Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Evrim veya baska bir bilimsel calisma farketmiyor,Türkiye bugünkü yönetim sekliyle her türlü bilimsel calismayi dine aykiri bulmaktadir.Daha acik bir deyisle,Türkiye'yi yöneten zihniyet ve o zihniyetin bagli oldugu dernek,cemaat ve vakiflar Türkiyede okullarda bilimsel calismalari gereksiz bulmaktadirlar.Okullara abdesthane ve mescit dayatmasida zaten zihniyetin ayna görevini gösteriyor.

Dünyada esi emsali olmayan bir uygulama okullara abdesthane ve mescit dayatmasi zaten bu zihniyetin bilimle uzaktan yakindan hicbir ilgilerinin olmadigini anlatiyor.

Tevekkeli degil Islam aleminden 700 yildir insanliga hizmet vermis olan tek bir isim cikmamistir.

Türkiye li Nobel ödülü sahibi profesör zaten bu ödülü Cumhuriyet okulunda okuyarak kazandigini söylerken;Mustafa Kemal Atatürk'ün bilime vermis oldugu öneme vurgu yapmistir.

saygilarla

• 1 yıl sonra...
  • Cevaplar 51
  • Görüntü 6,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Ayak tabanlarının ve avuç içlerinin nasırlanmasının evrimle bir ilgisi yok. Kim akşama kadar kazma sallarsa avuçları önce kabarır sonra nasırlaşır. Bir kaç gün içinde evrim geçirilmez. Galiba söylediğ

• Başlık sorusu insanın evrildiği mi yaratıldığı mı olduğuna göre yaratılış ile evrimi kıyaslamam gayet normal. İnsanın kesinlikle ve kesinlikle evrildiğini, yaratılışın, yani ademim çamurdan, eşinin de

• @@kul coşkun, ben sana kabileler yumuşak zeminde yürüyor demedim. Bilmiyorum dedim. Hangi kabileymiş zemin ve ayakları nasılmış incelemeden bir şey söyleyemem. Ama senin ve benim, hepimizin sert çıkın

Gönderi tarihi:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.