Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sardunyam selamm , sayfan ne güzelmiş yau , bayadır uğramamıştım :sweatingbullets:

ösledim kısım hepinizi , hani toplanıyoduk , kahvaltılar falann , anlamam ben en kısa zamanda isterimm :original::hug:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
sardunyam selamm , sayfan ne güzelmiş yau , bayadır uğramamıştım :sweatingbullets:

ösledim kısım hepinizi , hani toplanıyoduk , kahvaltılar falann , anlamam ben en kısa zamanda isterimm :original::hug:

valla anacım sedoşa sormak lazım, olmuyor böyle... sürekli ekiliyoruz gibi geliyor :unsure::P

seni burda görmek ne kadar güzel, hoşgelmişsin daha sık gelmeni arzu ediyorum eski dostum, :wub:

kahvaltı mevzusuna gelirsek sana ne zaman uyarsa bana o zaman uyar, başımın üstünde yerin var her zaman kapım açık sana canım arkadaşım... ne zaman arzu edersen... dün sedoş geldi bize, kahvemizi içtik, çayımızı içtik... fazla kalamadı ama kapımızı açtı ilk defa arkası gelecektir umarım... sedoş gördü buraları yazda geldi... gelin mangal yapalım gari... :)

Gönderi tarihi:

yoksun..sanırım dün akşam senin içün yediğim iki koca dilim franbuazlı pastayı eritmekle meşgulsün.. :grin: üç ay spor yapsan dün akşam senin için yediklerimi eritmen imkansız şikerim..benden söylemesi.. :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
buralardayım artık arkadaşım

bak şimdi mangal dedin beni kitledin burda nasıl çalışcam şimdi

Demek seni kitledim, :D mayısın sonunda bu mangalı gerçekleştirelim o zaman... nasıl fikir? malesef bu 3 hafta sonum programlı, 4. hafta sonuna ayarlayabilirim... ne dersin? :)

yoksun..sanırım dün akşam senin içün yediğim iki koca dilim franbuazlı pastayı eritmekle meşgulsün.. üç ay spor yapsan dün akşam senin için yediklerimi eritmen imkansız şikerim..benden söylemesi..

o yüzden mi ben bugün yerimden kalkamıyorum... :unsure:

külçe yutmuş gibiyim, sporumu yaptım ama gel sen bana sor nasıl yaptım... :P

afiyet bal şeker olsun bitaneme, :wub: bir daha ki sefere 3 dilim ye, biri bana, biri leylaya, biri frozene... eşitle canım olmaz böyle hepsini benim için yersen ben yerimden kalkamıyorum... :lol:

Gönderi tarihi:
o yüzden mi ben bugün yerimden kalkamıyorum... külçe yutmuş gibiyim, sporumu yaptım ama gel sen bana sor nasıl yaptım... afiyet bal şeker olsun bitaneme, :wub: bir daha ki sefere 3 dilim ye, biri bana, biri leylaya, biri frozene... eşitle canım olmaz böyle hepsini benim için yersen ben yerimden kalkamıyorum...

senin iki dilimde lafmı şikerim..pastanın yarısını Frozen için yedim..zira ihtiyacı olucek.. :shifty::whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

patatesin yanına peynirli omlette isterim ama çökelek olmasın Leylacım Trabzon peyniri olsun... :whistling: kaç paket çikolata yirsin bir kaç bana yetmez 3 adet antep fıstıklı, 5 adet bitter, ancak yeter... :w00t:

Gönderi tarihi:

tamam,çikolataları yerim kanaatimce :blink: trabzon peynirini nerden bulayım ama uygun bi peynir bulurum ben en yağlısından ve kalorilisinden..:shifty: sen de pasta ve profiterolü yiyorsun de mi,ben hakkımı Frozen'e verebirim :whistling:

Gönderi tarihi:

bu kadar fedakarlıktan gözlerim yaşardı :crying: hakkını Frozene mi veriyorsun...

trabzon peyniri bulamazsan şöyle eriyince uzayan cinsinden olsun terayağında omlet isterim 10 tane yeter. :shifty:

çikolataların ardından bir kutuda dondurma ye canım karışık olsun... :w00t:

Gönderi tarihi:

evet çok fedakarım di mi :closedeyes::shifty: tamam hepsini götürecem bunların on tane az olmaz mı ben onbeş tane yiyem istersen :shifty:

dondurmayı ben de çok severim o zaman sen de benim için ye,yirmi top kadar olsun,üstünde çikolata sosuyla karamel sosu da olsun bolca,fındık da olsun.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Kaç Mevsim Aştı

ilk yağmurla dönecektin...

nice yağmurlar

yağdı üstüme;

kaç mevsim aştı,

sayamadım.

ne oldu sana?

sahra'ya mı düştün yoksa?

hiç mi yağmur düşmez

gittiğin yere?...

Gönderi tarihi:
evet çok fedakarım di mi tamam hepsini götürecem bunların on tane az olmaz mı ben onbeş tane yiyem istersen

dondurmayı ben de çok severim o zaman sen de benim için ye,yirmi top kadar olsun,üstünde çikolata sosuyla karamel sosu da olsun bolca,fındık da olsun..

çok fedakarsın kıs leyla, bu kadar fedakar olmayacağım dondurmayı tek başıma yirim. :w00t:

15 tane yımırta kafi canım, yarında 20 yımırtadan çılbır yapıver sana sahmet :whistling::hug:

Kaç Mevsim Aştı

ilk yağmurla dönecektin...

nice yağmurlar

yağdı üstüme;

kaç mevsim aştı,

sayamadım.

ne oldu sana?

sahra'ya mı düştün yoksa?

hiç mi yağmur düşmez

gittiğin yere?...

mersi canım :clover: nede güzel sözler :wub:

valla yasık size iyice kaçırmışsınız aklınızı.... ne yalan söyliyim üzüldüm diyemiyecem...müstehakınızı bulmuşsunuz siz aynen yemeye devam edin akıllı kaçıklarım

bizmi kaçırdık aklımızı, yok yaw yerinde duruyor, müstehakı daha bulamadık karaborsada. :shifty::w00t:

Gönderi tarihi:

canikom adımızı buldum..;Çılgın Şalvarlılar.. :w00t: diyorum ki reklam babında şalvarların bi kenarlarına adımızı mı işlesek aceba..? :unsure: malum bu konuda marka oluciiiz..şimdiden bazı şeyleri düşünmek girek..diil mi anacım..? :shifty::w00t::hug:

bu arada nirdesin bakıyım sen..? :unsure: hafta sonu yemek işini fazlaca kaçırdım..buna sebap hala spor yapmakla mı meşgulsün yoksam..? :stuart::wub:

Gönderi tarihi:

Bir gün batımında sahile vuran akşam

Güneşli bir günün aydınlığında gece

Sevda ateşi söndü mü mekan karanlık

Aydınlığa ne kaldı ey dost hilale

Gece karanlık ay karanlık bu gece

Seni andım gecede bu kör karanlık

Seni seviyorum diye haykırmakta ne

Ben sabahı olmayan gecede sakiyim

Aşk şarabını içtim ben bu akşamda

Uyku yok gözümde sahil alaca karanlık

Nefret etmek geliyor içimden sana

Ey gece sabahın olmasın bu efkarım

Gece sahil soğuk üşüyorum gel artık

Rüyalarımda bile üşüdüm dön artık

Bak titriyorum aşkım sahil karanlık

Bak bir gün daha batıyor sen yine yoksun.

Gönderi tarihi:

Arkadaşım merhaba;günün aydın olsun.Sevgiler :clover:

Anadolu

Beşikler vermişim Nuh'a

Salıncaklar, hamaklar,

Havva Ana'n dünkü çocuk sayılır,

Anadoluyum ben,

Tanıyor musun ?

Utanırım,

Utanırım fıkaralıktan,

Ele, güne karşı çıplak...

Üşür fidelerim,

Harmanım kesat.

Kardeşliğin, çalışmanın,

Beraberliğin,

Atom güllerinin katmer açtığı,

Şairlerin, bilginlerin dünyalarında,

Kalmışım bir başıma,

Bir başıma ve uzak.

Biliyor musun ?

Binlerce yıl sağılmışım,

Korkunç atlılarıyla parçalamışlar

Nazlı, seher-sabah uykularımı

Hükümdarlar, saldırganlar, haydutlar,

Haraç salmışlar üstüme.

Ne İskender takmışım,

Ne şah ne sultan

Göçüp gitmişler, gölgesiz!

Selam etmişim dostuma

Ve dayatmışım...

Görüyor musun ?

Nasıl severim bir bilsen.

Köroğlu'yu,

Karayılanı,

Meçhul Askeri...

Sonra Pir Sultanı ve Bedrettini.

Sonra kalem yazmaz,

Bir nice sevda...

Bir bilsen,

Onlar beni nasıl severdi.

Bir bilsen, Urfa'da kurşun atanı

Minareden, barikattan,

Selvi dalından,

Ölüme nasıl gülerdi.

Bilmeni mutlak isterim,

Duyuyor musun ?

Öyle yıkma kendini,

Öyle mahzun, öyle garip...

Nerede olursan ol,

İçerde, dışarda, derste, sırada,

Yürü üstüne - üstüne,

Tükür yüzüne celladın,

Fırsatçının, fesatçının, hayının...

Dayan kitap ile

Dayan iş ile.

Tırnak ile, diş ile,

Umut ile, sevda ile, düş ile

Dayan rüsva etme beni.

Gör, nasıl yeniden yaratılırım,

Namuslu, genç ellerinle.

Kızlarım,

Oğullarım var gelecekte,

Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.

Kaç bin yıllık hasretimin koncası,

Gözlerinden,

Gözlerinden öperim,

Bir umudum sende,

Anlıyor musun ?

Ahmed Arif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.