Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 ne kadar doğru değil mi? birileri bişey olduklarını sanabiliyorlar oysa adam (insan) olmak öyle kolay değil... teşekkür ederim çok şey ifade etti şuan bana Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 önemli olan kameranın önünde olan değil gerisindeki gerçekleri görebilmek eğer bunu görebiliyorsak gerçekleri görebiliyoruz demektir . ama görünen bazı gerçekleride görmezden gelmek bakar kör olanlar içindir onlar herşeye hep aynı pencereden bakarlar gerçekleri görmezden gelmek gerçekleri değiştirmez Hep doğru yöne bak...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 çok haklısın murticim görmek içinse bakmak zaten yetmez ama sen şu adaya bak onu görmek için bakmak yeterli Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Bazı güzelliklere bakmak yeterli hangi ressam bu güzellikleri bu kadar mükemmel yapabilir mükemmelliğin sırrını ve kaynağını düşünmeden edemiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 şimdi bir teknemiz olacaktı ve biz dostlarımızla buralara gidecektik ne güzel olurdu değil mi? doğanın koynunda deniz, gökyüzü ve biz... bundan daha dinlendirici bişey olamaz. ben çıkıyorum murticim yola çıkmam lazım pazartesi görüşürüz umarım... hoşçakal Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 tamam kendine dikkat et .görüşmek üzere Sevgiler......... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 ben gelirim oraya seve seve bi de sizle süper olurdu. ya sardunyam sesler gitti benim konuşamıyorum ya delirecem neyse bıktınız benden biliyorum eeee baban iyidir umarım bu arada yakupa selam askere dikkat et kendine ablacım havalar soğuyor seni severim bea mrti seni de canım benim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Canım ablacım.. Nasılsın iyisindir inşallah.. Bu arada ben daha önce görmedim... Baban hastaymış.. Acil şifalar diliyorum ablacım.. Kendine ii bak.. öptüm kocaman.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 ablacım pazar kahven benden olsun afıyetlen ıc bakalım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 içinde ölen birini defnettın mi bacım ben defnettim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 tamam kendine dikkat et .görüşmek üzere Sevgiler......... görüşürüz murticim... ben gelirim oraya seve seve bi de sizle süper olurdu. ya sardunyam sesler gitti benim konuşamıyorum ya delirecem neyse bıktınız benden biliyorum eeee baban iyidir umarım bu arada yakupa selam askere dikkat et kendine ablacım havalar soğuyor seni severim bea mrti seni de canım benim tabikide gelirsin seni almadan gitmeyiz zaten. Babam çok iyi sizden selam söyledim oda size selam söyledi. Sesinin gitmesin doktoruna sordunmu normalmiymiş. Nasıl gitti kısıldımı ilaç kullanıyormusun? Sen bizi bıktıramazsın senden bıkmamız mümkün değil ki, çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz dahada iyi olacaksın Allah'ın izniyle. Yakup'a gittik çok mutlu oldu, börek yaptım ona pek beğendi. Bayram sonrası kalmaya gelecek izin alıp ve gayet iyiydi maşallah. Aslanlar gibi asker olmuş kardeşim benim... Canım ablacım.. Nasılsın iyisindir inşallah.. Bu arada ben daha önce görmedim... Baban hastaymış.. Acil şifalar diliyorum ablacım.. Kendine ii bak.. öptüm kocaman.. çok teşekkür ederim canımcım. Babacım iyi ya maşallah, kalp ameliyatı geçirdi dün tam 1 ay oldu... Allah bütün hastalara acil şifalar versin. ablacım pazar kahven benden olsun afıyetlen ıc bakalım ooo teşekkür ederim çok iyi geldi beaa. Ellerine sağlık canım kardeşim... içinde ölen birini defnettın mi bacım ben defnettim Evet defnettim. Helvasını bilem yidik yaww. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 canım ablam.. güzelsin.. sevecensin sıcaksın.. vazgeçilmezsin... unutulmazsın.. hayatın tekdüze ve acılı geçmesin....(salsa katarım ben sen acıyı boşver ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 heyy....ama sen yoksun....ama ben varım yoksun yokken varsın....özledim amaa canım ablam...(canım annem...) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 canım ablam..güzelsin.. sevecensin sıcaksın.. vazgeçilmezsin... unutulmazsın.. hayatın tekdüze ve acılı geçmesin....(salsa katarım ben sen acıyı boşver ) çok tatlısın canım teşekkür ederim keyfimi kaçıracaktı az kalsın birileri siz geldiniz kaçmadı. Meleklerim benim. salsa mı dedin offf ne yinirdi beaa heyy....ama sen yoksun....ama ben varım yoksun yokken varsın....özledim amaa canım ablam...(canım annem...) canım biraz öyle oluyor şimdi ben varım sen yoksun, az sonra gidicem sen geliceksin. bende seni özledim en kısa zamanda görüşeceğiz meleğim. meleklerim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Öylesine Bir Aşk Şiiri Gözlerin ipekyoludur ömrümün Akasya yüklü kervanlar geçer Çan sesleri arasında bir fener Yanar söner yanar söner yanar söner Gözlerini ipekyoludur ömrümün Kentin en kalabalık yerlerinde Dört nala koşan bir at gibi Çılgınlığa akan yalnızlığa ölüme Yazılmış şiirleri yeniden yazmak bütün Hayatı teğellemek yepyeni bir güne Ve sonra sökmek uzun uzun Gözlerin ipekyoludur ömrümün Yalnızlıktan gelir yalnızlıklara gider Düşülür her şeyin altına bir tarih Soluksuzum günlerdir geceler uzar Yaşamak dünyayı ödüllendirmektir artık Kendimi öldürdüğüm yerlerde beni kan tutar Başıma gelecekleri bile bile yürürüm Hilton Oteli'nde hu çekerim huu... İşte hırkam ben de bir dervişim Asamı vestiyerde bırakmak zorunda kalırım Nescafeyi konyakla kardığım günler gecelerdir Bakarım gözlerine eğnim silkelenir Döktüğüm acılar yıllar kederlerdir Alnıma bir avuç tuz atılır düşünemem Konuşamam ağlayamam bağıramam Neden gece her gecenin ardından gelir Gözlerin ipekyoludur ömrümün Gözlerin tarihçesi yaşayıp öldüğümün Ihlamur ağaçları altında bir Saraybosna hatırası Sen ben ve Deniz bir de rüzgarın örttüğü gençliğimiz Sen ben ve Deniz. Sen ben ve Deniz... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 oooooooo canımıniçi gelmiş kayıpşehirli nerelere kayboluyorsun sen öyle bakayım. tamam hemen çıkarıyorum depresyon elbisesini üzerimden zaten bir kaç beden büyük geliyordu. ohhh şimdi kuşlar gibiyim aaa o da ne benim kanatlarım varmış nasıl gizlenmişler öyle bunca zaman... allaalla baksen... uçmayı denesem uçabilirmiyim ki? Baaaak sen şuna Öylemiymiş ben biliyordum senin bir dişi şeytan olduğunu Şimdi tutulmuştur da kanatların... Kısa zamanda uçmaya başlasan çok iyi olcak. Tatlı bir kelebek artık uçmuyorsa ne anlama gelir bu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Öylesine Bir Aşk ŞiiriGözlerin ipekyoludur ömrümün Akasya yüklü kervanlar geçer Çan sesleri arasında bir fener Yanar söner yanar söner yanar söner Gözlerini ipekyoludur ömrümün Kentin en kalabalık yerlerinde Dört nala koşan bir at gibi Çılgınlığa akan yalnızlığa ölüme Yazılmış şiirleri yeniden yazmak bütün Hayatı teğellemek yepyeni bir güne Ve sonra sökmek uzun uzun Gözlerin ipekyoludur ömrümün Yalnızlıktan gelir yalnızlıklara gider Düşülür her şeyin altına bir tarih Soluksuzum günlerdir geceler uzar Yaşamak dünyayı ödüllendirmektir artık Kendimi öldürdüğüm yerlerde beni kan tutar Başıma gelecekleri bile bile yürürüm Hilton Oteli'nde hu çekerim huu... İşte hırkam ben de bir dervişim Asamı vestiyerde bırakmak zorunda kalırım Nescafeyi konyakla kardığım günler gecelerdir Bakarım gözlerine eğnim silkelenir Döktüğüm acılar yıllar kederlerdir Alnıma bir avuç tuz atılır düşünemem Konuşamam ağlayamam bağıramam Neden gece her gecenin ardından gelir Gözlerin ipekyoludur ömrümün Gözlerin tarihçesi yaşayıp öldüğümün Ihlamur ağaçları altında bir Saraybosna hatırası Sen ben ve Deniz bir de rüzgarın örttüğü gençliğimiz Sen ben ve Deniz. Sen ben ve Deniz... konyaklı neskafemi nereye bıraktın bacım, vestiyerden asanı alda gel birazda sarayburnunda çaka satalım. poyrazlı sabahla beraber nefesimizin sıcak buharı karışırken havaya, biz senle sıcak bir çay, taze simit ve krem peynirle kahvaltı yapalım. sonra vapurları seyredelim boğazda, üşüsekte aldırmayalım. son kez bakarmış gibi sevgiliye, bakalım İstanbul'a da öyle... sonra gel bir türkü mırıldanalım Tanrıdan diledim... bu kadar dilek aman aman... bu kadar dilek... bana kısmet değil, dizinde yatmak aman aman... dizinde yatmak... sonra martılar eşlik ederler belki bize gözyaşının tuzu karışırken denize ve bir kez daha boşveeeerrr diyelim, yine gülüp geçelim kendi halimize... Baaaak sen şuna Öylemiymiş ben biliyordum senin bir dişi şeytan olduğunu Şimdi tutulmuştur da kanatların... Kısa zamanda uçmaya başlasan çok iyi olcak. Tatlı bir kelebek artık uçmuyorsa ne anlama gelir bu.. kanatlarımı havalandırdım, paslanmışlar sahiden, kuru temizlemeci temizlerim ama dedi pahalıya patlar size... varsın olsun dedim pahalıya patlasın... öyle değil mi hayatın kendisi pahalı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Ucuza yaparız ne kadar ucuza yaparsın bakalım. ama dikkat et kelebek kanatları hassas olur pul pul simlerim dökülmesin sonra Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 ne kadar ucuza yaparsın bakalım. ama dikkat et kelebek kanatları hassas olur pul pul simlerim dökülmesin sonra Oooo simlerimiz de var Merak etme kelebek ruhundan iyi anlarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Oooo simlerimiz de var Merak etme kelebek ruhundan iyi anlarım allam çok mu salladım yuksam yaww idare ediver hayal kuruyorum biraz kelebek oldum ben Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Canım arkadaşım hep söylerim sevgide en cömert olanımızdır sardunyam, onunla yazışırken sanki yüzyüze çaylarımızı yudumlayıp sıcak bir ortamda sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum kendimi çünkü herkesi kucaklayan sıcak bir yapısı var,hani bir ara bir imza kullanıyordum belki hatırlarsın şöyle denilmişti"Tüm insanlar onlara ne söylediğinizi yada ne yaptığınızı unutabilir ama nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar" sen bana kendimi iyi hissetiriyorsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 mutlu yıllar iyi bayramlar dilerim şimdiden hoşçakal ablacım seni çok seven çalıkuşu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş... .......................................................................................... Can Dündar'dan bir alıntı bu.Var mı senin arka bahçende, sessiz sedasız ve sonu gelmez bir vefayla bekleyen Çınar ağacın...? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Canım arkadaşım hep söylerim sevgide en cömert olanımızdır sardunyam,onunla yazışırken sanki yüzyüze çaylarımızı yudumlayıp sıcak bir ortamda sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum kendimi çünkü herkesi kucaklayan sıcak bir yapısı var,hani bir ara bir imza kullanıyordum belki hatırlarsın şöyle denilmişti"Tüm insanlar onlara ne söylediğinizi yada ne yaptığınızı unutabilir ama nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar" sen bana kendimi iyi hissetiriyorsun Bunlar ne kadar güzel sözler ya, nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum. İnan çok mutlu oldum dilerim ben nasıl mutlu olduysam sen iki misli mutlu ol canım arkadaşım... Sende bana kendimi yalnız hissettirmiyorsun, seni gördüğümde güç buluyorum bir dost elini omuzumda hissediyorum. Seninde dediğin gibi aynı yolda olmaktan dolayı mutluyum... Teşekkür ederim mutlu yıllar iyi bayramlar dilerim şimdiden hoşçakal ablacım seni çok seven çalıkuşu canım benim ya, sana da iyi bayramlar ve bayramda mesajlaşalım tamam mı hayatım. Seni çooook seviyorum. Allah'a emanet ol, seni sakınsın ve yardımcın olsun... Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş... .......................................................................................... Can Dündar'dan bir alıntı bu.Var mı senin arka bahçende, sessiz sedasız ve sonu gelmez bir vefayla bekleyen Çınar ağacın...? Canım diloşum çok güzel bir hikayeydi, ama galiba öyle bir çınarım yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.