Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 hayır efendim, ben daha çok özledim bi kere olmazzz ben söyledim önceden paylaşamam özlemimi diye hiiccc kavga etmeyelim bikere ben özledim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 elektrik direkleri sıkılınca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 canım arkadaşım,bunu görünce direk aklıma düştün,seni çok özlediğimi bir kez daha farkettim hani buna üfleyeceksin güzelim kırlarda.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 yirim sizi yaaaaawww... iyiki varsınız he, arada bi buraya gelip baktığımda yazılanlardan çok mutlu oluyorum.. hepinize çok teşekkür ediyorum leyla bu arada o çiçeği üflüyor ve bir dilek diliyorsun ya dileğimi diledim ve üfledimm.. teşekkür ederim canım benim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 kelimelerin tükendigi an sanırım gloriam... senin gücüne mi ihtiyacı varsın deniz_kizinin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun bitanem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 gloriammm nerdesin senn Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bahar gelir yaz gelir Çarşıya kiraz gelir Senin kısmetin esmer uzak yoldan gelir bu da benden olsun dediydimdi Gizli girme foruma çok gidiyor zoruma sana vereyim koruma rahat gir foruma Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 herkeslerde bi maniler bi maniler yazamadım ben bir iki satır bahar geldi söndü kaloriferler hıdrellezi yalnız kutladım ben bu sene olmadı, yine olmadi yine olmadı şu sağa sola balonlar uçuran arkadaş nerelerde yaaaa.. o-radya-mı bu-radya-mı dora-dya mı? neredye? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 o dora bikerem . hayır ya rad_ya tamam tAMAM karar verdim hem dora hem rad_ya.o nerde biliyorum kesin rüyadadır şimdi:) Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 o dora bikerem . hayır ya rad_ya tamam tAMAM karar verdim hem dora hem rad_ya.o nerde biliyorum kesin rüyadadır şimdi:) evet rüyada sanırım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Bahar gelir yaz gelir Çarşıya kiraz gelir Senin kısmetin esmer uzak yoldan gelir bu da benden olsun dediydimdi Gizli girme foruma çok gidiyor zoruma sana vereyim koruma rahat gir foruma vallahi süpersinnnnnnnnnnnnn, koptum bağlayamıyorunm kendimi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 herkeslerde bi maniler bi maniler yazamadım ben bir iki satır bahar geldi söndü kaloriferler hıdrellezi yalnız kutladım ben bu sene olmadı, yine olmadi yine olmadı şu sağa sola balonlar uçuran arkadaş nerelerde yaaaa.. o-radya-mı bu-radya-mı dora-dya mı? neredye? ha gayret ruaaa, vallahi olacak, az kaldı Bak Godzilla dahi yazmış güzel bir mani Bence sen de yazarsın, uğraş biraz hadi Bahar gelmiş sönmüş kaloriferler dimi yani Hıdırellezi yalnız kutlamana bu muydu yani mani alakaya maydonoz gel bize bazı bazı yapalım sana bir hipnoz yetiştirirsin biraz pazı Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 ha gayret ruaaa, vallahi olacak, az kaldı Bak Godzilla dahi yazmış güzel bir mani Bence sen de yazarsın, uğraş biraz hadi Bahar gelmiş sönmüş kaloriferler dimi yani Hıdırellezi yalnız kutlamana bu muydu yani mani alakaya maydonoz gel bize bazı bazı yapalım sana bir hipnoz yetiştirirsin biraz pazı u ha heeyyyy !!! süper olmuuuuşşş Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 ertelenmiş bir hayale gazeller okur kalbim sesimi duyuyor musun can ? Kim senin gibi dost kokar ? Kim gözleriyle ruhumu okşar ? Aldırmıyorum zaman geçiyor Heyhat senden uzakta yaşamak zor... Sana tebessümler biriktiriyorum ve ömrüne sessiz dualar haykırıyorum Duyuyor musun can ? Biliyorsun seviyor seni bu can diye bir mesaj yollamıştım bir gün dost'a Dost dedin mi akan kanım duracak gibi olur... Uzakta olsada uzat ellerini o tutar... vesselam... Öleeeee içimden geldi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gizli girme foruma çok gidiyor zoruma sana vereyim koruma rahat gir foruma Ohhh artık korumalarım var, sağolsun arkadaşım Godzila bana koruma tuttu, ben de bugün itibariyle artık foruma rahat rahat gireceğim, gizli girmek yok artıkk tişikkür ederimmm arkadaşım godzilla bu arada korumaların parasını sen ödiycektin dimiiiii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 ertelenmiş bir hayale gazeller okur kalbim sesimi duyuyor musun can ? Kim senin gibi dost kokar ? Kim gözleriyle ruhumu okşar ? Aldırmıyorum zaman geçiyor Heyhat senden uzakta yaşamak zor... Sana tebessümler biriktiriyorum ve ömrüne sessiz dualar haykırıyorum Duyuyor musun can ? Biliyorsun seviyor seni bu can diye bir mesaj yollamıştım bir gün dost'a Dost dedin mi akan kanım duracak gibi olur... Uzakta olsada uzat ellerini o tutar... vesselam... Öleeeee içimden geldi Ne güzel şeyler gelmiş senin içinden birtanem benim Seni çok seviyorum Unutmadan birşey daha; Bana dostluğun anlamını hatırlatan nadir kişilerden birisin... Yerin ayrı herzaman, seni çok seviyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 u ha heeyyyy !!! süper olmuuuuşşş biyendin mi ruaaaaa, biyendiysen bir dene de sen yazsana Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gloria bitanedir Harikadir superdir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gloria bitanedir Harikadir superdir sensin süper şekeriimm herşey yolunda umarım Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 sensin süper şekeriimm herşey yolunda umarım Hersey yolunda, yolunda olmazmiiii Ama diyetle basim belada, cok cikolata yiyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 sana bol yıldızlı beş pekili senin istedigin gibi bir pasta yaptım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gloria neredesin Tavşanla mısın yine Ama kıskanıyoruz Versen artık şu tavşanı geriye Canım arkadaşım,Hıdırellezi kaçırdım ama Mayıs bizimdir Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Sevgili Gloria Bu mektubu sana yazarken çok yakınında olacağım yok yok böyle olmadı.Şöyle yapalım.Sen bu mektubu okurken ben nerede olacağım onu bilmiyorum.Ya da sen bu mektubu okurken ben senin bilmediğin bir yerde olacağım ya da sen bu mektubu okurken ben senden önce okumuş olacağımmmm Arkadaşım Rua nasıl iyi mi?Bende sana sorayım bari, anakartı yandıktan sonra daha az ileti yazıyor buralara artık anakartı forum yüzünden yanmış galibamm Hayat zor Gloria hele bu internet çıktı çıkalıo herşey daha da zorlaştı.Eskiden Laleli belkıs eteğini aç kız oynardık(yok yok pardon öyle değildi dimi...Bunu böyle yazmamım sebebi belkıs ın Laleli de kötü işlere bulaşmasındandır) görüldüğü gibi hayat çok fenaaa oldu....Nedennnn??? kopan bağlardan....Kopardık hayattan kendimizi....Sizleri sokağa oyun oynamaya davet ediyorum "Sek Sek" oynayalım "Saklambaç" oynayalım(ama hemen bulalım birbirimiz tamam mı?) Hayat çook karışık Gloria "BİZ KAÇ KİŞİYİZ" Gloria, galiba "BİZ Bİ KAÇ KİŞİYİZ" Gloria kimseye güvenme Gloria Tek ATATÜRK'E GÜVEN Gloria. Kimse kendini ÜZMEZ Gloria Gazozouna ilaç attılar (sonra ne olduuuuu) Kafasına taş attılar (sonra ne olduuuuu) olmadı iftira attılar (sonra ne olduuuuu) olan oldu Allah ları bilir Korumaların yemeklerini ben karşılarım hiç üzme kendini bende durum hep kötü gaz yok su yok elektrik yok yol yok yolacak kuş yok YOL YOKKİ YOLMAYA DEVAM EDEYİM not:yazdığın yazı aklıma kazındı kağıdı köpük oldu uçtu not2:sizin ada da mı görüşemiyosunuz RUA yla Arkadaşım Gloria En sevdiğim semt Florya Güzel insan Dora Nerede bizim Sardunya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.