Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bu forumun %90 ı Taurus demiştim di mi eğer davulcu da oysa Taurusun forum başına düşen yüzde oranı da artar dimi sedoş %91 olur... merte kareye kaç Taurus düşüyor acaba? heheheee.. yaw senın ımzandaki resım az önce başka bişeydı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 sedelina sen bugün sık sık hattan düşüyon be gülüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Ohooo..İyice paranoyak oldunuz siz yaw.. Ne davulcusu,ben zurnacı olcam.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Ramazan Zurnacısı.. Heheheh Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 NAty'im dedenin peşine mi geldin sen bakim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Efet Hani bastonla yürüosun ya düşer naparsan tutayım seni die Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Nataliacım sıkı tut emi, yav düşecek bir gün bu deden kıracak bir yerini sonra kaynamayacak kalacak elimizde... Evet sedelina sana katılıyorum ramazan davulcusuda kendisidir, hatta şüphelendiğim bir kaç rumuz daha var, Gloria bana göre bu forumun %100'ü taurusmutistir. Hatta biz bile taurus olabiliriz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Paranoyaklar sizi Sen kendine bak asıl.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 zaten daha önce bir başlıkta "Gloria da benm" demişti ben artık ben olduğumdan şüpheliyim valla ben kimim yawwwww? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Paranoyaklar sizi Sen kendine bak asıl.. Taurus bizi bize ver yaww, bütün rumuzlar senmisin? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 valla bundan korkulur,bence çok kişilikli şizofren vakası olabılır..vah taurus abım benım ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Kız sen Davulcuya Taurus abi mi dedin.. Uçtunuz kız iyice.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gloriaaaa..Nerdesin yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gloriaaaa..Nerdesin yaa.. yaaa geldimmm... Ankara'daydık. Bizim 3. sınıf öğrencileriyle cuma sabahı ankaraya gittik eve de az önce geldim. Ne guzel iki gundu valla... Dun Anıtkabir'e gittik, resmi törene katıldık, bugün Etnografya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1., 2., 3. Millet Meclisi ve Ankara Kalesi'ni dolaştık dolaştık geldikkk işte Mutluyum, gururluyum ve de yorgunummmm Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gloria bu arada giresun karşılamasını ne güzel oynuyon sen bakim yoksam sen giresunlumusun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 yaaa geldimmm... Ankara'daydık. Bizim 3. sınıf öğrencileriyle cuma sabahı ankaraya gittik eve de az önce geldim. Ne guzel iki gundu valla... Dun Anıtkabir'e gittik, resmi törene katıldık, bugün Etnografya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1., 2., 3. Millet Meclisi ve Ankara Kalesi'ni dolaştık dolaştık geldikkk işte Mutluyum, gururluyum ve de yorgunummmm Ooo,Ata'ma benden selam söyleseydin.Ankara'ya gittinde Naty'mle görüşebildin mi bari..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Tan'a cevap: Giresunluyum tabeeeee oynamam mı karşılama, pek de severim, ha var ya orada calınca da bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam sana... Hiç beklemiyordum valla Taurus'a cevap: Tabiki de her birinizin adına tek tek soyledim selamınızı... Ata'm da aldı selamlarınızı... Onun da size selamları var. Ülkem size emanet, cumhuriyetimize sahip çıkın dedi... EY TÜRK GENÇLİĞİ ! Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve Cumhuriyetini kastedecek düşmanlar,bütün dünyada emsali görülmemiş galibiyetin mümessili olabilirler.Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tershanelerine girilmiş, bütün ordular dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini,müstevlilerin siyasi emelleriyle tehvit edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilirler Ey Türk istikbalinin evladı ! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. M. Kemal ATATÜRK ATAMA SAYGIYLA Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ha bide bu vardı.buraya sakladım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 ha bide bu vardı.buraya sakladım yarabbimmm yaaaaaaaaa bu kız deli deli kulakları küpeli yaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 sedelina zorroyu nereye sakladın gıı? gloria sende delusun en akıllı benim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 sedelina zorroyu nereye sakladın gıı? gloria sende delusun en akıllı benim yaw deliye hergün bayram derler di mi ben de diyom ki niye bana hergün bayrammış gibi geliyo.. Sağol sardunyam ya şimdi anladım mevzuyu... Deliymişim meğer Bak şimdi sabah kalkcam mesela tamam mı, sabah da bayrammış gibi gelecek şimdi bana... Ee madem bana yarın sabah da bayrammış gibi gelcek o zaman ben de sizin bayramınızı kutlayayım bari di miiiii? İYİ BAYRAMLAR SEVGİLİ AKILLI, DELİ TÜMMMM ARKADAŞLARIMMMM Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Forumdaki delüüü ablalarımdan biri... İyi bayramlar canım ablacımm... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Forumdaki delüüü ablalarımdan biri... İyi bayramlar canım ablacımm... canımmm, bitanemmmmmmm tatlı kardeşimm benimmm senin de bayramın kutlu olsun... Öpüyorum tatlı yanakalrındannnnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 akıllı deluuum benim sana da iyi bayramlar, hemde hergün iyi bayramlar diliyorum bayramdan sonraki bayramlarda görüşmek dileğiyle... öpüyorum kocamannnnnnnnn Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Supperzeka Gloriacim,seni sevdigimi soyleyip bayramini burdan da kutlamak istedim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.