Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu forumun %90 ı Taurus demiştim di mi eğer davulcu da oysa Taurusun forum başına düşen yüzde oranı da artar dimi sedoş %91 olur... :w00t: merte kareye kaç Taurus düşüyor acaba? :):P

heheheee.. :D

yaw senın ımzandaki resım az önce başka bişeydı :online2long:

Gönderi tarihi:

Efet :wub:

Hani bastonla yürüosun ya düşer naparsan tutayım seni die :unsure::lol::P

Gönderi tarihi:

Nataliacım sıkı tut emi, yav düşecek bir gün bu deden kıracak bir yerini sonra kaynamayacak kalacak elimizde...

Evet sedelina sana katılıyorum ramazan davulcusuda kendisidir, hatta şüphelendiğim bir kaç rumuz daha var, Gloria bana göre bu forumun %100'ü taurusmutistir. Hatta biz bile taurus olabiliriz. :unsure::ninja:

Gönderi tarihi:

zaten daha önce bir başlıkta "Gloria da benm" demişti ben artık ben olduğumdan şüpheliyim valla :w00t: ben kimim yawwwww? :unsure:

Gönderi tarihi:

valla bundan korkulur,bence çok kişilikli şizofren vakası olabılır..vah taurus abım benım ya :lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gloriaaaa..Nerdesin yaa..:(

:) yaaa geldimmm... Ankara'daydık. Bizim 3. sınıf öğrencileriyle cuma sabahı ankaraya gittik eve de az önce geldim. Ne guzel iki gundu valla... Dun Anıtkabir'e gittik, resmi törene katıldık, bugün Etnografya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1., 2., 3. Millet Meclisi ve Ankara Kalesi'ni dolaştık dolaştık geldikkk işte :) Mutluyum, gururluyum ve de yorgunummmm :w00t:

Gönderi tarihi:

:) yaaa geldimmm... Ankara'daydık. Bizim 3. sınıf öğrencileriyle cuma sabahı ankaraya gittik eve de az önce geldim. Ne guzel iki gundu valla... Dun Anıtkabir'e gittik, resmi törene katıldık, bugün Etnografya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1., 2., 3. Millet Meclisi ve Ankara Kalesi'ni dolaştık dolaştık geldikkk işte :) Mutluyum, gururluyum ve de yorgunummmm :w00t:

Ooo,Ata'ma benden selam söyleseydin.Ankara'ya gittinde Naty'mle görüşebildin mi bari..?

Gönderi tarihi:

Tan'a cevap: Giresunluyum tabeeeee oynamam mı karşılama, pek de severim, ha var ya orada calınca da bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam sana... Hiç beklemiyordum valla :)

Taurus'a cevap: Tabiki de her birinizin adına tek tek soyledim selamınızı... Ata'm da aldı selamlarınızı... Onun da size selamları var. Ülkem size emanet, cumhuriyetimize sahip çıkın dedi... :(

EY TÜRK GENÇLİĞİ !

Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve Cumhuriyetini kastedecek düşmanlar,bütün dünyada emsali görülmemiş galibiyetin mümessili olabilirler.Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tershanelerine girilmiş, bütün ordular dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini,müstevlilerin siyasi emelleriyle tehvit edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilirler

Ey Türk istikbalinin evladı !

İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

M. Kemal ATATÜRK

ATAMA SAYGIYLA :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

:zorro:ha bide bu vardı.buraya sakladım

:D

yarabbimmm yaaaaaaaaa bu kız deli deli kulakları küpeli yaaaa

Gönderi tarihi:

sedelina zorroyu nereye sakladın gıı? :D

gloria sende delusun en akıllı benim :P:wub:

yaw deliye hergün bayram derler di mi ben de diyom ki niye bana hergün bayrammış gibi geliyo.. Sağol sardunyam ya şimdi anladım mevzuyu... Deliymişim meğer :w00t: Bak şimdi sabah kalkcam mesela tamam mı, sabah da bayrammış gibi gelecek şimdi bana... Ee madem bana yarın sabah da bayrammış gibi gelcek o zaman ben de sizin bayramınızı kutlayayım bari di miiiii?

İYİ BAYRAMLAR SEVGİLİ AKILLI, DELİ TÜMMMM ARKADAŞLARIMMMM :):P

ar085.jpg

Gönderi tarihi:

Forumdaki delüüü ablalarımdan biri...:w00t::P:wub:

İyi bayramlar canım ablacımm...:hug::flowers:

canımmm, bitanemmmmmmm tatlı kardeşimm benimmm senin de bayramın kutlu olsun... Öpüyorum tatlı yanakalrındannnnn :):wub::hug::kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.