kenarlarına adımızı mı işlesek aceba..? malum bu konuda marka oluciiiz..şimdiden bazı şeyleri düşünmek girek..diil mi anacım..? bu arada nirdesin bakıyım sen..? hafta sonu yemek işini fazlaca kaçırdım..buna sebap hala spor yapmakla mı meşgulsün yoksam..? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Bir gün batımında sahile vuran akşam Güneşli bir günün aydınlığında gece Sevda ateşi söndü mü mekan karanlık Aydınlığa ne kaldı ey dost hilale Gece karanlık ay karanlık bu gece Seni andım gecede bu kör karanlık Seni seviyorum diye haykırmakta ne Ben sabahı olmayan gecede sakiyim Aşk şarabını içtim ben bu akşamda Uyku yok gözümde sahil alaca karanlık Nefret etmek geliyor içimden sana Ey gece sabahın olmasın bu efkarım Gece sahil soğuk üşüyorum gel artık Rüyalarımda bile üşüdüm dön artık Bak titriyorum aşkım sahil karanlık Bak bir gün daha batıyor sen yine yoksun. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Arkadaşım merhaba;günün aydın olsun.Sevgiler Anadolu Beşikler vermişim Nuh'a Salıncaklar, hamaklar, Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben, Tanıyor musun ? Utanırım, Utanırım fıkaralıktan, Ele, güne karşı çıplak... Üşür fidelerim, Harmanım kesat. Kardeşliğin, çalışmanın, Beraberliğin, Atom güllerinin katmer açtığı, Şairlerin, bilginlerin dünyalarında, Kalmışım bir başıma, Bir başıma ve uzak. Biliyor musun ? Binlerce yıl sağılmışım, Korkunç atlılarıyla parçalamışlar Nazlı, seher-sabah uykularımı Hükümdarlar, saldırganlar, haydutlar, Haraç salmışlar üstüme. Ne İskender takmışım, Ne şah ne sultan Göçüp gitmişler, gölgesiz! Selam etmişim dostuma Ve dayatmışım... Görüyor musun ? Nasıl severim bir bilsen. Köroğlu'yu, Karayılanı, Meçhul Askeri... Sonra Pir Sultanı ve Bedrettini. Sonra kalem yazmaz, Bir nice sevda... Bir bilsen, Onlar beni nasıl severdi. Bir bilsen, Urfa'da kurşun atanı Minareden, barikattan, Selvi dalından, Ölüme nasıl gülerdi. Bilmeni mutlak isterim, Duyuyor musun ? Öyle yıkma kendini, Öyle mahzun, öyle garip... Nerede olursan ol, İçerde, dışarda, derste, sırada, Yürü üstüne - üstüne, Tükür yüzüne celladın, Fırsatçının, fesatçının, hayının... Dayan kitap ile Dayan iş ile. Tırnak ile, diş ile, Umut ile, sevda ile, düş ile Dayan rüsva etme beni. Gör, nasıl yeniden yaratılırım, Namuslu, genç ellerinle. Kızlarım, Oğullarım var gelecekte, Herbiri vazgeçilmez cihan parçası. Kaç bin yıllık hasretimin koncası, Gözlerinden, Gözlerinden öperim, Bir umudum sende, Anlıyor musun ? Ahmed Arif Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.