Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 aman yarabbi murtisan gelmiş yahu sen nerelerdesin kayıp vatandaş unuttun bizi teşekkürler şiir için papatya tarlasında olmak vardı şimdi... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 YAĞMUR KAÇAĞI Elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur götürecek yoksa beni geceleri bir çarpıntı duyarsan telâş telâş yağmurdan kaçıyorum sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylülse ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur götürecek yoksa beni. Attilâ İlhan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 minexim teşekkür ederim canım hemde Attila İlhan'dan seçmişsin harika... bu şiirde kendime armağan oldun benden bizzat kendimden Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 herkese aynı şiiri hemide aynı espriyle gönderme ihtimalini heç sevmedim... çok kolaycı gördüm seni... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 herkese aynı şiir deel gııı arada değişiklikler yaparam ay balam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni ni dimek sardunum emrin olur.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 aklınız başınızdamı kendinizdemisiniz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 en guzel siiri kendine gondermissin..yoksam en cok kendini mi sevirsin ay ablam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 kız leyla en çok kendimi sevmem bizzat kendim bilirim Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni siyahx aklımız başımızda tabikide görmüyomusun? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 kız leyla en çok kendimi sevmem bizzat kendim bilirim Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni siyahx aklımız başımızda tabikide görmüyomusun? Yuk göremedim abla aklı başında kimseyi burda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 cıkcıkcık ayıp sana ablaya aklı başında diil mi diyosun sen? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 cıkcıkcık ayıp sana ablaya aklı başında diil mi diyosun sen? Evet abla öyle diyom Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 dimek oyle diyon..hem de ablama..tek ablama mi diyon..bilelim de Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 nenecim nasılsın ben özledim seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 sanarim,ucan tekme demedigine gore o benim.. toruncugum nerelerdeydin.,ben seni ozlemedim mi sanki..? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 sanarim,ucan tekme demedigine gore o benim..toruncugum nerelerdeydin.,ben seni ozlemedim mi sanki..? akla bak burası senin sayfan değilmiydi nenecim hala iyileşemedim nenecim... beni yatırıyorlar gidiyorlar..bir bakıyorlar bilgisayardayım gene tutup kulağımdan yatırıyorlar tabi ben gene burdayım bu didişme böyle sürdüğü için yakalanana kadar buralardayım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 akla bak burası senin sayfan değilmiydi nenecim hala iyileşemedim nenecim... beni yatırıyorlar gidiyorlar..bir bakıyorlar bilgisayardayım gene tutup kulağımdan yatırıyorlar tabi ben gene burdayım bu didişme böyle sürdüğü için yakalanana kadar buralardayım gecmis olsun canim torunum sen gorunmez olamiyor muydun..? iyilestiginde gel canim toruncugum benim,biz beklemeye calisiriz ozlesek de,sagligin onemli kulaksiz frozen'i napalim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Sardunyam niye öyle uçuştayız falan diyosun bizim için... bizim aklımız gayet başımızda...hem biz yere ineli çoook oluyor... "evvel yükseklerden uçtu..düze indi şimdi gönlüm..." Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Sardunyam niye öyle uçuştayız falan diyosun bizim için... bizim aklımız gayet başımızda...hem biz yere ineli çoook oluyor... "evvel yükseklerden uçtu..düze indi şimdi gönlüm..." diloşum biz bi yerdeyiz bi gökte sen zannetme bunlar oluyor bedenle bizim ruhumuz çelebi, artık gönül nereye konmak dilerse Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 YALNIZLIĞIM Duygular bir isyandır. Kimi zaman çığlık, kimi zaman gözyaşı... Düğüm düğüm bir şeyler sıralanır boğazına. Ağlarsın ağlayamazsın. Sevgidir, acıdır, umuda duyulan umutsuzluktur. Bütün dünya sığmıştır gözüne. Alabildiğine uçsuz bucaksız hissedişler içinde, zamansızlıklar içinde zamana çağrıdır içindeki. İstersin ama. zordur silip atmak her şeyi. Her şey yalnızlığındır, yalnızlık her şeyindir. Hiçbir şeyin kalmadığı zaman umudundur yalnızlık... Yalnızlık iki haliyle vardır yaşamımızda. Kimseli ve kimsesiz oluşuyla... İnsansızdık, yaban ve de garip... Bir sonbahar yaprağının yalnızlığını yaşardık. Bilirim herkesler yalnız bırakır ama sen bırakmazsın... Oysa şu an öyle yalnızım ki ne bir insan ne bir canlı hayatımda kimseyi istemiyorum bu yalnızlığımda bile... Oysa sana öyle açım ki ne bir sevgi ne de bir ilgi istemiyorum... Bir tek sen, bir tek senin sevgin, bir senin ilgin benim yalnızlığımı yok edebilir... Ve bana bugün, bu saatte, bu anda sana böylesine açken gel,gel! Sağır, kör, karanlıklar içinde bir başkasıyla değil, yalnızlığımla, kimsesizliğimle, sensizliğimle bekliyorum seni. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 diloşum biz bi yerdeyiz bi gökte sen zannetme bunlar oluyor bedenlebizim ruhumuz çelebi, artık gönül nereye konmak dilerse yerim senin kafiyeni ben demek ruhumuz Çelebi..hımmm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Sardunyacığım bu aralar pek giremiyorum . Artık kusura bakma olur mu ? yazdğın şiir çok göselmiş okuyunca bayıldım .sen mi yadın merak etim ellerine sağlık diyeyim sen yazdıysan hayatın yaşanması gereken bazı zorlukları var bende bu aralar onu yaşıyorum. karar vermek gerekiyor ama bu doğru karar olmalı ne yaparsın hayat bizi sınıyor bizde bunları en iyi şekilde atlatmak için çalışıyoruz.biraz başını ağrıtıyorum kusura bakma artık sen bir alemsin ben bir yıldız sen bir deftersin ben bir yaprak sen gökyüzünde bir bulut ben bir yağmur damlası sen herşeye bakan güneş ben geceleri çıkan bir ay sen herşeyi bilen bir ansiklobedi ben bir eski kitap sen bir özlemsin ben bir duygu sen olmasan ben olmam ben olmasam sen yine varsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 YALNIZLIĞIM Duygular bir isyandır. Kimi zaman çığlık, kimi zaman gözyaşı... Düğüm düğüm bir şeyler sıralanır boğazına. Ağlarsın ağlayamazsın. Sevgidir, acıdır, umuda duyulan umutsuzluktur. Bütün dünya sığmıştır gözüne. gel,gel! Sağır, kör, karanlıklar içinde bir başkasıyla değil, yalnızlığımla, kimsesizliğimle, sensizliğimle bekliyorum seni. canım çok tatlısın yerim senin kafiyeni ben demek ruhumuz Çelebi..hımmm kafiyesiz kifayetsiz olurum kıss ben yeme benim kafiyemi Sardunyacığım bu aralar pek giremiyorum . Artık kusura bakma olur mu ? yazdğın şiir çok göselmiş okuyunca bayıldım .sen mi yadın merak etim ellerine sağlık diyeyim sen yazdıysan hayatın yaşanması gereken bazı zorlukları var bende bu aralar onu yaşıyorum. karar vermek gerekiyor ama bu doğru karar olmalı ne yaparsın hayat bizi sınıyor bizde bunları en iyi şekilde atlatmak için çalışıyoruz.biraz başını ağrıtıyorum kusura bakma artık ne olduğunu anlamadım ama hayırlısı ve kolayı olsun hakkında dilerim çok zorlanma arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun, o söylediğin iniş ve çıkışları bende yaşıyorum zaman zaman elbette hayat dikensiz ve düz bir patika değil... bazen canımız acıyor çok ama birgün geçiyor ve sabır çok şey kazandırıyor... her zaman yanındayım değerli arkadaşım Allah'ta seni korusun... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 canım sardunyam çok özledim seni bitanemsin canımsın ve hep kalbimdesin canım ablam dert ortağım sırdaşımsın seni seviyorum dostluğumuz hep sürsün Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 canım hoşgeldin bende seni çok özledim daha iyisin inşallah çalıkuşum sende benim dostumsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.