Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:clover: ne kadar doğru değil mi? birileri bişey olduklarını sanabiliyorlar oysa adam (insan) olmak öyle kolay değil...

teşekkür ederim çok şey ifade etti şuan bana :)

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

önemli olan kameranın önünde olan değil gerisindeki gerçekleri görebilmek :)

eğer bunu görebiliyorsak gerçekleri görebiliyoruz demektir . :clover:

ama görünen bazı gerçekleride görmezden gelmek bakar kör olanlar içindir :fear:

onlar herşeye hep aynı pencereden bakarlar :chris:

gerçekleri görmezden gelmek gerçekleri değiştirmez ;):clover: Hep doğru yöne bak......;)

Gönderi tarihi:

şimdi bir teknemiz olacaktı ve biz dostlarımızla buralara gidecektik ne güzel olurdu değil mi? doğanın koynunda deniz, gökyüzü ve biz... bundan daha dinlendirici bişey olamaz.

:clover:

ben çıkıyorum murticim yola çıkmam lazım pazartesi görüşürüz umarım... hoşçakal :)

Gönderi tarihi:

ben gelirim oraya seve seve bi de sizle süper olurdu. ya sardunyam sesler gitti benim :( konuşamıyorum ya delirecem neyse bıktınız benden biliyorum :(

eeee baban iyidir umarım bu arada yakupa selam askere :)

dikkat et kendine ablacım havalar soğuyor seni severim bea :):hug: mrti seni de canım benim :):hug:

Gönderi tarihi:

sardunyamrd8.jpg

Canım ablacım..:hug:

Nasılsın iyisindir inşallah..:wub:

Bu arada ben daha önce görmedim...:(

Baban hastaymış..

Acil şifalar diliyorum ablacım..:flowers:

Kendine ii bak.. öptüm kocaman..:kiss:

Gönderi tarihi:
tamam kendine dikkat et .görüşmek üzere :) Sevgiler......... :clover:

görüşürüz murticim...

ben gelirim oraya seve seve bi de sizle süper olurdu. ya sardunyam sesler gitti benim :( konuşamıyorum ya delirecem neyse bıktınız benden biliyorum :(

eeee baban iyidir umarım bu arada yakupa selam askere :)

dikkat et kendine ablacım havalar soğuyor seni severim bea :):hug: mrti seni de canım benim :):hug:

tabikide gelirsin seni almadan gitmeyiz zaten. Babam çok iyi sizden selam söyledim oda size selam söyledi. Sesinin gitmesin doktoruna sordunmu normalmiymiş. Nasıl gitti kısıldımı ilaç kullanıyormusun? Sen bizi bıktıramazsın senden bıkmamız mümkün değil ki, çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz :wub: dahada iyi olacaksın Allah'ın izniyle.

Yakup'a gittik çok mutlu oldu, börek yaptım ona pek beğendi. Bayram sonrası kalmaya gelecek izin alıp ve gayet iyiydi maşallah. Aslanlar gibi asker olmuş kardeşim benim...

sardunyamrd8.jpg

Canım ablacım..:hug:

Nasılsın iyisindir inşallah..:wub:

Bu arada ben daha önce görmedim...:(

Baban hastaymış..

Acil şifalar diliyorum ablacım..:flowers:

Kendine ii bak.. öptüm kocaman..:kiss:

çok teşekkür ederim canımcım. Babacım iyi ya maşallah, kalp ameliyatı geçirdi dün tam 1 ay oldu... Allah bütün hastalara acil şifalar versin.

ablacım pazar kahven benden olsun afıyetlen ıc bakalım

0221y.jpg

ooo teşekkür ederim çok iyi geldi beaa. Ellerine sağlık canım kardeşim...

içinde ölen birini defnettın mi bacım :lol: ben defnettim :devil:

Evet defnettim. Helvasını bilem yidik yaww. :P

Gönderi tarihi:
canım ablam..

güzelsin.. sevecensin sıcaksın..

vazgeçilmezsin... unutulmazsın..

hayatın tekdüze ve acılı geçmesin....(salsa katarım ben sen acıyı boşver :) )

çok tatlısın canım teşekkür ederim keyfimi kaçıracaktı az kalsın birileri siz geldiniz kaçmadı. Meleklerim benim.

salsa mı dedin offf ne yinirdi beaa :P

heyy....ama sen yoksun....ama ben varım yoksun yokken varsın....özledim amaa canım ablam...(canım annem...) :(

canım biraz öyle oluyor şimdi ben varım sen yoksun, az sonra gidicem sen geliceksin. :( bende seni özledim en kısa zamanda görüşeceğiz meleğim. meleklerim :wub:

Gönderi tarihi:

Öylesine Bir Aşk Şiiri

Gözlerin ipekyoludur ömrümün

Akasya yüklü kervanlar geçer

Çan sesleri arasında bir fener

Yanar söner yanar söner yanar söner

Gözlerini ipekyoludur ömrümün

Kentin en kalabalık yerlerinde

Dört nala koşan bir at gibi

Çılgınlığa akan yalnızlığa ölüme

Yazılmış şiirleri yeniden yazmak bütün

Hayatı teğellemek yepyeni bir güne

Ve sonra sökmek uzun uzun

Yalnızlıktan gelir yalnızlıklara gider

Düşülür her şeyin altına bir tarih

Soluksuzum günlerdir geceler uzar

Yaşamak dünyayı ödüllendirmektir artık

Kendimi öldürdüğüm yerlerde beni kan tutar

Başıma gelecekleri bile bile yürürüm

Hilton Oteli'nde hu çekerim huu...

İşte hırkam ben de bir dervişim

Asamı vestiyerde bırakmak zorunda kalırım

Nescafeyi konyakla kardığım günler gecelerdir

Bakarım gözlerine eğnim silkelenir

Döktüğüm acılar yıllar kederlerdir

Alnıma bir avuç tuz atılır düşünemem

Konuşamam ağlayamam bağıramam

Neden gece her gecenin ardından gelir

Gözlerin tarihçesi yaşayıp öldüğümün

Ihlamur ağaçları altında bir Saraybosna hatırası

Sen ben ve Deniz bir de rüzgarın örttüğü gençliğimiz

Sen ben ve Deniz. Sen ben ve Deniz...

Gönderi tarihi:
oooooooo canımıniçi gelmiş kayıpşehirli nerelere kayboluyorsun sen öyle bakayım. :wub: tamam hemen çıkarıyorum depresyon elbisesini üzerimden zaten bir kaç beden büyük geliyordu. ohhh şimdi kuşlar gibiyim aaa o da ne benim kanatlarım varmış nasıl gizlenmişler öyle bunca zaman... allaalla baksen... uçmayı denesem uçabilirmiyim ki? :unsure::P:D:wub:

Baaaak sen şuna :sorcerer: Öylemiymiş ben biliyordum senin bir dişi şeytan olduğunu :devil::lol:

Şimdi tutulmuştur da kanatların... Kısa zamanda uçmaya başlasan çok iyi olcak. Tatlı bir kelebek artık uçmuyorsa ne anlama gelir bu.. :blushing:

Gönderi tarihi:
Öylesine Bir Aşk Şiiri

Akasya yüklü kervanlar geçer

Çan sesleri arasında bir fener

Yanar söner yanar söner yanar söner

Gözlerini ipekyoludur ömrümün

Kentin en kalabalık yerlerinde

Dört nala koşan bir at gibi

Çılgınlığa akan yalnızlığa ölüme

Yazılmış şiirleri yeniden yazmak bütün

Hayatı teğellemek yepyeni bir güne

Ve sonra sökmek uzun uzun

Yalnızlıktan gelir yalnızlıklara gider

Düşülür her şeyin altına bir tarih

Soluksuzum günlerdir geceler uzar

Yaşamak dünyayı ödüllendirmektir artık

Kendimi öldürdüğüm yerlerde beni kan tutar

Başıma gelecekleri bile bile yürürüm

Hilton Oteli'nde hu çekerim huu...

İşte hırkam ben de bir dervişim

Asamı vestiyerde bırakmak zorunda kalırım

Nescafeyi konyakla kardığım günler gecelerdir

Bakarım gözlerine eğnim silkelenir

Döktüğüm acılar yıllar kederlerdir

Alnıma bir avuç tuz atılır düşünemem

Konuşamam ağlayamam bağıramam

Neden gece her gecenin ardından gelir

Gözlerin tarihçesi yaşayıp öldüğümün

Ihlamur ağaçları altında bir Saraybosna hatırası

Sen ben ve Deniz bir de rüzgarın örttüğü gençliğimiz

Sen ben ve Deniz. Sen ben ve Deniz...

konyaklı neskafemi nereye bıraktın bacım, vestiyerden asanı alda gel :P

birazda sarayburnunda çaka satalım.

poyrazlı sabahla beraber

nefesimizin sıcak buharı

karışırken havaya,

biz senle sıcak bir çay,

taze simit ve

krem peynirle kahvaltı yapalım.

sonra vapurları seyredelim boğazda,

üşüsekte aldırmayalım.

son kez bakarmış gibi sevgiliye,

bakalım İstanbul'a da öyle...

sonra gel bir türkü mırıldanalım

Tanrıdan diledim... bu kadar dilek

aman aman...

bu kadar dilek...

bana kısmet değil, dizinde yatmak

aman aman...

dizinde yatmak...

sonra martılar eşlik ederler belki bize

gözyaşının tuzu karışırken denize

ve bir kez daha boşveeeerrr

diyelim, yine gülüp geçelim

kendi halimize...

Baaaak sen şuna :sorcerer: Öylemiymiş ben biliyordum senin bir dişi şeytan olduğunu :devil::lol:

Şimdi tutulmuştur da kanatların... Kısa zamanda uçmaya başlasan çok iyi olcak. Tatlı bir kelebek artık uçmuyorsa ne anlama gelir bu.. :blushing:

kanatlarımı havalandırdım, paslanmışlar sahiden, kuru temizlemeci temizlerim ama dedi pahalıya patlar size... varsın olsun dedim pahalıya patlasın... öyle değil mi hayatın kendisi pahalı... :D

Gönderi tarihi:
ne kadar ucuza yaparsın bakalım. ama dikkat et kelebek kanatları hassas olur pul pul simlerim dökülmesin sonra :unsure::D:wub::P

Oooo simlerimiz de var :P

Merak etme kelebek ruhundan iyi anlarım :lol:

Gönderi tarihi:

Canım arkadaşım hep söylerim sevgide en cömert olanımızdır sardunyam,

onunla yazışırken sanki yüzyüze çaylarımızı yudumlayıp sıcak bir ortamda sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum kendimi çünkü herkesi kucaklayan sıcak bir yapısı var,hani bir ara bir imza kullanıyordum belki hatırlarsın şöyle denilmişti"Tüm insanlar onlara ne söylediğinizi yada ne yaptığınızı unutabilir ama nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar" sen bana kendimi iyi hissetiriyorsun :clover:

Gönderi tarihi:

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...

"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;

"Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...

Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.

Kucaklamalı seni güvenli kolları,

...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...

En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...

Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.

Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.

Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.

Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi...

Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...

Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.

Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...

..........................................................................................

Can Dündar'dan bir alıntı bu.Var mı senin arka bahçende, sessiz sedasız ve sonu gelmez bir vefayla bekleyen Çınar ağacın...?

Gönderi tarihi:
Canım arkadaşım hep söylerim sevgide en cömert olanımızdır sardunyam,

onunla yazışırken sanki yüzyüze çaylarımızı yudumlayıp sıcak bir ortamda sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum kendimi çünkü herkesi kucaklayan sıcak bir yapısı var,hani bir ara bir imza kullanıyordum belki hatırlarsın şöyle denilmişti"Tüm insanlar onlara ne söylediğinizi yada ne yaptığınızı unutabilir ama nasıl hissettirdiğinizi unutmazlar" sen bana kendimi iyi hissetiriyorsun :clover:

Bunlar ne kadar güzel sözler ya, nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum. İnan çok mutlu oldum dilerim ben nasıl mutlu olduysam sen iki misli mutlu ol canım arkadaşım... Sende bana kendimi yalnız hissettirmiyorsun, seni gördüğümde güç buluyorum bir dost elini omuzumda hissediyorum. Seninde dediğin gibi aynı yolda olmaktan dolayı mutluyum... Teşekkür ederim :clover:

mutlu yıllar iyi bayramlar dilerim şimdiden hoşçakal ablacım seni çok seven :wub: çalıkuşu

canım benim ya, sana da iyi bayramlar ve bayramda mesajlaşalım tamam mı hayatım. Seni çooook seviyorum. Allah'a emanet ol, seni sakınsın ve yardımcın olsun... :clover:

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...

"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;

"Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...

Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.

Kucaklamalı seni güvenli kolları,

...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...

En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...

Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.

Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.

Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.

Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi...

Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...

Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.

Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...

..........................................................................................

Can Dündar'dan bir alıntı bu.Var mı senin arka bahçende, sessiz sedasız ve sonu gelmez bir vefayla bekleyen Çınar ağacın...?

Canım diloşum çok güzel bir hikayeydi, ama galiba öyle bir çınarım yok. :(:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.