Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Adam,bir haftanın yorgunluğundan sonra Pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü. Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü: -Ohh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez. Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz”dedi. Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hala hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu cevabı verdi: - Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı. İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sevmezmiyim, iğde dalım, sezen diyor ki şimdi, yaralı kuşum, hazan güneşim, güz ayazında kor ateşim, bir sözün uçur göğüm gül açsın, yad eller aldı bizi... yaş itibarıyla biz çağın gerisinde kalmış duygusal romantikleriz, seri sonu üretim... seri sonu üretim mi? ...ilahi ...valla haklısın galiba.. bugün senin için canın Sezen'den bir şarkı seçtim.. Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bir insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup binbir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Hep yarım yarım ve erken yaşanan Her sevgiden izler var içinde Çizgi çizgi ve silemiyorsun onları bir türlü Hayır olmaz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Adam,bir haftanın yorgunluğundan sonra Pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü. Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü: -Ohh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez. Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz”dedi. Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hala hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu cevabı verdi: - Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı. İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ. evet son söz muhteşem "insan düzeldiği zaman, dünya düzelir" ama zor bir ihtimal ne yazık ki teşekkür ederim lilacım seviyom seni menekşem seri sonu üretim mi? ...ilahi ...valla haklısın galiba.. bugün senin için canın Sezen'den bir şarkı seçtim.. Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bir insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup binbir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Hep yarım yarım ve erken yaşanan Her sevgiden izler var içinde Çizgi çizgi ve silemiyorsun onları bir türlü Hayır olmaz.. evet bacım seri sonu üretim, kanımca biz öldükten sonra nesli tükenen canlılar müzesine koyarlar bizi... içi doldurulmuş ördek gibi ay çok fena canım sezenim ne güzel söyler, yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin... canımsın diloşum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 evet bacım seri sonu üretim, kanımca biz öldükten sonra nesli tükenen canlılar müzesine koyarlar bizi... içi doldurulmuş ördek gibi ay çok fena ayyy bende hep evde içi doldurulmuş bişeyler olsun istemişimdir bir tane ala bilirmiyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ayyy bende hep evde içi doldurulmuş bişeyler olsun istemişimdir bir tane ala bilirmiyim ay inanmıyorum sanırım kötü bişeyler planlıyor bu tan vakti, kendimi çok korkmuş ve bir o kadar endişeli gördüm yaww, can kurtaran yok mu? şşşşş bak bii, sen o arabayla koşa koşa nereye gidiyon bakiim? ondanmı gecikiyon her zaman seni iki tekerli kamyonet seni Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan Veli Kanık melek ablacımm.... sanaa kocaman sarılıpp hasretimi gidermekk istiyorummm ablacımm... izin var mıdır sarıldımm bilee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ne dimek minexim sen sarılmak istersinde ben sarılmazmıyım, sarıldık sarmaşık olduk bilem gülüm... orhan veli şiiri için teşekkür ederim... canımsın :hug: sarıldık üç defa sımsıkı... içimden geldi söyledim seviyorum seni... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ne dimek minexim sen sarılmak istersinde ben sarılmazmıyım, sarıldık sarmaşık olduk bilem gülüm... orhan veli şiiri için teşekkür ederim... canımsın :hug: sarıldık üç defa sımsıkı... içimden geldi söyledim seviyorum seni... oyyyy oyyyy benimm sıcakk aplam,gül aplam,bal aplammm... ne dee sımsıkı sarıwerdinn beni... canımmmsınn ablacım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 siz olmayinca burada,varmissiniz gibi,bu kez de siz uyurken ben paylasmak istedim Bir büyük kır bu dünya: Gece vakti ıssız kır cin peri. Bir baş uzanır gibi karanlıktan, Gün ortası biri selam verip geçer, Düşünürüm kimdi. Tenha sokaklarda giderken yalnız, Durdurur bir başkası beni dalgınlığımda; Sallanır iki el, anlatır bir ağız, Kırık dökük sözler kalır akılmda: - Görüşelim, siz şimdi nerdesiniz? Sisler içinde insanlar, çoğu yakınken uzak; Bir yerden tanıyorum, ama nerden? Ardından bakarım, köşeyi döndü mü yok: Bir yarım rüzgar değer gider yüzüme Eski bahçelerden. Uykuların eşiğinde aynı şey: Yılların ötesinden biri Sisler içinde seslenir: -Hatırla! Gölgeler gibi erir uzatsam ellerimi, Buğularda. Sisler içinde insanlar, gün ortası, geceleyin; Hangisi gerçek, hangisi düş, şaşırdım. Daha demin vardı, şimdi birdenbire yok Issız bir kır akşamı Bu benim yaşadığım. Behcet Necatigil Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sen, ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ablacım bence tehlike arz ediyor o yok bu yok diyor, sonrada dertte yok diyor bence seni kandırmaya çalışıyor ve seni tekeline almaya çalışıyor kıskan hoca, bu arada umarım ailen ve sen sağlıklı ve mutlusundur... sevgiler ablacım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 minex, leyla, yumote ve egzorsist canlarım sizi seviyorum biliyorsunuz değil mi? egzorsist ürktüm yahu, hakketten mi? yok yok yumotem kandırmaz beni, ben çok güvenirim ona, gözüm kapalı giderim onunla... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Bılıyoruz ablacıgım ama bilmiyormuscasına tekrar duymak da güzel oluyor bılıyor musun ben de seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 o zaman söyleyim bir daha SEVİYORUM SENİ LEYLA Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 ben de seniii ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sevgiliiiiiiiiiiim kendimin başı kelmi, değil tabiki kendime de sardunya armağan edeyim bari Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Sardunyacığım canım arkadaşım nasılsın ? umarın iyisindir ! yaptığın tüm işlerde Allah yardımcın olsun ! On parmağında on marifet derlerye işte o marifet sende arkadaşım . Her zaman senin yanındayız bunu unutma hayattaki zorluklar seni yıldırmasın . her gecenin bir sabahı ,her yokuşun bir inişi vardır hayatta böyle işte . mücadele ve sabır en büyük dayanagın olsun ... Saygılar Masal denizlerden enginde bir masal kadar sıcak bir çiçek kadar narin, bir sevda kadar derin vuslat gibi beklenen sıla gibi özlenen canan bir kartal gibi rüzgarlarda uçacak, uzaklardan değecek ellerime ellerin kainatı estiren aşk geçecek içinden gözünde yuvalanan bir damla yaşta toprak baharın rüzgarına dokunacak ellerin mevsimlerin sevdada yokluğunu bilmeden bir demet ışık gibi bir filize konacak yüreğinin içinde feza gibi yüreğin ateşi okuyacak yıldızlarla titrerken bir çekirdekle doğup duyulmamış masallar dehlizden daha kara daha mavi denizden biz o anı yaşarken sur üfleyecek zaman eşsiz bir esintiyle esecek karnavallar bir ışık hüzmesiyle inip gözlerimizden kainat boşluğunu dolduracak erguvan gökten üç elma iner yükselip elimizden biri sana bir bana biri yasak aşkından dokur ebruli renkler yeşiller morlar allar sonsuz mısrası aşkın inerken dilimizden değecek parmakların yıldızlara yanmadan bir masal dünyasına açılacak kapılar İbrahim Yüksel Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 canım murticim teşekkür ederim arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun, ve bütün iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına İnsan balıklama dalmalı içine hayatın Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana Ataol BEHRAMOĞLU Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana Ataol BEHRAMOĞLU :clover: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 evet son söz muhteşem "insan düzeldiği zaman, dünya düzelir" ama zor bir ihtimal ne yazık ki teşekkür ederim lilacım seviyom seni menekşem evet bacım seri sonu üretim, kanımca biz öldükten sonra nesli tükenen canlılar müzesine koyarlar bizi... içi doldurulmuş ördek gibi ay çok fena canım sezenim ne güzel söyler, yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin... canımsın diloşum içi doldurulmuş ördek kız..sus..bir duyan olcek şimdi...heveslendirme birilerini ayyy bende hep evde içi doldurulmuş bişeyler olsun istemişimdir bir tane ala bilirmiyim bak..sus..heveslenen olur dimiştim şimdi nolcek? hayatın tehlikede haberin olsun evde fazla pamuk..sünger neyim bulundurma bari..hani içine doldurulması bakımından şeediyorum.. naaptınız bakıyım bensiz iki gün?...özlediniz mi beni?...sarılacak başka bir dalmı buldun yoksa? ha sarmaşığım? Göze mi geldim, sen mi unuttun, gelmiyorsun âh Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah Yüksel ufuktan sineni göster bir gün göreyim Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 diloşum geç buldum çabuk kaybettim hicran oldu hayat bana sarılacak dal bulamadım, şu bizim çımara sarılcaktım dal sarktı, kartal kalktı, ben düştüm özledim tabikide ben bizzat kendim, frozeni bilemem ama özlediğini sanmam... o kendisini öslüyor... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Bir kalb ki onun sevmesi, aldanması yok. Tutkunluğu yok, bir güzele yanması yok. Bin kez yazık olsun sevisiz bir yüreğe, Aşksız geçecek günlerin faydası yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Bir kalb ki onun sevmesi, aldanması yok. Tutkunluğu yok, bir güzele yanması yok. Bin kez yazık olsun sevisiz bir yüreğe, Aşksız geçecek günlerin faydası yok Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 çocukları bırakıp gelene kadar senin için topladım ablacım, gelince yatacaksın madem, uyumadan önce çiçekler seni mutlu eder umarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.